|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  386 387 [388] 389 390   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
27.8.2007 15:48:06   
Taja339
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Evo:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1250067&mpage=378&key=&#1807478

user posted image

Je pa danes napisala še kratek dodatek.

hvala!!!!!!!1

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9676
27.8.2007 15:52:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jst86

mogoče kera ve kako sta lumpa in helena?

jst sm tud s pregleda,sem se testirala na uno bakterijo(plačala sem pa 15€),test za plodovnico mi je naredila,vse ok.MV čisto kratek,začela sem se odpirat,je rekla G da je lahko že dons.odvisno,tko da samo čakam.mali ima pa 3460g-mi je rekla naj pričakujem da bo imel okrog 4kg,če bom seveda do konca nosila.

Lumpo so poslali domov in gre v sredo nazaj. Če se ne motim je napisala, da v sredo.
S heleno pa ne vem kako je... Tudi ona je šla danes v porodnišnico in kot izgleda so jo zadržali, saj se ni še nič oglasila.

user posted image user posted image user posted image  za uspešen pregled!!! Že danes, al kako?? Kako pa se počutiš? Mogoče boš pa ti naslednja. user posted image  
Srečno! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jst86)
  Neposredna povezava do sporočila: 9677
27.8.2007 15:54:44   
Anonimen
Meni pa se že 3 dni zaporedoma popoldne pojavljajo nekakšni krči oz. kot bi me nekaj zbodlo v riti. user posted image user posted image user posted image
In to samo v desni ritnici. Ma halo?!!! user posted image
Je možno, da user posted image  pritisne ne kakšen živc al kaj podobnega?!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9678
27.8.2007 15:56:40   
Pikica pokica

Meni pa se že 3 dni zaporedoma popoldne pojavljajo nekakšni krči oz. kot bi me nekaj zbodlo v riti. user posted image user posted image user posted image

Ja, je možno. Namreč lahko ti otrok pritiska na živeč v križu, bolečina pa se prenese v ritnico ali celo v stegno... Jaz sem 3 tedne nazaj komaj hodila, ampak na srečo se potem bebika premakne in neha boleti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9679
27.8.2007 16:14:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica pokica
Ja, je možno. Namreč lahko ti otrok pritiska na živeč v križu, bolečina pa se prenese v ritnico ali celo v stegno... Jaz sem 3 tedne nazaj komaj hodila, ampak na srečo se potem bebika premakne in neha boleti.

A tako. Hvala. user posted image
Potem pa upam, da se bo kmalu kaj premaknil. Ampak res, bolečina samo v desno ritnico potem pa gre malo po stegnu. user posted image  In to vedno popoldne. user posted image

(odgovor članu Pikica pokica)
  Neposredna povezava do sporočila: 9680
27.8.2007 16:18:35   
Anonimen
Tianna, user posted image za uspešen pregled.

A sedaj že stave pobiramo katera bo naslednjauser posted image . Jaz mislim da Helenav, glede na to, da je danes že dobila svečko za popadke. No, kolikor se spomnim je tako reklauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9681
27.8.2007 16:20:09   
Anonimen
Nora, tudi tebi user posted image za uspešen pregled.

(odgovor članu Pikica pokica)
  Neposredna povezava do sporočila: 9682
27.8.2007 16:49:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srček

Tianna, user posted image za uspešen pregled.

Srček, si me s kom zamešala. user posted image
Jaz imam pregled šele jutri. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9683
27.8.2007 16:50:36   
Anonimen

A sedaj že stave pobiramo katera bo naslednjauser posted image .

Lahko. Po moje bo tudi naslednja Helenav. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9684
27.8.2007 17:13:07   
Anonimen

Točno tako kot meni pritiska ne nak živec in me tako user posted image kolk boli, da bi lahko user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9685
27.8.2007 17:27:09   
ašun
Jaz sem pa zdele generalno pospravila stanovanjeuser posted image user posted image
Mislite, da bo kaj pomagalo?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9686
27.8.2007 17:42:45   
Anonimen
Ašun, učinko se pojavijo ponočiuser posted image . Če ne bo drugega te bodo jutri bolele nogeuser posted image .

(odgovor članu ašun)
  Neposredna povezava do sporočila: 9687
27.8.2007 18:02:16   
Anonimen
user posted image  Punce, ki boste široko povijale: Ali boste dvigovale naklon jogija ali boste kupile tisti povštrček, ki je že v naklonu?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9688
27.8.2007 18:14:27   
Anonimen
Jaz imam v obeh posteljicah poušetrček, ki je čisto tanek in mislim da bo čisto zadostoval. Če na bom pa dala oba skupaj enega na drugega, saj ne more naenkrat spat v obeh posteljicahuser posted image .
Drugače pa ja, nameravam sigurno prve 3 mesece široko povijat, pa naj bodo rezultati kolkov v P še tako 1A. Škodit ne more, pa še lažje je user posted image prijeti če ima koliko toliko trdo ritouser posted image .

user posted image Mene pa zanima če imate tisti nastavek, s katerimuser posted image podstavite iz ene in druge strani, da se ne ne prevrže iz boka na trebuh? Kako se temu sploh reče, da pogledam na spletno stran ob BC koliko to sploh stane? Ve katera ceno?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9689
27.8.2007 18:17:33   
Anonimen

Jaz imam v obeh posteljicah poušetrček, ki je čisto tanek in mislim da bo čisto zadostoval. Če na bom pa dala oba skupaj enega na drugega, saj ne more naenkrat spat v obeh posteljicahuser posted image .
Drugače pa ja, nameravam sigurno prve 3 mesece široko povijat, pa naj bodo rezultati kolkov v P še tako 1A. Škodit ne more, pa še lažje je user posted image prijeti če ima koliko toliko trdo ritouser posted image .

