|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  344 345 [346] 347 348   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
20.8.2007 20:36:01   
Anonimen
Tianna, pojma nimam kako sem se obrila, ker sem se 2x vmes na rit prevrgla, noge so mi do konca zaspale in voda je bila že čisto mrzla, ker je to trajalo pol ure. In valjda da so ostali tudi neobriti deliuser posted image . Sem se pa le trudla, ker sem bila kot pragozd, bogi mož bi moral najprej gozd posekat da bo kaj našeluser posted image .
Hja, glede na to da sem se že tudi kdaj vrezala, dejansko ti medeži niso bili temu podobni, ker so bili precej vodeni in samo na tistem mestu kjer naj bi kaj ven priteklo. Ampak je po temu bil pol mir in nič večuser posted image .
V sredo imam pregled, bom omenila G če bo kaj pogledala......

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8626
20.8.2007 20:40:06   
Anonimen
Z zamudo - pogovarjale ste se o popadkih.
Sem že dvakrat rodila in mislim, da še vem kakšen je občutek. Čeprav, ko me zdaj ves čas nekaj ščipa v križu in spodnjem delu trebuha, se vedno vprašam - kaj pa če je to to? Da me ne boste narobe razumele. Pri obeh otrocih mi je najprej odtekla voda in to je res zanesljivi znak. Popadke sem vedno dobila kasneje. Enkrat umetne, enkrat svoje.  In tudi zdaj si želim, da bi mi najprej odtekla voda - v tem primeru vsaj ne bom v dvomih.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8627
20.8.2007 20:49:33   
Pikica pokica
Duskamb, kot da bi pisala sama ( le da sem le 1x rodila, da ne bo pomote user posted image ).
Meni je odtekla voda in šele kasneje sem dobila popadke. Vem, da so boleli kot hudič, ampak točno se ne spomnem.
Zdaj se že dva dni spašujem, če je to že to, ko me nekaj špika in grabi v križu, pa vseeno upam, da se bo tudi tokrat začelo z odtekom vode.

Me je ravno kolegica "potolažila", da je njo le malo pikalo in bolelo v križu in v trebuhu, ampak ni bilo preveč močno, niti ni bilo ravno pogosto.. Pa sta vseeno šla z možem v porodnišnico se pokazati in je bila že 8 cm odprta. V dobri uri je rodila. Če bi še čakala doma,  verjetno ne bi uspela roditi v bolnici... In sploh ni imela rednih in močnih popadkov... Tega me je malo strah.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8628
20.8.2007 21:02:26   
Anonimen

Nick,  pridobljeni kg, pridobljeni cm, trenutni obseg

Lumpa6,            user posted image 37t1d,    +7kg,                    (140cm)
Carmy,               user posted image 37t4d,     9.5kg,                   (98cm)
Pikica pokica,   user posted image 38t,        +14kg, +33cm      (103cm)
Misska,             user posted image 34t4d,    +11kg,
Lemavrica         user posted image 36t1d,    +7kg,                    (102cm)
Jst86,                user posted image  36t,      +16kg,                  (120cm)
tianna,               user posted image 34t0d,     +14kg,                  (98cm)
Duskamb,         user posted image 36t3d,     +15kg,                  (106cm)
Žabonka,          user posted image 36t,        +11kg,   +32cm    (104cm)

Nana27,            user posted image 36t,       +15kg,                   (110cm)
aljab                 user posted image 37t1d,    +13kg,  +25cm     (101cm)
_mala_ ,           user posted image 37t2d,   +13,5kg,                (102cm)
Andreja32,       user posted image 34t,         +6kg,                      (121cm)
Bodoča ,            user posted image  34t6d,  + 7kg,    +30cm      (128cm)
PBJ                    user posted image 35t5d,   +10,5kg,                (104cm)
Mateja82,         user posted image 33t,    ,   +12kg,                   (101cm)  
Sandra85,         user posted image 36t0d,    +10kg,  +29cm     (99 cm)
Nefretiti,           user posted image 36t,         +13kg,                  (105cm)
Srček,               user posted image  36t5d,   +12.5kg,  +16cm    (134cm)
Cuma,               user posted image 35t5d,     +13kg,                   (111cm)

