|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  349 350 [351] 352 353   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
21.8.2007 16:52:38   
jst86
lepo vas je brat tiste ki ste že mamice!user posted image   pa ostale seveda tud da ne bo kera narobe razumelauser posted image

midva mava pa novo lupinicouser posted image ,več kot uro sem porabla da sem pogruntala kako se odpne iz podstavkauser posted image . sem čist antitalent za take stvari-vozička sploh ne znam zložit nazajuser posted image .pa je sigurno čist lahko.

glede pediatra-jst bom imela za Leona kar mojo osebno zdravnico(mam še otroškouser posted image ),ki je res super.sem že govorila z njo in je rekla da ni problema.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 8751
21.8.2007 16:59:06   
aldina
Pozdravljene septembrke!Najprej HVALA ZA DOBRODOŠLICO!Danes sem dobro opravla malo sem bila kregana s strani sestre glede teže ker sem šla tri kile gor (zdej jih imam +13 kg) vendar me je zdravnica potolažila in rekla da ni panike, ker so vsi izvidi uredu in da zdaj gre vsa teža na otroka. Si predstavljate kako sem jih vsakič slišala prejšno nosečnost ker sem šla rodit z +23 kg. Moj user posted image  se je že obrnil na glavouser posted image user posted image user posted image , zaprta sem še tko da verjetno bom zdržala do septembra.Naslednjić grem na pregled 03.09.2007.

A pozabla sm napisat sestra mi je rekla če se nočem zredit še več da naj po 19. uri pijem navadno vodo in da se ne bom zredila. Bom probala samo ne verjamem da mi bo uspelo ker se mi zdi da sem takrat najbolj lačna, Kaj mislite o tem in a imate kakšen nasvet glede teže?

No zdej pa da odgovorim na vaša vprašanja.

Nana 27  razlika med obema otrokoma bo dosti več kot pri tebi (nisem tko pridna kot ti) 4 leta in 4 mesece.

Sandra  stara sem 25 let.

Aljab nisem pri Beseničarjevi ampak pri Irena Mohorko Rijavec v Šempetru, ki je prav tako suha ko trlica ma je pa fajn. Že ko sem bila v prvo noseča sem bila zelo zadovoljna z njo.Sam tut meni vsi govorijo da me sam trebuh (kar je tudi res) in ko povem da sem šla 13 kg gor(danes sm se vagala pri G) mi noben ne verjame in vpraša kje pa so kile.Dobro moram reči da sem visoka čez 175 cm, pa se verjetno zaradi tega ne opazi tolko.

Vsem nosečkam, ki niste več nosečke ampak ste mamice od srca ČESTITAM vsem drugim pa lepo nosečnost in čim lažji porod - to si vse po vrsti želimo.

Za srčka pa podatki : 35+1, +13, 119 cm

Lepo se mejte in slišimo se!

Če me ne bo malo dlje časa (do jutri) potem lahko sklepate da je moj dragi doma ker takrat ne pridem do računalnika!

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 8752
21.8.2007 17:00:21   
Anonimen
Čestitam misska za user posted image user posted image !!!

Vidim, da nas je vedno manj user posted image  tu gor..pa kam se vsem mudiuser posted image .

Jaz sem pa mela danes pregled in sem še čist zaprta. Otrdevam nekaj ne, to je dober znak, pritisk mam tudi ok, tak, da je zaenkrat vse bp in upam, da tako še ostane eno 14 dni. Od petka dalje bom večino časa raje pri starših doma, ker tu v Mb nikogar ne poznam, mojega sploh ne bo v Sloveniji, tak, da se lahko obrnem samo na starše. Danes mi za kile ni več nič tečnaro, tak, da sem si kar oddahnila. Sem pa ga vprašala kak je kaj z gužvo v porodnišnici in je rekel, da je vse polnouser posted image . Bom pa mogoče na hodniku rodilauser posted image .
Si pa sploh ne morem predstavljat, da mam še samo tri tedne do konca..joj je ta čas hitro minil, še dobro se spomnim dneva, ko sem zagledala user posted image , zdaj pa sem že čist na koncu.
Grem malo počivat, uživajte še v zadnjem mesecu.user posted image .mogoče tudi več...!!!

