|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  380 381 [382] 383 384   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
26.8.2007 23:01:31   
dorotea
IZVIRNO SPOROČILO: cuma

Čau punce!

evo, pa je šla še Sandra v porodnišnico ... user posted image  ... mogoče pa že ima Enejčka ?
Kakorkoli: Sandra, srečno srečno srečno srečno!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Cuma, tko hitro pa ne gre to ali pač?

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 9526
26.8.2007 23:03:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dorotea

Ej, punce , a je možno da mi je obseg trebuha zrasu v dveh dneh za 4 cm? Ene 4 tedne se sploh ni večal, pa sem bla zaskrbljena, sedaj pa kar buuum!Mogoče se je obrnila naša Pikica. Al pa sem se preveč najedla...tud možno.user posted image

Možno. user posted image   Al pa ti je rito nastavila, pa si jo dodala k obsegu. user posted image
Al pa si se res preveč najedla. user posted image

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 9527
26.8.2007 23:04:23   
dorotea
Če bo imela rito po meni je čisto možno, da je hitro večji obseg!user posted image user posted image user posted image Ma vseeno raje mojo rito kot očkovouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9528
26.8.2007 23:05:16   
Anonimen

Če bo imela rito po meni je čisto možno, da je hitro večji obseg!user posted image user posted image user posted image Ma vseeno raje mojo rito kot očkovouser posted image

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 9529
26.8.2007 23:06:26   
dorotea
...ker bi skrhala britvicouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9530
26.8.2007 23:07:44   
Anonimen

...ker bi skrhala britvicouser posted image

user posted image  Ta ti je dobra! user posted image

Jaz včasih full pomislim kakšen bo najin user posted image , po komu bo... Kaj bo imel mojega, kaj njegovega... No, lulek bo zagotovo njegov. user posted image

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 9531
26.8.2007 23:09:47   
dorotea
Tianna, kaj vi pričakujete punčko al fantka?Saj bi šla gledat na seznamček, ma je daaaaleč!user posted image
si me prehitela...fantek torej!

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 9532
26.8.2007 23:11:28   
dorotea
Ma prav zanimivo bo to gledat...od sestre mala je podobna čisto očku, nič po njej, ma je tak srček!

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 9533
26.8.2007 23:11:52   
Anonimen
Fantka. user posted image  Vsaj tako so rekli 3 različni ginekologi. Misliš, da je možno, da so se zmotili? Ma ne a?
Vi pa pupo a? Potrjeno tudi kakšno drugo mnenje?

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 9534
26.8.2007 23:14:41   
dorotea
No, če so vidli lulija, bo ziher korenjak. Pr nas moja ginekologinja ni hotla nič povedat, je pa namignila, da bo isto kot sestrina-pupa pač, pol na 3d-ju pa je rekla da je skor ziher pupa...tko da smo mi to kar vzeli za resnico. Je pa res, da je več možnosti, da se zmotijo, če rečejo da je punčka kot pri fantkih...ko je nekaj oprijemljivegauser posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9535
26.8.2007 23:15:49   
dorotea
Kaj pa ime? Ga imate tud za pupo?

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 9536
26.8.2007 23:16:12   
Anonimen
Bomo videli septembra, kajne? user posted image
Ja res prej kaj zraste kot pa odpade. user posted image

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 9537
26.8.2007 23:18:10   
dorotea
Me prav zanima , če so se pri kateri zmotli! Zaenkrat mislim da ne, kajne? 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9538
26.8.2007 23:19:48   
Anonimen

Kaj pa ime? Ga imate tud za pupo?

Ah ne vprašaj, ker glede imen sva popolnoma user posted image user posted image user posted image . Kar je meni všeč, njemu ni. In seveda obratno. Za punčko je že zbrano. user posted image  Ma mi je dal proste roke pri izbiri za punčko samo zato, ker ve, da bo fantek. user posted image  
In zdaj, ko gre zares pa... Nič. user posted image
Ma ne smem več težiti, pa bo na koncu obveljala moja. user posted image

Vidva sta se odločila brez problema?

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 9539
26.8.2007 23:21:02   
Anonimen

Me prav zanima , če so se pri kateri zmotli! Zaenkrat mislim da ne, kajne? 

Uf, ne vem; ma tudi meni se zdi, da ne. Aja, Nefretiti ni točno vedela kaj bo.

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 9540
26.8.2007 23:27:18   
dorotea
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Ma ne smem več težiti, pa bo na koncu obveljala moja. user posted image

Vidva sta se odločila brez problema?

