|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  358 359 [360] 361 362   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
23.8.2007 11:53:51   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: Žabonka

Sandra - pa še dodatek: jaz mislim, da je prva septembrka, ki je rodila CUKRČEK. Vse tisto od prej je pa larifari... To je samo moje mnenje in ne želim spodbujat nobenega krega.

tako je...

no CUKRČEK!!! TEBI PRVE ČESTITKE!!! 1. ¨SEPTEMBRČKA¨ sta tvoja user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8976
23.8.2007 11:55:55   
Anonimen
Prva septemberka ki je rodila je Cukerček, vsaj jaz sem takega mnenja in se strinjam da se karin In Duc20 brišeta iz seznama, sicer pa slednjega sploh več ni na RR in nima smisla da ga ohranjamo na seznamu, karin pa tudi ne piše več.
Sicer pa je tudi verjetno boljše da se karin pridruži majskim na seznam, glede na to, da je to res 4 mesece pred nami, da sta dvojčici že 3 mesece stari in bi bila debata o novorojenčkih in prvih izkušnjah skoraj brezveze.

Sicer pa tudi sama ne želim spodbudit nobenega krega. Tako kot si rekla, seznamček naj bo verodostojen in prav tako osebe na njemu.

(odgovor članu nora)
  Neposredna povezava do sporočila: 8977
23.8.2007 12:00:00   
sandra85
no-seznamček je popravljen user posted image user posted image user posted image

kera bo zaj naslednja... pa user posted image bomo videli user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8978
23.8.2007 12:01:57   
sandra85
aja srček-kolko daš za kolk? js bi si ga sicer tut menjala za boljšega-tak da ti prodam tega mal zrabljenega in obolelega, a bo vredu?user posted image
medenica je pa za enkar ok

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 8979
23.8.2007 12:03:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

kera bo zaj naslednja... pa user posted image bomo videli user posted image

A se lahko jaz zagrebem... Jaz bi kar šla rodit...user posted image user posted image user posted image  Pa moja user posted image  noče - ji penzion ALL INCLUSIVE preveč pašeuser posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 8980
23.8.2007 12:05:29   
sandra85

Pa moja user posted image  noče - ji penzion ALL INCLUSIVE preveč pašeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8981
23.8.2007 12:08:02   
Anonimen

aja srček-kolko daš za kolk? js bi si ga sicer tut menjala za boljšega-tak da ti prodam tega mal zrabljenega in obolelega, a bo vredu?user posted image
medenica je pa za enkar ok

Ti moraš dat ponudbo in od najboljšega kupimuser posted image . Čeprav je danes že boljšeuser posted image .

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 8982
23.8.2007 12:13:14   
nana 27
Pikica pokica, potem sva kar na istem. Tudi meni je isto povedal in me opozoril naj pridno štejem gibe in če jih ne bi bilo, takoj v prodnišnico. Sem si prejle delala malinov čaj in zraven razmišljala, kolikokrat še...na koncu bom pa na rok rodila user posted image   Meni je Sandrin seznam zelo zelo všeč user posted image  Je kičasto, ampak ravno prav user posted image  in se strinjam s predlogom, da bo Cukrček prva septembrka, če nas bo še marala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8983
23.8.2007 12:14:35   
*ribica*
Sandra85 trgovina je drugače Avstrijska vendar je tudi pri nas v MS in 16.8. je bila otvoritev v Brežicah, za drugje pa na žalost nevem.
Tudi meni se je od vsega začetga zdela zgodba duca in karin bolj za lase privlečena in kot pravi sandra85 glede na včerajšnjo oddajo (sem jo tudi gledala) skoraj zagotovo nemogoča.
Mislim da nas je veliko takih ki bi bile takoj za to da smo naslednje na seznamu user posted image  

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 8984
23.8.2007 12:15:31   
Mokka1

skoraj 1 uro sem zaj to delalauser posted image
kako se vam zdi?

