|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  387 388 [389] 390 391   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
27.8.2007 18:38:19   
Taja339
IZVIRNO SPOROČILO: srček

To je zato, ker imam že mesec in pol čisto vse pripravljeno in na svojem mestu in se imam čas ubadat z malenkstmi za katere samo evrčke porabim, pa pol od tega dejansko sploh ne rabimuser posted image .
Danes je tašča rekla da bo kupla kengurujčka. A ni meni fino? Samo me sprašujejo kaj rabim.....sedaj potrebujem še kandidata za kupit to oporo, če pa ga ne najdem pa bodo tudi pleničke ali dekica čisto okuser posted image .

user posted image Da vam dam še malo dela za razmislek...Ali imate tiste spominske knjigice, v katere vpisujete kako user posted image raste, daste not odtis nogice, kdaj je dobil prvi zobek, prvi sprehod, prva igrača.......Jaz jo dobim za darilo od tete....pa ve?

Blagor tebi srček
kje se take tašče kupijo ???? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9701
27.8.2007 18:39:20   
Anonimen
Madonca, 36 evrov za en poušter.....pa ti je ropuser posted image .

Evo še to podporo iz BC, stane pa 31,67 evrov.....še en ropuser posted image .

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=158397

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9702
27.8.2007 18:40:25   
Taja339
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Evo takšnega:

user posted image

+ link iz BC:

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=173659

jaz bi kar jogi pofložila ... pa bi videla če tako funkcionira ... ker če ne - še vedno lahko kupiš tale vzglavnik (hmm, cena mi je nekako visokauser posted image )

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9703
27.8.2007 18:41:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Taja339

Blagor tebi srček
kje se take tašče kupijo ???? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si je treba dobro nagledat bodočo taščo, preden vzameš njenega sinauser posted image user posted image .

Drugače pa je porabla že 500 evrov za vse nakupe. Moja mama pa še 1x večuser posted image .

(odgovor članu Taja339)
  Neposredna povezava do sporočila: 9704
27.8.2007 18:41:24   
nora
Da vam dam še malo dela za razmislek...Ali imate tiste spominske knjigice, v katere vpisujete kako raste, daste not odtis nogice, kdaj je dobil prvi zobek, prvi sprehod, prva igrača.......Jaz jo dobim za darilo od tete....pa ve?

Oh, nimam tegauser posted image jaz nisem taksen človek, nimam potrpljenja za to..lahko zacnem, 2x kaj napisem in se pol naveličam...bo mož slikal in albumček delal, jaz bom pod slikicami kaj zapisalauser posted image itak user posted image ima skoz kamero ali aparat v roki, sigurno bo vse registriranouser posted image
user posted image hočem prekuhat dudice in si mislim kam jih naj dam potem... a obstajajo kaksne plastične skatlice za shranjevanje dudic?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9705
27.8.2007 18:42:22   
nora
Blagor tebi srček
kje se take tašče kupijo ????

mene tudi zanimauser posted image user posted image

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 9706
27.8.2007 18:44:07   
Taja339

IZVIRNO SPOROČILO: Taja339

Blagor tebi srček

Najprej si je treba dobro nagledat bodočo taščo, preden vzameš njenega sinauser posted image user posted image .

Drugače pa je porabla že 500 evrov za vse nakupe. Moja mama pa še 1x večuser posted image .

mast sem začela po napačnem vrstnem redu ... naša babica (tašča) se še pa kar "flegma" dela in nič ne primakne. user posted image  Mogoče pa bo po porodu ????
Je pa res, da so moji starši pomagali voziček kupiti, za kar sem zelo presenečena in vesela. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9707
27.8.2007 18:45:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nora

Blagor tebi srček
kje se take tašče kupijo ????

mene tudi zanimauser posted image user posted image

V Strunjanu rastejo v zgornjem nadstropjuuser posted image . Pa tudi fajn zna kuhat, ko pride na obisk pozvoni in čaka da jo povabim naprej, vedno me pohvali in je večkrat na moji strani kot pa na strani svojega sinauser posted image .

(odgovor članu nora)
  Neposredna povezava do sporočila: 9708
27.8.2007 18:47:56   
Anonimen

user posted image Da vam dam še malo dela za razmislek...Ali imate tiste spominske knjigice, v katere vpisujete kako user posted image raste, daste not odtis nogice, kdaj je dobil prvi zobek, prvi sprehod, prva igrača.......Jaz jo dobim za darilo od tete....pa ve?

