|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  379 380 [381] 382 383   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
26.8.2007 21:16:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

Na koliko strani je hotela pričvekat?
user posted image

Več kot julijke, če se ne motim. Čaki, grem pogledati koliko so jih imele. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9501
26.8.2007 21:17:40   
Anonimen
Torej, več kot 475. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9502
26.8.2007 21:25:19   
Anonimen
Upam, da ne bomo prej rodile, kot pa prišle na 475?!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9503
26.8.2007 21:30:24   
Anonimen
Moja dva otroka sta že drugič prišla iz sobe, da ne moreta zaspat. Ta malček v trebuhu pa se mi tudi že upira - ni mu všeč trdi stol pred računalnikom. Cel trebuh me že boli.
Mislim, da si bom morala it umit zobe in se crkljat z mojima dvema lumpoma. Da izkoristim, dokler še nimamo dojenčka, ker potem se bomo morali vsi malo prilagodit. (razen dojenčka seveda)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9504
26.8.2007 21:32:50   
Anonimen
No duškamb, potem pa kar lepo se crkljat. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9505
26.8.2007 21:36:18   
Anonimen

Da ne bomo, al da bomo?!
Jaz upam, da bom prej rodila kot bo 475! To lahko traja cel mesec... A napišemo dve do tri strani na dan. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9506
26.8.2007 21:37:56   
Anonimen
Če ne bom zaspala še pridem nazaj.

Sigurno bom še morala lulat, ampak ne vem kdaj?

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9507
26.8.2007 21:41:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Da ne bomo, al da bomo?!
Jaz upam, da bom prej rodila kot bo 475! To lahko traja cel mesec... A napišemo dve do tri strani na dan. user posted image

No vama s Sandro je marsikaj uspelo. Mi ostali pa smo bolj pri počasnih. No ja mene cele dneve ni doma. Strašno rada se potepam. Ampak jutri dopoldan verjetno bom ker moram malo pospravljat.user posted image

Je pa res, da bi tudi jaz že rada šla v P. Drugače me bo razneslo. G. mi je grozila, da bo spet velik otrok.

Lahko noč!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9508
26.8.2007 21:47:38   
PBJ
Eh, toliko strani pa bomo že načvekale do konca septembra.
To je mala malcauser posted image , samo Sandra se mora čim prej vrniti z dojenčkomuser posted image

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9509
26.8.2007 22:04:34   
Anonimen

Da ne bomo, al da bomo?!

No vama s Sandro je marsikaj uspelo.

Ja. user posted image  Da ne bom na koncu šla v porodnišnico pri 650. strani. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9510
26.8.2007 22:06:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: PBJ

To je mala malcauser posted image , samo Sandra se mora čim prej vrniti z dojenčkomuser posted image

Potem Sandra ne bo imela toliko časa biti na RR, jo bo Enejček okupiral. user posted image

(odgovor članu PBJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 9511
26.8.2007 22:07:07   
Anonimen

Potem Sandra ne bo imela toliko časa biti na RR, jo bo Enejček okupiral. user posted image

Tako kot vsaka mamica no. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9512
26.8.2007 22:19:43   
Taja339
Večer mamice v pričakovanju,

evo mene zopet.
Sem bila malo na počitnicah v MB, pa sem za računalnik prišla šele danes!
Ker me moj dragi preganja, da moram čimprej "zlest" k njemu v posteljo (hmm, da mi zmasira presredek hahahauser posted image user posted image user posted image ), bom se samo vpisala v seznam nosečk z merami:
torej - nosečnost 37t3d - zredila za +8kg, obseg trebuščka 112 cm (upam, da sem prav merila - okoli najširšega mesta na trebuhu)

NEFRETITI - bravo za novega dojenčka user posted image user posted image user posted image

V glavnem - punce glede malovega čaja je pa tako - meni ga je moj kupil v Biotopicu v CE - pije se 2x na dan (zjutraj in zvečer) po cca. 2 dcl od 37. tedna dalje - toplega, po požirkih.
Jaz ga pijem že 4 dni in upam, da bo mi lažje šlo kot pri 1. porodu user posted image user posted image user posted image

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9513
26.8.2007 22:22:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Taja339

Ker me moj dragi preganja, da moram čimprej "zlest" k njemu v posteljo (hmm, da mi zmasira presredek hahahauser posted image user posted image user posted image ),

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar lepo veselo na delo! user posted image

(odgovor članu Taja339)
  Neposredna povezava do sporočila: 9514
26.8.2007 22:23:46   
dorotea
NaILa, torej akcija še malo...ti tud zdrži za knjigami, saj gre tko hitro!
Aljab res komaj čakam, da bo vse za mano(izpit mislimuser posted image ), ma sem živčna ker moram vsaj 9 dobit(skromno, ne?), če ne se sploh ne bi tok sekirala...pa glih danes sem živčna ratala. Ti pa reci svojemu naj raje pravi, da še ne bo, ker drugače ti bo skozi telefon zvonil in te bodo sam nervirali...jaz vsakega ki vpraša rečem , da imam čisto na koncu septembra(čeprav je uraden PDP 17.9)...verjami, da je bolše tako...sam kaj zdaj kar je je...zdaj loh sam upaš, da ne bo čez rok!Hitro pejdi pucat stanovanje!user posted image
Ašun, ti se pa nič ne sekiraj, so že imeli razlog da so buškici delali CTG, jaz sem tud v 37. tednu pa nisem imela nič še CTG-ja in po mojem tud še ne bom...brez panike, vem da se živciramo, ker se preveč primerjamo, ampak vsaka je zgodba zase...jaz sem se tudi, ker imam mali trebuh, pa sem si mislila joj kaj pa če...(kot helena in nefretiti)...nima smisla...saj zato hodimo h ginekologu, da nam on sledi...ta pa že ima nekaj izkušenj, ne! Kar mirno!user posted image
Ej tolko o tem malinovem čaju čvekate, da si ga bom pa še jaz nabavilauser posted image

