|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  350 351 [352] 353 354   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
21.8.2007 18:47:24   
cuma
lasekp: iskrene čestitke za malo Laro in lepo se cartajte!user posted image user posted image user posted image !!!!

Res se je začelo dogajati ... user posted image

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 8776
21.8.2007 18:53:12   
Anonimen
Pucnce, saj vem, da smo o tem že govorile, ampak zdaj potebujem vašo pomoč. Torej, od kolegice sem za darilo dobila bon za BC in sedaj razmišljam ali bi si kupila tisto blazino za dojenje. Imenuje se "Theraline blazina za dojenje", 190cm dolžina, polnjena z mikrokroglicami.
A jo ima katera?? Je sploh fanj??
Če ni, katero blazino mi priporočate??

(odgovor članu cuma)
  Neposredna povezava do sporočila: 8777
21.8.2007 18:54:58   
Anonimen
user posted image Lasekp, iskrene čestitke tudi od mene ob rojstvu male Lare.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8778
21.8.2007 18:55:26   
Pikica pokica
Tianna, meni se zdi najboljša blazina za dojenje od Odejice. Ta z mikrokroglicami ni v celoti napolnjena in se krogljice prestavljajo. Mene osebno to ful moti, medtem ko je ta od Odejice bolj kompaktna, pa še ceneje - nekaj čez 20 eur. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8779
21.8.2007 18:57:20   
Anonimen
Aha, hvala. Bom tisti bon že kako drugače izkoristila.

Kje pa se kupi te od Odejice?? Imaš mogoče kakšen link?
Bom mojega dragega poslala ponjo, pa... user posted image  Saj veš, bi bilo zaželjeno, da jo vidi prej, da mi ne kupi kaj drugega. user posted image

(odgovor članu Pikica pokica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8780
21.8.2007 18:57:36   
Pikica pokica
Nana, še tebi hvala za mere za baldehin. Bom naredila raje malo daljšega, da bo lepše user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 8781
21.8.2007 19:00:19   
Pikica pokica
http://www.odeja.si/sl/index.php?sv_path=20,30,46&tid=39&pid=1085

To je ta blazina - imajo pa jih tudi v BC ju. Ampak to je samo moje mnenje.

Neposredna povezava do sporočila: 8782
21.8.2007 19:04:04   
Anonimen
Hvala, Pikica Pokica. Mnenja so vedno dobrodošla. user posted image

Če ima katera še kakšno kritiko ali pohvalo za določeno blazino, kar z besedo na dan.

Neposredna povezava do sporočila: 8783
21.8.2007 19:06:19   
ašun
Lasekp čestitam za Lano!

Sandra kako se pa ti zdaj počutiš? Zdej boš sigurno čez rok rodilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8784
21.8.2007 19:14:41   
nana 27
Tudi jaz imam to blazino od Odeje in je super user posted image    LasekP, čestitke user posted image user posted image user posted image  No, še ena, ki prehiteva user posted image  Rok imava pa zelo blizu skupaj user posted image  Kako sem nestrpna glede jutrišnjega pregleda.

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 8785
21.8.2007 19:15:25   
Anonimen
Lasekp - čestitkeuser posted image

Malo bom pametovalauser posted image  - danes je v ŠS rekla, da naj najprej poskusimo kako nam najbolj ustreza dojit in potem kupujemo blazine, stole in podobno... Meni se je zdel ta predlog dokaj razumen, saj je najbolj "komot" zgledalo dojenje leže, brez vseh pripomočkov. Kako bo pa v resnici, bom pa videla... No, to je samo moj medklicuser posted image

Ah, punce, kako prekrasno vreme je... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ašun)
  Neposredna povezava do sporočila: 8786
21.8.2007 19:22:51   
ašun
IZVIRNO SPOROČILO: Žabonka
Ah, punce, kako prekrasno vreme je... user posted image user posted image user posted image

