|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo septembra!
26.8.2007 23:49:13   
Erin
Nikoli ne veš...user posted image

Lahko noč punce in lepe sanje!!

(odgovor članu *ajla*)
Neposredna povezava do sporočila: 426
27.8.2007 0:10:30   
Erin
Lunca...hihi...ti se pa ne user posted image user posted image no
pa ne user posted image se prezgodaj...
Sem zelo user posted image da vas tako "skrbi"...
Počakajmo še kak dan pa bomo videli kaj nam je user posted image naklonila...

Lepo user posted image ...user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 427
27.8.2007 7:10:45   
stunfek
dobro jutro punce! no, včeraj zvečer ste bile pa pridne :). Jaz sem upala, da se vam pridružim, pa se je potem vse drugače zasukalo. No, nič ne de. Uspešen teden vam želim. Čim več pluskov in naj v službah čimprej mine.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 428
27.8.2007 7:18:38   
MONIKQ
dobro jutro čvekice

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 429
27.8.2007 7:56:21   
KAHLO
Ojla, moje pupike!!!

Upam da ste lepo delovno preživele ta vikend, in upam da bo danes kar nekaj novih user posted image user posted image , že tako dolgo ni nobena napisala da je zagledala user posted image user posted image .

Moj user posted image danes praznuje user posted image , tak da bova prijetno združila s koristnim, danes bi pa nama res lahko laratlo nardituser posted image !!!
BOva se mogla ornk potrudit, ma katera kakšen recept k se prej prime, tud če danes na mojem koledarču ni čebelic user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MONIKQ)
Neposredna povezava do sporočila: 430
27.8.2007 8:10:15   
pikica36
jutro punce!

pridno čvekateuser posted image  

naj vam nov delovni teden čimprej mine in pridno user posted image da septembra ugledamo čimveč ++++

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 431
27.8.2007 8:13:40   
talika81
jutro!

malo več vinčka ob večerji, da bosta čist sproščena. pa mogoče lahko kaj rata. user posted image  user posted image  user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 432
27.8.2007 8:24:16   
KAHLO
Ja dobra ideja talika!:))

Moram najt enga rdečka, mi je prjatlca rekla da sta z dragim ena rdečga pila pol sta pa kar zanosilauser posted image user posted image user posted image user posted image

onadva temu vinčku ker baybimaker, govorita, zato ti znamke nevem rečt!!! se pa moram pozanimatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 433
27.8.2007 8:29:40   
Serendipity
KAHLO - vem da obstaja vino z imenom kindermacher (se opravičujem, če je narobe zapisano, jaz in nemščina ne greve glih skupaj user posted image ). Je rdeče in tako fajn po okus - probat ni greh user posted image
Uživajta user posted image

ps: Na kateri strani so že te čebelice? Jaz jih ne najdem več... user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 434
27.8.2007 8:32:46   
afnica mala
Preselila sem se sem k vam in ne pričakujem user posted image  12.09.07.
Vinček, ja! 2 kg sem se zredila na dopustu, večino zaradi dobrega vinčka in papice se mi zdi.  Kahlo - v pomoč nam bi bil kak babymaker.user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 435
27.8.2007 8:46:20   
KAHLO
OJ serendipity

Ja saj verejno je ona tud tega mislila, sam k ji nemščina lih ni blizu oz. obema, sta ga kar v englihs preimenovala!!

No grem danes mal v stacino med vina !user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mogoče ga najdem

Un kolendarcek pa boš našla v temi KOLENDARČEK, tam je tudi stran objavljenauser posted image user posted image

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 436
27.8.2007 9:04:24   
MONIKQ
si tomislila a ne Serendipity

http://www.urbia.de/services/eisprung/

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 437
27.8.2007 9:16:14   
talika81
ja, je nekaj takšnega kot kindermacher.

drugače pa kakšno višnjevo vino, je tud fino - čeprav ne vem, če ga prodajajo v trgovinah.

ali pa še eno precej drago vino, chardoney savignon al je ravno obratno. ne vem več točno. je pa ful dobro.

nocoj vama želim uspešno user posted image  in da boš lahko čez en mesec sporočila, da sio zagledala user posted image  user posted image .