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 9515
26.8.2007 22:27:02   
Taja339
No, tako sedaj pa res grem - jutri pa sem si zadala nalogo, da preberem kaj se tukaj dogaja novega in klepetam malo dlje.
V glavnem - lahko noč in lepe sanje (upam, da spite bolje kot jaz, ko bedim skoraj vsako noč do 2-3eh) ufffffffffffffffff, pa saj bo minilo. user posted image user posted image user posted image
Potem nas bodo pa user posted image  budili ne?

lahko noč septembrke!

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9516
26.8.2007 22:40:12   
PBJ
Potem Sandra ne bo imela toliko časa biti na RR, jo bo Enejček okupiral.

Saj bo imela ful pridnega dojenčka, ki bo spal skupaj 3 ure, se najedel, pa zopet tri ure - ko v knjigahuser posted image ...

Pri prvem sem jaz bila večinoma ponoči na RR, čez dan ni bilo toliko časa, ker   je mali malo pil na prsih, potem dremal, pa spet pil in sem ga komaj pokonci držala. Tako da sem si ponoči, ko se je podojil, še črpala in si pospešila nastajanje mleka

Taja, ti kar fejst klepetaj, ker moramo natipkati  blizu 500 strani do konca septembra.
Jaz zaspim okoli polnoči, potem se pa veselo zbujam, menda na pol ure. Ob pol sdmih zjutraj pa že akcija po hiši, ker ne morem spat.

< Sporočilo je popravil PBJ -- 26.8.2007 22:42:18 >

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 9517
26.8.2007 22:41:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dorotea

Ej tolko o tem malinovem čaju čvekate, da si ga bom pa še jaz nabavilauser posted image

Kar! Upam, da nam bo olajšal vse skupaj.

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 9518
26.8.2007 22:44:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dorotea
jaz vsakega ki vpraša rečem , da imam čisto na koncu septembra(čeprav je uraden PDP 17.9)...verjami, da je bolše tako...

Jaz tudi. Vem, da če bi jim povedala uraden PDP, bi imela tisti dan milijon klicev in sms-ov kaj, kako, zakaj, kje itd. user posted image

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 9519
26.8.2007 22:45:53   
PBJ
Ja, potem pa vsi sprašujejo, če že ne misliš rodit ...

Z možem sedaj še zamrzovalno skrinjo čistiva. Sem že prav nora, ker si vsak dan najdem nekaj za naredit, stanovanje je šlo skozi generalko, sedaj pa sem že v kleti. Namesto, da bi malo več počivalauser posted image

< Sporočilo je popravil PBJ -- 26.8.2007 22:46:21 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9520
26.8.2007 22:49:47   
Anonimen

Ja, potem pa vsi sprašujejo, če že ne misliš rodit ...

Ja. user posted image  In tega na moj PDP res ne potrebujem. Vem, da je ta datum bolj tako tako, ampak se vseeno vsi orientiramo po njemu in če bom šla slučajno čez PDP, je najmanj kar takrat potrebujem klice in sms-e. Bolje, da ne vejo točno kdaj. Moje mnenje.

(odgovor članu PBJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 9521
26.8.2007 22:50:13   
PBJ
Grem sedaj pogledat, če je že led spustil. Mogoče še pridem kaj pokukat, če ne pa lahko noč.

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 9522
26.8.2007 22:54:41   
Anonimen

Z možem sedaj še zamrzovalno skrinjo čistiva. Sem že prav nora, ker si vsak dan najdem nekaj za naredit, stanovanje je šlo skozi generalko, sedaj pa sem že v kleti. Namesto, da bi malo več počivalauser posted image

Tudi Sandra je imela včeraj generalko, danes pa v porodnišnico.
Da ne boš šla ti jutri. user posted image

(odgovor članu PBJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 9523
26.8.2007 22:57:57   
cuma
Čau punce!

evo, pa je šla še Sandra v porodnišnico ... user posted image  ... mogoče pa že ima Enejčka ?
Kakorkoli: Sandra, srečno srečno srečno srečno!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 9524
26.8.2007 23:00:52   
dorotea
Ja, res, PBJ, ni za se hecat s pucanjem!user posted image

Ej, punce , a je možno da mi je obseg trebuha zrasu v dveh dneh za 4 cm? Ene 4 tedne se sploh ni večal, pa sem bla zaskrbljena, sedaj pa kar buuum!Mogoče se je obrnila naša Pikica. Al pa sem se preveč najedla...tud možno.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  379 380 [381] 382 383   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  379 380 [381] 382 383   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?