|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bi si upale?
23.8.2007 11:42:47   
ElaM
Ne.user posted image

:)

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 26
23.8.2007 11:43:43   
pin
Prvo povej tvojemu partnerju. Skupaj pa morda lahko ukrepata. Jaz na tvojem mestu nebi igrala njenih igric, celo oddaljila bi se od takšne osebe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
23.8.2007 11:46:32   
Anonimen
Jaz pa sem nekoč sprobala mojega moža na ta način.Kaj vs mu nisem pisala pa se niti odzval prav ni.ko sem že prav težila mi je samo odpisal,da je poročen ima otroka in naj ga pustim pri miru.
Pa še povedal mi je,da mu ena baje teži preko sms-ov.Sem rekla samo daj mi telefonsko,da jo pozovem.In res mi je dal,ker je imel še en sms gor.Jaz pa kao kličem pa številka nedosegljiva.user posted image user posted image user posted image
No ja tega je že nekaj časa pa m še nisem povedala,da sem bila jaz.Mi je pa bilo smešno,ker sem mislila,da ko dobi sms,da bo bežal hitro gledat ali skrival telefon.Pa nič od tega.Ker jaz drugače vedno,če ga ni noter preberem vse.user posted image user posted image user posted image Pa GA NITI GANILO NI,KO JE DOBIL SMS.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maruškaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
23.8.2007 11:50:10   
daddy
  In s tem se hvališ user posted image user posted image ?? Jao, bože mili ......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
23.8.2007 11:53:11   
Anonimen
Ne ne hvalim se samo povedala sem.In kaj?Priznam in pol mi je oproščeno.user posted image

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
23.8.2007 11:53:59   
Anonimen
No pa sem se izdala.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
23.8.2007 11:55:40   
NevenkaP
Odgovor 1. anonimni: Niti v sanjah, pa ne zato, ker ne bi upala, pač pa zato, ker mi je user posted image user posted image  sploh misel na kaj podobnega.
Tejle ta zadnji anonimni pa: bedno

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 32
23.8.2007 11:59:00   
Anonimen
Ok bedno ja ampak sem kasneje premišljevala kaj pa bi bilo,če bi res nasedel?Poem pa se nebi smejala.
Pa nisem bolana zaradi tega sem pač bila ljubosumna.In?
Ene pa zalezujejo može preko neta pa z avtom.Jaz tega ne počnem.
Sem se pa pač malo pošalila z sms-si.In zdaj bo tak zvedel,ker bere rr.user posted image

(odgovor članu NevenkaP)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
23.8.2007 12:01:23   
Anonimen
Ne vem zakaj se vse tako zgražate, če ste tako prepričane v svoje partnerje, potem ni panike. Tako kot zgleda, ji bi njen mož jasno povedal, da naj ga pusti pri miru, ker ljubi svojo ženo in konec. Kaj pa bi lahko bila ona kriva, če se sploh nič ne bi zgodilo, ker ima rad svojo ženo?

Meni bi bilo to kvečjemu še eno potrdilo, da me ima res rad in se nimam česa bat. A ni tako?

Ali se mogoče bojite, da ne bi bilo tako, če ste tako proti?
Prilika dela tatu, kajne?

p.s. Anonimna sem samo zato, ker če bi pisala pod nickom, bi me obtoževale bogve vse česa, čeprav sem samo povedala moje mnenje. In vem, da marsikatera med vami, ki se nad tem zgraža, se samo zato, ker se boji, da bi jo njen partner v tem primeru razočaral.

(odgovor članu CeluLitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
23.8.2007 12:02:54   
Anonimen
In vem, da marsikatera med vami, ki se nad tem zgraža, se samo zato, ker se boji, da bi jo njen partner v tem primeru razočaral.

To je tisto ja.Ok jaz sem pač probala in hvalabogu nisem bila razočarana.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
23.8.2007 12:03:23   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: vojakinja

Ok bedno ja ampak sem kasneje premišljevala kaj pa bi bilo,če bi res nasedel?Poem pa se nebi smejala.
Pa nisem bolana zaradi tega sem pač bila ljubosumna.