Jaz je nimam še. Razmišljam, da bi jo kupila; ampak bom še malo počakala. Mogoče jo dobim za darilo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9709
27.8.2007 18:48:15   
nora
V Strunjanu rastejo v zgornjem nadstropju

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9710
27.8.2007 18:50:36   
Anonimen

V Strunjanu rastejo v zgornjem nadstropjuuser posted image . Pa tudi fajn zna kuhat, ko pride na obisk pozvoni in čaka da jo povabim naprej, vedno me pohvali in je večkrat na moji strani kot pa na strani svojega sinauser posted image .

Ta ti je dobra! user posted image
Mogoče pa si je vedno želela hčerko, pa je dobila sineta; pa si zdaj ti njena nesojena hčerkica. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9711
27.8.2007 18:52:25   
Anonimen

user posted image hočem prekuhat dudice in si mislim kam jih naj dam potem... a obstajajo kaksne plastične skatlice za shranjevanje dudic?user posted image

Jaz jih ne bom še. Se mi zdi malce prezgodaj.
Sem za darilo dobila Aventov sterilizator, pa ni slovenskih navodil. Grrrr...
Ma se mi zdi, da če pustiš v sterilizatorju je ok. Al ne? Ne vem. user posted image

(odgovor članu nora)
  Neposredna povezava do sporočila: 9712
27.8.2007 18:53:29   
cuma

Ja, obstajajo! Ene dudice npr. aventove imajo samo pokrovček, ki se gor natakne(da je dejansko pokrit cucelj, za chicco dude pa  imaš škatlico v katero gre cela duda notri.  

Jaz sem sredi generalnega čiščenja, jutri je luna, Mars v neki totalno redki poziciji, 30 let bom stara .... kaj mislite, imam kako šanso za v Rim?user posted image

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 9713
27.8.2007 18:57:58   
lumpa6
Jaz sem sredi generalnega čiščenja, jutri je luna, Mars v neki totalno redki poziciji, 30 let bom stara .... kaj mislite, imam kako šanso za v Rim?

seveda če ne prej pa čez 1 mesecuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 9714
27.8.2007 18:58:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: cuma

Ene dudice npr. aventove imajo samo pokrovček, ki se gor natakne(da je dejansko pokrit cucelj,

Jaz imam vse od Aventa, pa nisem vedela, da ta pokrovček služi temu. user posted image
Torej, ko steriliziraš, samo pokriješ in je ok??
Ampak moraš sterilizirati tudi te pokrovčke, kajne?

(odgovor članu cuma)
  Neposredna povezava do sporočila: 9715
27.8.2007 19:00:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: cuma

Jaz sem sredi generalnega čiščenja, jutri je luna, Mars v neki totalno redki poziciji, 30 let bom stara .... kaj mislite, imam kako šanso za v Rim?user posted image

Sandri je pomagala generalka, zdaj pa jo bomo delale ena za drugo. user posted image  
Ja cuma, jutri je očitno tvoj dan!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cuma)
  Neposredna povezava do sporočila: 9716
27.8.2007 19:00:35   
nora
Oh cuma kolk bo lepo, če rodis na rojstnem dnevuuser posted image kaksno lepo darilouser posted image potem bosta skupaj s Tinkaro pihali svečkeuser posted image

Jaz sem dobila od sodelavca celo vrčko dudic, stekleničk,žličk...Tomee tipee in dudice nimajo pokrovckovuser posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 9717
27.8.2007 19:05:30   
Anonimen

Ta ti je dobra! user posted image
Mogoče pa si je vedno želela hčerko, pa je dobila sineta; pa si zdaj ti njena nesojena hčerkica. user posted image

Obupno si je želela hčerko, pa tast tudi. Pa je imela tako hud porod (masaker) da ni smela nikoli več zanosit. Je bla malo žalostna ker bo vnuk in ne vnukinja, še celo hotela je da bi bila Anja.....hja, pa se je unesla in sedaj čaka vsak dan kdaj bo nonauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9718
27.8.2007 19:09:21   
Anonimen
Cuma, ti kar lepo doma praznuj RD v miru, rodila boš že šeuser posted image .

