|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  269 270 [271] 272 273   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
23.8.2007 21:11:55   
ada2
Paštetka, Bubi in Petarda, šele danes sem videla, da ste mi poslale že pred časom ZS!!!!
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Paštetka, Bubi in Petarda, šele danes sem videla, da ste mi poslale že pred časom ZS!!!!

Ja se mi je zdelo, da te nebi smelo včeraj tako na rit vreč user posted image user posted image user posted image ...ampak sem si mislila kaj dobro glumišuser posted image user posted image user posted image

spet neki šugi mugiuser posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6751
23.8.2007 21:13:05   
sharpy

služba... ...sem dobila prvo plačo in sem jo v 3 dneh porabila

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...kaj pa zapravljaš na Guccija, Versaceja in Mahnolo? user posted image user posted image user posted image user posted image ...jaz jih še napisat ne znamuser posted image user posted image user posted image user posted image

ti ne znaš napisat,...jaz pa skoraj niti nevem kaj to je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6752
23.8.2007 21:14:50   
sharpy

Ful so uvidevni v vašem vrtcu...pri nas so bili otroci cel mesec brez obeh vzgojiteljicuser posted image user posted image user posted image ..pa združeni, pa z večjimi....user posted image

user posted image user posted image user posted image   Ufff... moj sonček bi bil čisto bogi, če bi bilo tako.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6753
23.8.2007 21:16:17   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

Zdaj zjutraj pa je spet vse polže naštudiral

A jih je prijel? user posted image user posted image user posted image ...tukaj pa imam srečo, da je petardito bolj plašne sorte in ni šans, da bi prijel nekaj, kar nista prej že mamica ali pa oči....za mamico pa ni šans, da kakšnega lazarja prime user posted image user posted image user posted image user posted image ..za očita pa tudi ne user posted image user posted image user posted image

ne, Petarditova mamica bolj hobotnice prijemauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

al sem se takoj spomnila na hobotnico user posted image user posted image user posted image user posted image ...samo to je bila pa res najbolj grozna stvar, ki sem jo prijelauser posted image user posted image user posted image user posted image ...ampak mi potem, ko sem jo že enkrat probala sploh več ni bila tako ogabna...se kar navadiš na tisti občutek, ko se prisesa nateuser posted image user posted image user posted image user posted image ...no, pa to sem jo prijela, ker je bila že zunaj, pa ker je že spustila barvo...sem jo pa zadnjič našla med potapljanjem in si je nisem upala ven povlečt user posted image user posted image user posted image ...ker je bila ful velika...in nisem imela pojma kako bi jo na obalo spravilauser posted image ...pa čist preveč me je bilo strah user posted image ....jaz sem pogumna samo, če je še kak pogumen zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image  neki podobnega kot petarditouser posted image user posted image user posted image user posted image

...sem si pa zdaj za primere, da še kdaj naletim na hobotnico nabavila podvodni fotoaparatuser posted image ... Ker to zadnjo sva videla samo jaz in bratec od mojega user posted image , ker sva plavala ful daleč od čolnauser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 6754
23.8.2007 21:17:39   
ada2
hrenovke obožuje, pravzaprav bi jih jedla vsak večer, če bi upoštevala njene želje

enako Adam.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6755
23.8.2007 21:17:43   
sharpy
Mark pa že ful govori,...joj jaz sem vsak dan čisto presenečena nad vsem kar zna.
Pa stalno bi nam muziko štelal. CD mora obvezno v cd player dat in play pritisnit in pol ne posluša niti 1 minute in hitro ven in drugega not.. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 6756
23.8.2007 21:22:11   
sharpy
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

hrenovke obožuje, pravzaprav bi jih jedla vsak večer, če bi upoštevala njene želje

enako Adam.

Marku sem tudi včeraj prvič hrenovko skuhala in mu je bila fuul fuul dobra. Sem prav vesela, da mu je OK in da ni imel danes nobene reakcije.

Imamo pa tudi mi težave z večerjami in zajtrki user posted image . Marmelado hoče po novem jest kar samo z žličko, kruha pa ni šans zraven. Ostalih namazov itak ne sme. Rižolinota se je prenajedel in ga več noče. Zdaj je cornfakes (same ali pa z mlekom)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 6757
23.8.2007 21:23:35   
sharpy
Ma kako se je lepo spet z vami pogovarjat user posted image ...ste mi prav manjkale user posted image user posted image user posted image ...
Vas imam rada prijateljice moje user posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 6758
23.8.2007 21:24:01   
NinaŠ
Pa stalno bi nam muziko štelal. CD mora obvezno v cd player dat in play pritisnit 

to tud Tina obvlada, samo na srečo potem poje in pleše in pozabi zamenjat user posted image . No zjutraj obvezno prižge TV in zahteva "isanko", če nisem dovolj hitra tako dolgo tipka po dalincu, da najde Cartoon Network user posted image user posted image , drugače jima pa naštimam kak DVD. Popoldne so pa na sporedu pesmice na Anžetovem radiu.

