|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  264 265 [266] 267 268   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
21.8.2007 21:50:35   
Naty_ka
Ej, paštetka, jaz lahko vprašam mamo za mail. Živi namreč dve hiši naprej od Rogljička. Mmmmm... Včasih prav omamno diši po sladkarijah. No, ali pa po mesu. Ker na drugi strani ceste pa je mesarija Kolar. Tam pa včasih tudi spuščajo take vonje, da človek kar lačen postane...user posted image

Drugače pa ta torta na sliki ni slaba.

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 6626
21.8.2007 21:51:11   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Naty, pol vsaj napiši 287 - 294 days to go user posted image user posted image user posted image user posted image

Popravljeno...user posted image

inteligence.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6627
21.8.2007 21:54:35   
NinaŠ
Popravljeno...

a zdaj mesec in pol ne bo nič user posted image user posted image user posted image ??? user posted image user posted image user posted image
mislim... ...si pa dala dela z računanjem user posted image

Paštetka lepa torta user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 6628
21.8.2007 21:59:26   
*bubi*
Joj, Naty, jaz pa sem nasedla user posted image . In bila ful vesela user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 6629
21.8.2007 21:59:39   
Anonimen
Naty, mail rabim v naslednjih nekja minutah user posted image . Ker nimam doma računalnika in jim moram danes poslati slikico, da jutri kličem, če jo vejo narediti user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 6630
21.8.2007 22:00:35   
Anonimen
Se opravičujem, ker nimam časa za drug čvek...ampak v nedeljo imamo krst, meni je pa šele danes  kapnilo TORTAAAAAAAAAa ...šituser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6631
21.8.2007 22:02:11   
til
Urša pozdravljena nazaj!!!!

Paštetka men je full luštna!!!

Naty tebi se pa res dogaja. Najprej sem že bila user posted image user posted image  pol pa kar naenkrat user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image ..

Kar se tiče dude sva jo Tilnu vzela okrog prvega rojstnega dne ko je bil prehlajen in je ponoči ni hotel takrat sem izkoristila priliko in je nima več pa ni imel nobene posebne krize razen od takrat naprej vedno pije pred spanjem user posted image  tako da mi še lep čas ne bomo suhi ne podnevi in ne ponoči. Če po pravici povem se niti nisem kaj dosti trudla okrog tega. Sicer na kahlico gre ampak ko mu rečem da bi se pa sam spomnil ali da bi rekel mene jujat ali kakat to pa ne. Mi bomo skoraj sigurno do pomladi še v pleničkah razen če bi sam pokazal zanimanje kar pa močno dvomim.

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 6632
21.8.2007 22:02:19   
ada2
še katera tu?

sicer pa mi glih Andrej javlja, da je film s Chavy Chase-om, torej lahko noč!

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6633
21.8.2007 22:03:25   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

Naty, mail rabim v naslednjih nekja minutah user posted image . Ker nimam doma računalnika in jim moram danes poslati slikico, da jutri kličem, če jo vejo narediti user posted image

A-a. Tak hitro pa to nede šlo. Gnes ne, ka moja mama še skoz dela. Pa če jo glih v službo zazoven mi nede vedla povedati, ka ziher nema vizitke seboj...user posted image

Ej, pa droben nasvet. Ne sprašuj, če jo vejo narediti, ker te lahko kdo kam pošlje...user posted image  Ene par jih poznam ko tam delajo in so res profesionalci, tak, da ti jim lepo pošlji slikico in povej kdaj jo rabiš, pa konec komedije...user posted image

inteligence.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6634
21.8.2007 22:04:56   
til
Ej, pa droben nasvet. Ne sprašuj, če jo vejo narediti, ker te lahko kdo kam pošlje.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 6635
21.8.2007 22:05:19   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Popravljeno...

a zdaj mesec in pol ne bo nič user posted image user posted image user posted image ??? user posted image user posted image user posted image
mislim... ...si pa dala dela z računanjem user posted image

Nep. Strogi celibat!!!user posted image

inteligence.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6636
21.8.2007 22:06:40   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Joj, Naty, jaz pa sem nasedla user posted image . In bila ful vesela user posted image

Bubi, saj kavo bom pa v vsakem primeru častila v četrtek...user posted image

inteligence.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6637
21.8.2007 22:07:44   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: til

Naty tebi se pa res dogaja. Najprej sem že bila user posted image user posted image  pol pa kar naenkrat user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image ..

Ja, saj. Takrat meni tudi ni bilo najbolj smešno, danes pa mi že je...user posted image

inteligence.

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 6638
21.8.2007 22:08:48   
til
Bubi kako pa Bubi spi v taveliki postelji a mu je uredu?

Zdaj sem se prov zasekirala glede teh plenic ali je to treba že tako zgodaj opustit plenice user posted image , ker mi smo ga sicer poskušal odvadit ampak ker ni blo smisla sem potem to opustila zdaj pa berem da ste čez dan skoraj vsi že večinoma brez user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 6639
21.8.2007 22:11:46   
*bubi*
Ja, bubi sladko spančka v svoji veliki postelji user posted image . Saj ima tako konkretno ograjico, da ne more dol past. Pa ful je ponosen user posted image  Bom jutri pofotkala malo.

