|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  209 210 [211] 212 213   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: skupaj na poti do cilja
23.8.2007 11:43:51   
Anonimen
LUsa - še malo... Vsak dan je boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
  Neposredna povezava do sporočila: 5251
23.8.2007 12:37:03   
krtekxx
O, Andreja, kako znaš ti lepo pisati, o vztrajnosti in energiji bi me zagotovo lahko rekle in potrdile na tem forumu predvsem zate. Jaz zase lahko rečem, da imam zelo dober recept, kako biti zadovoljna in ne žalovati preveč: stvari, ki so mi nedosegljive in za katere vem, da jih ne morem imeti, pa če še ne vem kaj naredim, oz. sem naredila vse, kar je bilo v moji moči, preprosto dam na stranski tir. Brez kakšnega obžalovanja, joka, travm, ....
Srečna sem, da sem zdrava, da imam prekrasnega partnerja, da parkrat na teden preskušam svojo moč s tekom, kolesom, na smučeh...., da imam nečake katerim lahko dam (in mi oni vračajo) del starševske ljubezni, da imam prekrasno malo muckico, da imam zanimivo službo, ki mi nudi socilano varnost in splošno zadovoljstvo, da živim v prekrasni hišici ob robu gozda, da se lahko družim z ljudmi, ki so mi blizu (tudi na tem forumu)....
Otročička bova pa tudi dobila, če ne lastnega pa kakega posvojenčka, saj je vseeno.
Vem pa, da se moj recept ne obnese pri vseh. Vsaka te tegobe doživlja, sprejema in preboleva na svoj način. Jaz občudujem vsako posebej, ki preživi take in še večje žalostne dogodke. Zagotovo v vsaki zapustijo neizbrisen pečat, ki znatno vpliva na naše nadaljnje življenje. Prepričana sem, da smo vse, ki gostujemo na tem forumu, zelo zelo močne in predvsem zelo pozitivne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5252
23.8.2007 13:03:18   
sonchek
...no pa ga še malo popravimo in dopolnimo...
Mihi78...žal mi je da si med nami...in hkrati te lepo pozdravljam...

user posted image  
UPANJE PO SPLAVU IN SKUPAJ NA POTI DO CILJA:

user posted image ---->user posted image    micla, 29 let
- 1. SS 15. april 2005 (9t) abrazija, Šempeter pri Gorici
- 2. SS 16 marec 2006 (10) abrazija, Šempeter pri Gorici 

...SREČKA user posted image ...PDP 11.10.2007 !!!user posted image PUNČKA BOOO!!!! 

user posted image ---->user posted image   nemrak; avg 2003 rodila   CE;
konec jan 2006 UPN v 20t (turnerjev sindrom) +abrazija LJ;konec nov 2006 ss v 8t brez abrazije CE
user posted image  konec feb 2007 magični , user posted image PDP 5.11.2007 CE

user posted image ---->user posted image   Sonchek, 29 let -1 UPN (marec 2006 v 23 tednu (na gin.pregledu ni bilo več slišnih utripov, nikol našli razloga)...
user posted image .. 13.03. zagledala user posted image !!!!user posted image   PDP 19.11!!!

user posted image ---->user posted image    Andreja2000, 41 let (ima že hčer in sina)
1 ss1990  (10t)   Maribor;1 ss 1990 ( 8t )  Maribor;1 ss 1991(5T)  Maribor;1 SS (13T ) 9.11.2004 Maribor;1SS( 21t ) 19.5.2005 Ljubljana -TINA   (park zvončkov) 
user posted image 4.04.2007 zagledala magični PDP 7.12.!!!user posted image PUNČKA BOOOOOO!!!!

user posted image ---->user posted image  raho, 33 let- 18. september 2006, MA, abrazija, (noseča 10t, plod odmrl 8t3d)... ...1.user posted image - Črtomir, 1.1.2005
user posted image  10.4.2007...zagledalauser posted image !!!!!user posted image  PDP 15.12.

