|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  328 329 [330] 331 332   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
23.8.2007 12:38:45   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

Te zvezdice so pokazatelj kolk velik čvekač si user posted image .
Dve dobiš ko imaš objavljenih 100 postov, 3 user posted image  ko imaš 500 posotv, 4 user posted image  ko imaš 1000 postov, 5 pa ko jih imaš 2000... Zdej pa tekmujemo kera bo prej na 2000...
Za tortico pri Orehku user posted image

Nagrada je kar v redu! Sam veš kok časa morš kle gor viset, da nabereš 2000 postov. Moram zdele prov pogledat, keri gre najbol.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 8226
23.8.2007 12:39:35   
Antigona
Janana sori, sem šla prejle spat, tko da ti lahko povem da je patronažna sedaj pri tebi tudi že opravila, je bila najprej pri meni user posted image .
U glavnem je Luka ful jedec, ima že 4900 g. Zdej pride spet v torek, da pove kdaj se bomo kopal. Je rekla da bo verjetno popek uredu že takrat, ampak da se bomo zmenil kdaj ga pride skopat. Tea tree dela čudeže user posted image . Vsakič ko mu ga spucam še s kremco namažem in je res že ful lep...

Ja naklofen mi je tolk pomagu, da sem se lahko vsaj približno premikala... Čeprav je še zmeraj daleč od uredu. Upam da se vnetje kmalu pomiri...

Pa da se kmalu vidimo tud. Morm rečt da kr mal pogrešam družbo. Smo se mele tolk fajn v porodnišnici...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 8227
23.8.2007 12:41:23   
abc100

Janana sori, sem šla prejle spat, tko da ti lahko povem da je patronažna sedaj pri tebi tudi že opravila, je bila najprej pri meni user posted image .
U glavnem je Luka ful jedec, ima že 4900 g. Zdej pride spet v torek, da pove kdaj se bomo kopal. Je rekla da bo verjetno popek uredu že takrat, ampak da se bomo zmenil kdaj ga pride skopat. Tea tree dela čudeže user posted image . Vsakič ko mu ga spucam še s kremco namažem in je res že ful lep...

Kera patronažna pa je na vašem koncu?

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 8228
23.8.2007 12:44:18   
abc100
Ja, PAJAC definitivno vodi v postih. Si boš prslužila tortico. Pridna.

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 8229
23.8.2007 12:46:21   
Antigona
Kera patronažna pa je na vašem koncu?

Armanda Šerjak...

Šibam jst Luka se oglaša...

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 8230
23.8.2007 12:48:29   
malamisha
Novičke!!!!

Chips sporoča:

Ponosno spročava, da je Tea dobila bratca težkega 4180 g in velikega 54 cm z imenom Nik!

ČESTIKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

19.2.2006 smo dobili princesko Mojco

30.7.2007 pridružila se nam je razbojnica Gabi

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 8231
23.8.2007 12:58:19   
Talika19
Bravo Chips zate in za malega Nika, ter čestitke tudi ostali družinici.

user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu malamisha)
Neposredna povezava do sporočila: 8232
23.8.2007 13:01:38   
abc100
ČESTITKE TUDI Z MOJE STRANI!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 8233
23.8.2007 13:02:48   
abc100
Kje je zdej Pajac, da bo popravla seznam?

Sam res, kje pa je?

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 8234
23.8.2007 13:28:13   
abc100
A ste se vse dobile, pa ste zdele na poti v Postojno?

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 8235
23.8.2007 13:32:29   
April
Chips čestitke za Nika!user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu malamisha)
Neposredna povezava do sporočila: 8236
23.8.2007 13:34:49   
pajac
tukaj sem... starše imam na obisku tako da vse imam pod nadzorom, urejala p bom zvečer user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsake toliko mal pokukam kaj je novega... če je katera rodila in evo..

CHIPS user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 8237
23.8.2007 13:35:45   
Petjana

Ja naklofen mi je tolk pomagu, da sem se lahko vsaj približno premikala... Čeprav je še zmeraj daleč od uredu. Upam da se vnetje kmalu pomiri...

Pa da se kmalu vidimo tud. Morm rečt da kr mal pogrešam družbo. Smo se mele tolk fajn v porodnišnici...

TUDI NAŠ POPEK JE POHVALILA,da se  lepo celi glede na to da je bila  nenormalno debela popkovina,sam ji nisem nič povedala da  mažem  s tea tree kremo.
4900 user posted image user posted image user posted image  čaki kolk je pa imel  ko sta šla domov.  Petja  je od sobote dobila dobrih 200 gramov.

Jutri gremo pa res ven....sem  jo vprašala kaj  naj ji  oblečem,da bo menda toplo,pa se  mi zdi veliko: rekla je  body s kratkimi,štumfke pa še  tako bombažno  pižamco  ( ki jo ima za doma)  čez.  Pa pokrit s  pleničko. Jaz  bom pomojem samo  body z  dolgimi  pa  žabce in  nogavičke.Kaj pa vi,a boste kar doma??