Glede pleničk pa se nič ne sekiraj. Samo glej, da bodo šle do šole vstran user posted image

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 6640
21.8.2007 22:12:17   
til
Grem spat ker sem danes delala v službi ko budala pa še dlje sem mogla ostat.

A ima mogoče katera kakšo idejo glede jogija. Pa slčajno ne Dormeo ker ga imam pa se zjutraj komaj skup sestavim user posted image  .Mojmu full paše meni pa je grozno. spim ko ubita ampka kaj ko zjutraj ustanem in iščem kje imam roke glavo noge user posted image  da potem ustanem.

Če ima katera kakšen predlog kar na dan z njim ampak 500€ sigurno ne dam zanjga

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 6641
21.8.2007 22:12:18   
*bubi*
Zdaj pa lahko noč! user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6642
21.8.2007 22:14:48   
til
Se bomo potrudli da jih do šole ne bo več. Drugač bodo vsi stran od njega bežal če jo bo nafilal tko kot zdej user posted image  . Bo čist brez prjatlov.

No da neham klobasat neumnosti grem raje spat.

Lahko noč.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6643
21.8.2007 22:14:50   
Naty_ka
Til, ne sekiraj se. Jaz tudi še nisem imela tako hitro v planu, da bi bil Sergej brez plenice, a je SAM v vrtcu pokazal željo in smo potem pač pričeli.

Je bila sedaj moja sestrična iz Nemčije na dopustu v Slo in njen sinček se 1 leto starejši od našega. Niti sanja se mu ne, kaj je to kahla. Ali pa lulanje brez plenice. Njegovih igrač nihče niti pogledat ne sme. Govori tako da se razjočeš: če želi da mu nekaj odpreš reče: lopa-lapa user posted image  Sam bog ve od kod mu to. Pa sta sestrična in njen mož slovenca in v Nemčiji se pogovarjajo samo slovensko.
No, to ti želim povedati, da se ne sekiraj, ko so še veliko starejši in še vedno v plenicah.
Bo že, vse ob svojem času!

inteligence.

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 6644
21.8.2007 22:16:55   
Naty_ka
user posted image  za bubija ki pridno spi v veliki postelji.

Til, lahko noč.

No, pa grem jaz tudi.

Bubi, če si še tu, lahko noč.

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 6645
21.8.2007 22:17:03   
Anonimen
rogljicek@siol.net

Naty, hvala, mi je zdaj ena posredovala. Upam, da je pravi. Jih jutri pokličem zjutraj, če so dobili.

Vem, da so tam res pravi strokovnjaki, ker so mi že delali torto za M RD.

Hvala in lahko noč vsem

(odgovor članu *bubi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 6646
21.8.2007 22:27:16   
NinaŠ
Nočko vsem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6647
22.8.2007 6:00:08   
ada2
dobro jutrouser posted image  (user posted image )

že drugi PD zapovrstjouser posted image user posted image user posted image , jaz pa morala vstati sredi nočiuser posted image user posted image user posted image
no, naš sine se je pač odločil, da bo gledal Pat & Mat risanko.

včeraj smo šli naročit novo spalicouser posted image user posted image user posted image , naj bi jo do 20. septembra dobili. sem rekla, da je to zadnji datum, ker 21. so kosovni odpadki in stara spalnica gre čez balkonuser posted image

pa moja sestra je včeraj praznovala RD, danes pa njen sinuser posted image user posted image user posted image , torej samo po zabavah hodimuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6648
22.8.2007 6:10:11   
ada2
da vam še povem kako sem včeraj zabluzila....

šli smo torej v MB naročit spalnico in seveda nisem mogla mimo posteljnineuser posted image , pa si izberem dva kompleta in lepo plačam, pa gremo še po drugih opravkih in potem doma odperem, da bi oprala in user posted image user posted image user posted image  manjka ena vajnkišnica (to je strokoven naziv v moji službi - ali pa pojštrnicauser posted image user posted image user posted image  (če pa še ne veste kaj je to = prevleka za vzglavnik).ah, sem bila jezna ko user posted image .

rečem potem Andreju, da ko bo šel drugič tja mi bo lepo šel menjat in bolje za njih, da ne komplicirajo. pa sva potem poklicala in so rekli, naj kar z računom prideva in ni problema, bodo menjaliuser posted image

no, in....

mi potem gremo k moji sestri na RD, pa naši sosedi tudi pridejo tja in se pogovarjajo kako gredo jutri v MB, v isto trgovino in jih jaz prosim, da mi to menjajo. vse ok, ampak.....

ko sem jim zvečer nesla vse skupaj tja, so me še na pivo povabili in user posted image ostala sem dobri dve uriuser posted image user posted image

mah, imam jaz ene fajn sosedeuser posted image user posted image user posted image
škoda, da so tu samo občasno, drugače živijo v Nemčiji....

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 6649
22.8.2007 6:10:59   
ada2
kolko še manjka do nove strani?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 6650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  264 265 [266] 267 268   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  264 265 [266] 267 268   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Super ideje za pustni kostum
Če za svojega malčka še nimate pustnega kostuma in ste boste letos primorani malo poigrati doma, preverite odlične ideje...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.