|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
20.8.2007 21:29:39   
Miss Piggy
Kar češuser posted image . Jaz mam v glavnem ta teden pestro - glancam, ker dobim v petek eminenten obisk user posted image .

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
20.8.2007 21:36:00   
Bubamaraa
ja sem zvedela za obisk....pa tudi to, da gospa rdečo preprogo pričakuje in  sirni burek.. za moškega ji je pa vseen kaj bo jedel....user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
20.8.2007 21:37:48   
Miss Piggy
Ja, ej...zdej pa še iščem, kje bi limuzino najela, da bi gospo pripeljala. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4453
20.8.2007 21:40:20   
Angellina
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26

in kaj bomo rekle dons??????user posted image

Js nč, k grem v postlo. Lahk mi daš pa geslo, ker bi fotke pogledala user posted image

....pišuka mam mravljince v nogah....aaaaaaaahhh groza user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4454
20.8.2007 21:42:14   
Miss Piggy
Angie, sem ga glihkar zaklenila user posted image , do zdaj je bil pa odklenjen. Če mojga misliš?Ti pošljem zs, ker ti moram še nekaj prišepnit user posted image .

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
20.8.2007 21:44:21   
makla2
Angi... si se zasedela, pa skoz pravš kolk delaš... dej se še doma mal moškemu posvet user posted image user posted image

pozdravček dopustniki, eni in drugi
elis@ dej gesla plissssss

Neposredna povezava do sporočila: 4456
20.8.2007 21:46:18   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@

Ja, ej...zdej pa še iščem, kje bi limuzino najela, da bi gospo pripeljala. user posted image user posted image user posted image

ja le glej... da bo gospa na nivoju sprejeta....user posted image user posted image user posted image

Angi sem ti poslala geslo.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4457
20.8.2007 21:54:21   
Miss Piggy
nič bat...user posted image user posted image user posted image sej se boš hit udomačila.

Moj prav, da pejt v Infota stojala pogledat. Da je prbližno ista cena kot v Italiji (se mu zdi).

Neposredna povezava do sporočila: 4458
20.8.2007 21:57:24   
Bubamaraa
ja sej bom tud jutr v EVJ-ju vprašala za orginal trinožni kuk bi me prišel...ker bi kr neki stabilnega imela.... ne nekaj, da bi mi vse po tleh letelo....user posted image user posted image user posted image ..če sem sama že bolj štorasta si vsaj mal naj pomagam s dodatno opremo....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4459
20.8.2007 22:02:31   
Miss Piggy
Ja, štorasta sem pa tud jaz user posted image . Sej se nam pol oprosti, ker smo bolj pr ta velkih...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4460
20.8.2007 22:04:36   
Bubamaraa
ja res je.... user posted image user posted image user posted image

in kje  so ostale čveke????? user posted image

a veš, da sem po dolgem času dons bila v službi.... brrrruser posted image ...sam sej ni bilo švoh... tuk dela, da nisem porajtala kdaj je bila ura 15.00 user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4461
20.8.2007 22:06:17   
Miss Piggy
Ja, to pa res ni švoh user posted image . Jaz si ful ne predstavlam, da bi zdej v službo hodila user posted image . V bistvu nisem še nikoliuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4462
20.8.2007 22:12:19   
Bubamaraa
sej če bo šlo tko naprej nč bat...boš še fajn hodila....user posted image ..naša ljuba država lepo skrbi za te stvari...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4463
20.8.2007 22:31:30   
KBM
KBM, se bomo že zmenle enkrat. Če bo slučajno to soboto šlo, ti sporočim, OK?

No sporoči do sobote, kako bo, drugače pa drugičuser posted image

Romana, kaj pa ti?Boš lahko prišla v Hrastnik v soboto?

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

Neposredna povezava do sporočila: 4464
20.8.2007 22:32:38   
makla2
Ej Romana kaj se pa ti z GOSPO naslavljaš user posted image  A česa ne vemo?

Sicer pa za stativ mal na ceneje.si poglej, boš takoj vidla kje si...

