|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  348 349 [350] 351 352   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
21.8.2007 12:36:52   
Anonimen

Nick,  pridobljeni kg, pridobljeni cm, trenutni obseg

Lumpa6,            user posted image 37t1d,    +7kg,                    (140cm)
Carmy,               user posted image 37t4d,     9.5kg,                   (98cm)
Pikica pokica,   user posted image 38t,        +14kg, +33cm      (103cm)
Misska,             user posted image 34t4d,    +11kg,
Lemavrica         user posted image 36t1d,    +7kg,                    (102cm)
Jst86,                user posted image  36t,      +16kg,                  (120cm)
tianna,               user posted image 34t0d,     +14kg,                  (98cm)
Duskamb,         user posted image 36t3d,     +15kg,                  (106cm)
Žabonka,          user posted image 38t,        +12kg,   +34cm    (106cm)

Nana27,            user posted image 36t,       +15kg,                   (110cm)
aljab                 user posted image 37t1d,    +13kg,  +25cm     (101cm)
_mala_ ,           user posted image 37t2d,   +13,5kg,                (102cm)
Andreja32,       user posted image 34t,         +6kg,                      (121cm)
Bodoča ,            user posted image  34t6d,  + 7kg,    +30cm      (128cm)
PBJ                    user posted image 35t5d,   +10,5kg,                (104cm)
Mateja82,         user posted image 33t,    ,   +12kg,                   (101cm)  
Sandra85,         user posted image 36t0d,    +10kg,  +29cm     (99 cm)
Nefretiti,           user posted image 36t,         +13kg,                  (105cm)
Srček,               user posted image  36t5d,   +12.5kg,  +16cm    (134cm)
Cuma,               user posted image 35t5d,     +13kg,                   (111cm)

Buškica,            user posted image  34t4d,    +15kg,                   (106cm)
Helenav            user posted image 32t,         +15kg,                  (100cm)
dorotea,            user posted image 35t5d,    +10 kg,     +28cm     (98cm)

mony79,           user posted image  35t1d,    +10.5kg,  +30cm     (105cm)
Taja83,             user posted image 32t,2d,    +12kg,    +27cm
sevenka,           user posted image  31t2d,    +7kg,      +13cm    (103cm)
nalLa                 user posted image 33t,         +11.5kg,                  (103cm)
Lina31,             user posted image 33t1d,     +10kg,    +28cm     (102cm)
Tanja Lina        user posted image 33t2d,     +6kg,                        (97cm)

Poskušajte približno 1x tedensko javljat nove mere, da lahko posodabljam seznamčekuser posted image . In da vidimo kako se redimo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8726
21.8.2007 12:52:07   
Anonimen
Pa saj niste več resne, po 1 dnevu moram 4 strani prebrat da sploh ugtovim kaj se dogajauser posted image .

Upam da česa ne pozabim:

Misska, čestitke ob rojstvu sinauser posted image .

Bodoča in Lumpa, srečnouser posted image .

Tianna, vse najboljše za rojstni dan, upam da kmalu dobiš veliko darilo v naročjeuser posted image .

Aldina, dobrodošla.

Sandra, a že spet misliš provocirat s pečenjem in nič povabituser posted image . Predlagam palačinke ala Sandrauser posted image .

Pa še malo o moji noči......zvečer me je 3x pošteno zabolelo na vrhu trebuha in se je bolečina razširila navzdol in takoj nehala. Govorim o 2 sekundah, popadki pa naj bi trajali do 1 minutouser posted image . Ali se motim?? Pol pa nič več in sem zaspala kot klada.
Imam pa tak čuden občutek spodaj, kot da se bom vsak čas polulala in kot da bi nekaj sililo ven če bom malo preveč pritisnila. Uh, kak mi gre že to na jetra....al naj bo kaj konkretnega in dokončnega, ne pa ves čas nekaj, pa spet nič, pa boljši dan, pa slabši dan.....Na koncu pa se bom tukaj še motovilila teden čez pdp, ko boste že vse imele user posted image doma. Bom takrat imela monologe na RRuser posted image user posted image user posted image .

Ja, drug teden pa bo moral bit zanimiv, če to luno pretolčemo, pol imamo spet nekaj časa mir. Samo jaz nebi več, jaz bi rada šla rodit čim prej, ker se ne počutim več kaj preveč dobro v svojem telesu, sem že prav naveličana vsega.

Do katerega datuma so se levčki in kdaj začnejo deviceuser posted image user posted image

No, in zdaj ko sem vse to napisala, me je 2x pošteno zabolelo spodaj v trebuhu....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8727
21.8.2007 13:10:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srček

Do katerega datuma so se levčki in kdaj začnejo deviceuser posted image user posted image

No, in zdaj ko sem vse to napisala, me je 2x pošteno zabolelo spodaj v trebuhu....user posted image

Ravno do danes....danes so že device.

Pa menda ja ne misliš ti že tudi iti......pa nooooo.-.....vse imate neka otrdevanja, neke popadke.......jaz pa nič......vam jih kar zavidam.