Ja,ja, ko te bo vidu, kako si se namučla in spotila, bo itak obveljala tvoja.user posted image
Pr nas je blo tko, da je on izbiral ime za pupo, jaz pa za fanta...in sva pač sprejela imena, ki sva jih predlagala. Ko smo zvedli, da bo punčka, sem ga hotla še mal prepričat, da bi izbral kaj drugače...pa mi je dal možnost, da žrebava...in ne boš verjela ...med 3mi listki, smo izvlekli ravno njegovo Patricijo, pol pa sva za šalo napisala še 10 imen in tud med 10imi...neverjetno je pršla ven Patricija...od takrat se nič več ne protivim, ker ji je izgleda to ime usojeno!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9541
26.8.2007 23:30:55   
Anonimen
Ko smo zvedli, da bo punčka, sem ga hotla še mal prepričat, da bi izbral kaj drugače...pa mi je dal možnost, da žrebava...in ne boš verjela ...med 3mi listki, smo izvlekli ravno njegovo Patricijo, pol pa sva za šalo napisala še 10 imen in tud med 10imi...neverjetno je pršla ven Patricija...od takrat se nič več ne protivim, ker ji je izgleda to ime usojeno!user posted image

Zanimivo. user posted image  Usoda, res. Tudi jaz se na tvojem mestu ne bi protivila, ker ji bo to ime zagotovo prineslo srečo, glede na to kolikokrat je bilo po naključju izbrano prav zanjo. user posted image

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 9542
26.8.2007 23:31:39   
Anonimen

Ja,ja, ko te bo vidu, kako si se namučla in spotila, bo itak obveljala tvoja.user posted image

user posted image  Upam.

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 9543
26.8.2007 23:34:14   
dorotea

user posted image  Upam.

Upaš, da se boš namučla in spotila...al da bo obveljala tvoja???user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9544
26.8.2007 23:37:03   
Anonimen

user posted image  Upam.

Upaš, da se boš namučla in spotila...al da bo obveljala tvoja???user posted image user posted image

Da bo obveljala moja. user posted image
Namučla in spotila se itak bom, ne glede čigava bo obveljala. user posted image

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 9545
26.8.2007 23:42:21   
dorotea
Jaz sem že user posted image ...tko da grem nina nana...mogoče se mi bo pa sanjalo kakšna in komu bo podobna naša mala Patricija.
Iiiiiiiiii saj res, sandra bo pa kmalu zibala, če že ne!
Se slišimo jutri!
Lahko noč!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9546
26.8.2007 23:43:00   
Anonimen
Punce,
grem jaz...
Mogoče pa bodo jutri zjutraj že lepe novičke od Sandre! user posted image
Lumpa6 in Helenav, vidve tudi jutri v Rim, kajne? Srečno! user posted image user posted image user posted image
Če gre katera še "nenapovedano" user posted image .

Lahko noč. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9547
26.8.2007 23:44:09   
Anonimen
Dorotea, saj sva sami ostali. user posted image

Lahko noč. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9548
27.8.2007 0:07:52   
PBJ
Aha,  Sandra še ni nič sporočila. Mogoče bo zjutraj kaj novega. če rojeva, upam, da bo porod čim lažji in bo hitro vse za njo.

Tak, zamrzovalna skrinja čista, grem se stuširat in spat.
Eh, jaz lahko delam koliko hočem, pa se dete ne bo nikamor premaknilo. Zdaj še uživa v trebuhu, čeprav je bolj na tesno.

Meni je G rekla, da bo definitivno ... ne smem izdat, ker me kar nekaj ljudi pozna tu gor in potem se hitro zarečejo in ve že cela žlahta. Če smo do sedaj držali našo skrivnost, bomo še teh nekaj dni.

Papa

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9549
27.8.2007 7:29:11   
Anonimen
Dobro jutro še čakajoče user posted image !

Sem prebrala, da je Sandra že v porodnišnici..no upam, da bo vse ok pa da bo porod čim hitrejši in čim lažji.
Vsak dan, ko pridem malo pogledat je ena ali v porodnišnici že ali pa je kakšna rodila. Čestitke torej tudi vsem novopečenim mamicam!!!user posted image user posted image user posted image

Ne morem pa verjet, da gremo res že vse proti koncu, meni se še sploh ne zdi, da je tako blizu, pa mam danes 14 dni rokuser posted image . Sama še mislim jutri it na Radgonski sejem..no, saj če me kaj doleti mam Mursko Soboško porodnišnico čisto blizu pa še baje je ful fajna, ko je novauser posted image . Nahrbtnik za porodnišnico pa si tak že cel mesec poleg vozim v avtu za vsak slučaj. Se še vsi kar čudijo, kako se mi sploh še da kje hodit glede na pdp.
Danes ob desetih pa mam posvet za Ultivo, bomo vidli kaj novega bom zvedla, upam, da res pomaga in da bo na voljo anesteziolog v tistem času, ko bom šla rodit. Grem pa tudi mimo Sanolaborja pa si bom šla po kakšne mrežaste hlačke še..saj, če jih imam ne bo nič narobe, bomo jih že ponucali pol doma, če ne drgač.

Lepo se imejte, bom pol prečekirala, če je naša sandrica že rodila! Pa lep dan!

(odgovor članu PBJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 9550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  380 381 [382] 383 384   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  380 381 [382] 383 384   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?