|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  318 319 [320] 321 322   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
22.8.2007 19:23:22   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: tia01

Mene je pa prej neki zgrabl, kukr en popadk, pa sm takoj začela perilo zlagat, pa gor pa dol hodt, pa... Ampak zdej že pol ure ni nčuser posted image

Sej bo, sej bo! Enkrat se bo že začel. Še noben ni notr ustov, pa tud naši ne bojo. Jest tud vsakič k me kej špikne se kr ustavm pa upam da me bo še kej.

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 7976
22.8.2007 19:35:59   
tia01
A ne, kr na vse si pol pozorn.

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 7977
22.8.2007 19:39:48   
abc100
Ja, čist vse porajtaš.

Kje so zdej vse čveke?  a od vas nobena ponoč ne more spat, ker takrat vse kle gor visite???

Ta tedn sem bla tok pridna. Vse deke sem preprala, pa ker bom o mel zdej svojo kopalnico sem vse brisače preprala. user posted image user posted image
Zdej se pa tok fajn pšočutm, ker je ta del za mano. Sej ni težko, sam prpravt se je treba.

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 7978
22.8.2007 19:40:07   
April
Ja, tale s piskri pa je user posted image . Moj je ravno zadnjič, ko je pomival posodo razglabljal, kaj a vraga nucam tok enih posod za bkosilo skuhat.user posted image

Jaz grem tud nujno po tale prašek v lekarno, da se ne bom sam z donatom nacejala.user posted image

****, sam da je z Mašo ok.user posted image

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 7979
22.8.2007 19:40:49   
abc100
tia01, zdej si si tak podpis dala, da ti ga do pondelka ne bo treba popravlat. Pametno!

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 7980
22.8.2007 19:43:35   
Anonimen
Maša je dobrauser posted image Hvala vam za lepe želje.Ja res sem se zelo ustrašla.V avtu sem si kuj pošlatala trebuh če je trd in potem sem samo čakala kdaj bo kaj pobrcal.

Mene pa res full boli,tako da racam ko račkauser posted image
Danes ne bo nič,jutri pa gotovouser posted image user posted image user posted image

Tako da Talikaaaaaa

(odgovor članu tia01)
  Neposredna povezava do sporočila: 7981
22.8.2007 19:44:13   
tia01
user posted image user posted image user posted image ja sej zato sem pa tko napisala. Pol na koncu me bojo pa še v pondelk domov poslal.

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 7982
22.8.2007 19:45:14   
April
mene pa vsi nekaj strašijo, ker sem čez rokuser posted image
Ravno prej mi je soseda rekla, da bi se ona kar zmislila, da ima popadke. Ja no mogoče pred 20 leti, ko j ebla ona noseča je blo mal drgač, zdaj bi me pa kar lepo domov poslal.user posted image

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 7983
22.8.2007 19:45:35   
tia01
Jaz grem tud nujno po tale prašek v lekarno, da se ne bom sam z donatom nacejala.

Ja pa tut zato ga morš it iskat, da bomo vse tri na wcju, sej si vidla kaj je Pajac napopala na post!!user posted image user posted image

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 7984
22.8.2007 19:46:22   
tia01
Haha zmislila popadke?? Ta je pa dobrauser posted image user posted image

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 7985
22.8.2007 19:46:50   
April
Ja, ampak wc je sam eden za dve sobi, zato ne vem kako se bomo zmenile,user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 7986
22.8.2007 19:47:03   
abc100

user posted image user posted image user posted image ja sej zato sem pa tko napisala. Pol na koncu me bojo pa še v pondelk domov poslal.

Ne ne, do ponedeljka maš čist dost. pol pa more otrok že vn pridit.

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 7987
22.8.2007 19:49:18   
Jumpy
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

Jumpy spet kukaš pri nas... user posted image user posted image user posted image   Bežim pred taščo.user posted image user posted image user posted image

Še mi nisi naslova dala... sem še v enem kosu in primernega raspoloženja!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Jest sem te pa s tem naslovom čist neki druzga zastopila.user posted image  Bom pa ful vesela tvojega obiska!!!! Lahko jutri dopoldan? Se slišiva.user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 7988
22.8.2007 19:49:28   
tia01
Ne ne, do ponedeljka maš čist dost. pol pa more otrok že vn pridit.