user posted image ---->user posted image    Irmy, - -1 ss v 8t, 12/04 ;laserska vaporizacija zaradi sprememb na MV 
1. hčerka 07/06  
...user posted image .. user posted image PDP: 18.12.

user posted image ---->user posted image     lana38, 38 let- UPN 15.3.2006 (20. teden-DS), 
-ima sina 10 let starega.
1.3. na HSG-ju našli neke zarastline v maternici... Opravila diagnostično HYSC...
user posted image 24.04.07...ugledala magični ... ...PDP 29.12. user posted image FANTEK BOOOOOO!!!!

user posted image ---->user posted image     mala pikica,  SS v januar 2007 (7. teden),
....SREČKA user posted image ...PDP: 1.01.2008user posted image

user posted image ---->   user posted image Lusa, 27let:-01.06.2003dobili princesko Lušo  
-21.06.2006smo v 11m starosti izgubili Ajšo(DS)
-21.12.2006abrazija v 16t,pri ni bilo več utripa in  spet imamo enga    

...SREČKA user posted image ...PDP???

user posted image ---->user posted image     meli23, 27let- SS v 13 tednu,v januarju 2003, dvojčki-srčka prenehala bit
- histeroskopija in neuspel poskus odstranitve septuma,2004
- odstranitev septuma 2005
-SS-8. maj 2006, v 23 tednu rodila deklico Zojo (480gr), ki z drugimi počiva v Parku zvončkov
Vzrok izgube verjetno slabo odstranjen septum in vnetje plodovih ovojev.
-ponovna resekcija septuma, upam, da zadnja v oktobru2006
...SREČKA user posted image ...pdp???

user posted image ----> user posted image   Špela100,34 let ; 1 ss november 2005 ( 8t5d); 2 ss marec 2006 ( 10t- 2 );
imam pa že 11 let staro hčerko;

user posted image ...  11.07.2007 zagledali magični .... ...PDP???

user posted image ---->user posted image    Milamay,36 let, 11.6. 2006 UPN v 22 t (zaradi Trisonomije 18) v MB ....  Imam pa doma že fantka, starega 3 leta.
user posted image  24.julij zagledala   ...PDP 30.03.2008

user posted image  ---->user posted image   Teri, 24 let, - 1 SS-MA (sept. 2006) v 11 tednu.
user posted image  SREČKA ...PDP FEB.08....

user posted image  SM10, 29 let - 1ss 16.februar 2006 v 5t6d,user posted image 2 dvojni ss 8 in 10.september 2006 8t4d; Ne čaka več user posted image

user posted image  computeters, 40 let-  2ss ( 10.6. in 19.9.06 ) in čaka na user posted image

user posted image   Krtekxx37 let:
1. SS dec. 2000, 7 t, brez čiščenja
2. SS avg. 2004, 11 t, 1xabrazija - Kranj
3. ss dec.2004, 7 t, 1xabrazija - Ljubljana
4. ss 5. okt. 2005, 21 t, UPN + 1xabrazija, Ljubljana
5. ss avg. 2006, 8-9 t, 2xabrazija, Ljubljana
6. ss junij 2007 ????

user posted image  Klarissa, 26 let:
pri 18. letih z laparoskopijo odstranjen desni jajcevod zaradi krvave ciste 
1.ss: nov 05 v 9.tednu-abrazija MB
jan 06: LEETZ v LJ (oblika konizacije zaradi PAP2,CIN2, HPV+)
2.ss: jun 06 prazno jajce-abrazija MB
sept 06: Histeroskopija odstranitev pregrade MB
V tretje gre rado! 

user posted image  Pilotgirl,22 let-1 ss marec 2006 (11 t) . 
user posted image ...ne čaka je!!!!

user posted image   julcy, 30let.
1ss junij 2006-10t, abrazija ; odstranitev pregrade: nov. 2006,

2 ss marec 2007- 9t....ni utripa...

user posted image  Aurora 28, 28 let
1 ss, 31.1. 2006 5 t, Celje
2 ss  19.5.2006  8-9t, Celje
...opravila laparo in histero...akcijauser posted image ...