user posted image Ali že čutite kaj vpiv lune? Jaz ga zelo!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9719
27.8.2007 19:14:04   
nana 27
Povšterček. Miha ga še zdaj nima. Ima pa ob prehladih (da sluz zateka proti želodčku) in v času, ko je polival kot dojenček, dvignjen jogi - to pa izgleda tako, da imam nekaj knjig pod jogijem, da dosežem naklon 30 stopinj.  Blazina za ob strani, da bi spal na boku. Kaj pa vem. Jaz sem kopalno brisačo za na plažo zavila in jo "oblekla" s tetra plenico in po 14ih dneh doma doživela šok. Miha se je obrnil na hrbet. Kolikor sem uspela prebrati, je dosti dojenčkov kar močnih. Spanje na hrbtu je najbolj idealno, ker zmanjša možnost smrti v zibki, ampak na začetku je kar fajn dajati z boka na bok. Meni je po Mihovem podvigu pediatrinja rekla, da mi ni potrebno skrbeti in tako je zmeraj spal na hrbtu. Škatlice za dude. Jaz sem jih recimo v Leclercu dobila za dosti ceneje kot v BC. Če bo katera uporabljala umetno mleko, tam imajo tudi razdelilne posodice za mleko v prahu po 1 EUR, v BC pa 7 EUR-ov. Steriliziraš pa tudi škatlice za dude. Cuma, user posted image  mogoče pa obstaja kakšna možnost...se pridružujem tvojim željam.

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 9720
27.8.2007 19:14:05   
Anonimen

Res? Kaj te meče al kaj?! Pol bo user posted image user posted image user posted image  danes?
Potres. user posted image  Epicenter: Strunjan. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9721
27.8.2007 19:17:41   
nana 27
Nora, user posted image  jaz sem ista...knjigice za spomin mi sploh ne potegnejo. Je pa zato mož bolj priden in imava polno slikic in filmčkov user posted image   Srček, kako čutiš luno? Midva imava jutri tretjo obletnico poroke  in bi bilo prav fino, če bi zibali, ampak e mi zdi, da jutri še ni pravi dan user posted image  in da se zna tole še zavlečt, čeprav kar dobro kaže..

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 9722
27.8.2007 19:22:12   
Anonimen

Res? Kaj te meče al kaj?! Pol bo user posted image user posted image user posted image  danes?
Potres. user posted image  Epicenter: Strunjan. user posted image

Ma kako user posted image , jaz hočem it rodituser posted image .

Ne res, Žan je že nekaj časa precej umirjen, sicer je gibov dovolj, so pa to bili bolj premiki in pretegovanje in delanje bunk po trebuhu....Danes pa se sploh noče že od jutra umirit, to kar dela je neviđeno....brca, skače ,kolca, se preteguje, premika.....in me vsake toliko kar fajn zategne nekje spodaj pri izhodu.....Je tako bilo že prejšnjo luno ene tri dni, potem pa se je spet umiril. In sedaj smo že spet tam. Že vidim da že spet ne bom nič spala tri dniuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9723
27.8.2007 19:23:10   
nora
Ali že čutite kaj vpiv lune? Jaz ga zelo!!!!!!!!

danes nisem sposobna za nič...odkar sem prisla s pregleda lezim v postelji, še do wc-ja mi je tesko it....ne vem če je od lune ali od kaj drugega...dobesedno me vse boli...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9724
27.8.2007 19:24:55   
Anonimen
 V ponedeljek 27. avgusta ob 00.30 poglejte v nebo. Planet Mars bo najbolj osvetljen na zvezdnem nebu. Velik bo približno tako kot polna luna (ščip bo
sicer en dan kasneje – polna luna). To se bo torej zgodilo 27. avgusta točno pol ure po polnoči. Mars bo takrat oddaljen 34,65 milijonov milj od
Zemlje.

Ne zamudite tega prizora! Z golim očesom se bo zdelo kot da ima Zemlja dve
luni!!!

Naslednja priložnost za videti tak prizor se predvideva za 2287. leto. Zato
podelite to informacijo s svojimi prijatelji, ker najbrž nihče, ki danes
živi, ne bo mogel tega prizora videti dvakrat.

Lep dan in uživaj v pogledu...

(odgovor članu nora)
  Neposredna povezava do sporočila: 9725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  387 388 [389] 390 391   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  387 388 [389] 390 391   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?