|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bi si upale?
23.8.2007 13:11:52   
TinkiBinki
Ah, nezrelo. Pejte se raj kake druge igrce. Če moža spoštuje, mu tega ne bi delala...

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 51
23.8.2007 13:13:59   
Anonimen
Ne vem zakaj je reba prijateljiso sploh v drek vleči. Saj lahko sama naredi tako, kot je naredila vojakinja.

(odgovor članu Ze pequeno)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
23.8.2007 13:35:04   
Ze pequeno
IZVIRNO SPOROČILO: žaži

IZVIRNO SPOROČILO: Ze pequeno

Če bi sam dobil kakšen tak sms, bi se najprej spraševal, kdo hudiča je to, če bi ugotovil, da pošilja prijateljica mojega dekleta, bi ji napisal nazaj da naj odneha, ker me ne zanima ....a če pa ne bi bila prijateljica od tvoje, ampak kr tko ena...se pa neb upiral al kako je zdej to mišljeno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Malo bolj na hitro sem odgovoril. Seveda bi se uprl, ne glede na to katera bi mi poslala, samo spraševal bi se, ker moje številke ne dajem naokoli in bi se čudil kako je sploh prišla do moje številke. Sigurno pa o tem svoji ne bi pripovedoval, ker bi rad imel mir in spokojnost user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 53
23.8.2007 13:45:53   
NevenkaP
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Zakaj Nevenka, zakaj je odvisno od načina. Zakaj "prevaral na tak način"? Če me bo prevaral, a je pomemben način??????????

Še enkrat preberi, kaj sem napisala, pa "prevaral" zamenjaj z besedo, ki sem jo napisala, pa bouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 54
23.8.2007 13:46:26   
Anonimen
Ne!!!

(odgovor članu maruškaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
23.8.2007 13:50:59   
Anonimen
Najboljš da še eni fejst bejbi plačate da se začne po njemu vesit in ne vem kaj, kkšne kurbice najemat ipd.....da boste zihr da vas ne bo oz. vas bo prevaraluser posted image

Enim je resno mal preveč dolgcajt v življenju. In bogi vaši dedci k majo tolk nezaupljive in nesamozavestne ženske ob sebi. Reveži se sploh ne zavedajo da so na "preizkušnji".

Eni pač nikoli ne prebrodijo pubertete.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
23.8.2007 13:54:51   
ulani
ej,tole j epa too much...pa mi smo se to šli v osnovni šoli?!
a dejansko obstajajo ženske v zrelih letih,ki to prakticirajo?
ki izvajajo te fore?
ma dej no......

da ne bi res sprejela te ponudbe in šla to delat.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 57
23.8.2007 14:25:31   
anadejka
Daddy dobr si me nasmejal zdele user posted image user posted image user posted image
Ampak točn tko bi tut jest rekla temu možu.
Ta "prjatlca" pa nima vseh čistih.Full grdo je to narest,tako nezaupat svojmu možu,a tut tok ni da bi ga sama uprašala,povrh vsega pa še prjatlco s takimi podlimi v drek tlačt in mešat user posted image  grdo

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 58
23.8.2007 14:45:34   
piščanc
ne, ker ne maram ****i ljudi.

kaj če bi se nekdo tako poigral s tabo, a bi 'nasedla'? iz tega lahko pride veliko sranje, pa za brezveze

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 59
23.8.2007 17:44:22   
Anonimen
Sprobala user posted image  user posted image  

Človek ni avto, ki ga sprobaš na testni vožnji user posted image  user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 60
23.8.2007 17:52:26   
Anonimen
Jaz ne bi upala koga prosit to. Sama bi naredla, če bi hotla.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 61
23.8.2007 18:01:41   
Anonimen
Mojemu možu je prijatelj kake pol leta nazaj predlagal, da mu plača benz in čas, če bi en teden zasledoval njegovo punco, ker ona mojega moža ne pozna in je želel ugotoviti kam ona hodi po službi in s kom se druži.
Mož mu je sicer rekel da ne, ker res nima časa še eno babnco zasledovat in čakat kdaj se bo ona nekam premaknila in kako dolgo bo kavico pila s priajteljico, je pa pol en drugi to naredil in je tip res dobil punco da ga vara in tudi s kom.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 62
23.8.2007 18:04:37   
Anonimen
Jaz se tega niti slučajno ne bi šla!

In niti predstavljat si ne znam da bi mene moj partner tako preverjaluser posted image
Zelo slabo bi se počutila, v sebi bi imela da mi partner ne zaupa in to je najhuje!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 63
23.8.2007 18:16:15   
žirafica
Jaz pa sem nekoč sprobala mojega moža na ta način.Kaj vs mu nisem pisala pa se niti odzval prav ni.ko sem že prav težila mi je samo odpisal,da je poročen ima otroka in naj ga pustim pri miru.
Pa še povedal mi je,da mu ena baje teži preko sms-ov.Sem rekla samo daj mi telefonsko,da jo pozovem.In res mi je dal,ker je imel še en sms gor.Jaz pa kao kličem pa številka nedosegljiva.user posted image user posted image user posted image
No ja tega je že nekaj časa pa m še nisem povedala,da sem bila jaz.Mi je pa bilo smešno,ker sem mislila,da ko dobi sms,da bo bežal hitro gledat ali skrival telefon.Pa nič od tega.Ker jaz drugače vedno,če ga ni noter preberem vse.user posted image user posted image user posted image Pa GA NITI GANILO NI,KO JE DOBIL SMS.user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 64
23.8.2007 20:25:53   
Anonimen
Jaz pa sem nekoč sprobala mojega moža na ta način.Kaj vs mu nisem pisala pa se niti odzval prav ni.ko sem že prav težila mi je samo odpisal,da je poročen ima otroka in naj ga pustim pri miru.
Pa še povedal mi je,da mu ena baje teži preko sms-ov.Sem rekla samo daj mi telefonsko,da jo pozovem.In res mi je dal,ker je imel še en sms gor.Jaz pa kao kličem pa številka nedosegljiva.user posted image user posted image user posted image
No ja tega je že nekaj časa pa m še nisem povedala,da sem bila jaz.Mi je pa bilo smešno,ker sem mislila,da ko dobi sms,da bo bežal hitro gledat ali skrival telefon.Pa nič od tega.Ker jaz drugače vedno,če ga ni noter preberem vse.user posted image user posted image user posted image Pa GA NITI GANILO NI,KO JE DOBIL SMS.user posted image user posted image user posted image user posted image

