|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo septembra!
27.8.2007 10:57:31   
Serendipity
kodrana -jutro jutro zaspanka user posted image  Hm.. za vino smo ugotovile da bi Kindermacher bil cool... Ampak alkohol je sovražnik za plavalčke - tak da kak deci... user posted image
Nice job ... teoretično vprašanje - če bi jaz rada kupila določen parfumček, bi se to dalo kako zrihtat (prek ZS komunikacije, da ne bo kake ''reklama'' ali česa podobnega)?
Uh, jaz pa tak pogrešam študenta in tisti utrip tam - je že skoro dve leti od kar sem se izselila ... Ampak s puncami pa imamo vsaj mesečna srečanja... In je super, ko se babe na kupu dobimo - posledična nevihta naslednji dan je že tudi tradicija.

KAHLO - Že vikend je bil lud user posted image  Moj je kar v akcijo padel user posted image ... 

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 451
27.8.2007 10:59:12   
Naty*
ojla kodrana, sm že prej razmišljala, če še spiš user posted image . Pol sva mele spet obe pester vikend user posted image .  Ampak glavno, da napredujejo dela ane?

Glede vin pa po moje, kateri koli je, sam da si sproščen po njem user posted image . Kindremacher je pa znamka vin, ki jih imajo v Vipavskem hramu, jih je sicer več vrst, js sm probala belega, pa je fuuul dober. Glede boljšega prijemanja pa ne morm govorit, ker takrat še nisva pustila plavalčkom prosto pot user posted image .

Kodrana, a ni hecno, ko komaj čakaš M, včasih smo se jo pa na vse pretege branile, vedno ko je prišla je blo prehitro user posted image

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 452
27.8.2007 11:01:06   
KAHLO
Ja kodrana, men je tud tak fajn k mine vse orkoguser posted image in gremo lahko spet veselo na delo za user posted image !!!!!!user posted image user posted image user posted image

kaj še le bo ko bomo imele pred samo enkrat rezultat user posted image user posted image in bomo uradno user posted image user posted image user posted image

držim pesti za vse in veliko sreče user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 453
27.8.2007 11:03:00   
Naty*
Eh dons neke čudne stvari govorim (pišem)....mislila sem da se veseliš, da pride pa hitr mine... Strelka sm in velikokrat rečem, kej nepremišljenega al pa čist čudnega. Upam, da se me boste navadile....that's just me user posted image

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 454
27.8.2007 11:06:32   
kodrana
Serendipity nisem nekaj ta prava. kar nekaj sem žalostna, al kaj. mah, tolko je obveznosti... kar se tiče parfumčkov ni problema. bom danes (če ne danes pa kamlu) verjetno dobila vse skup še v e-obliki in ti bom prek zs poslala seznam. sama sem zelo zadovoljna. imam od lancoma-hipnose. je isti, kot v milerju.. samo dost cenejši.

ja, sem vesela, da moj ne pije dost alkohola. tko včasih. redko. ali pa če gremo ven. pa tud ne kadi. to mi je the best.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 455
27.8.2007 11:11:08   
kodrana
Naty*, ja sej se splača. potem bova imeli pa čisto svoj domek. Naty* ni panike. saj sem razumela, kaj si hotela rečtuser posted image . ja, sam da mine, da bova spet v ta pravi akcijiuser posted image .

KAHLO ja, komaj čakamo, a ne?

sanje so se uresničile..

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 456
27.8.2007 11:25:14   
Erin

Septemberske borke za user posted image : 

xx.09. - valentina 2006
xx.09. - kekec in mojca
xx.09. - matejchykam  - srečka nosečka user posted image
xx.09. - Sončnica Sandra

xx.09. - rouzi
xx.09. - portugalka
xx.09. - Tiziana
xx.09. - Katica77
xx.09. - mihi78

01.09. - anonimna user posted image
01.09. - anonimna user posted image
01.09. - *lucija*
01.09. - ANIME

02.09. - sanja5
02.09. - amy81
02.09. - rendi

02.09. - petrca26
03.09. - reckova
03.09 -  Naty

03.09. - nati
04.09. - Galadriel
04.09. - kleja
05.09. - kimmii
05.09. - zarjica
05.09. - marjana.r
06.09. - Lupita
06.09. - Yaris
07.09. - stunfek
07.09. - CIPRESA
07.09. - lejca
08.09. - fortun