user posted image   Bety ali Bety upa,   

user posted image  Aljaža,
  • 1 ss (avg. 2004) v 12.tednu, abrazija
  • april 2006 - na laparo ugotovljena dvojna maternica, en del zakrnel
  • junij 2005 zopet user posted image  in po nenehnih težavah in obiskih pri gin., feb.2006 rodila s CR zdravega fantka
  • 1 ss (feb. 2007) v 7.tednu, brez abrazije
    ????????????

user posted image  mojca9000, po 2,5 letih zanosila in 2.12.2005 v 8t5d abrazija plodu je odmrl srček,abrazija je bila v MB... ..

user posted image  HEL36, stara 36 let
    2001 marec abrazija v 11t (prazna vrečka)
    2003 februar rodila sina po 8 letih truda
    2006 december abrazija v 9 t (odmrtje ploda v 7t)
    user posted image  ne čakam 17.03.

user posted image  jurka6, 32 let, 2001 - feb. rodila sinauser posted image ,  31. januar 2007 SS - 14 Tuser posted image ,

Ne Čaka user posted image ...od 15.5 naprej....

user posted image  Katina, 38 let,  1.ss 8t, l.1996, 2. l.1997, hči, ki bo kmalu dopolnila 10 let, 3. ss 10.5.2007...

user posted image  natasarobi, 32 let, 1.UPN junij 2006 (trisomija 13), 2. UPN april 2007 (Trisomija 12)... čakata na genetske preglede...

user posted image  kodrana, 22let (kmalu 23), odmrtje ploda v 9 tednu, abrazija v nm
    ....ne čaka user posted image ...

user posted image  Naty, 10. 5. 2007 - abrazija v 11. tednu (prazna GV),
    v pričakovanju 3. M, potem pa v akcijo!!!

user posted image   Medika 13, UPN-21.7.2007 zaradi...?

user posted image  mihi78, 29.let..1.ss - januar 2004, abrazija v 8t....2.ss - september 2004, abrazija v 7t (snetno jajce)...3.ss - junij 2005, 6t - abrazija ni bila potrebna
    odstranitev pregrade - maj 2007...AKCIJA!user posted image

user posted image
    Do enega cilja so že prispele in navijajo za nas!!!!!

user posted image  ----> user posted image  !!Tinaaja- 1 UPN (marec 2006)- v 14. tednu, trisomija 13...
    user posted image ....21.03.2007..RODILA NAJLEPŠO PRINCESKO...BRINO....user posted image

user posted image  ------->user posted image   Liona, 29 let -1ss maj 2006, 8t5d, Ljubljana
    user posted image ....8.5.2007 RODILA KORENJAKA... SVITA...user posted image

user posted image  ---->user posted image  Jelenche, 26 let abrazija v 11 tednu nosečnosti (srček nehal biti)
    user posted image  ....27.06.2007 RODILA MOČNEGA FANTA... FILIPA...user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
    ko k sebi te privijem:
    ljubo moje detece,
    zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
    --------------------------------
    str. U-84

(odgovor članu sonchek)
  • Neposredna povezava do sporočila: 5253
    23.8.2007 13:27:00   
    aurora28
    Punce zakaj mene vse tišči, napihnjena sem in vse mi nekak gor rine, ne gre mi na bruhanje, ampak mi je slabo. Sem shujšala 2,5 kg, ampak trebuha imam pa kljub temu napihnjen. Čakam na magični user posted image , da popestrim naš seznam user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu sonchek)
    Neposredna povezava do sporočila: 5254
    23.8.2007 13:29:54   
    natasarobi
    Punca hvala vam, posebno tebi krtexx, ki si mi vse tako lepo napisala/razložila. Glede na ugotovljeno upanje še vedno imam in ne bom se predala dokler ne bodo rekli: 'gospa, žal ne boste mogli imeti otrok.' Je pa res, da je to enkrat manjše, drugič večje.

