|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  352 353 [354] 355 356   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
22.8.2007 5:24:13   
žarnica
dobro jutro

jaz spet ne morem spat. Se samo obračam na eno in na drugo stran,da bi pa vmes zakinkala,pa ni šans.user posted image Me trebuh fulll boli,skoraj ves čas je trd.

ZDaj bom šla počasi pod tuš,čez kakšno uro pa itak moram od doma,imam pregled danes. Bom rekla G,naj me še vaginalno pogleda,če sem se še dodatno kaj odprla.user posted image Upam,da ne bo imel nič proti.

nič,fajn bodite,pa se javim kasneje

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 8826
22.8.2007 7:21:06   
Pikica pokica
Žarnica, tudi jaz ne morem spati, ampak se mi ni dalo za računalnik. Upam, da te pregleda  tudi vaginalno.

Srček, na koncu tako ne merijo več materničnega vratu, ker je tako normalno, da se skrajša. To je bolj nevarno v sredini nosečnosti zaradi prezgodnjih rojstev. Na koncu je bolj pomembno, da preveri, če si že kaj odprta. Jaz prejšnji teden še nisem bila, mi je pa povedala, da je maternični vrat že zmehčan ( imela sem le vaginalni pregled) in imam zadnje dni tako čuden občutek spodaj, da sem skoraj prepričana, da sem zdaj vsaj malo - no, bom jutri videla.

Drugače pa je moj možek šel na Bled - spet na drobljenje ledvičnih kamnov in se vrne šele jutri, tako da me danes ne sme nič matrati, ker sama ne bi rada rodila user posted image .

(odgovor članu žarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 8827
22.8.2007 8:39:08   
nora
Dobro jutrouser posted image !
Jaz sem se ravnokar zbudila in pijem kavico. Zadnji mesec kava mi je najljubša stvar.
Odkar se je malo shladilo jaz nimam tezav s spanjem, kot user posted image spim. Upam, da se bo tako nadaljevalo.
Meni ni nikoli G zmeril dolzino MV. Zadnjič me je prvič po dooolgem času pregledal vaginalno, da vidi, če sem odprta in je rekel, da bo do konca vsakič preverjal.
Pikica pokica, ti imas se čist malo do koncauser posted image jaz tudi mislim, da bos ti naslednja, ki bo sla v Rimuser posted image Danes, pa drzi noge skupajuser posted image

Lep dan vsem!

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 8828
22.8.2007 8:45:27   
Pikica pokica
IZVIRNO SPOROČILO: nora

Pikica pokica, ti imas se čist malo do koncauser posted image jaz tudi mislim, da bos ti naslednja, ki bo sla v Rimuser posted image Danes, pa drzi noge skupajuser posted image

user posted image user posted image   Bomo  videli. Naj vsaj do jutri popoldne počaka, potem pa mi je vseeno. Ampak se mi je že veraj začela izločati sluz ( sicer brezbarvna), tako da se zgleda res nekaj pripravlja user posted image .

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 8829
22.8.2007 8:48:35   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: cuma

Škoda ja, saj res!Si že enkrat napisala, da imaš šofersko pavzo user posted image . Jaz jo imam tudi, pa ne zaradi nosečnosti user posted image  user posted image .

zakaj pa jo imaš ti?

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 8830
22.8.2007 8:54:07   
sandra85
dobro jutro user posted image

tut js ne morem spat!user posted image
od 1h pa vse do 3h30 je user posted image tako razgrajal, da sem se že ustrašila, da je kej narobe-kot da bi prevale delaluser posted image ...in seveda nisem mogla spat...
zaj pa se je že zbudil in js seveda tudi...

no, zaj se je še moj gospod user posted image zbudil-in me izziva, kako se je lepo naspaluser posted image ...grem kavico kuhat

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 8831
22.8.2007 8:55:53   
Anonimen
Dobro jutro!

Kako fino se spi user posted image   No, sem morala kar 4 krat vstat, ker me je lulat, ampak sem takoj nazaj zaspalauser posted image .

Danes imam spet pregled.

Žarnica: dobro opraviuser posted image  Če boš šla rodit pa srečnouser posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 8832
22.8.2007 9:12:35   
Anonimen
Dobro jutro!