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 8753
21.8.2007 17:03:48   
nana 27
Žabonka, Voduškova je super. Mi gremo k njej, kadar Miha zboli ravno konec tedna. Ponavadi vedno ona dežura ob sobotah med 9. in 13. uro, ko naša ne dela (dežurna za LJ je itak ZD Metelkova - po 19. uri vsak dan). Je pa veliko parkirnega prostora, ker ima ambulanto v pritličju zasebne hiše. Upam, da še sprejema. Je pa to v Dravljah in si 123 z obvoznice pri njej.

(odgovor članu aldina)
Neposredna povezava do sporočila: 8754
21.8.2007 17:11:48   
sandra85
aldina user posted image za pregled, samo da je vse ok!!! za kile pa se ne sekiraj...

js sem tut med visokimi (185cm) zatro se tut meni ne vidijo pridobljene kile...user posted image

srček, za seznamček

37t2d, +11kg user posted image +29cm (99cm)

upam,da grejo vsi grami v user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 8755
21.8.2007 17:13:34   
sandra85

user posted image
(PDP, nick (leta), št. nos., kraj bivanja --> porodnišnica, spol,imeuser posted image )

27.8. tikca, 1n, Ljubljana
28.8. surya (28), 1n, Posavje user posted image
29.8. Nikki24 (25), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
29.8. avgustovka, 1n, Ljubljana --> Postojna 
1.9. Marelica, 2n, okolica Ptuja --> Ptuj/MB user posted image    
1.9. Lili17

1.9. Sarah + zmaj (25 + 27), 1n, Lj. --> Lj. user posted image Tim
2.9. lumpa6, 5n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image  

3.9. nena80 (27), 1n, Dolenjska --> NM / LJ user posted image
3.9. Pikica pokica (27), 2n, Celje --> Celje user posted image
3.9. lemavrica (28), 1n, Ljubljana --> Lj user posted image
3.9. jonči (28), 1n, Kranj user posted image
3.9. aljab (27), 1n, Celje --> Celje user posted image

3.9. Mokka1 (27), 1n, Ruše --> LJ user posted image
4.9. bodoča (25), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
4.9. september 07, 1n, Vrhnika 
5.9. nejka7
5.9. *Marty* (PP 31.1.), 2n
5.9. lasekP, Velenje
5.9. nana 27 (28), 2n, okolica Lj --> Postojna user posted image

5.9. Mateja82 (25), 2n, Celje --> Celje user posted image
6.9. škorpion, 1n, Celje user posted image  
7.9. Carmy (25), 2n, Domžale --> Ljubljana user posted image
7.9. Žabonka, Lj. --> Lj. user posted image Brina
7.9. quelle (29), 1n, --> Kranj / Jesenice
7.9. duskamb (35), 3n, Maribor user posted image Matija

7.9. ajsika83 (24), 1n, okolica Lj --> Lj user posted image Pia
8.9. Ninica, 2n
9.9. nestrpnica (27), 2n, Ptuj user posted image
9.9. manca79, Kranj
9.9. LEVASI (28), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
9.9. Emm, Velenje

9.9. kaja__ (20), 1n, Ljubljana user posted image
9.9. ribica23 (24), 1n, Domžale --> Ljubljana user posted image
9.9. sandra85 (22), 1n, Portorož user posted image Enej
10.9. nefretiti (28), Celje --> Maribor user posted image Neža
10.9. _mala_ (26), 1n, Maribor --> Ptuj user posted image Kaja
11.9. Zoya27 (28), 1n, Izola --> Izola user posted image
12.9. jst86 (21), Škofja Loka --> Kranj user posted image Leon
12.9. srček (28), 1n, Strunjan --> Po user posted image Žan 

13.9. PBJ , 2n 
14.9. Eva*, 1n
15.9. Taja339, 2n, Laško
15.9. helenav (27), 1n, Izola --> Izola user posted image Klara
16.9. cuma, 2n, Izola --> Izola user posted image Tinkara
16.9. TheAngel, 1n, Kranj user posted image
17.9. Miša...(23), Štajerska, user posted image Nik
17.9. annie, 1n, Ruše --> Maribor user posted image
18.9. ašun (27), 1n, Pirniče --> Ljubljana user posted image Žana
19.9. buškica (32), 1n, Medvode --> Po/Lj user posted image Lara
20.9. Tatty (30), 1n, Ljubljana/Cerkno --> Lj