To je prej za zjokat, kot za smejati.. user posted image user posted image user posted image

Je pa to najbolj podlo, zaupaj partnerju, če mu ne zaupaš, pa konec zveze, ker ni zveze brez zaupanja.

(odgovor članu žirafica)
  Neposredna povezava do sporočila: 65
23.8.2007 21:00:02   
ElaM
Sva se z mojim pogovarjala o tem in je rekel, da ima baba ziher slabo vest, da ga je prevarala in upa, da bo mož zagrabil za vabo, da si bosta bot. No, to je moško razmišljanje. Jaz sem pa že povedala, da so mi take igrice za kozlat.

:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 66
23.8.2007 21:23:19   
petja
Fak, pa ve ste zmešane!user posted image user posted image user posted image  Šit no, pa kolk ste stare? Sej ne morem verjet user posted image

Lp, petja

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 67
23.8.2007 21:37:50   
trojči
Kr nekaj obsojate, pa sploh ne veste, zakaj je prijateljica to rekla. Poznam moškega, ki ga je žena varala, on pa medtem čuval dva majhna otroka. Več let. Ko da se ne dogaja in ko da je treba živeti v nevednosti, dokler ga/je slučajno ne dobiš poleg.

In naj ga vpraša...halooooo....prevaranti lažejo...napisano v vsaki knjigi o prevarah...sam najlažje je zaupati. user posted image  Tu gre za leta izgubljenega življenja, ko partner živi ob nekom, ki ga ne ljubi, z lažnjivcem, perfektnim lažnjivcem...ma... kakor komu drago.

(odgovor članu petja)
Neposredna povezava do sporočila: 68
23.8.2007 23:05:17   
Ze pequeno
Samo tukaj sem dobil bolj občutek, da hoče videti, če bi ga kaj zamikalo, ne da že dejansko vara. In to je podlo, zakaj bi podžigal nekaj, kar ne rabi podžiganja. 

(odgovor članu trojči)
Neposredna povezava do sporočila: 69
23.8.2007 23:07:13   
Anonimen
Trojči, pa kaj tebi bi bilo lepo, da bi tvoj partner tebe preko SMS - ov preverjal? Očitno ne.

Jaz sem bila na tem, in lahko rečem - podn od podna. Najbolj grdo dejanje od osebe, ki si mu zvest, in ga ljubiš,  je zame to, da ti ne zaupa.

(odgovor članu Ze pequeno)
  Neposredna povezava do sporočila: 70
23.8.2007 23:50:22   
daddy
Pa kak sem vedel, da bodo Trojči take metode nekako "blizu"  user posted image user posted image  ....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 71
24.8.2007 0:16:48   
Marogica

Se spustit v nekaj takega:prijateljica me je prosila,če bi sprobale njenega moža.Preko mene seveda,da bi mu pošiljala kakšne pokvarjene sms-se.Da bi rada videla kako se bo odzval ali reagiral in,če bo nasedel?
Jaz se bojim kajti naj kasneje pove ali pride vse ven pa je najboljši prijatelj mojega moža.
Tako,da sem ji rekla,da name naj ne računa naj si poišče drugo žrtev,ker nočm bit nič kriva.
Bi si ve upale nardit kaj tazga?

Mislim, da si reagirala čisto pravilno. No, vsaj jaz bi tako naredila.

Če bi si upala? Tu ne gre za upati ali ne, temveč za to, da se v probleme prijateljice ne bi mešala. Ne na tak način. Jaz prijateljici z veseljem pomagam, tudi če bi imela probleme z možeme, vendar to ni način, ki bi reševal njune probleme. Prej bo jih samo zapletel. In zakaj bi se v to zapletala še jaz, kot njena prijateljica???

V glavnem, tvoja reakcija se mi zdi pravilna, pa če to tvoja prijateljica razume ali ne. Vsaj nekdo razumen v tem "tandemu".

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 72
24.8.2007 0:20:13   
Marogica

Anonimna, ti pa si čudna, da je kajuser posted image user posted image   Lahko te je sram, da počneš, kaj takega. Če ti je dolgaš, lahko prideš k meni, imam marsikaj za postoriti okoli bajte.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 73
24.8.2007 1:02:30   
trojči
Ei prej napisala, da mi to ni všeč. user posted image

A v oči mi je padlo to, da nihče ne ve, zakaj bi ga ona preverila, pa so jo kar obsodili, da je nedorasla itd.

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 74
24.8.2007 7:55:09   
caillou
Veš kaj ?  Poskusi to narediti prvega aprila, pa bo volk sit in koza celauser posted image .

Si prestavljaš da bi tvoj mož s svojim prijateljem naklepal zate kaj takega ? Krasno ne, malo začimbic v zakonu ne škodi.

Bi si upale ? Ne, ker me je strah ljudi, ki take stvari pletejo po svojih scefranih možganih.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Ime
Siana

Kako dati ime deklici?

Tiana (36%)

Klara (61%)

Mary (2%)

Število vseh glasov: 85

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!