|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  326 327 [328] 329 330   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
23.8.2007 8:11:02   
April
Pajac, a jutri imaš še pregled al si že kar za v soboto naročena v p?

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 8176
23.8.2007 8:13:01   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

Grem nekaj pojest pa obvestit starše, da še nista dedek in babica... user posted image user posted image . Če tega ne storim takoj zjutraj tvegam da bosta prišal na obisk brez prstov.. nohtov itak več nimata user posted image user posted image user posted image user posted image (kaj češ, prvi vnuk pač user posted image user posted image user posted image )

Moja dva sta ista. Ati vsakič k me vid upraša, če me že kej zvija. Pa to že 14 dni, ne sam ta tedn.

Jest moram pa prov k njim na obisk zdele it, ker je vodovodar vodo odklopu. PA na kavico bom šla, da se mi oči odlimajo.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 8177
23.8.2007 8:13:58   
April
abc100, kdaj imaš pa ti pdp? A si tud že čez rok?

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 8178
23.8.2007 8:15:09   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: April

abc100, kdaj imaš pa ti pdp? A si tud že čez rok?

Sem že čez rok, sam taka zamudnica kot je pa PAJAC pa nisem.
V ponedeljek bi mogla pestvat user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 8179
23.8.2007 8:18:09   
April
A dej no, saj tookkkkk čez rok pa spet ni.user posted image Jaz sem sam 1 dan za njo.

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 8180
23.8.2007 8:20:16   
abc100

A dej no, saj tookkkkk čez rok pa spet ni.user posted image Jaz sem sam 1 dan za njo.

Ja tok spet ni. Je pa tok, da si živčen. Že tko kumi čakaš, da vidiš user posted image , on te pa že zdej zajebava pa noče vn pokukat.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 8181
23.8.2007 8:21:13   
pajac

Oj pajac, dobro jutro.

No jaz sem pa danes spala vsega skupaj mogoče tri ure. Pa zadnje dni ni nič boljš.

upam sam, da to nespanje ne bo prišlo za mano in me dotolklo ravno takrat, ko bom rabla največ energije.

Danes pa res že komaj čakam na pregled, pa držim pesti, da sem se že kaj odprla. Men je g rekla, da je važno, da se odpreš, potem te lahko pošlje rodit. Se pravi, tud če ne bi bilo popadkov in bi bila odprta tri cm, bi vseen dobila zeleno luč za rodit.

user posted image

Ja jaz sem šla spat ob 3. pa ob 7. pokonci... in to že ves teden.. user posted image user posted image user posted image

Ko bom potrebvala kariolo za prevažanje podočnjakov se bo user posted image spomnil priti ven...

Upam da se te bo usmilila, čeprav je verjetno boljše počakati na svoje popadke, če se ne mudi seveda... samo potrpežljivost je božja mast jaz pa skrajno nepotrpežljiva...user posted image user posted image user posted image user posted image ...

No upam , da ti bo ratalo....

Sicer jutri ob 7:30 imam ponovno CTG in končno spet svojo G pa bom še enkrat preverila kaj in kako s soboto...bom sporočila

Moja dva bosta verjetno prej morala nazaj kot bosta spoznala vnuka/kinjo user posted image user posted image user posted image ...

Kdaj imaš ti pregled???

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 8182
23.8.2007 8:22:04   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

Ja tok spet ni. Je pa tok, da si živčen. Že tko kumi čakaš, da vidiš user posted image , on te pa že zdej zajebava pa noče vn pokukat.

napisala si točno moje misli....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 8183
23.8.2007 8:22:39   
Petjana
abc 100...a imaš danes pregled

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 8184
23.8.2007 8:23:44   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: abc100
...ker je vodovodar vodo odklopu....

Torej plodovnica ne more uiti...user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še vedno imaš tega dedca doma?? Seveda, da si še v enem kosu.. Janez si ne upa ven...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 8185
23.8.2007 8:29:03   
April
9:30, in se počas že odpravljam, ker moram še bena k mami v službo peljat. Javim kako je blo, ko pridem. BYE

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 8186
23.8.2007 8:37:13   
Petjana
pizzo v pizzeriji sem mojega peljala, ker se mi ni dalo kuhat, sem pa včeraj dobila stol.....

ha,mogoče pa  bo danes kaj,jaz  sem  tudi  mojega  peljala  na  pico,drugi dan   pa  rodit.Kot da  bi vedla,da   zdaj nekaj časa ne  bo  nič  z  prehranjevanjem  zunaj.