Moram na hitro, ker sta si otroka zaželela, da bi igrala Čebelico Majo.
Včeraj sem bila tako utrujena, da sploh nisem imela energije, da bi sedela za računalnikom. Celo sem nekaj napisala, pa je izginilo v neznano preden sem potrdila, pa se mi ni dalo še enkrat pisat.

Ponoči sem spet norela. Od 23,00 do 02,00 me je vščipalo v rednih 10 minutnih presledkih in hkrati mi je otrdeval trebuh. Mojemu sem že rekla, da mislim, da bom morala iti v P. Hkrati pa mi je bilo še malo slabo. Na koncu sem vzela Buscopan in se mi je v 20 minutah vse umirilo. Spala sem 6 ur skupaj in sedaj sem tu - v enem kosu. Še sedaj ne vem, če so bili pravi popadki ali lažni.

LASEKP- ČESTITKE TUDI TEBI!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8833
22.8.2007 9:18:50   
cuma
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

IZVIRNO SPOROČILO: cuma

Škoda ja, saj res!Si že enkrat napisala, da imaš šofersko pavzo user posted image . Jaz jo imam tudi, pa ne zaradi nosečnosti user posted image  user posted image .

zakaj pa jo imaš ti?

Dobro jutro pupe! Smo še vse? user posted image

Sandra: jaz imam nek strah pred vožnjo, ki se me drži in me ne izpusti. Najbrž zato, ker premalo vozim in preveč razmišljam ... user posted image . Zdaj, ko pa še svojega avta nimam (sem ga prodala), pa se sploh ne spravim za volan. Mah, bo že! Ko je nuja, itak vozim, če pa ni, pa ne. Me pa lahko razumeš, koliko lepše in lažje mi je zdej, ko sem v Izoli in grem lahko povsod peš user posted image .

Tudi mene je ponoči matralo in trebuh mi je otrdeval. Danes pa se mi zdi Tinka zelo mirna user posted image . Zjutraj sem bila v laboratoriju in gledala, če bom kje srečala srčka, pa je ni bilo user posted image . Mogoče pa sva se zgrešili.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 8834
22.8.2007 9:42:28   
sandra85
ja sej,če živiš v mestu je vse dosti lažje...sploh ne rabiš avta-imaš vse blizu.

moj dragi pa je šel glihkar v službouser posted image
js pa se spravljam pospravljat...

sva učeri KONČNO  dobila jogi(dormeo) za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tak da zaj imava vseuser posted image (razen par malenkosti iz lekarne)

no, zaj grem 1. rundo pospravljanja-spalnica (moram pojstlo preoblečt, da ne zasmrdi kej po kislem od mlekauser posted image )

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 8835
22.8.2007 9:48:43   
cuma
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85
sva učeri KONČNO  dobila jogi(dormeo) za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tak da zaj imava vseuser posted image (razen par malenkosti iz lekarne)

no, zaj grem 1. rundo pospravljanja-spalnica (moram pojstlo preoblečt, da ne zasmrdi kej po kislem od mlekauser posted image )

user posted image  za jogi! Mi smo ga tudi za Emo kupili, Tinkara pa ga dobi, ko preraste zibelko user posted image .

To mi je zanimivo, da nekatere že "puščate" mlekouser posted image . Jaz pri Emi nisem in sedaj tudi ne. user posted image  

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 8836
22.8.2007 9:57:10   
sandra85
joj meni pa že dobra 2 meseca teče...včasih manj, včasih pa imam kar roko mokro,ko med spanjem podložim prsauser posted image

upam, da velja tudi za user posted image -da  bo spal (kot reklamirajo dormeo) user posted image

midva imava tudi dormeo-sva ga kupila v začetku moje nosečnosti in se res lepše spi...čeprav zadnje čase mi je itak vseeno,kje ležim, ker itak ne spimuser posted image

no,zaj pa grem res pospravljatuser posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 8837
22.8.2007 9:58:46   
ašun
Jaz tudi nič ne puščamuser posted image  upam, da to ne pomeni, da ne bom imela mlekauser posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 8838
22.8.2007 10:04:56   
April
Oj,

ašun, nč bat. Jaz tudi prvič nisem nič "puščala" user posted image pa sem dojila do drugega leta. Sedaj pa isto. Sem imela pa potem tok večje težave, ker sem morala skoraj pol leta blazinice nosit, drgač bi bile vse majce dobesedno premočene.