Tako ljubosumje duši, ubija odnos. Branje tujih sms - ov, tujih mailov, zalezovanje .... vse to nekje spada v to kategorijo. Nič te ne obsojam ali napadam, sam res je tak kot si sama napisala - bedno. In tako se na koncu "zalezovalec" najbrž tudi počuti user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
23.8.2007 12:04:57   
sončnica24
Kaj jaz vem, ne vem če bi se jaz v to spustila, sploh zato ker si napisala da sta najboljši prijateljici, pa da sta moža prijatelja.

Pa verjetno, če sta full dobra prijatelja bo za tel. št. tudi vprašal in potem bota razkrinkani pa bota rekli kaj?

Ne vem no meni se to ne zdi pameten način ugotavlajnja zvestobe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
23.8.2007 12:05:01   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Meni bi bilo to kvečjemu še eno potrdilo, da me ima res rad in se nimam česa bat.

si torej tolk nesamozavestna, da rabiš "potrdilo"? Saj pa ti ga lahk vsak dan napiše in poštemplja user posted image  ....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
23.8.2007 12:05:38   
Anonimen
Vem kaj pomeni biti ljubosumen.Ampak mene je to minilo.Saj ne rečem,da mi je zdaj vseeno ampak nisem več ljubosumna kot sem bila.Priznam,da sem bila preveč.Tudi moj je bil.Ampak sčasoma to mine,ko vidiš,da mu lahko zaupaš,da te ima rad....

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
23.8.2007 12:09:37   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: vojakinja

Vem kaj pomeni biti ljubosumen.Ampak mene je to minilo.Saj ne rečem,da mi je zdaj vseeno ampak nisem več ljubosumna kot sem bila.Priznam,da sem bila preveč.Tudi moj je bil.Ampak sčasoma to mine,ko vidiš,da mu lahko zaupaš,da te ima rad....

Eto, vidiš. Bravo za vaju oba user posted image user posted image , resno. Namreč, štos je v tem, da če nekdo skače čez plot, se to praktično vedno odkrije, brez zalezovanja. Kot pravijo, "svet je majhen". Plus tega je malo tako dobrih igralcev, da bi tako stvar lahko uspešno prikrili na daljši rok. In večno itak nihče ne more blefirat, pa če ima ob sebi še tako naivnega partnerja.  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
23.8.2007 12:10:13   
NevenkaP
Meni bi bilo to kvečjemu še eno potrdilo, da me ima res rad in se nimam česa bat. A ni tako?

Ne, ni tako. Si predstavljaš, da tebe nekdo preverja na tak način? Bi ti bilo všeč? Meni ne. Bi se resno vprašala, s kakšnim človekom živim. Da bi pa na tak način iskala potrditev, da me ne vara. Ne hvala.

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 41
23.8.2007 12:14:59   
Anonimen
Ja vojakinja user posted image ..zate mi je pa res hudo user posted image , k si ga tkole pobiksala..lejo..drugič 2x poglej predno klikneš potrdi user posted image user posted image user posted image  Sicer pa ni nč tazga user posted image

Drugače pa..naj pokomentiram še jaz...meni osebno take ideje niso glupe, bolane, smešne in nevemkajše. Pač se vsaka znajde tako kot misli, da bo dobila odgovor na njen sum. Verjetno se ni spomnila kr tko..za brezveze.

Jaz tega nebi storila (ne zase ne za kolegico)...itak se pa s tem ne obremenjujem..bi že opazla na njemu prej ko slej, če bi ga kaj špiču.
In še enkrat bom napisala...zakaj pa je sploh potrebno študirat v tej smeri: Kaj pa če me vara, ali bo nasedel sms-om, a bi šel drugam...in podobno. Priporočam, da to energijo vložite, namesto v razmišljanje o tem, kako bi ga dobile na finti ali preizkusile, raje v lepo in harmonično življenje s svojim moškim. Če bosta tako živela, sm prepričana, da ne bo želel kje drugje kaj drugega.

Lp

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
23.8.2007 12:17:51   
trojči
Če nimaš kaj skrivati, se nimaš česa bati. Gledala sem dokumentarec o eni firmi v ZDA, ki je specializirana za take zadeve. Ena žena je bila noseča in je imela ful seksi možeka, ne spomnim se več, zakaj ga je preverila, a tip je rekel hvala, a ne hvala ženski, ki ga je hotela zapeljati. Ganljivo. To je prava ljubezen.

Mene je ena znanka prosila nekaj podobnega, a nisem pristala. So drugi načini.

