|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  382 383 [384] 385 386   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
27.8.2007 10:58:53   
Anonimen
Malo pozno dobro jutro! user posted image

Vidim, da ni še nič novic od Sandre... Upam, da že crklja svojo štručko. user posted image

Dorotea, jaz ji ne bi niti telegrama poslala niti osebno čestitala. To, kar je naredila ni lepo. user posted image

Duškamb, srečnica! Tebi res ne rabi malinov čaj. user posted image  Torej je skrivnost v stopnicah?! 87 praviš? Joj, jaz jih še 20 težko prehodim. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9576
27.8.2007 11:01:58   
dorotea
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

Pri tretjem tiščavniku je bil malček z glavo ven in se je tudi že drl, čeprav je bil ostali del telesa še na pol poti.

Kaj res??? To pa je moglo bit zanimivo!!!user posted image In je kričal: Puste me, puste me, nočem ven!!!! Mamiiiii!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9577
27.8.2007 11:04:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Duškamb, srečnica! Tebi res ne rabi malinov čaj. user posted image  Torej je skrivnost v stopnicah?! 87 praviš? Joj, jaz jih še 20 težko prehodim. user posted image

Saj jaz tudi že sopiham kot lokomotiva!
Najbolj pa se razveselim, ko pridem dol in ugotovim, da sem kaj pozabila doma. Kdo nima v glavi ima v petah (pravi moja mama), potem pa,...Hajdemo u planine,....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9578
27.8.2007 11:04:12   
dorotea

Dorotea, jaz ji ne bi niti telegrama poslala niti osebno čestitala. To, kar je naredila ni lepo. user posted image

Ma kdo ti razume te cvetke!user posted image Pa po mojem je še noseča!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9579
27.8.2007 11:07:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dorotea

AMPAK TI SI JO PREHITELA IN BOŠ PRVA DOBILA DOJENČKA!!!user posted image

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 9580
27.8.2007 11:09:03   
Anonimen

Ma ne, res ni lepo! Ste se kdaj kaj skregali? Ne morem razumeti kako je lahko vso ostalo žlahto povabila, vas pa ne?! user posted image  Ok, to bi že razumela, če bi vam vsaj povedala. Pa niti to ne. user posted image

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 9581
27.8.2007 11:10:05   
Anonimen

Najbolj pa se razveselim, ko pridem dol in ugotovim, da sem kaj pozabila doma. Kdo nima v glavi ima v petah (pravi moja mama), potem pa,...Hajdemo u planine,....user posted image

Ja, ampak 87 ni kar tako! To je prav pohvalno. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9582
27.8.2007 11:10:39   
Anonimen

AMPAK TI SI JO PREHITELA IN BOŠ PRVA DOBILA DOJENČKA!!!user posted image

Res je! user posted image user posted image user posted image

In za sestrično: user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9583
27.8.2007 11:13:28   
majas
Sporočam vam da je Sandra85 ob 3.10 rodila sinčka Eneja...

Čestitamo...

user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9584
27.8.2007 11:13:53   
Anonimen

Ja, ampak 87 ni kar tako! To je prav pohvalno. user posted image

ČE PA NEKAKO MORAM PRIT DOMOV user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9585
27.8.2007 11:16:42   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

SANDRA, user posted image user posted image user posted image ! ČESTITKE OB ROJSTVU ENEJA!
user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9586
27.8.2007 11:18:26   
ašun
Sandra čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9587
27.8.2007 11:18:38   
guppy
SANDRA, BRAVO !!!!!!!!!!
Hitro okrevaj in hitro nam pridi pokazat svojega Enejčka!!
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

srček, a veš, da nisem zihr, da se je spomnim... :(

cuma, hvala za lupčke, sem jih polupčkala od prstkov na nogah do čela user posted image . Ampak to je čisto res, kar si napisala. Tudi mene so zbudili in mi pokazali otročka, potem sem takoj zaspala nazaj in se zbudila na intenzivni, kjer mi sploh ni bilo jasno ali sem že rodila ali sem tisto sanjala, ... ali se je kaj zapletlo pri CR, ... kje je zdaj mož...? V glavnem, do naslednjega jutra - koma.

Napisala sem vam mojo porodno zgodbo, kot se je sama spomnim, sem pa pozabila nekaj dodati. Torej: dodatek k porodni zgodbi.
Šele kasneje, ko je bilo že vse mimo in sem prišla na oddelek, mi je mož razložil, da je zaradi zastoja poroda prišlo tudi zato, ker se je Marko zagozdil v moje medenične kosti (to sem vam že pisala), ne pa samo zato, ker se nisem več odpirala. Na to vedno pozabim, ker mi je povedano šele naknadno :))), bogi naš Marko je imel pa plavo in pomečkano glavico na tem mestu. Maja pa je bila bolj princeska-zaspanka in še ni bila pripravljena na prihod na svet ter na začetku ni samostojno zadihala, dokler ji niso dali malo kisika. Še dobro, da nisem bila budna zraven, bi po moje kričeče jokala.