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu MONIKQ)
Neposredna povezava do sporočila: 438
27.8.2007 9:31:03   
KAHLO
Jah, evo!! veste kaj jaz bom kar iz teh predlogov eno vinsko karto sestavla, in pol bova kar po vrsti šlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jah, joj, sem prejnji ciklus že kupla en cb, pa ni prišel v poštev!!! tak da upam da bo zdaj!!!

Madonca jaz nevem no jaz mam takšno željo po tehuser posted image user posted image , še pred nekaj leti pa sem se jih na veliko izogibala, če to ni ironija v tem življenjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 439
27.8.2007 9:40:15   
Naty*
Po petnajstih minutah, kolikor sem rabla, da sem prebrala vse poste (ker ste ble tolk pridne), vas pozdravljam in upam, da bomo mele vse skupi lep delovni tedenuser posted image !

Js mam čist zaotekle roke, ker sem cel vikend čistla ko nora, moj lubi je pa belil... Najino gnezdece počasi dobiva pravo podobo user posted image , drug teden bom že preseljena! Jeeeeeejuser posted image user posted image user posted image

Moja obsedenost, da bi naredila test predčasno, se je mal umirila, ob vsem delu, ki ga še imam user posted image , tko da sm se odločla, da bom naredila test šele takrat, ko mi bo (oz. če mi bo) zaostala user posted image . In punce....za eno uslugo prosim....če bom kej tupila, da bi rada naredila test pred ponedeljkom, mi v nobenem primeru tega ne dovolite!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 440
27.8.2007 9:50:49   
pikica36
user posted image  ne drzni si naty, da delaš test pred ponedeljkom!!
malo strpnosti prosimuser posted image user posted image

sem probala tiste čebeliceuser posted image  pa mi ni glih najbolj jasno

kažejo se mi 8,9, 10, september, dnevi pa pišejo sreda četrtek petek...
8.9 je vendar sobota ne sreda , tako user posted image  nič jasno!!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 441
27.8.2007 9:51:28   
KAHLO
Naty veš kaj, jaz sem tud šla predčasno prejšnji mesec test delat, kakšna dva dni pred M, ker sem mislila da mam kako vse simpotme, in ne vprašaj kakšno razočaranje je sledilo ko ni bilo user posted image user posted image in pol sem šla še kr enga kupit ker sem se držala za zadnjo bilko upanja, da mogoče pa s testom ni bilo kaj vredu in po v nedeljo pa user posted image user posted image user posted image user posted image

Rajši uživaj zdaj k si misliš ali pa mogoče celo imaš (upam) nosečniške znake user posted image user posted image Jaz ne kupim nobenega testa več!! razen po preteku 5 dni od pričakovane user posted image , k jo že zdaj svarim da se naj rajši ne prikaže 16.9, ker bo dobila enbo nauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 442
27.8.2007 9:54:49   
Serendipity
MONIKQ - Hvala, to to - da vidim kje so moje čbelice...

Naty* - Uh, lani sem še jaz bila v takem razburjenju. Ni lepšega feelinga kot dan, ko se vseliš v novo stanovanje, jaz še zdaj uživam v novi kuhinji.. In pečem in kuham (in prej tega nikoli nisem rada delala), v soboto sem še torto spekla... user posted image  Torej - zmenjeno - pred ponedeljkom ne delat testa! Te bomo že opomnile kdaj ga lahko user posted image

KAHLO - potem pa kar vinsko karto sestavit pa na delo... Ampak če bosta vsa vina danes sprobala, potem bosta težko vedela katero je ta pravo. Scer pa takrat ne bo važna vrsta vina ampak le vselje nad user posted image user posted image !

Včeraj smo šli na sprehod okoli Bukovniškega jezera (v Prekmurju, imajo neke ''energijske točke'') In punce - jaz sem prišla domov tak spročena, mirna, dobre volje - ali je pasal gozdni zrak, sproščen klepet, rekreacija, ali pa tiste posebne točke
user posted image  No, nenazadnje kar vse skupaj. Sem pa gledala tiste točkice tam in razmišljala ali je katera za kako ''pomoč k zanositvi'' .... user posted image

Torej moj predlog KAHLO - kindermacher, pa dekica pa en tak piknik plac ala Bukovniško jezerce in user posted image user posted image  zagotovljen....