Je to ironija? Pri nas ščije kot iz škafauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8787
21.8.2007 19:23:51   
Anonimen
Meni prav paše malo dežja. user posted image

(odgovor članu ašun)
  Neposredna povezava do sporočila: 8788
21.8.2007 19:27:51   
nana 27
Pikica pokica, ti dajem link za posteljice. Mogoče dobiš kakšno idejo glede baldehina, če boš sama šivala: http://www.babykaufhaus.com/Alles-fuers-Kinderbett/Himmel-Bettsets:::428_64.html   Žabonka, bi se kar strinjala, da je je bolje z nakupom te blazine malo počakat. Jaz sem najlažje rodila leže in to vedno. V sede mi ni šlo user posted image  V porodnišnici pa me je ena sestra celo kregala, ker sem se mučila sede, da si bom hrbtenico pokvarila, da je še prezgodaj za take podvige. Blazino je pa kupil mož, ko sem bila še v porodnišnici in mi je doma prišla zelo prav.  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8789
21.8.2007 19:29:15   
nana 27
jao jao..ne rodila, ampak najlažje dojila..jaz pa sem user posted image  

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 8790
21.8.2007 19:31:43   
dorotea
user posted image user posted image user posted image Čestitke Lasekp  za Laro!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 8791
21.8.2007 19:32:18   
Anonimen
Glede vremena sem resno mislila. Meni neizmerno paše, da je hladnejše vreme in da dežuje. Boljše spim, manj sem zatečena - skratka lažje živimuser posted image

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 8792
21.8.2007 19:42:56   
nora
Meni tudi paše takšno vreme, prav uzivamuser posted image zvecer lepo spančkam, pa popoldne tudi. Super bi bilo, če bi imeli septembra, oktobra lepo vreme, brez dezja, da bi lahko rinile vozičkeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8793
21.8.2007 19:48:33   
ašun
IZVIRNO SPOROČILO: ašun

Lasekp čestitam za Lano!

Sandra kako se pa ti zdaj počutiš? Zdej boš sigurno čez rok rodilauser posted image

Sem se zmotila, se opravičujem LARO

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 8794
21.8.2007 19:53:52   
nora
LasekP, cestitke!!!user posted image

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 8795
21.8.2007 20:31:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Lemavrica, Duškamb, sta se premislili? Bosta počakali do septembra? user posted image  

Jaz si nisem premislila. Po resnici povedano si želim, da bi že bilo, saj mi ne manjka več veliko. Ampak odločijo se malčki.

IN VSE NAJBOLJŠE!!!!!user posted image user posted image user posted image

MISSKA tudi tebi ISKRENE ČESTITKE!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8796
21.8.2007 20:40:49   
jst86
lasekp čestitke!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8797
21.8.2007 20:41:17   
Pikica pokica
Nana, hvala za ta link od baldehinov.
Veš da sta dva ravno takšna, kot sem si jaz zamislila. Le belo prosojno blago z roza obrobo ( okoli ali spodaj). Pri nas nimajo nič kaj takšnega, le kakšne pisane, ki se ujemajo s posteljnino. Ampak jaz imam kar  dosti različnih posteljnin in zato nikakor ne morem imeti pisanega baldehina. ( postlico pa imam belo).
Zdaj rabim le še material in čas, da zašijem. ( jutri gre Nik spet na počitnice k moji mami - le do četrtka, mož gre na Bled - spet zaradi ledvičnih kamnov, jaz bom pa šivala user posted image ). 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8798
21.8.2007 20:49:55   
lemavrica
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Meni prav paše malo dežja. user posted image

Jest tud uživam v temu vremenu.. Prov želela sem si občano deževno vreme, ker potem lažje živim.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8799
21.8.2007 20:50:48   
Anonimen
Lemavrica, danes si ok, te nič ne špika??

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  350 351 [352] 353 354   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  350 351 [352] 353 354   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?