|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bi si upale?
23.8.2007 10:34:13   
Anonimen
Se spustit v nekaj takega:prijateljica me je prosila,če bi sprobale njenega moža.Preko mene seveda,da bi mu pošiljala kakšne pokvarjene sms-se.Da bi rada videla kako se bo odzval ali reagiral in,če bo nasedel?
Jaz se bojim kajti naj kasneje pove ali pride vse ven pa je najboljši prijatelj mojega moža.
Tako,da sem ji rekla,da name naj ne računa naj si poišče drugo žrtev,ker nočm bit nič kriva.
Bi si ve upale nardit kaj tazga?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bi si upale?
23.8.2007 10:34:58   
Anonimen
Podlo do konca user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
23.8.2007 10:35:21   
Anonimen
a zdej pa na tem forumu že osnovna šola sodeluje??!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
23.8.2007 10:35:37   
soncece24
A ni to malo otročje. Jaz tu sigurno ne bi sodelovala, se mi zdi butasto.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.8.2007 10:35:50   
anitaz
Ne bi se šla teh igric, ker si na koncu lahko svega ti kriva. Naj si poišče drugega, ki bo tako neumen, da bo šel v to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.8.2007 10:37:28   
HuAnita
Sem par dni gledala en film na to temo.
Da se vam sploh da o tem razmišljati.... user posted image user posted image user posted image
Jaz sem sicer mojemu dragemu povedala, da če me kdaj zaprosi Brad Pitt&Co.,  da mu res ne morem obljubiti zvestobe, sicer pa ni strahuuser posted image
Da bi pa takole na črno pripravljala neke umetne fore, da bi on kao izpadel nezvest --- mislimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.8.2007 10:39:17   
Anonimen
Ja in na koncu bi tista,ki pošilja sms rekla,da jo je pač žena nagovorila žena pa bi vse zanikala.user posted image user posted image user posted image In kdo bi bil kriv???

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
23.8.2007 10:41:11   
Anonimen
Sorry, ampak ona je zame psihopatka.

Ne, ne patka. Kura. Psihokura.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
23.8.2007 10:41:36   
Anonimen
Če bi moja prijateljica s tako idejo vn pršla bi ji psihiatra za roj. dan plačalauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
23.8.2007 10:44:51   
blue sky
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Drugega komentarja pa res nimam ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.8.2007 10:48:48   
Špacka

Kje pobirate take prijateljice, no? user posted image user posted image user posted image   Bolano do konca.....

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.8.2007 10:52:00   
Anonimen
Bolano. tega ne bi naredila nikoli za nikogar

(odgovor članu Špacka)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
23.8.2007 10:54:30   
Felicity
IZVIRNO SPOROČILO: soncece24

A ni to malo otročje. Jaz tu sigurno ne bi sodelovala, se mi zdi butasto.

Se podpišem pod to.

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 13
23.8.2007 10:56:35   
Spark
Raje se ne spuščaj v to, ker na koncu boš ti ta grda. Naj si ona kupi še eno telefonsko kartico, pa naj pošilja sms-e po mili volji. Jaz se v to ne bi spustila. 

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 14
23.8.2007 10:56:53   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Se spustit v nekaj takega:prijateljica me je prosila,če bi sprobale njenega moža.Preko mene seveda,da bi mu pošiljala kakšne pokvarjene sms-se.

Reč možu od te "prijateljice", naj se čimprej znebi hudiča bolanega. Naj teče proč kolker ga noge nesejo in se sploh ne ustavi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
23.8.2007 11:01:17   
itata
Na srečo nimam takih prijateljic. Če bi pa kdaj imela kaka tako idejo, bi pa najprej njo po zdravju vprašala pa še če ji zgledam tak šus od babe, da misli, da bi kaj takega naredila za kogarkoli...