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 8238
23.8.2007 13:36:54   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

tukaj sem... starše imam na obisku tako da vse imam pod nadzorom, urejala p bom zvečer user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsake toliko mal pokukam kaj je novega... če je katera rodila in evo..

CHIPS user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pol so pa tvoji verjetno ful veseli. Pridejho k teb na obisk, ti pa kr naprej na računalnik skačeš. A majo še cele prste?

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 8239
23.8.2007 13:39:10   
April
Super, da se že sprehajate user posted image .

Antigona, kako je pa kaj s tvojimi kg zdaj.  A je šlo dost dol s porodom in v prvih dneh?Sva se, mislim da približno isto zanima, zato me približno zanima kaj me čaka.user posted image  Ker 20 kguser posted image  ni glih mal.

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 8240
23.8.2007 13:44:53   
Antigona
TUDI NAŠ POPEK JE POHVALILA,da se lepo celi glede na to da je bila nenormalno debela popkovina,sam ji nisem nič povedala da mažem s tea tree kremo.
4900 čaki kolk je pa imel ko sta šla domov. Petja je od sobote dobila dobrih 200 gramov.

Jutri gremo pa res ven....sem jo vprašala kaj naj ji oblečem,da bo menda toplo,pa se mi zdi veliko: rekla je body s kratkimi,štumfke pa še tako bombažno pižamco ( ki jo ima za doma) čez. Pa pokrit s pleničko. Jaz bom pomojem samo body z dolgimi pa žabce in nogavičke.Kaj pa vi,a boste kar doma??

Tud jst ji nisem povedala da mažem s tea treejem, da ne bi slučajno kej komplicirala. Nikol ne veš user posted image .
V soboto je imel Luka 4530 g... Se baše k en mali user posted image ...

Doma sicer glih ne bomo. Gremo jutr na pregled v Lj., pol grem pa še v DMa po tiste knjigice k sem jih naročila (foto knjiga), pa še v Murgle center bo šel moj po nov telefon. Nam pridejo v ponedeljek zamenjat ISDN telefonijo v Duo paket... Bomo vidl če bo vse špilal tko kot more.

Na sprehod bi pa sicer ful šla, sam kaj k komi hodim, pa še vreme je u piuser posted image ...

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 8241
23.8.2007 13:46:42   
Antigona
A ja oblekla ga bom pa verjetno enako. Bodi z dolgimi, hlačke, pa dekca če bo treba...

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 8242
23.8.2007 13:48:55   
Antigona
Super, da se že sprehajate .

Antigona, kako je pa kaj s tvojimi kg zdaj. A je šlo dost dol s porodom in v prvih dneh?Sva se, mislim da približno isto zanima, zato me približno zanima kaj me čaka. Ker 20 kg ni glih mal.

A veš da ne vem, se ne upam na tehtnico user posted image ... Pravzaprav vedno pozabim. In ker sem se vedno tehtala zjutraj ko sem vstala, mam vsak dan sproti izgovor da bom pa jutri to nardila.

No tko na približn mislim da sem iz porodnišnice prišla domov z cca. 10-11 kg manj. Če je še kaj šlo pa ne vem. Mogoče sem pa kaj nazaj dobila, ker je v vsaki joški zihr liter mleka na zalogi user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 8243
23.8.2007 13:51:19   
April
Pol spa ista kt jaz, ko sem prvič 2 tedna po porodu zbirala pogum, da se s kilami soočim.user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 8244
23.8.2007 13:59:52   
Antigona
Čestitke Chips za Nika!!!!

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 8245
23.8.2007 14:01:24   
Antigona
Pol spa ista kt jaz, ko sem prvič 2 tedna po porodu zbirala pogum, da se s kilami soočim.

Ma ne vem, apak čist zares zjutraj pozabim. Me pa vseen ferbc matra kolk je šlo dol. Bi pa res rada se stehtala tako kot sem se vedno prej. Zjutraj takoj ko vstanem... Se bom probala jutri zjutri spomnit in ti sporočim rezultat user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 8246
23.8.2007 14:05:53   
April

Zjutraj takoj ko vstanem... Se bom probala jutri zjutri spomnit in ti sporočim rezultat user posted image

Ja pa ne pozab prej lulat, da bo manj pokazal.user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 8247
23.8.2007 14:07:20   
Antigona

Ja pa ne pozab prej lulat, da bo manj pokazal.

Se bom probala tud pokakat prej, a prov user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 8248
23.8.2007 15:13:16   
Anonimen
Uf Chips kakšen orenk fant.Bravo bravouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 8249
23.8.2007 15:23:19   
Talika19
Mene pa ful v riti boli.user posted image
Pa nisem zaprta, sem bla dones že ene trikrat na wc.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  328 329 [330] 331 332   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  328 329 [330] 331 332   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?