No, mi je končno ratal vseh 600 slik v albume spravt, pa tud tle novga nardituser posted image user posted image user posted image

Drugač pa Elis@ jaz tud še nisem v službo hodila, sam ko sem diplomo delala - praktični del - sem vidla kako je če si cel dan, pa pol noči od doma. Pa ko se projekt dela, hodiš sam spat domov, od doma po tem, domov po tem, pa je blo to od junija do decembra user posted image user posted image

Zato se zdej nč ne obremenjujem, služba bo že, otroc bojo pa zrasl in tega mi  noben dnar ne more dat, če zamudim.

Neposredna povezava do sporočila: 4465
20.8.2007 22:33:50   
Bubamaraa
ne morem nič obljubit... če ne bom šla na Veliko planino se bom oglasla... ker če bo lepo vreme znamo iti....user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
20.8.2007 22:35:20   
makla2
Aja še vprašanje, se vam zdi velik dat za koledar 6 strani 13€, za 12 strani pa 17€. Vezava je original kot kupljen koledar, slike so na foto papirju.

Na vsaki strani so 2 ali 3 slike, ozadja si lahko izberete izmed oblikovanih, pa rojstne datume mate označene tiste ki jih hočte met.

(odgovor članu makla2)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
20.8.2007 22:37:08   
Bubamaraa
jaz se Makla glih spravljam izdelovati foto knjigo, ki je dosti boljša stvar in tudi mislim, da pride s 150 slikami(naj me kera popravi, če se motim) 30€...

odvisno je pa to kaj rabiš..user posted image

(odgovor članu makla2)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
20.8.2007 22:48:20   
Miss Piggy
Makla a si sama ustvarjala? Enkrat mormo res na kofe skup pridit, te mam par stvari o skrapbookingu za izprašat, pa tud tko, da mal počvekamo user posted image .

Ja, službe sicer trenutno ne iščem, bom počakala, da še mal mali zraste, pa tud treba mi ni, no. Pol pa bi šla delat, tud zarad sebe, ne sam zarad keša. Da mi ne bo preveč rit doma zrastla user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4469
20.8.2007 22:49:26   
KBM
ne morem nič obljubit... če ne bom šla na Veliko planino se bom oglasla... ker če bo lepo vreme znamo iti....

Ok, sporočiuser posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

Neposredna povezava do sporočila: 4470
20.8.2007 22:52:37   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: makla2

Ej Romana kaj se pa ti z GOSPO naslavljaš user posted image  A česa ne vemo?

se počas pripravljam na to besedo.....user posted image user posted image user posted image

ker drugo leto pa bo....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu makla2)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
20.8.2007 22:53:40   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: KBM

ne morem nič obljubit... če ne bom šla na Veliko planino se bom oglasla... ker če bo lepo vreme znamo iti....

Ok, sporočiuser posted image

od kdaj pa do kdaj maš ti cajt mi povej prosim...user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
20.8.2007 22:54:44   
makla2
Elis@ je enkrat nama bo ratal, tvojga user posted image  kr vidm sam tebe pa nč. Glede službe tud jaz tko razmišljam, ne mislim bit doma sej nism zastonj v šolo hodila user posted image

Romana sem ti cel roman napisala, pa zbrisalauser posted image  torej to bi blo za darilo, so lani moje darilo vidl, pa jim je všeč, sami ne znajo, tisti iz foto centrov jim niso všeč...

Fotoknjigo bojo mel po novem tud v Asji, od septembra pri njih, pol pa tud preko neta, cene ne vem. Sem pred dobrim letom to gledala pr Gm foto, pa me ni prepričal. res pa rada sama čaram peš al pa digitalni scrapbook.

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
20.8.2007 22:55:08   
Njuškalo
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26
ja le glej... da bo gospa na nivoju sprejeta....user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Da me ne bo pobral od smeha..če si pa ti gospa, sem pa jaz še nedolžnauser posted image

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

Neposredna povezava do sporočila: 4474
20.8.2007 22:55:43   
makla2
Aha, pol si zaenkrat še v.d. gospa user posted image

(odgovor članu makla2)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.