20.9. zvezda71 (36), 1n, Ljubljana --> Lj user posted image
20.9. mony79 (28), 1n, Primorska --> Šemp. pri Gorici user posted image Vid
21.9. žarnica (23), 2n, --> Ptuj user posted image
21.9. *ribica*, 2n, M. Sobota --> M. Sobota user posted image Tiara/Alina
21.9. nadja00 (29), 1n, Ljubljana--> Postojna, user posted image Janina
22.9. nora (27), 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image Lucija
23.9. dorotea (27), 1n, Primorska --> Šempeter user posted image Patricija
23.9. naja07
23.9. NalLa (26), 1n, okolica Ljubljane --> Lj user posted image
24.9. nova169, 1n, Velenje
24.9. tianna (23), 1n, Sežana --> Postojna user posted image
24.9. nejca79, 2n user posted image
24.9. jota, 2n
24.9. aldina, (25), 2n, Šempeter pri Novi Gorici user posted image
25.9. Rozmarinka, 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image
25.9. upanje-upanje, 1n, Koper
25.9. matejad user posted image
26.9. ksenija., 3n, Ptuj
26.9. LINA31 (28), 1n user posted image Žan

26.9. PravaTečka (29), 2n, Pesnica --> Mb user posted image
27.9. taček (23), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
27.9. sevenka (25), 1n, Domžale --> Ljubljana user posted image
27.9. tanja981 (25), 2n, Mežica --> Slo. Gradec user posted image
27.9. katjuša79, 2n, Celje --> Celje user posted image
28.9. jacklyn, 4n, Logatec --> Postojna user posted image
28.9. andreja32, 4n, okolica Kamnika --> Lj user posted image

28.9. Tanja Lina, 1n, okolica Kranja --> Lj user posted image
30.9. taja83 (24), 1n, --> Trbovlje user posted image
30.9. *tajda* (25), 1n, Kamnik --> Kranj user posted image David
??.9. Tadeja 1976, (dvojčki)

V pričakovanju: 24user posted image , 20user posted image  in 14user posted image
------------------------------------------------------------

"SEPTEMBRSKE" MAMICE
(DP, nick, PDP, spol, ime, teža/dolžina)

user posted image

22.5. karin. (PDP 3.9.), user posted image Hope (610/32) + user posted image Elyse (750/35)
6.6. duc.20 + Maja (PDP 14.9.), user posted image Nike (810/36)
25.7. CUKRČEK (PDP 1.9.), user posted image Klara + user posted image Aljaž
4.8. Rožica* (PDP 5.9.), user posted image  (2890/48.5)
10.8. Guppy (PDP 1.9.), user posted image  Maja (2620/47) + user posted image  Marko (2640/47)
16.8. anab (PDP 20.9.), user posted image Matic (2830/50)
16.8. ursy (PDP 5.9.), user posted image Lara (3000/49)
21.8. misska (PDP 2.9.), user posted image Leonid  (3240/51)

V toplem naročju staršev: 6 user posted image in 5 user posted image

NOVE MAMICE: misska user posted image user posted image user posted image čestitke!!!
------------------------------------------------------------

DRUGE INFORMACIJE

SEZNAM za novorojenčka
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1587468

NUJNA GINEKOLOŠKA POMOČ v Lj. porodnišnici
01 522 61 11

PREHRANA MED DOJENJEM

http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1783638

[/quote]

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 8756
21.8.2007 17:14:11   
sandra85
aldina sej si iz šempetra pri NG???

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 8757
21.8.2007 17:21:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nana 27

Žabonka, Voduškova je super. Mi gremo k njej, kadar Miha zboli ravno konec tedna. Ponavadi vedno ona dežura ob sobotah med 9. in 13. uro, ko naša ne dela (dežurna za LJ je itak ZD Metelkova - po 19. uri vsak dan). Je pa veliko parkirnega prostora, ker ima ambulanto v pritličju zasebne hiše. Upam, da še sprejema. Je pa to v Dravljah in si 123 z obvoznice pri njej.

Meni jo je priporočila kolegica. Stanujem pa čisto blizu, tako da mi je še pri rokiuser posted image Upam, da sprejema nove paciente - verjetno je s koncem lanskega šolskega leta tudi kakšen "odpadel" in ima sedaj kaj prostora... Ne vem pa, če ne bom smešno izpadla, da kličem pediatra, pa še rodila nisemuser posted image

Aja - pa dobro jutrouser posted image Jaz sem en bjuti slip udarila... Je tako fajn. Ni vroče, noge ne žgejo... Še Brina je zaspala...