Če pa boš šla....pa tudi zate stiskamo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8728
21.8.2007 13:20:29   
Anonimen
Pred 5 minutami je mož prišel nekaj iskat domov, pa me najde sredi dnevne z 3 pari natikačev, me gleda kaj se grem, pa pravim da izbiram obutev za spakirat za porodnišnicouser posted image .
Pol me pa vpraša če kam grem danes, sem rekla da sem ob 16h zmenjena s sošolkami v Kopru na kavici, če pa bo šlo tako dalje pa grem na kavico v Postojno.
In tip se smeje, pravi naj se ne hecam in odide skozi vrata. Je rekel da zdaj pa res še ni časuser posted image .
Hja, se mi zdi da večina moških jemlje to malo bolj za hec, moj je zgleda kar prepričan da bom rodila točno na pdp, niti dan prej ali kasneje, in to po možnosti popoldan, da mu to nebi vzelo preveč spanca in da mu ne bom preveč zmešala štrene s klicem da greva v porodnišnico, ker njemu mogoče tisti trenutek ne odgovarja ravno najboljuser posted image user posted image user posted image .
No, malo za hec, malo pa čisto zares.
Se mi na trenutke zdi, da se mu še sanja ne kaj ga čaka.......pol ko pa bova v porodnišnici pa bo imel popadke z mano in jokal ko dež ko bo dobil user posted image v naročje.
No, možen je pa dodaten scenarij, da bo na uro gledal in spraševal če ne gre hitreje in iskal nekaj za jest, ker je ta človek generalno 24h na dan lačen in tečen če ne dobi za jestuser posted image . Sem že točno razmišljala, da bi morala en pol meterski sendvič v torbo spakirat. Pa ne zame, ampak za njegauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8729
21.8.2007 13:25:30   
guppy
Šele zdaj sem prižgala mobi in videla SMS od misske. Tukaj me je na srečo prehitel mož od lumpe, ki je sporočil veselo novičko.

MISSKA, ISKRENE ČESTITKE za malega LEONIDA!!!
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

aljab, kljub CR je bil Marko čisto plav po glavi, ker se je zagozdil v moje medenične kosti in modrica se ga je držala kar nekaj časa.

tianna, vse naj naj naj!!
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 8730
21.8.2007 13:48:44   
Pikica pokica
IZVIRNO SPOROČILO: nora

Pikica pokica, zelo lep kompletekuser posted image pa kakšni lepi čevljičkiuser posted image katera velikost so hlače? Jaz sem za iz porodnišnice kupila st 56, ostalo pa 62. V casih ko gledam cunjice, se mi zdi da je mejhno, v casih pa da je mogoče velikouser posted image in zdaj ne vem a je dost veliko ali ne.

Za iz porodnišnice sem kupila št. 56 - tudi hlače. Se mi zdi kar majhno, ampak ko primerjam na dojenčku - punčki ( igrački), se mi zdi veliko. Ta dojenček je bil enako velik kot moj sin, ko je imel 3 mesece...
Ampak manjše pa skoraj ne morem kupiti. 50 je pa čisto premalo...

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 8731
21.8.2007 14:00:08   
lemavrica
IZVIRNO SPOROČILO: nefretiti

IZVIRNO SPOROČILO: srček

Ravno do danes....danes so že device.

Pa menda ja ne misliš ti že tudi iti......pa nooooo.-.....vse imate neka otrdevanja, neke popadke.......jaz pa nič......vam jih kar zavidam.

Če pa boš šla....pa tudi zate stiskamo.

Device so od 23.8. dalje

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8732
21.8.2007 14:00:43   
nora
Jaz sem glih prisla od H&M in sem spet malo zapravljala za user posted image . Raje ne grem nikamor. Zmeraj nekaj lepega vidim in kar kupimuser posted image Ja st 50 je cist mejhno, najbrz za nedonosenčke je v redu.

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 8733
21.8.2007 14:04:06   
lumpa6
vse bomo zvedli v sredo.notri je ostala vas bom obveščov.

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 8734
21.8.2007 14:19:37   
Anonimen
Lepo jo pozdravi, povej ji da mislimo nanjo in držimo pestiuser posted image user posted image .

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 8735
21.8.2007 14:31:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

žabonka a si bila na predavanju o prehrani in dojenju?. Jest sm misnla it jutri, ker sem ga junija izpustila, pa me zanima če se splača it. Junija sem bila na tistem dodatnem predavanju o dojenju, zanima me samo prehrana.

Jaz sem šla danes predvsem zaradi dojenja - kako se pravilno pristavlja, kako odreagirat, če dojenje ne steče... O prehrani je bilo malo govora. Samo na splošno - tisto, kar lahko tudi drugje prebereš. Predvsem je bil bolj poudarek na samem dojenju. Meni je bilo to zanimivo, ker sem junijsko predavanje prešpricala....