medika 13 - normalno je, da še vedno jočeš, toda važno je, da se pobiraš. Tudi jaz včasih še vedno jočem, odvisno od dneva in psihologinja mi je rekla, da je to čisto normalno in da takšno stanje lahko traja tudi dve leti - bodo slabi in dobri dnevi- ne samo pri nama ampak pri vseh nas. Čeprav imam občutek, da postajam jezna na vso sitacijo. Sedaj sem našla eno internetno stran, kjer piše kar veliko o trisomijah in našla sem kar nekaj odgovorov na svoja vprašanja, postavljam si pa nova.
    Predvsem sem jezna na naše zdravnike. Če bi mi prvič povedali točno kakšne možnosti imam, bi pred drugo zanositvijo odšla na krvne preiskave pa tudi če bi mogla plačat. Ne, ampak oni rečejo, mi to delamo po treh spontanih splavih, vi ste imeli dva UPN-ja, a bi mogoče šli na te teste. Zakaj mi to niso rekli prvič, namesto, da so rekli, da ni potrebe. Drugo, kar se mi pa postavlja pod vprašaj, je pa koliko so te testi zanesljivi? Kot sem brala naj ne bi bili (brala za primer, da sta partnerja dala kri pred zanositvijo, bilo vse ok, z otrokom pa ne).

Ne me narobe razumet, ampak, mislim, da bi bila zadeva drugačna, če bi mi možnost izbire dali oz. da bi mi zdravniki več povedali. Ker sem sama laik sem pač slepo zaupala, da tako mora bit, prebirala sem pa samo stvari, ki so se nanašale na samo nosečnost. Vedela sem, da se lahko zgodi marsikaj, v podrobnosti se pa nisem vtikala, ker se mi to ne zdi smiselno, da študiraš vse možne nepravilnosti, ker potem v nosečnosti ne moreš uživati. 

(odgovor članu sonchek)
    Neposredna povezava do sporočila: 5255
    23.8.2007 13:39:55   
    medika 13
    sonchek joj oprosti, sem pozabila pripisat nekaj podatkov...stara sem 28 let, UPN zaradi trisomije 13, čakam december, da lahko gremo v nove boje

krtekxx tako lepo si napisala o tem kako živeti srečno in polno življenje. Tudi jaz gledam podobno na življenje. Vedno moramo v življenju poiskati tiste pozitivne stvari, ki nas ženejo naprej. Slabe stvari, ki so se nam zgodile, nas za vedno zaznamujejo in za vedno ostanejo z nami, vendar jim ne smemo dovoliti, da bi nam krojile življenje. Potrebno je razmišljat pozitivno, v vsaki slabi stvari najti nekaj pozitivnega in iti naprej.

za vse vas user posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu krtekxx)
    Neposredna povezava do sporočila: 5256
    23.8.2007 13:50:35   
    medika 13
    natasarobi te čisto razumem, da si postavljaš vsak dan nova vprašanja in iščeš odgovore. Tudi jaz jih. Veliko stvari sem že prebrala, pa me š vedno zanima kaj novega, zato te prosim, če mi lahko posreduješ link te internetne stranim ki jo omenjaš.

Jaz sem bila danes pri zdravnici, ker je moja na dopustu sem bila pri tej, ki je nadomešča in si je vzela čas pregledala kartoteko, nato sva se pogovarjali o tem kaj sem prestala in mi je sama svetovala, da naj še preden bova spet poskusila greva na genetsko svetovanje, da nam obema izdelajo genetske karte ali nekaj podobnega. vse toj naj bi naredili na napotnico, ki jo da ginekolog. Je rekla, da se to nebi smelo nikomur zgoditi, še posebaj ne dvakrat. tako, da bom videla kaj bo naslednjič na to rekla ginakologinja. Aja danes sem bila pri zdravnici zaradi vnetja očesa in ječmenčka, sem kot kak razbojnik user posted image . Upaml, da kmalu mine.