Hja, nas so v MŠ učili, da nikakor ne povštrček za novorojenčka, ker nima opore za vrat. Ali naj damo zgornji del jogija v naklon, da npr. jogi podložimo z brisačko. Ali pa tisti povštrček, ki je že v naklonu. Poglej tu:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1804154&mpage=1&key=&#1810985

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9690
27.8.2007 18:24:06   
Taja339

user posted image Mene pa zanima če imate tisti nastavek, s katerimuser posted image podstavite iz ene in druge strani, da se ne ne prevrže iz boka na trebuh? Kako se temu sploh reče, da pogledam na spletno stran ob BC koliko to sploh stane? Ve katera ceno?

Baje se kupi to v Baby centru kot v obliki igrače (cena cca. 20 EUR) ali pa v Sanolaborju - tudi cena nekje tam.
Sicer pa sama ne bom kupovala, ker sem pri prvi tamali prakticirala kar tetra plenično zloženo oz. zavito v valj - sem podložila spredaj in zadaj in je funkcioniralo.
Zakaj bi denar "metali" skozi okno, če si lahko pomagamo sami a? user posted image user posted image

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9691
27.8.2007 18:26:28   
nora
tianna in srcek, vidve se zmeraj nekaj spomnitauser posted image zdaj vidim od kje imam ta občutek, da mi zmeraj nekaj manjkauser posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9692
27.8.2007 18:26:30   
Anonimen

Nimam, niti ga ne bom kupila. So mi grdi, pa še neko igračo... Kr neki! Mogoče bi ga kupila, če bi bilo bolj nevtralno. Mah, bom založila s kakšno pleničko, pa bo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9693
27.8.2007 18:27:26   
Anonimen
Hvala.
Moj poušterček je bolj dekorativen kot pa dejansko sam sebi namen. Je debel kakšen centimeter (mi ga je kolegica naredila) in je njegov namen bolj to da imam več prevlekic zanj in ga večkrat preoblečem ker user posted image vedno kaj poslinijo ali pobruhajo in je lažje kot preoblačit jogi.
Drugače pa ima postelja možnost nakolona.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9694
27.8.2007 18:27:59   
Anonimen
Nora, a boš tudi ti široko povijala ne glede na razultate kolkov?
Jaz bom, tako kot Srček, pa tudi če bo 1a.
Zdaj pa me ta jogi muči... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9695
27.8.2007 18:28:47   
Anonimen

Drugače pa ima postelja možnost nakolona.

A potem pa ti ne rabi skrbeti. user posted image
Meni pa. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9696
27.8.2007 18:31:21   
nora
Nora, a boš tudi ti široko povijala ne glede na razultate kolkov?

Ja, bom, vsaj 1 mesec, potem bom vidla kako naprej...kaj pa je z jogipm narobeuser posted image saj bos dala kaksno brisacko in bo cist v redu, ne si delaj skrbi, boš vidla kako bo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9697
27.8.2007 18:33:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nora

tianna in srcek, vidve se zmeraj nekaj spomnitauser posted image zdaj vidim od kje imam ta občutek, da mi zmeraj nekaj manjkauser posted image  

To je zato, ker imam že mesec in pol čisto vse pripravljeno in na svojem mestu in se imam čas ubadat z malenkstmi za katere samo evrčke porabim, pa pol od tega dejansko sploh ne rabimuser posted image .
Danes je tašča rekla da bo kupla kengurujčka. A ni meni fino? Samo me sprašujejo kaj rabim.....sedaj potrebujem še kandidata za kupit to oporo, če pa ga ne najdem pa bodo tudi pleničke ali dekica čisto okuser posted image .

user posted image Da vam dam še malo dela za razmislek...Ali imate tiste spominske knjigice, v katere vpisujete kako user posted image raste, daste not odtis nogice, kdaj je dobil prvi zobek, prvi sprehod, prva igrača.......Jaz jo dobim za darilo od tete....pa ve?

(odgovor članu nora)
  Neposredna povezava do sporočila: 9698
27.8.2007 18:33:53   
Anonimen
Z jogijem ni nič narobe. user posted image
Samo ne vem ali naj pač jogi dvigujem oz. podložim s kakšno brisačko, ali naj kupim tisti povštrček, ki je že v naklonu. Se mi zdi bolj praktičen.

(odgovor članu nora)
  Neposredna povezava do sporočila: 9699
27.8.2007 18:36:04   
Anonimen
Evo takšnega:

user posted image

+ link iz BC:

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=173659

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  386 387 [388] 389 390   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  386 387 [388] 389 390   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?