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 8758
21.8.2007 17:34:19   
sandra85
njammmmiiiiii...pecivo je fullll fino!!!!!!!!

zaj pa se ga bom tak najedla, da mi bo še slabouser posted image

kaj zaj srček, a prideš?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8759
21.8.2007 17:41:32   
sandra85
punce  a bo katera še kupovala voziček pri sončku??????????????????user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 8760
21.8.2007 17:53:21   
sandra85
*ribica* vidim, da si online....javi se nam kej-že 3 mesece se nisiuser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 8761
21.8.2007 18:02:59   
nora
sandra a mislis na www.soncek si? mi2 sva tam kupila viziček pred tremi meseci.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 8762
21.8.2007 18:04:50   
sandra85
ne ne-zaj če bo še kera kupila voziček...vem, malo pozno sprašujem, ampak sem med mojimi šarami našla bon za 20€, za katerkoli voziček...pa bi ga podarila keri od vasuser posted image

srček,oprosti,ker se nisem prej spomnila,ampak sem pozabila da ga imam

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 8763
21.8.2007 18:07:06   
cuma
sandra: jaz razmišljam, da bi preko sončka naročila voziček ja, samo se še malo obotavljam, če bi mi kje z neba padel user posted image .

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 8764
21.8.2007 18:09:17   
sandra85
res cuma? no če se bošodločila,ti podarim bon...upam, da še veljauser posted image (na njem ne piše,da bi bil kak rok) sam ena šifra je, ki jo vpišešpri naročilu preko spleta

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 8765
21.8.2007 18:10:30   
sandra85
sej 20€ pa je nekaj...oziroma 20,86€ user posted image točno 5000 sit

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 8766
21.8.2007 18:18:07   
dorotea
Aldina, jaz sem tudi pri Ireni Mohorko Rijavec! A boš rodila v Šempetru?Imaš rok blizu mene, mogoče pa se bomo skupaj potileuser posted image Ne sekiraj se za kile, med. sestra itak vsem zateži...jaz imam sedaj +10kg(pa sem bolj mala), pa sem rekla, ah saj zdaj ne bo šlo več veliko gor...pa mi je rekla nazaj: Kaj da ne! Zdaj boš še pridobila težo...pol sem rekla , ma saj jem zvečer bolj sadje...pa mi je odvrnila...Kaj misliš, da sadje nima cukra?Ravno tako redi!...No, evo tko da vidiš, taka je...obe so suhice , sestra in dohtarca...ma saj so obe fajn drgače!

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 8767
21.8.2007 18:21:53   
cuma
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

res cuma? no če se bošodločila,ti podarim bon...upam, da še veljauser posted image (na njem ne piše,da bi bil kak rok) sam ena šifra je, ki jo vpišešpri naročilu preko spleta

user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 8768
21.8.2007 18:23:10   
NalLa
Žabonka hvala za informacije o mš

Sandra dej prines mal pecivauser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 8769
21.8.2007 18:23:25   
sandra85
sam ne pozabi cuma...
user posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 8770
21.8.2007 18:23:58   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

Sandra dej prines mal pecivauser posted image

hmmm...dej mi mail, ti ga bom poslala user posted image

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 8771
21.8.2007 18:26:28   
NalLa
Sandra jest sm skoz lačna, pa skoz jem, ampak mi je mal čudno, ker se v 14 dneh nism čisto nič zredila, v bisvtu sem šla za pol kile dol. A je to normalno?

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 8772
21.8.2007 18:39:29   
Emm
Sporočam vam veselo novico da je 17.08.2007 od 13,03 prikukala na svet mala Lara.Rodila je LasekP,ki je imela PDP 5.9.2007.
Da nebo kdo mislil da sem jstuser posted image .JSt še vedno čakam na mojega sončka.

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 8773
21.8.2007 18:41:31   
Anonimen
NalLa - lahko, da si se samo malo več vode znebila... Taka nihanja teže so normalna. Enkrat malo več lulaš in kakaš pa je pol kile manjuser posted image

Sandra - ti pa ne pošiljaj prevelikih priponk (tort) v mailu, da ti ne bo net crkniluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 8774
21.8.2007 18:41:56   
NalLa
čestitke lasekp in larauser posted image user posted image user posted imageZdej bomo pa vsak dan prebrale kakšno takšno novičko

(odgovor članu Emm)
Neposredna povezava do sporočila: 8775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  349 350 [351] 352 353   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  349 350 [351] 352 353   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?