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu natasarobi)
    Neposredna povezava do sporočila: 5257
    23.8.2007 17:43:37   
    lana38
    Prej sem vas samo pozdravila, ker je sin hotel na net. Je rekel, da sem že predolgo gori.user posted image
    medika 13, veseli me, da si pozitivno naravnana in že razmišljaš o user posted image . Meni je G lani rekel, da je verjetnost, da se kromosomska napaka pri istem paru ponovi, tako majhna, da se sploh ne da matematično niti izračunati. Mi je vlival kar precej poguma, glede tega. Pa še zdaj pred AC je to kar naprej ponavljal in rekel, da tudi na lotu ne zadeneš 2 x zapored in da je s tem enako.

Bety upa, končno si dobila internet in se spet oglasila. Smo te že pogrešali.user posted image

mihi78, pozdravljena med nami.user posted image

Lusa, kmalu bo za tabo že 3. teden in boš lahko bolj sproščeno čakala na pismo z dobrim izvidom.user posted image

kodrana user posted image , morda pa vama je drug mesec namenjeno, da zagledata user posted image . Samo ne obupaj.

aurora28, kmalu bo prišel čas za test.
    LP

lana38

(odgovor članu medika 13)
    Neposredna povezava do sporočila: 5258
    24.8.2007 9:41:08   
    natasarobi
    medika 13 - poglej na zs

(odgovor članu medika 13)
    Neposredna povezava do sporočila: 5259
    24.8.2007 9:42:17   
    mihi78
    Lana, hvala za objemčke, ki jih vračam! Pa še vsem ostalim namenjam kakega, da ne bo katera ljubosumnauser posted image .
    Kako ste kaj danes? Jaz imam plodne dneve od 25.8.-2.9., tako, da bo zdaj huda akcijauser posted image . Upam, da ta mesec s kaj več uspeha. Lep danuser posted image

(odgovor članu lana38)
    Neposredna povezava do sporočila: 5260
    24.8.2007 9:59:21   
    natasarobi
    lana38 - glede na to kar je tebi rekel ginekolog, sem jaz ena takih izjem. Meni so tudi rekli, da se trisomija zgodi enkrat v ne vem kolikih letih, če se sploh. Pa je bila tudi drugič trisomija, pa genetiki še vedno pravijo, da gre lahko za slučaj. Ne vem pa zakaj potem nisem na lotu zadela tistih blaznih milijonov(verjetno jih tudi ne bom).

Se pa absolutno strinjam z vso pozitivno naravnanostjo vseh punc tukaj in tudi jaz se še ne dam. Če ne drugače imam ful luštno nečakinjo staro 4 leta s katero se čudovito ujameve. Druga nečakinja je pa še čisto majcena - stara mesec dni. Mogoče se bo grdo slišalo, ampak nimam poguma, da bi jo šla pogledat - bojim se kako bom odreagirala (mogoče se sliši neumno, ampak verjetno me katera od vas razume).

Imejte se lepo, jaz danes odhajam na morje (žal samo čez vikend).

(odgovor članu lana38)
    Neposredna povezava do sporočila: 5261
    24.8.2007 10:04:52   
    lana38
    natasarobi, čisto te razumem, glede user posted image . Jaz lani nisem mogla videti ne user posted image  in ne user posted image . Me je čisto vrglo iz tira in na user posted image  mi je šlo. Ampak čas je prinesel svoje in postalo je lažje.
    Izjeme se pač dogajajo. Žal si pa ti ena takih. Morda pa je res, kdo od vaju s partnerjem prenašalec teh napak, ki bi naj bile slučajne.user posted image
    LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 5262
    24.8.2007 10:10:46   
    aurora28
    Držim pesti Mihi, da vama uspe in prihodnji mesec zagledata user posted image . Srečno!