Odlično!!!user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 8985
23.8.2007 12:16:16   
sandra85
ma je res kičast seznamček?
preveč barve?
dejte ga še same mal preuredit,če imate kako idejo-SKUPAJ NAM BO USPELO
nana v kateri risanki pa to rečejo user posted image  

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 8986
23.8.2007 12:18:30   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: *ribica*
glede na včerajšnjo oddajo (sem jo tudi gledala)

meni je bilo tako hudouser posted image
kako mičkeno bitjece,a? user posted image
en user posted image se je rodilpri 24.t
ena user posted image pa pri 28.t - pa še operacijo srčka so ji narediliuser posted image

(odgovor članu *ribica*)
Neposredna povezava do sporočila: 8987
23.8.2007 12:18:56   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: Mokka1

Odlično!!!user posted image

hvala user posted image

(odgovor članu Mokka1)
Neposredna povezava do sporočila: 8988
23.8.2007 12:20:34   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: srček

Ti moraš dat ponudbo in od najboljšega kupimuser posted image . Čeprav je danes že boljšeuser posted image .

user posted image samo da je bolšeuser posted image
bomo potrpele še teh par dni

js bi tudižetako rada šla rodit----ne ne---tako rada bi že imela svojega user posted image v naročju
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8989
23.8.2007 12:23:59   
Anonimen
Sandra, ti kar pusti tak seznamček kot je, saj MORA bit kičastuser posted image . Meni si prav lepe barveuser posted image .

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 8990
23.8.2007 12:25:28   
sandra85

Meni si prav lepe barveuser posted image .

res sem ti lepe barve (saj imam isto barvo kože kakor ti) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8991
23.8.2007 12:26:27   
Anonimen
Sandra - nič ne bomo barvic spreminjali... Kar naj bo tako... Meni je prav fletno kičasto - v najboljšem pomenu besedeuser posted image user posted image user posted image  Res si lepo naredila. Edino slikice so malo velike. Fino bi bilo, če bi nam uspelo kakšne manjše najti, ker bo drugače vsakič seznam čez 2 straniuser posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 8992
23.8.2007 12:27:14   
Pikica pokica
IZVIRNO SPOROČILO: buškica
moje mere na uz so bile:
35t 6d

BPD:87
AC:297
HC:315
FL:64

Joj, Buškica. Mere moje pikice so še manjše,  ( razen trebuščka), pa mi je rekla, da je v mejah normale. Res pa je, da bo pikica bolj drobna.

38t3d

BDP: 85
AC: 334
HC: 295
FL: 69

ocenjena teža: 2940 g

Pri tebi je trebušček nekoliko manjši, ampak vseeno ne gre za neko veliko odstopanje, tako da si lahko brez skrbi.

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 8993
23.8.2007 12:31:40   
Pikica pokica
IZVIRNO SPOROČILO: nana 27

Pikica pokica, potem sva kar na istem. Tudi meni je isto povedal in me opozoril naj pridno štejem gibe in če jih ne bi bilo, takoj v prodnišnico. Sem si prejle delala malinov čaj in zraven razmišljala, kolikokrat še...na koncu bom pa na rok rodila user posted image   

Saj verjetno bomo tako vse, ki smo bolj na zaletku septembra, enako slišale user posted image . Le vprašanje je, katera pikica bo želela prva na svet user posted image . Po mojem bo naslednji teden - luna kaj pospešila in se bo naš seznamček povečal user posted image user posted image user posted image .

Sandra, seznamček je ravno prav kičast in ga jaz ne bi nič spreminjala. Le zamenjavo najdi, če tudi tebe "potegne" luna naslednji teden user posted image .

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 8994
23.8.2007 12:32:56   
sandra85
...ker bo drugače vsakič seznam čez 2 straniuser posted image

vem,ampak takih manjših slikic ne najdemuser posted image

bomo pa prej nabrale straniuser posted image
ste videle kolko strani imajo oktobrke 2006????????? 1300 pa še nekaj user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8995
23.8.2007 12:35:00   
sandra85
ma js se prav bojim, da bom šlačez rok...tolko sem sigurna da bom prej rodila-da me včasih preplavijo dvomiuser posted image

če bom zbežala, pa se bote že zmenile, kera bo nadomeščala-al se kera sama javi?

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 8996
23.8.2007 12:36:33   
sandra85
že 2 uri nazaj sem jamrala dame glava boli in da grem spat.......user posted image user posted image user posted image

pa se ne morem nikakor odlepit od vas (RR)user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 8997
23.8.2007 12:37:11   
Anonimen
Sandra, če pa si ti meni lepe barveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 8998
23.8.2007 12:39:32   
sandra85

Sandra, če pa si ti meni lepe barveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
RES? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8999
23.8.2007 12:41:52   
nana 27
Sandra, slikice so zelo lepe oz. seznam nasploh - nič ga spreminjat. Bomo pa več strani imele user posted image  na račun večjih slikic user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  358 359 [360] 361 362   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  358 359 [360] 361 362   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?