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 16
23.8.2007 11:03:34   
snake
ne vem, odvisno od situacije!!!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 17
23.8.2007 11:09:55   
Pajaca
Mogoče edin kakšni prijateljici, kjer bi bilo tako, da se jaz in ta mož sploh ne bi poznala. Pa še to, da mi kupi kartico, da me ne more nikakor izsledit.

Če pa sta še moža najboljša prijatelja pa niti v sanjah. Tko bi si še svoj zakon uniča, zarad ene bedne fore.

Drgač pa najlažje ona sproba moža tako da si kupi drugo kartico in mu smse pošilja.

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 18
23.8.2007 11:12:16   
Anonimen
Možu od prijateljice povej kaj te je prosila... Potem naj pa onadva doma porihtata svoje stvari. Ampak ene so pa res od user posted image . Potem imajo pa še ksiht jamrat kakšne možove imajo... Za user posted image ! Res!

(odgovor članu snake)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
23.8.2007 11:13:56   
CeluLitka
Kaj pa če je mož od prijateljice čisto priden in  bi potem, ko bi začel dobivati pokvarjene SMS-je, postal ne-priden?

Sicer pa ima prijateljica verjetno razlog, da ga hoče sprobati.  Jaz ne bi hotela bit ta, ki bi pošiljala SMS-je. Naj prosi koga drugega, ali si kupi kartico, kot so že napisale nekatere.

Ne vem pa, zakaj jo zdaj označujete za bolano, psihopatko....user posted image , pač, ženska je v dvomih, pa se je odločila za to varianto.....

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 20
23.8.2007 11:14:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Pajaca

Mogoče edin kakšni prijateljici, kjer bi bilo tako, da se jaz in ta mož sploh ne bi poznala. Pa še to, da mi kupi kartico, da me ne more nikakor izsledit.

Če pa sta še moža najboljša prijatelja pa niti v sanjah. Tko bi si še svoj zakon uniča, zarad ene bedne fore.

Drgač pa najlažje ona sproba moža tako da si kupi drugo kartico in mu smse pošilja.

Jaz pa ne razumem kako se vam to zdi fora. Da meni moj to naredi bi bla užaljena v dno duše. Da mi ne zaupa. Pa še da kar enga v to potegne in se norca dela. Grdo. In taka prijateljica ima resne probleme, pa ne s tipom, ampak v svoji glavi.

(odgovor članu Pajaca)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
23.8.2007 11:19:10   
mojamura

ma pusti vse skupaj, naj si sama reši to na svoj način če je pač tako nezaupljiva...ker na koncu si bodo riti polizali ti boš pa spet črna ovca

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
23.8.2007 11:21:32   
nora
Reč možu od te "prijateljice", naj se čimprej znebi hudiča bolanega. Naj teče proč kolker ga noge nesejo in se sploh ne ustavi.

user posted image user posted image tale je dobrauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 23
23.8.2007 11:28:30   
nuala
Upala bi si že, valda, ne vem zakaj si nebi.
Ampak počela pa tega nebi, prijateljici bi povedala, da se mi zdi to napačno.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 24
23.8.2007 11:34:52   
maruškaŠ
In kaj pravi tvoj mož? Jaz bi namreč njega vprašala prej kot kakršenkoli forum. Pa tut če bi že počela kaj takšnega bi tako, da bi moj vedel. Čeprav se rajen e bi vpletala v kaj takšnega.

Je pa res odvisno od nje zakaj točno bi to rada, lahko da pač kaj konkretnega sumi, lahko pa da je pretirano ljubosumna in nezaupljiva.

Jaz osebno pa se ne bi posluževala takšnih prijemov. Fuj, grdo. Če bi mu tolk NE-zaupala, da bi hotla počet takšne stvari, potem je itak že vse izgubljeno.

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Gibi ploda
Alizee

Kdaj ste v prvi nosečnosti prvič začutile gibe ploda?

pred 20. tednom (65%)

v 20. tednu (17%)

v 21. tednu (10%)

v 22. tednu (4%)

v 23. tednu (2%)

kasneje (2%)

Število vseh glasov: 48

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!