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 8736
21.8.2007 14:34:41   
cuma
OOOOOOOO novičke!!!

misska: čestitam za Leonida!!!Veliko zdravja in veselja celi družinici!user posted image user posted image

tianna: vse naj naj za tvoj rojstni dan, hiter in neboleč porod ter krasnega user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8737
21.8.2007 15:21:47   
Anonimen
Punce, hvala za čestitke. Zlate ste. user posted image
Še kakšno urco bom doma, potem pa grem k staršem. Nič posebnega ne mislim pripravljati za danes. Pa še mislila sem, da bo moj dragi z mano; pa je prišlo nekaj vmes in mora popoldne v službo. user posted image

(odgovor članu cuma)
  Neposredna povezava do sporočila: 8738
21.8.2007 15:27:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nefretiti

pa nooooo.-.....vse imate neka otrdevanja, neke popadke.......jaz pa nič......vam jih kar zavidam.

Jaz jih tudi še nimam. Ampak saj veš - sem že prej napisala - ne hvali dneva pred nočjo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8739
21.8.2007 15:27:12   
guppy
Punce,

a katera ve za pediatra v LJ, kjer ne bi bilo dolgih čakalnih vrst ko si naročen, da imajo ločeno zdrave/bolne otroke in da je ok zdravnik? Lahko tudi zasebnik s koncesijo.

Do sedaj sem uspela dobiti le Barsos, pa ne jemljejo več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8740
21.8.2007 15:32:53   
Anonimen
Guppy, če se ne motim je NANA na tekočem glede pediatrov v LJ.

Si vprašala punce na sosednjem forumu? Tam je ogromno mamic, ki ti bodo znale povedati.

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 8741
21.8.2007 15:37:24   
nora
ja, Nana je pisala da bo dala en seznam pediatrov ali nekaj podobnega, če se prav spomnimuser posted image Jaz sem pa brala na sosednem forumu, da punce priporočajo dr. Alenko Rus v ZD Bežigrad. Baje nova je in sprejme nove paciente.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8742
21.8.2007 15:45:11   
sandra85
evo mene iz popoldanskega počitka-me je glava bolela, pa sem se mogla it malo uležt....

pikica pokica-lep kompletek user posted image
lumpa, zate user posted image za srečo...

srček-drži se-ostani še malo z nami...user posted image

ne ne bom pekla palačinkeuser posted image ...
bom pekla tole:

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=2785

no, bom probala spečtuser posted image ...ker js in kuhna...(razen palačink)
je dragi eden najboljših kuharjev na primorskem-in me lahko razumete-zakaj bi js kuhalauser posted image

se bom kej umes oglašala, da vam poročam, če sem že vse skupi v kraj fliknila(če se mi kej zažge, prelomi,...) nimam js živce za to...

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 8743
21.8.2007 15:48:21   
Anonimen
In Sandra spet provocira s svojimi sladkarijamiuser posted image .

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 8744
21.8.2007 15:55:42   
nora
Sandra, zdaj mi boš še ti sline naredila isto kot dorotea, pa bom mogla tudi jaz packat v kuhinji, a sem jo glih spucalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8745
21.8.2007 15:57:12   
sandra85
bwahahahahahaha...upam da bo finoooooooooo user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 8746
21.8.2007 16:04:11   
nora
bwahahahahahaha...upam da bo finoooooooooo

sigurno bo finouser posted image user posted image če pa ne bo fino, bo vsaj sladkouser posted image user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 8747
21.8.2007 16:06:30   
nana 27
Guppy, kliče še vse tiste iz seznama, ki sem ti ga posredovala (mislim, da jih je še pet). Imajo podoben sistem.  ..pa še tole sem našla, da boš lahko klicala, ko boš imela čas: http://med.over.net/forum5/read.php?151,4210415,4213814#msg-4213814  http://med.over.net/forum5/read.php?151,4050607,4050646#msg-4050646  http://med.over.net/forum5/read.php?151,3384172,3384248#msg-3384248  http://med.over.net/forum5/read.php?151,3318894,3318977#msg-3318977 

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 8748
21.8.2007 16:29:14   
guppy
Hvala nana, srček si.

Problem je v tem, da sem bila danes tako zaposlena okoli tamalih, da sem se šele okoli 15h spravila k telefonu, ko nikogar več ne dobiš. Izvedela sem le, da v ZD Vič ena pediatrinja še sprejema otročke, priporočila pa mi jo je pediatrinja iz Porodnišnice.

Iz tvojih linkov pa sem zdaj izvedela še za fajn pediatre v ZD Moste in jutri jih zagotovo pokličem, ker je to precej blizu mojih staršev.

Poljubčki in pozdravčki od nas,
danes imamo kar naporen dan...

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 8749
21.8.2007 16:52:25   
Anonimen
Guppy: jaz bom jutri klicala sem:
PLEVNIK - VODUŠEK DR. VESNA,
PEDIATRIČNA IN ALERGOLOŠKA ORDINACIJA
REGENTOVA CESTA 70
(01) 512 18 68

Pravijo, da je OK.

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 8750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  348 349 [350] 351 352   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  348 349 [350] 351 352   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?