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 6759
23.8.2007 21:24:57   
NinaŠ
Ma kako se je lepo spet z vami pogovarjat user posted image ...ste mi prav manjkale user posted image user posted image user posted image ...

user posted image user posted image user posted image enako Sharpy

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 6760
23.8.2007 21:26:06   
sharpy
...sem si pa zdaj za primere, da še kdaj naletim na hobotnico nabavila podvodni fotoaparat

super user posted image
A si kupila tistega za enkratno uporabo ali kakega bolj profi? Tudi jaz sem večkrat razmišljala, da bi bilo fajn imet kaj takega. Samo kaj ko se tako poredko hodimo kopat user posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 6761
23.8.2007 21:27:31   
ada2
jaz sem pa danes štrihala. tisto mojo novo klopco, pa Adamovo hišico zunaj, pa tako voljo sem dobila, da bi še kar naprej štrihala....sem se odločila, da bo še ograja prišla na vrstouser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6762
23.8.2007 21:28:23   
sharpy
Nina ...jaz še vedno upam, da mi nisi zamerila takrat na Bernardinu, ker se nismo šli z vami kopat...mi je bilo res ful žal.  Si pa ful želim, da bi nas user posted image pozimi peljal malo v vaše kraje. In če bo uspelo, ti takrat vrnem obisk in se ti oddolžim user posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 6763
23.8.2007 21:30:42   
ada2
Samo kaj ko se tako poredko hodimo kopat

jaz sem si pa vedno predstavljala, da če živiš ob morju se v bistvu sploh ne hodiš namensko kopat, ampak si pač celo poletje v kopalkah in potem pač vsake pol ure skočiš na plažo, se skopaš in greš nazaj domovuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 6764
23.8.2007 21:33:09   
NinaŠ
Nina ...jaz še vedno upam, da mi nisi zamerila takrat na Bernardinu, ker se nismo šli z vami kopat...

ah nehaj no, vsak po svoje, a ni tako user posted image ? Mi je bilo v veliko veselje, da smo se vsaj srečali user posted image . Itak ste pa kadarkoli vabljeni v naše kraje user posted image . No, saj se tudi mi kdaj v vaš konec pripeljemo, samo tole poletje se je malo sfiđilo in mi delno uničilo načrte user posted image - po še kakem kopanju v morju .

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 6765
23.8.2007 21:43:06   
ada2
lahko noč
grem gledat nevihto na Hrvaškem

mislim na balkon pa gledat na Hrvaško kako se bliska

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6766
23.8.2007 21:50:01   
petarda
user posted image  ravno sem se začvekala, pa me je user posted image  ven vrgeluser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 6767
23.8.2007 21:52:37   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: sharpy

Ma kako je lepo, ko se ti raznežiš user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 6768
23.8.2007 21:52:52   
NinaŠ
pa me je ven vrgel

a user posted image ? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6769
23.8.2007 21:55:46   
petarda
A si kupila tistega za enkratno uporabo ali kakega bolj profi? Tudi jaz sem večkrat razmišljala, da bi bilo fajn imet kaj takega. Samo kaj ko se tako poredko hodimo kopat

Kupila sem tistega za enkratno uporabo. V foto Asji in sem dala zanjga 4 EUR. Naredi 27 posnetkov, ki jih potem lahko pri njih tudi razvijem...ali pa v kateremkoli drugem fotostudiu...user posted image  Sem pa videla slike, ki so razvite iz tega aparata za enkratno uporabo in so bile čisto OKuser posted image ...

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6770
23.8.2007 21:58:07   
NinaŠ
Grem spat. Jutri zjutraj spet sluuuužba. Nočko! 

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6771
23.8.2007 21:58:40   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

pa me je ven vrgel

a user posted image ? user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  ne...on je zadnje čase res user posted image  in ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6772
23.8.2007 22:01:16   
petarda
samo na srečo potem poje in pleše

petardito je bil danes tudi plesno razpoloženuser posted image ...a veš, da sem potem razmišljala kolk bi bilo dobro videt kako še drugi novembrčki plešejo...ziher imajo vsak svoj sloguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...kako ko bi jih mal posnele in si potem to izmenjale?user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6773
23.8.2007 22:02:44   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Grem spat. Jutri zjutraj spet sluuuužba. Nočko! 

mene tudi čaka...pa se mi še niiiiiiiiiiiič ne spi
user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6774
23.8.2007 22:04:02   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  269 270 [271] 272 273   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  269 270 [271] 272 273   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.