Danes je 28. dan, načeloma je bil to moj dan ko naj bi dobila user posted image , ampak se mi je s klomifenom ciklus podaljšal, tako, da jo zdaj pričakujem oziroma jo ne pričakujem na 32. dan. Si imela prav Andreja ko si mi enkrat napisala, da se je tebi s klomifenom ciklus podaljšal za nekaj dni.
    Moje počutje:
    -ko sem lačna mi malce postane slabo, ampak vse pripisujem krčenju želodca, saj se zdaj bolj zdravo in v mejah normale prehranjujem.
    - malce me napenja, sem napihnjena, na trenutek me nekaj zašpika ampak popusti,
    - bradavice imam malo občutljive, prsa pa normalna,
    - glede na to, da sem imela 8 dni nazaj rahel izcedek, mi daje to upanje, da je mogoče prišlo do vgnezditvene krvavitev in da se bo kmalu pokazalo ali sem noseča ali pa bo prišla user posted image .

Nekaj me zanima na zgoraj navede znake ali je katera od vas imela normalna prsa (mislim, na to da ni imela takoj povečanih in težkih ter občutljivih) še preden je ugotovila, da je zanosila? Sej vem, da so vsa vprašanja odveč, ker bo čas pokazal svoje, ampak vseeno mi bo v tolažbo.

Lepo bodite vse skupaj . Pošiljam vam sonček user posted image  za lepši dan.

(odgovor članu mihi78)
    Neposredna povezava do sporočila: 5263
    24.8.2007 10:20:54   
    natasarobi
    aurora28 - meni je bil prvi in edini znak zaostanek menstruacije, pa še tega sem pripisovala stresni situaciji v službi (šele 7 dni po zaostanku mi je vžgalo, da sem pa mogoče noseča)

(odgovor članu aurora28)
    Neposredna povezava do sporočila: 5264
    24.8.2007 11:02:32   
    kodrana
    lana hvala za tolažbo. spoh ne bom obupala. ah, kje. saj prvič je bilo tudi tako. prvi mesec sva tako na izi in ni uspelo. drugi mesec pa sva bolj intenzivno in sproščeno. sploh nisem pričakovala. joj, kako sva bila vesela. pa sploh kako naj obupam. nekatere se matrate za otočičke leta.. jaz bom pa že takoj obupala. ne ne.

aurora držim pesti. ko kaj izveš,nam takoj sporoči. evo, še za srečo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

vsem lep dan.

sanje so se uresničile..
    13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
    26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

Neposredna povezava do sporočila: 5265
    24.8.2007 11:33:11   
    andreja2000
    krtekxx res si lepo napisala.Lepo je,da znaš uživati in se veseliti v danih stvareh-ob partnerju,nečakih,muciki,naravi....,to je res dobro,ker znaš kljub padcem vse to opaziti in živeti.Mnogi v svoji žalosti na te stvari nekako pozabimo in potem zbežijo mimo nas,namesto,da bi uživali v sedanjem trenutku se zgubljamo v temi in žalosti.Žal sama sodim med te,ki po padcu dolgo nič ne vidijo,če prav potem z trudom in z časom začnem dojemati stvari drugače.Ko začutim srečo,ko me zbudi sonce,ko zažvrgoli drobna ptica, ko me moj dragi nežno objame,ko je moja mami boljša po težki bolezni.....takrat vem,da sem nekako premagala padec in se ponovno dvignila.Ja in ta naš dvig je tako zelo pomemben.
    Resnično me veseli,da znaš uživati v tolko stvareh in potem bo pa tudi prišel čas zate,čas,ki ti bo dal tvoje sanje......srečno!

kodrana tako je,le pogumno naprej in vrjami v svojo zmago,ki že tiho nekje kuka in te opazuje!

Aurora28 močno stistiskam pesti za user posted image .Meni je pri klomifenu res bil pdaljšan ciklus,drugače pa ni bilo še nič posebnega ko sem zagledala user posted image ,le nekaj dni prej je bil rjavi izcedek,ki mi je vselej napovedoval user posted image .Takrat pa user posted image  ni bilo.Drgače pa sem imela vse znake,kot da bo user posted image  vsak čas tu,  potem pa smo zagledali po 22 msecih tisti magični user posted image .

Mihi78 akcija!user posted image

Lusa pestke zate!