Jst tut tko pravm, ampak bi šla rajš prej, da ne bom sama v sobi. Hočm da mi April in Pajac delata družbouser posted image .

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 7989
22.8.2007 19:50:52   
April
user posted image Mene pa jutri, ko imam pregled cel projekt čaKA. Sem mislila, da bo mama doma in Bena čuvala, pa gre v službo. Tako bom morala zjutraj njega spedenat, potem še sebe umit pa na drug konc lj peljat sina k mami v službo, pa nazaj na metelkovo na pregled, pa spet po sina, pa domov.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 7990
22.8.2007 19:50:54   
tia01
Ja, ampak wc je sam eden za dve sobi, zato ne vem kako se bomo zmenile,

Ja sej pol se bomo pa greble za wc, tista k bo prva, supr zanjo, tiste dve k pa ne, pa UPS, več sreče prihodnjičuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 7991
22.8.2007 19:52:28   
tia01
Mene pa jutri, ko imam pregled cel projekt čaKA. Sem mislila, da bo mama doma in Bena čuvala, pa gre v službo. Tako bom morala zjutraj njega spedenat, potem še sebe umit pa na drug konc lj peljat sina k mami v službo, pa nazaj na metelkovo na pregled, pa spet po sina, pa domov.

Ooo boga, ja tut mene take stvari še čakajo, pa še kej. No ampak tko smo se odločil, a ne.

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 7992
22.8.2007 19:54:31   
pajac
Sam še tukaj... moj spi kot ubit... mogoče bova kasneje šla...samo kako kaže...user posted image user posted image user posted image

Jumpy ti si mene kar fajn razumela... ti pridem pomagat taščo zrihtat....user posted image user posted image user posted image user posted image Za obiske se pa pustim prevažat drugim, tako da si jih ne zmišljujem preveč...zaenkrat...user posted image user posted image user posted image user posted image
Edin,o kar si ti obljubila da prideš k Toscani... ampak, je mogoče boljše, ko bova obe z vozički....user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 7993
22.8.2007 19:54:54   
April
jaz imam že tko take probleme s tem s******. itak lahko sam doma opravim svoje, pa še to najlažje, ko ni nobenga doma.user posted image   ni ga čez domače udobje. Še ko smo na vikendu, rajš počakam, da grem domov.user posted image  Zato rabim nekaj res učinkovitega. Eh drgač se bom pa zmislila, pa je. Sam, da me domov spustijo.

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 7994
22.8.2007 19:55:36   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: April

user posted image Mene pa jutri, ko imam pregled cel projekt čaKA. Sem mislila, da bo mama doma in Bena čuvala, pa gre v službo. Tako bom morala zjutraj njega spedenat, potem še sebe umit pa na drug konc lj peljat sina k mami v službo, pa nazaj na metelkovo na pregled, pa spet po sina, pa domov.

vsaj se boš razmigala... mogoče pa potem bo...user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 7995
22.8.2007 19:56:18   
pajac

Ja sej pol se bomo pa greble za wc, tista k bo prva, supr zanjo, tiste dve k pa ne, pa UPS, več sreče prihodnjičuser posted image user posted image user posted image

Še dobro, da hodim okoli po hribih, mogoče bom prva na WC ju... Sicer pa bomo imele zalogo plenic...user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 7996
22.8.2007 19:57:19   
tia01
Uuu to pa poznam, moja sestra vse domov prnese, nikjer drgje nč ne pusti (mislim na s*****)user posted image user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 7997
22.8.2007 19:58:50   
tia01
Ej dejte mi povedat kaj mate spakerano v torbi za v P? Mogoče dobim še kakšno idejo kaj sabo vzet, da mi bo bolj udobnouser posted image

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 7998
22.8.2007 20:00:00   
tia01
Še dobro, da hodim okoli po hribih, mogoče bom prva na WC ju... Sicer pa bomo imele zalogo plenic...

Ja sej po moje bom jst tista k bom vedno zvisela, k nimam nč kondicije. Ti si skos v enih hribih, April pa leta skos za Benotom, tko da more bit tut kr naspideranauser posted image

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 7999
22.8.2007 20:00:54   
tia01
Sisy nas je pršla prečekeratuser posted image user posted image . Sisy a maš že kakšno Sarino slikco??

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 8000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  318 319 [320] 321 322   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  318 319 [320] 321 322   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?