08.09. - kanta
08.09. - freha
08.09. - 80kaja
09.09. - Naska
09.09. - rozica1984

09.09. - Endri
10.09. - fragola
10.09. - ur+sa
10.09. - matejka78
11.09. - sapi
11.09. - Juno

11.09. - mala zirafa
12.09. - beyba
12.09. - afnica mala
12.09. - **NiNa**
13.09. - matt
13.09. - lindy
13.09. - Jasnaa
14.09. - tinkamiška
14.09. - trma79
14.09. - Yasminka
14.09. - bekyca
14.09. - teodoral

14.09. - jurka6  
15.09. - gajka
16.09. - ledenka
16.09. - KAHLO
16.09. - mojca 345
17.09. - MARTINŠČICA
17.09. - Anitka
17.09. - sončk1

18.09. - sonček33
18.09. - Zvezdica
19.09. - LuNa73
19.09. - pikapoka2
19.09. - ninčy
19.09. - pikica36
20.09. - slovenka
20.09. - MONIKQ
22.09. - kodrana
22.09. - teejaa
23.09. - Kaja08
23.09. - pokec
24.09. - talika81
24.09. - murkica
24.09. - mukla
24.09. - kažotk
25.09. - ajat

26.09. - HEL36

In zveste navijačice :

- scubadiver
- SM10
- neja24062007
- *ajla*
- hmm
- K_a_t_j_a

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 457
27.8.2007 11:29:18   
pikica36
hvala punce čebelice so se pokazale pravilno

user posted image če pa bodo "prijele "bomo pa videli

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 458
27.8.2007 11:49:41   
Naty*
Povejte mal, tiste, ki ne pričakujete v začetku septembra, a ma katera že kakšne znake, ki bi lahko bili...znak? user posted image

Js sm sestradana, dvakrat sm dons jedla zajtrk, zdele pa že malico jem user posted image . Drugače mam pa prsi mal..kako bi rekla...čudne , ne glih boleče, ampak sam nek čudn občutek. Prejle mi je blo sicer mal slabo, ampak skoraj ne omembe vredno. Kava mi je pa dons zjutri pasala, prejšnji tedn pa ne. Aja pa tečna sm spet tolk da grem sama seb na živce.

Najbolj smotan je to, da so moji znaki PMS-a in takratni znaki nosečnosti čist isti, tko da sploh ne morm nič pričakovat.

No, kaj pa ostale borke?

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 459
27.8.2007 11:57:48   
talika81
naty*, jaz bi sicer mogla dobit user posted image  nekje dans/jutri, pa še nimam nekih znakov prihajajoče user posted image . sicer me občasno špika, ampak v primerjavi s prejšnjim mesecom ni to nič.

men tud prejšnji teden kava ni dišala. ta teden še ne vem, ker je še nisem pila.

lakota - ma ni neke razlike.
tudi glede jošk ni neke razlike. mam pa že nekaj dni nek čuden okus v ustih - predvsem na jeziku, kot da bi lizala kovino. to še nisem imela.

tak da sem rekla, da če do petka ne dobim user posted image , naredim test. midva sva namreč imela odnos na dan, ko je še možna oploditev - torej dan po O. sicer je partner "pazil", ampak saj veš, da lahko kljub temu pride do user posted image . kar tudi ne bi bilo nič narobe. na user posted image  sva sicer mislila resno začet delat septembra, ampak nič hudega, če naju bo user posted image  user posted image  prej presenetilo.

tak da bomo videli, kaj bo. ali bo user posted image  ali pa user posted image  user posted image .

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 460
27.8.2007 12:34:56   
Erin
talika81...midva sva tudi ta mesec pazila, ker sva nameravala nazaj v akcijo septembra...pa sedaj zamuja 2 dni...punce so me čist zbegale, prej sem bila 100% prepričana da ne more biti nič, sedaj sem pa začela mal dvomit in upat...user posted image Dans grem po test pa bomo videli kaj bo...je res kaj ali me user posted image samo zavaja...znakov ni, nooo, poleg špikanja v zadnjih 4 dneh...