Pa še to bi rada dodala... res je, da je CR neboleč postopek - zaspiš, se zbudiš in voila... ampak vseeno bi povedala, da je meni osebno okrevanje po CR zelo boleče in da sem se kar stežka pobrala, kljub pozitivni energiji in volji. Pri tem porodu sem preizkusila tako popadke kot CR in dejansko ne vem, kaj bi naslednjič izbrala, če bi imela možnost izbire.

Lupčki od nas,
guppy

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 9588
27.8.2007 11:19:42   
Anonimen
TO JE NAJNOVEJŠA INFORMACIJA - KAJ PA KAJ VEČ PODATKOV????

SANDRA ČESTITKE TUDI OD MENE  !!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9589
27.8.2007 11:20:34   
Anonimen
Bravo Sandrauser posted image .

Jaz sem tudi pravkar dobila sms, da se je ob 3.01 rodil najlepši pod soncem z imenom Enej. Velik je 51 cm, težak pa 3240g. Je zdrav, mamica in tata pa prihajata k sebi.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9590
27.8.2007 11:23:17   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  
Jaz sem tako vesela zanjo!!!!!

Kaj pa seznamček?!!! Kje je??
Tanja Lina, si bila danes že kaj tu?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9591
27.8.2007 11:24:34   
Pikica pokica
Še tukaj čestitke Sandri!!! Pa čeprav se je rodil malček prej, ima vseeno čez 3 kg!!

Upam, da si mamica kmalu opomore od poroda in nam še sama zaupa svojo porodno izkušnjo.

Zdaj čakamo pa še Lumpo in Heleno. Upam, da se ji čim prej pridružita!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9592
27.8.2007 11:26:51   
Anonimen
PRIDNO TIPKAJTE, DA NE RAZOČARAMO SANDRE!!user posted image user posted image user posted image

Jaz odhajam! Otroke peljem k babici v bazen, da izkoristimo še zadnje tople dneve počitnic.
Tipkamo se spet zvečer, prihajam sicer bolj pozno kot zmeraj, saj ima moja hčera trening do 19h.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9593
27.8.2007 11:28:19   
Anonimen
Živjo souser posted image  in mamice Septemberke.

Se strinjam, da bom urejala seznamček. Samo ne vem, kje bom dobila tako lepe slikice kot jih je Sandra. Tako da punce ne mi zamerit, malo se bodo verjetno odvojile, potrojile,... Dokler seveda Sandra ne bo imela toliko časa in volje, da bo ponovno prevzela urejanje seznama oz. povedala, kje jih je dobila.

Na tem mestu Sandri čestitam ob rojstvu malega Eneja user posted image user posted image user posted image . Naj si čimprej odpočijeta in opomoreta.

Doroteja: jaz ne bi storila ničesar. Ne telegrama ne darila ji ne bi dala, a ko bi rodila, bi jo le obvestila. Mislim, da boš tako še najbolje storila.

No sedaj pa še seznamček uredim oz. malo pobrskam za slikicami.

T.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9594
27.8.2007 11:28:59   
Anonimen
Ej punce, sezona se je torej prav zares začela. user posted image

Katera bo naslednja??
Moje mnenje: lumpa, helenav in potem pa ti, pikica pokica. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9595
27.8.2007 11:30:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja Lina

Se strinjam, da bom urejala seznamček. Samo ne vem, kje bom dobila tako lepe slikice kot jih je Sandra. Tako da punce ne mi zamerit, malo se bodo verjetno odvojile, potrojile,... Dokler seveda Sandra ne bo imela toliko časa in volje, da bo ponovno prevzela urejanje seznama oz. povedala, kje jih je dobila.

user posted image user posted image user posted image  Saj ni važno za slikice - bomo že kasneje to poštimale. Važno, da je seznamček urejen oz. update. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9596
27.8.2007 11:30:49   
ašun
Tanja Lina tule je dobila slikice
http://www.hiti.dk/animationer%20index.htm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9597
27.8.2007 11:32:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ašun

Tanja Lina tule je dobila slikice
http://www.hiti.dk/animationer%20index.htm

user posted image

Ašun, ti si tudi imela feeling, da boš jutri na polno luno že zibala, kajne? Kako kaže?

(odgovor članu ašun)
  Neposredna povezava do sporočila: 9598
27.8.2007 11:36:41   
Anonimen
Sandra sporoča da pravkar doji in da Enej ful močno vleče. In vas vse pozdravlja.

Ja, enim pa gre res vse kot po maslu. Najprej spuca celo stanovanje, potem gre rodit in tudi problemov z dojenjem nima.......Tako se to delauser posted image .

Se spomnim ko jo je bilo ves čas strah kako ogromen bo njen user posted image , da imajo v družini tudi 60 cm dojenčke......

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9599
27.8.2007 11:37:33   
dorotea
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, sandra čestitke!!!!user posted image Bravo Enejček!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  382 383 [384] 385 386   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  382 383 [384] 385 386   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?