(odgovor članu NevenkaP)
Neposredna povezava do sporočila: 43
23.8.2007 12:19:31   
trojči
Vojakinja, ti pa v bodoče nič ne kljukaj anonimnosti, imaš dovolj prepoznaven stil, da ti itak nič ne pomaga. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trojči)
Neposredna povezava do sporočila: 44
23.8.2007 12:22:01   
abi

ma pusti vse skupaj, naj si sama reši to na svoj način če je pač tako nezaupljiva...ker na koncu si bodo riti polizali ti boš pa spet črna ovca
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

SE POPOLNOMA STRINJAM

Vse dobro,
* a b i *

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 45
23.8.2007 12:24:45   
Dejča
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Jaz pa sem nekoč sprobala mojega moža na ta način.Kaj vs mu nisem pisala pa se niti odzval prav ni.ko sem že prav težila mi je samo odpisal,da je poročen ima otroka in naj ga pustim pri miru.
Pa še povedal mi je,da mu ena baje teži preko sms-ov.Sem rekla samo daj mi telefonsko,da jo pozovem.In res mi je dal,ker je imel še en sms gor.Jaz pa kao kličem pa številka nedosegljiva.user posted image user posted image user posted image
No ja tega je že nekaj časa pa m še nisem povedala,da sem bila jaz.Mi je pa bilo smešno,ker sem mislila,da ko dobi sms,da bo bežal hitro gledat ali skrival telefon.Pa nič od tega.Ker jaz drugače vedno,če ga ni noter preberem vse.user posted image user posted image user posted image Pa GA NITI GANILO NI,KO JE DOBIL SMS.user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako ste ene glupe, nedorasle in nasploh - kako le vas lahko svet sploh prenaša na svojem obličju??? Mili bog, kaj vse se rodi user posted image .

< Sporočilo je popravil Dejča -- 23.8.2007 12:35:16 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
23.8.2007 12:25:14   
Anonimen
Zakaj Nevenka, zakaj je odvisno od načina. Zakaj "prevaral na tak način"? Če me bo prevaral, a je pomemben način??????????

(odgovor članu NevenkaP)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
23.8.2007 12:55:31   
srki
Ne, si ne bi upala tega, predvesem zato, ker je to zelo grdo, ker če mu v obraz ne more povedati, da jo muči ljubosumje, ga tudi tako ni treba izigrat. Verjetno marsikaj pride iz tega lahko, pa človek ne bo nič kriv, ampak bo kriva ona, ker ga bo tako izigrala, če ga bo. Potem bo pa kakšno pisarjenje, da je pra***, ker jo je pustil, samo, nosečo,.......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 48
23.8.2007 13:02:25   
Ze pequeno
Podlo in nesramno. zakaj bi drezala nekam kamor ni potrebno. Na koncu pa lahko oba z dolgim nosom naokoli hodita.

Seveda se lahko zgodi, da partner svoji izvoljenki o teh sms ne bi pripovedoval, ker jo enostavno ne bi hotel obremenjevati. Tudi če nič ne bi pomenilo, si lahko partner misli, da bo izvoljenka jezna in ljubosumna, če ji karkoli omeni. Saj si hitro delate svoje zaključke, ne glede na naše argumente. Ko imate nekaj v glavi vas ne more nič več prepričati v nasprotno. Če bi sam dobil kakšen tak sms, bi se najprej spraševal, kdo hudiča je to, če bi ugotovil, da pošilja prijateljica mojega dekleta, bi ji napisal nazaj da naj odneha, ker me ne zanima in naj se zresni, ker to ni nobeno prijateljstvo. Seveda o tem svoji punci ne bi dejal ničesar, ker si ne bi želel da bi se skregali, bi jo pa ob obiskih malo postrani gledal. Če pa bi mi punca povedala, da je bila vse igra, bi ji pa zameril podlo igro. Poleg tega bi pa izgubil malo zaupanja vanjo, ker bi potem vedno premišljeval, če me kje čaka kakšna past.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
23.8.2007 13:11:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ze pequeno

Če bi sam dobil kakšen tak sms, bi se najprej spraševal, kdo hudiča je to, če bi ugotovil, da pošilja prijateljica mojega dekleta, bi ji napisal nazaj da naj odneha, ker me ne zanima ....a če pa ne bi bila prijateljica od tvoje, ampak kr tko ena...se pa neb upiral al kako je zdej to mišljeno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ze pequeno)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?