*
http://www.bukovniskojezero.si/default.aspx

http://www.bukovniskojezero.si/SLO/energ_tocke.aspx

(eto mal linki, da vidite,kaj je to za točkic user posted image )

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 27.8.2007 9:59:56 >

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 443
27.8.2007 9:56:45   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

kažejo se mi 8,9, 10, september, dnevi pa pišejo sreda četrtek petek...
8.9 je vendar sobota ne sreda , tako user posted image  nič jasno!!

Si napisala dober datum zadnje M? Tudi leto? Mogoče je kaj v tem...

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 444
27.8.2007 10:04:19   
KAHLO
Joj, tja pa moram jaz tud kdaj it, sem pa slišala da take točke obstajajo tud nekje okol Kamnika!!

Veš kaj, maš pa tud prav, vsega pa tud ne smeva sporbat od vinca, da ne bo kje ta glaven del na lubiju polenel!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 445
27.8.2007 10:10:18   
Serendipity

IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO
Veš kaj, maš pa tud prav, vsega pa tud ne smeva sporbat od vinca, da ne bo kje ta glaven del na lubiju polenel!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image   user posted image   user posted image    user posted image

V takem primeru pa niti energijske točke ne bi več pomagale... Ali pač? user posted image  

Sem si po gledala te fčelice - ta teden je teden akcije - user posted image  - lahko pa čebelica Maja prinese kak user posted image user posted image !

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 446
27.8.2007 10:14:10   
talika81
pikica36,

če si napisala prvi dan zadnje user posted image  in je bil v avgustu, ti pokaže avgust. tako da se moraš s puščicami na vrhu pomaknit na september.

al pa vpiši predviden datum user posted image  v kolendarček za september, pa ti bo prikazalo za september.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 447
27.8.2007 10:30:51   
Naty*
punce hvala, sem vedla, da boste za stvar!user posted image   Sej je res samo denar stran vržen, če kupiš test prehitro. Tko da bom veselo čakala, da se mi NE ULIJE!!!

Serendipity, verjamem, da uživaš v kuhinji, tud js se nove kuhinje ful veselim user posted image . Sam me je malo strah, da bova z lubijem pol preveč kuhala, kar pomeni tudi jedla in bova kmal oba ko žogice. No js sm sicer lahko, ampak ne zaradi hrane....user posted image

pikica36 mislim, da je res nekaj na teh mesecih, da moraš prav naredit, ker je men čist točno pokazalo, kdaj naj bi bla O, pa še dnevi so štimali.

KAHLO user posted image pa ta mesec vse svarimo, naj se ne prikaže septembra! Mislim, da smo ji napovedale vojno user posted image .

U glavnem, js res držim pesti za vse, da nas bo čimveč rozik!!!!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 448
27.8.2007 10:31:29   
KAHLO
Serendipity če pa je čebelica maja na tvoji strani pol pa kr veselouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti še pol vinske karte ne rabišuser posted image user posted image user posted image user posted image ja nič ti držim pesti da bo kaj plavalcev prišlo do baze user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 449
27.8.2007 10:45:40   
kodrana
dan punce.

joj ste zgovorne. sej je provuser posted image .

v soboto smo napeljali vodovod. jupi. sam ne vprašte kolk je blo treba popucat? sem še danes zmatrana.
včerja je pa moj dragi tekmoval na kmečkih igrah za mojo vas. ker pač niso imeli zadosti fantov. se je kar odrezal. user posted image  

jutri grem k frizerjuuser posted image  v lj. malo spet v civilizacijo:). pa malo v študenta. aja, vam nisem povedala, da bom sedaj parfumčke prodajala. originalne v neoriginalnih embalažah. ker ne gre prek vseh teh firm in da še znamko plačaš.. ampak direkt iz parfumerij. so licenco kupili.. super je. pa velik cenej.

Naty*, ne delaj testa še, itak en bo nič pokazal. srbijo prsti , kaj? no, gotovo te bojo še kaj zasrbela, do ponedeljka.

neki vinčkate vidim. no, dajte napisat ktrera vina so dobra, da bolj primeuser posted image .

jaz komaj čakam, da je M konec in da začneva na user posted image  delat. jupi.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?