No, septemberke fajn se imejte. Vaš mesec bo kmal tu.user posted image

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 8839
22.8.2007 10:15:39   
Anonimen
Jutro!

Jaz pa sem bila včeraj in še danes zjutraj brez interneta  user posted image ....skoraj se mi je zmešalo........sem od dolgega časa šla hladilnik čistit (sicer pa saj ni nič narobe s tem).... no sedaj bom šla pa brat za nazaj.....sploh ne vem, kje sem ostala.

PikicaPokica in AljaB: jst pa v petek ne bom mogla pridet  user posted image
....čisto sem pozabila, da dobim nečakinjo na počitnice. Pride že v četrtek in ostane do petka zvečer.
V petek jo bo pazila mama, po službi pa bom prevzela jaz. Tazadnje počitnice, ki jih bo imela sama z mano......jaz pa sem čisto pozabila nanjo  user posted image

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 8840
22.8.2007 10:20:58   
Anonimen
Meni tudi nič ne teče. Definitivno pa mi bo, ko bom začela dojit. To vem skoraj zanesljivo, ker mi je pri obeh.

Včeraj je ena vpraševala za blazino za dojenje. Jaz jo imam z temi mikro kuglicami in se mi zdi super. Res je, da ni čisto napolnjena (ni pretrda) in ravno zaradi tega mi odgovarja, ker ko sezleknem na njo se fino razporedi po obliki telesa. Kupila sem jo v Baby centru in je stala 37 €.
Mislim pa, da jo imajo zdaj v akciji za 29€.

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 8841
22.8.2007 10:32:53   
Anonimen
PikicaPokica in AljaB: kaj pa če se vidve pripeljeta do Šempetra......pri nas imamo en kup luštnih lokalčkov.....jaz pa se lahko s kolesom pripeljem? Lahko že kar danes.....
Sem rekla, da se vedno najde rešitev user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8842
22.8.2007 10:33:27   
Anonimen
Živjo souser posted image  in mamice Septemberke.

Pikica pokica: ne, bila je sivo-črna. Pa saj ni slaba, sam midva imava voziček Quiny, ki je zelene barve.

Tianna: vse najboljše. Najlepše darilo te še čaka. Naj bo porod čimlažji in malček zdrav.

Misska: iskrene čestitke ob rojstvu sina user posted image user posted image user posted image .

Srček: pa res, ti naši moški. Midva mava že najmanj mesec dni posteljico spakirano v škatli. Pa mu že 2 tedna pravim, naj jo končno sestavi, ker nič ne veva, kdaj bo. Pa mi reče, da moram najprej počakati, da bo on dal odpoved v stari službi (ravno menja službo), pol grem pa lahko rodit user posted image . Ja pa še res je, otrok bo pa res počakal, da bo vse pripravljeno in se bo pol odločil, da pride na svet user posted image . Moški pač.
Pa še nekaj podatkov za seznam: 34t 5d, obseg 97 cm, +6 kg

LasekP: iskrene čestitke ob rojstvu hčerke tudi tebi user posted image user posted image user posted image .

Se še tipkamo,

T.

(odgovor članu Pikica pokica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8843
22.8.2007 10:34:41   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

Meni tudi nič ne teče. Definitivno pa mi bo, ko bom začela dojit. To vem skoraj zanesljivo, ker mi je pri obeh.

Včeraj je ena vpraševala za blazino za dojenje. Jaz jo imam z temi mikro kuglicami in se mi zdi super. Res je, da ni čisto napolnjena (ni pretrda) in ravno zaradi tega mi odgovarja, ker ko sezleknem na njo se fino razporedi po obliki telesa. Kupila sem jo v Baby centru in je stala 37 €.
Mislim pa, da jo imajo zdaj v akciji za 29€.

imava istouser posted image meni se tudi zdi zelo super...pa še prevleka se lahko sname in opere-pa rezervno se da kupit(če slučajno eno pereš, da imaš še rezervno za vsak slučaj)
ja, zaj je v akcijiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8844
22.8.2007 10:47:34   
nora
34t 5d, obseg 97 cm, +6 kg

Tanja Linauser posted image user posted image samo 6 kg +???!!! a lahko nam zaupaš tvoj jedilnik?user posted image jaz sem sla 1 kg v - in jih mam zdaj 12kg +, se pravi dvojno vec od tebeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8845
22.8.2007 10:48:10   
Anonimen
Jaz imam pa obe blazini (obe sem dobila). Pa se meni tudi zdi tista, ki je napolnjena s kroglicami bolj tako-tako. Ne vem no, mene ful moti, ker šumi, potem se kroglice bijejo v en del in nastane taka debela klobasa, na drugem koncu pa nič. Potem pa moraš pretresat tistega vraga......no meni je boljša tista, ki je takšna kot polšter.