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 8187
23.8.2007 8:41:28   
Petjana
o Antigona,kako ste spali v tem  nočnem neurju.mene je bilo kar malo strah,da  ne  bo kam blizu  strela  udarila.

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 8188
23.8.2007 9:02:09   
Antigona
Ja, je treskal k pr norcih, sem mojmu zatežila da nej okn zapre, pa pravi sej je zaprt user posted image  Ful ne maram kadar tolk treska, še dobr da se Žan ni zbudu...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 8189
23.8.2007 9:03:00   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: janana

pizzo v pizzeriji sem mojega peljala, ker se mi ni dalo kuhat, sem pa včeraj dobila stol.....

ha,mogoče pa  bo danes kaj,jaz  sem  tudi  mojega  peljala  na  pico,drugi dan   pa  rodit.Kot da  bi vedla,da   zdaj nekaj časa ne  bo  nič  z  prehranjevanjem  zunaj.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image   user posted image   user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 8190
23.8.2007 9:03:43   
Antigona
Joj babe kolk ste se načvekale. Od včeraj popoldne mi je ostalo za prebrat ene 15 strani, čist too much. Pejte že rodit. Nič čudnega da ste še vse doma, sej nimate it cajta rodit ko skoz čvekate user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 8191
23.8.2007 9:04:18   
pajac
Hecno... pri nas je nalivalo in bliskalo se kot za sodni dan... grmelo pa ni... Zgleda da je spet Vrhnika pokasirala.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 8192
23.8.2007 9:04:53   
Antigona
Pajac, sem vidla da si me prehitela v številu postov. Očitno boš ti prej zaslužila tiste tortice pri Orehku user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 8193
23.8.2007 9:05:10   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

Joj babe kolk ste se načvekale. Od včeraj popoldne mi je ostalo za prebrat ene 15 strani, čist too much. Pejte že rodit. Nič čudnega da ste še vse doma, sej nimate it cajta rodit ko skoz čvekate user posted image  user posted image  user posted image

spomni se sebe... user posted image user posted image user posted image user posted image

Še nimam novic... ti javim ko me pokliče....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 8194
23.8.2007 9:09:00   
pajac
 user posted image

ojej.... to si pa nisem mislila.....

Pišuvka, mulc bejž ven.....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 8195
23.8.2007 9:15:21   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

user posted image

ojej.... to si pa nisem mislila.....

Pišuvka, mulc bejž ven.....

Kaj si nisi misnla?
A da maš že tolk posotv???

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 8196
23.8.2007 9:20:09   
Antigona
Grem jst še mal počivat...
Pajac pokliči ko kaj izveš prosim. Sem včeraj zvečer vseen vzela enga, nisem mogla več, tko mi je ratala vsaj mal spat. Ampak bom imela bolj mirno vest ko me še ti pomiriš. Sej če ti je una iz porodnišnice rekla da ga tud dajo, pa že....

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 8197
23.8.2007 9:22:07   
Petjana
Antigona, a naklofen kaj  prime??
Naša tamala je pa  danes  prespala celo noč, samo ob  petih je malo poseseal. Verjetno jo je  včerejšni dan  brez  spanja  tako  izmučil.   A kaj veš kdaj   naju danes  obišče patronažna. Sem jo  v ponedeljek pozabila vprašat.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 8198
23.8.2007 9:22:43   
pajac

Pajac pokliči ko kaj izveš prosim. Sem včeraj zvečer vseen vzela enga, nisem mogla več, tko mi je ratala vsaj mal spat. Ampak bom imela bolj mirno vest ko me še ti pomiriš. Sej če ti je una iz porodnišnice rekla da ga tud dajo, pa že....

Jaz tudi mislim da ne bo problema... ti pa sporočim...user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 8199
23.8.2007 9:23:19   
Petjana

No sem prehitro vprašala....si že  odgovorila.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 8200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  326 327 [328] 329 330   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  326 327 [328] 329 330   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?