|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
19.8.2007 15:00:18   
kapesanta
BIBA - pod popolnoma nobenim pogojem se ne odloči za Hosekro - mi smo avans vplačali lansko leto 31.07., pa do danes še nimam zaključeno, manjkajo še neki zaključki...

Ko že glih govorim - a katera pozna kakšnega krovca, ki bi nam po dopustu prišel dokončat streho - ker če mi ta teden HOsekra ne pride dokončat, bom dala drugemu naresti, ker zdaj jih mam pa čist res zadost.

< Sporočilo je popravil kapesanta -- 19.8.2007 15:07:19 >

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
19.8.2007 15:08:46   
kapesanta
Gremo v mesto na potep - mogoče se vidim s katero...

l.p. Mateja

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
19.8.2007 18:29:53   
kapesanta
smo nazaj s potepa - smo šli sprobat tricikel - pa ga najraje vozi... no sej not se tud rad vozi, samo ne glih dolg. Vmes sva ga pri avto hotela prestavit v voziček, pa je dobu histeričen napad - tko da smo kar nadaljevali sprehod s triciklom user posted image  - pa sem rekla da mene pa moj že ne bo s histerijo okrog prinašal user posted image user posted image

l.p. Mateja

Neposredna povezava do sporočila: 4428
19.8.2007 18:40:44   
lunca2
Oj dečve!

Vidm da ste ble čveke. Mi smo pa praznoval od prjatla rojstni dan včeraj je blo prou fajn. Prišli smo pa dans zjutri ob 6.45 domov. Pestra noč je za nami. Zdele pa se rihtamo gremo mal ven z Ažbetam.

Kapesanta hvala za številko. Ko se bom kej tam motala te pokličem.
KBM mislem, da ne bom nič dobila, si je poštar kr lepo v svoj žep zatlaču.
Hothien mejte se fajn na morju.

Jz pa še tuhtam a bi šla midva z Ažbetam z našem dvema zraven na morje v septembru al ne. Moj user posted image ne more zraven ker ima službo. Sploh ne vem kaj nej nardim, kaj ve pravte? Greta pa v Grebaštico (pr Šibeniku)

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

Neposredna povezava do sporočila: 4429
19.8.2007 19:59:22   
Miss Piggy
Sam tok, da se javim, da sem preživelauser posted image vožnjo. Zdej pa šibam deco kopat!

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
   [Brisano sporočilo]
19.8.2007 20:27:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 4431
19.8.2007 21:17:33   
F*S*M
lunca pojdi na morje čist nič ni drugače kakor doma, posteljice je navajen, seveda moraš vzeti sabo tisto prenosno ki jo imaš doma, pa dovolj plenic druzga pa tako ne boš rabila saj napovedujejo vroč september in ga boš lahko imela v senčki samo v plenici.

pa še boljš spijo ponoč in uživaj na morju!

Elis@ user posted image user posted image sam da si še živauser posted image user posted image sam ne da bi mela kako nesrečo ampak od strahauser posted image user posted image user posted image , drugače pa se lahko jutri na dol pripelješ mal za vajo user posted image user posted image

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
20.8.2007 8:40:26   
Anonimen
ojla..

Evo, mene spet v službi..user posted image user posted image Raj bi doma v luft gledala..user posted image

Glede strehe je pa tko: hosekra, decra in gerard nama ne prideta v poštev (drugače bi se 100% odločila za gerard). Tako, da sedaj gledamo cigle.. Nimam pa pojma katere. Rada bi res črno streho, ker mi je najbolj grdo, k pol sivo črna rata..user posted image Tako, da če imate kakšen nasvet - povejte.. Bom pa tud Hijenco mal zaslišala..user posted image

F*S*M: ti pošljem zdele ZS - prej nisem mogla.

Ajde, babe.. uživite!!!user posted image

(odgovor članu F*S*M)
  Neposredna povezava do sporočila: 4433
20.8.2007 10:14:22   
Angellina
Ojla!

Ej biba, že talj časa ti želim predlagati, če bi menjala službo z mojo. Bi mela tok dela, da še lulat ne bi imela časa. Se vsaj 2x na teden nate spomnim, kok ti je dolgčas, pa da 8 ur na netu visiš...pa še plačana si za to. Krasno user posted image . Sem mislila, da takšne službe obstajajo le v pravljici. Dej še men kej zrihti, drgač se mi bo zrolal. Mam XI stopnjo izobrazbe poslovno komercialne smeri, pa če kej čuješ, mi piši na zs.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
20.8.2007 11:08:30   
Anonimen
angi...user posted image user posted image user posted image Si me nasmejala.. Res..user posted image user posted image

Ja, take službe še obstajajo. Sicer mislim, da jih je bol malo, ampak so še.user posted image Včasih je res lušn, k lahk delam čist svoje stvari, skos visim na RR... Včasih je pa mal dolgcajt.. Sploh k mam blokiran računalnik in si ne morm kakšnega programa dol potegnt.. Če bi mela kak 3d room planer bi mi blo še mal manj dolgčas...user posted image user posted image

Ja, ti bom povedala.. Sej si jaz iščem drugo službo, pa se lahk pol zamenjamo..