Mene pa nekaj tako matra: doma imam kengurujčka, ki je primeren za dojenčka. Ampak fuuul, fuuul si želim štorklje ali pa slinga....v glavnem tisti kos blaga, ki je pregrešno drag.
V marsikateri knjigi sem prebrala, da je ful ugoden za dojenčka, da si ga kot kaka ciganka privežeš in lahko opravljaš razna opravila (sesanje, pomivanje,.....) dojenček pa spi kot v bubici.
Kaj ve mislite o tem?

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 8846
22.8.2007 10:52:29   
Mateja82
Pozdravljene punce!

Se po dolgem času še sama malo javim.

Kar se priprav za  user posted image  tiče imam že vse pripravljeno. Med user posted image   dopustom sva še uredila sobico za user posted image . Izbrala sva motiv nebo. Stene sva prebarvala na nežno modro z belimi oblački, velikim sončkom, zmajem, helikopterjem in baloni. Uglavnem mislim da se nama je kar posrečilo.

V ponedeljek sem imela pregled, tokrat je naredila UZ. Trenutna teža user posted image  je 3150 g. Zgleda da bo po teži v kategoriji njegove sestrice.user posted image  Pregledala me je tudi vaginalno, pa je še vse lepo zaprto. Edino na UZ se je videlo da posteljica že počasi dozoreva.

Kar se puščanja mleka tiče. Tud jaz nič ne puščam. V prvi nosečnosti tudi nisem, pa sem imela probleme z mlekom. Tako da me zdaj spet malo skrbi, kako bo sploh v porodnišnici, ko so tako nesramni glede tega.

Naša user posted image  gre septembra prvič  v vrtec, tako zdaj divjam še po zadnjih nakupih, urejam papirje, in jim vse pripravljam,perem, zlikam , da bosta  imeal ati in user posted image  vse pripravljeno...

Zadnje dni imam pravi sindrom urejanje gnezda. Skoz bi neki prala, čistila, pospravljala..user posted image user posted image

Tiste , ki imate doma že enega otročka. Kakšni so vaši občutki glede odhoda v porodnišnico?
Mene kar malo stiska, ker me grozno skrbi kako bo doma, sploh zvečer ko jo bo treba spravit spat, pa njeno nočno zbujanje, pa vrtec ...pa pogrešala jo bom. user posted image  tud ne bo mogu pridit veliko na obisk...mi gre kar na user posted image user posted image user posted image  ob takih mislih.

Sem se kar razpisla..upam da se bo dalo sploh kateri prebrat.user posted image  
En lep pozdrav vsem user posted image  in njihovim user posted image

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8847
22.8.2007 10:58:49   
Tatty
Hojla souser posted image !

Redko pridem na internet, tako da bom kar ob enem čestitala vsem novim mamicam: lasekP. misska, ursy in anab.

Lepo cartanje želim!

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 8848
22.8.2007 11:00:48   
lemavrica
Ojla,

mene se je pa manjši prehlad lotil in sem klicala v P kaj narest, pa mi je rekla da če ne bo ok oz. če bom imela vročino, da se moram pridt pokazat. Zenkrat je nimam ampak če se bo popoldan kaj poslabšalo bom pa kar šla. Tud mali je danes kar miren in me že kar skrbi.
Pa kako naj vem da je mraz ko je pa meni skoz vroče in sem se zarad tega tud prehladilauser posted image

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 8849
22.8.2007 11:13:52   
sandra85
žarnica  a se nam boš kej javilauser posted image al si kr not ostala???

lemavrica user posted image čuvaj se!!!

ko bi se tut js zredila le za 6kguser posted image ...
grem naprej pospravljat user posted image

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 8850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  352 353 [354] 355 356   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  352 353 [354] 355 356   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?