guppy
|
SANDRA, BRAVO !!!!!!!!!! Hitro okrevaj in hitro nam pridi pokazat svojega Enejčka!! srček, a veš, da nisem zihr, da se je spomnim... :( cuma, hvala za lupčke, sem jih polupčkala od prstkov na nogah do čela . Ampak to je čisto res, kar si napisala. Tudi mene so zbudili in mi pokazali otročka, potem sem takoj zaspala nazaj in se zbudila na intenzivni, kjer mi sploh ni bilo jasno ali sem že rodila ali sem tisto sanjala, ... ali se je kaj zapletlo pri CR, ... kje je zdaj mož...? V glavnem, do naslednjega jutra - koma. Napisala sem vam mojo porodno zgodbo, kot se je sama spomnim, sem pa pozabila nekaj dodati. Torej: dodatek k porodni zgodbi. Šele kasneje, ko je bilo že vse mimo in sem prišla na oddelek, mi je mož razložil, da je zaradi zastoja poroda prišlo tudi zato, ker se je Marko zagozdil v moje medenične kosti (to sem vam že pisala), ne pa samo zato, ker se nisem več odpirala. Na to vedno pozabim, ker mi je povedano šele naknadno :))), bogi naš Marko je imel pa plavo in pomečkano glavico na tem mestu. Maja pa je bila bolj princeska-zaspanka in še ni bila pripravljena na prihod na svet ter na začetku ni samostojno zadihala, dokler ji niso dali malo kisika. Še dobro, da nisem bila budna zraven, bi po moje kričeče jokala. Pa še to bi rada dodala... res je, da je CR neboleč postopek - zaspiš, se zbudiš in voila... ampak vseeno bi povedala, da je meni osebno okrevanje po CR zelo boleče in da sem se kar stežka pobrala, kljub pozitivni energiji in volji. Pri tem porodu sem preizkusila tako popadke kot CR in dejansko ne vem, kaj bi naslednjič izbrala, če bi imela možnost izbire. Lupčki od nas, guppy
|