Vsem lep dan!user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu kodrana)
    Neposredna povezava do sporočila: 5266
    24.8.2007 12:34:17   
    lana38
    Bila sem na pregledu pri G. Moj user posted image  in njegovi organi so OK. Imaže 448 g in user posted image  lepo napreduje. Edino malo sem slabokrvna in sem dobila železo.
    LP

lana38

(odgovor članu andreja2000)
    Neposredna povezava do sporočila: 5267
    24.8.2007 13:03:38   
    kodrana
    andreja hvala.

lanauser posted image  samo da je vse ok. kar se tiče slabokrvnosti, je pa to značilno za nosečnost. sedaj le pridno papcaj tabletke, pa bo.
    ju, hu, hu.

sanje so se uresničile..
    13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
    26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu lana38)
    Neposredna povezava do sporočila: 5268
    24.8.2007 13:05:36   
    andreja2000
    Lana38 user posted image  bravo za vašega fantka!Ja,slabokrvnost v user posted image  je pa tudi kar pogost pojav in upam,da ti zdravila čim prej pomagajo.
    Jaz pa imam pregled v začetku septembra in bomo takrat videli kako in kaj.Mala pa se mi zdi ,da je tudi ponoči precej aktivna,tako,da zna to kasneje ponoči biti kar pestro!user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lana38)
    Neposredna povezava do sporočila: 5269
    24.8.2007 13:43:23   
    lana38
    Če bo to o aktivnosti user posted image  v trebuhu kaj držalao, potem moj sploh ne bo imel miru.user posted image  Se ne spomnim, da bi v prvi user posted image  bil Blaž tako zelo aktiven. Ta user posted image  pa kar naprej miga in se obrača. Enkrat je tu, enkrat tam. Čisto na drugi strani. Tudi ponoči, ko se zbudim za na WC, ga vedno čutim.
    LP

lana38

(odgovor članu andreja2000)
    Neposredna povezava do sporočila: 5270
    24.8.2007 14:12:48   
    aurora28
    Lana super user posted image user posted image user posted image  Čestitke za zdravega fantiča user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
    Neposredna povezava do sporočila: 5271
    24.8.2007 16:14:33   
    Milamay
    Lana - super, da je vse OK. Železo pa večini mamic v nosečnsoti primanjkuje.

Meni je še zmeraj slabo. Danes sem tudi bruhala. Do sedaj še nisem, mi je samo obračalo želodec, zdaj pa še bruhanje. Grozno. Me čisto izmuči. Tolažim se, da bo že minilo. Želim si samo, da bi se dete dobro razvijalo.

Aurora - ti znaki ... jaz posebnih nisem imela, le tisto krvavitev tam 10 dni ali pa teden dni pred M. Drugače pa ni bilo posebnih znakov. Stiskam pesti!

(odgovor članu aurora28)
    Neposredna povezava do sporočila: 5272
       RE: Upanje po splavu
    25.8.2007 11:57:39   
    mihi78
    Lana me veseli, da tako lepo napredujetauser posted image user posted image user posted image . Uživaj.

(odgovor članu Špela100)
    Neposredna povezava do sporočila: 5273
    25.8.2007 13:03:53   
    sonchek
    neki je zakljenjena ta tema...pa vseeno probavam..user posted image user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
    ko k sebi te privijem:
    ljubo moje detece,
    zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
    --------------------------------
    str. U-84

(odgovor članu mihi78)
    Neposredna povezava do sporočila: 5274
    25.8.2007 14:30:14   
    lana38
    Čudne stvari se dogajajo. Če greš zgoraj na zadnjem sporočilu na odgovor, potem lahko pišeš, drugače pa je tema zaklenjena.user posted image
    LP

lana38

(odgovor članu sonchek)
    Neposredna povezava do sporočila: 5275
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  209 210 [211] 212 213   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  209 210 [211] 212 213   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
    Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
    3D/4D ultrazvočni pregled obraza
    Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Razpoloženje v času nosečnosti.
    Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?