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 461
27.8.2007 12:45:00   
sonček33
Ojla... A ste fajn????
Kodrana -
tudi jaz se priporočam za parfumčke. To bi pa luštno delo.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 462
27.8.2007 12:45:59   
pikica36
teejaa upajmo na user posted image user posted image
mogoče je pa ratalo ravno zato, ker se nisi s tem ubadala
user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 463
27.8.2007 12:48:39   
MONIKQ
o sonček33, tebe pa pogrešam, hmm, že dolgo nisma kaj dost tračkali, kak si mi kaj

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 464
27.8.2007 12:55:05   
Erin
sonček...hello! Že nazaj iz službe?
Sej v Rd mamo tudi uno parfumerijo zraven knjigarne, majo isto originalne parfumčke v neoriginalnih embalažah...fajn dišijo pa pocen so...

kodrana - meni je tudi znamka lancome všeč, samo jaz prisegam na poeme

(odgovor članu MONIKQ)
Neposredna povezava do sporočila: 465
27.8.2007 12:58:09   
sonček33
ojla bejbe
MONIKQ super sem...danes..,.včer sem bila bolj komsi komsa Pa  ti? Si ok?
teejaa- ja sej res...matr jaz nič ne hodim tja dol, no razen v knjigarno, tam sem skoz :) -nora na knjige!!!! Joj, bo treba it po hypnotic poison...pa kenzota...

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 466
27.8.2007 13:03:08   
Anonimen
Pozdravljene, dajte mi prosim malo pomagat, s partnerjem delava na dojenčku in imam neko čudno vnetje tam spodaj, pa špika me v jajčnikih. Ali so vnetja velik problem pri zanositvi, ali lahko kljub temu zanosiš. Midva namreč redno delava na otročku, no ne vsak dan, včasih ja včasih ne.
Prosim vas za pomoč.

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 467
27.8.2007 13:04:11   
Erin
meni je moj user posted image prejšnji mesec kupil tam za obletnico chanel nr.5 - super...sem ga že včasih mela...super diši, dolgo zdrži...pa še v taki starinski pakungi mi je dal, taki s pumpico, kot so včasih mele...fajn...user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 468
27.8.2007 13:05:12   
Anonimen
dajte mi punce povejte, koliko časa že delate na projektu "dojenček", kolikokrat ste "aktivne" - vsak dan.........

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 469
27.8.2007 13:08:45   
Estrella*
Olja,
a mi katera lako zaupa kako pridem do koledarčka, ki se vam pokaže ko se z miško približaš vašemu nic name-u?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 470
27.8.2007 13:12:06   
kodrana
parfumčki so kvalitetni. to lahko zagotavljam. sama imam od lancoma. in mi je isti, kot v milerju,ko sem ga kupila. samo po veliko dražji ceni.
bom dala seznam parfumčkov na eno drugo temo. npr. lepota in moda. tam bo seznamček vseh parfumčkov.
kar vas bo pa še zanimalo , mi pa na zasebno pišite.

drugače pa imam tolio dela, da ne dohajam. posebaj s temi parfumčkiuser posted image .

sanje so se uresničile..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 471
27.8.2007 13:13:39   
Erin
Pozdravljena teodoral!

Greš npr. na to stran

http://www.lilypie.com/get_pregnant.php

klikneš na tistega ki ti je všeč...izpolniš podatke o ciklusu itd., potem pa kopiraš kodo v tvoje nastavitve:

MOJ PROFIL - DODATEN  OPIS

Upam da bo šlo... user posted image

Vidiš, dobro da si me spomnila, ga moram popravit...aja...moram najprej user posted image dobit...user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 472
27.8.2007 13:19:07   
talika81
teejaa, saj vem, da lahko kljub temu pride do oploditve. saj ne bi bilo nič hudega, še več, parv vesela bi bila.
tak da bomo videli ta teden, kako bo.

teejaa, zate pa držim pesti, da bi zagledala user posted image  user posted image  in eno user posted image za srečo pri tem.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 473
27.8.2007 13:20:09   
Erin
pozabila sem napisati...

izberi HTML kodo...

user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 474
27.8.2007 13:22:38   
Erin
Hvala talika...user posted image ...tudi jaz držim pesti zate, da zagledaš ta teden user posted image user posted image in postaneš srečka user posted image ...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tudi zate! :)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?