Nič, šibam ven na zrak in na eno user posted image , preden bo dež.

(odgovor članu Angellina)
  Neposredna povezava do sporočila: 4435
20.8.2007 11:51:30   
Miss Piggy
IZVIRNO SPOROČILO: Angellina

Mam XI stopnjo izobrazbe

uau.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
20.8.2007 12:42:26   
KBM
KBM mislem, da ne bom nič dobila, si je poštar kr lepo v svoj žep zatlaču.

lunca, najbolj, da greš na pošto, al kaj?To je pa res višekuser posted image
Elis@, kaj praviš a bi šlo, da se v soboto pipelješ v Hrastnik?
Romana, pa ti tudi seveda!

Ker jaz ne vem , če bom imela tolk časa, da se bi pripeljala v trbovlje, ker ne vem kdaj bom pri zdravniku fertik, potem imamo pa že plane za naprejuser posted image
Al pa če se zmenimo za kakšno drugo sobotouser posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
20.8.2007 13:39:44   
F*S*M
no da se mal pohavlm

jutri grem na šiht sem dobila v sparu v hrastniku in začnem jutri mam tako tremo da je joj. V sredo mam pa zdravniškega ob 10.30 in morem bit tešč kako bom jaz to zdržala user posted image user posted image . Mejte se

papa

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
20.8.2007 13:51:59   
KBM
sem dobila v sparu v hrastniku

Pol se bomo pa kdaj videleuser posted image

Držim pesti, pa brez treme, čeprav vem da je prvi dan kar stresen!
Saj bouser posted image user posted image user posted image user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
20.8.2007 14:00:28   
Anonimen
O, F*S*M: ful fajn!! BRAVO!!! Nč te nima bit strah.. Sej veš, d ni tok hudo k vedno zgleda... Tud mene je blo strah začet delat.. Pa k bom menjala me bo zihr spet...user posted image ampak ti kr uživi!!!

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4440
20.8.2007 14:48:52   
lunca2
F*S*M čestitke!user posted image user posted image user posted image

Sej bom res šla na morje. Sem se že 100% odločla. Tko da gremo 11.09. že kr komaj čakam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
20.8.2007 14:53:44   
F*S*M
hvala za user posted image

biba maš zs

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
20.8.2007 15:27:35   
Miss Piggy
F*S*M, čestitke za službo!!!! Upam, da je to služba, ki te veseli! user posted image user posted image user posted image

Jaz bi pa ful v kaki knjigarni delala. Men je to tko fajjjjn! Ko diši po knjigah, novem papirju, razni kuliti in nevem kakšne pizuser posted image še user posted image .

KBM, za soboto rahlo dvomim, ker mamo vikende ponavadi tko rezervirane zase - k je ati frej. Pa kdaj drugič, OK?

Lunca, ti le pejt na morje! Ti ne bo žal po moje.user posted image

Angie, ti se pa postav v vrsto za tale bibin šiht, bi men tud pasu user posted image .

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
20.8.2007 15:43:52   
Anonimen
bom dala tale moj šiht na licitacijo.. user posted image user posted image user posted image Pol pa katera več da...user posted image user posted image

(odgovor članu Miss Piggy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4444
20.8.2007 18:28:06   
KBM
KBM, za soboto rahlo dvomim, ker mamo vikende ponavadi tko rezervirane zase - k je ati frej. Pa kdaj drugič, OK?

Ok, pa kdaj drugič, samo mi smo samo vikende v Hrastniku, tko da se ne bomo mogle prej videti kot za kakšen praznik al pa dopust (na žalost je že letos minil)user posted image No bomo že enkrat tko uštimale, da se vidimo!Če pa vi pridete kaj na Gorenjsko, mi pa sporoči!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4445
20.8.2007 19:30:45   
lunca2
KBM imaš Z.S.user posted image
Elis sej mi res ne bo žal, tko da bom kr izkoristila priložnost. Dons sm že kupla Ažbetu kopalne plenice.user posted image Aja pa ležalnik je dobil (stolček za hranjenje) z igralnim lokom pa še strehco ma tko kot na vozučku. res fajn ležalnik je pa še guga se.user posted image Fa fajn go gre gor pa dol naslon in spodaj za noge. Sm vesela da sma dobila tko fajnga, pa tud cena je bla gr ugodna napram drugim.

A katera ve za koga, ki uporablja mleko HIPP1 (podarim 2x 800 gramov).

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
20.8.2007 21:19:11   
Miss Piggy
KBM, se bomo že zmenle enkrat. Če bo slučajno to soboto šlo, ti sporočim, OK?

Jaz sem bla pa danes pridnaaaaa, sem kopalnico u nulo zglancala. Zdej bi pa kr sedela not, pa gledala user posted image .

Kje ste punce? Bomo kej čvekale dons?user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
20.8.2007 21:20:23   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@

Kje ste punce? Bomo kej čvekale dons?user posted image

to sm čakala...tele besede....user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

Neposredna povezava do sporočila: 4448
20.8.2007 21:24:28   
Miss Piggy
Tko se govori!!!!!!!user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
20.8.2007 21:27:43   
Bubamaraa
in kaj bomo rekle dons??????user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.