Buškica,            user posted image  34t4d,    +15kg,                   (106cm)
Helenav            user posted image 32t,         +15kg,                  (100cm)
dorotea,            user posted image 35t5d,    +10 kg,     +28cm     (98cm)

mony79,           user posted image  35t1d,    +10.5kg,  +30cm     (105cm)
Taja83,             user posted image 32t,2d,    +12kg,    +27cm
sevenka,           user posted image  31t2d,    +7kg,      +13cm    (103cm)
nalLa                 user posted image 33t,         +11.5kg,                  (103cm)
Lina31,             user posted image 33t1d,     +10kg,    +28cm     (102cm)
Tanja Lina        user posted image 33t2d,     +6kg,                        (97cm)

Poskušajte približno 1x tedensko javljat nove mere, da lahko posodabljam seznamčekuser posted image . In da vidimo kako se redimo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8629
20.8.2007 21:08:54   
lemavrica
Mene pa dones ful špika in tišči navzdol. Pa trebuh mi otrdeva, pa nisem čist sigurna al mali miga al so popadki. Pomoje se bova šla kar pokazat v porodnišnico.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 8630
20.8.2007 21:11:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica pokica
Če bi še čakala doma,  verjetno ne bi uspela roditi v bolnici... In sploh ni imela rednih in močnih popadkov... Tega me je malo strah.

Mene je tega tudi full strah. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8631
20.8.2007 21:12:00   
Anonimen
Tudi jaz sem rodila zelo hitro. Prvič v treh urah od odteka vode (2,5 od prvih popadkov), Drugič pa v 1,5 uri od odteka vode in malo za tem sem dobila popadke. Sedaj mi je zdravnica zagrozila, da če ne bom prišla takoj v P, bom rodila doma. user posted image  To si ravno ne želim. Kljub hitrosti sem imala dva poroda, ki nista bila huda, drugi praktično neboleč, kljub temu, da sem rodila fantka 4.240g - brez šiva.
Še danes trdim, da me je bolj strah zobozdravnika, kot it rodit.
Upam, da bo tudi v tretje preprosto.

Neposredna povezava do sporočila: 8632
20.8.2007 21:14:50   
Anonimen
Lemavrica, če si šla v porodnišnico, SREČNO! user posted image user posted image user posted image

To špikanje, ki ga opisujete... Je to podobno špikanju tam dol pred menstruacijo?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8633
20.8.2007 21:16:39   
Anonimen
Ne vem, če je ravno kot pred menstruacijo. Meni se zdi, kar neprijetno. Imam občutek, da otroka čutim čisto spodaj in da če bi malo pritisnila, bi vrjetno pogledal ven.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8634
20.8.2007 21:16:57   
lemavrica
Ja. Pa jest imam čist trd trebuh pa v križu me boli
Nisem še šla. Samo nejbrž bom kar šla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8635
20.8.2007 21:20:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Mogoče pa je to to, pa bomo jutri brale, da je lemavrica že mamica. user posted image
No kakorkoli, držimo pesti zate!

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8636
20.8.2007 21:20:45   
Anonimen
Jaz bom še malo počakala, ker vseeno to špikanje ni v rednih intervalih. Upam, da se ne motim?!

Neposredna povezava do sporočila: 8637
20.8.2007 21:22:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb
Sedaj mi je zdravnica zagrozila, da če ne bom prišla takoj v P, bom rodila doma. user posted image   

Kaj je mislila s tem takoj?? Takoj, ko te malo zašpika?? Takoj, ko te redno špika??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8638
20.8.2007 21:22:21   
lemavrica
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Mogoče pa je to to, pa bomo jutri brale, da je lemavrica že mamica. user posted image
No kakorkoli, držimo pesti zate!

Mogoče pa res. Bi bila kar vesela če bi bilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8639
20.8.2007 21:24:24   
jst86
lemavrica če boš šla v P ti želim veliko sreče!pa javljaj se nam redno če ne boš šla,da ne bomo panike delaleuser posted image

a kera ve kako je z lumpo?že carta?

Neposredna povezava do sporočila: 8640
20.8.2007 21:25:57   
Anonimen
Ja lumpa se ni nič oglasila, verjetno je v porodnišnici. Če se ne motim ima misska njen kontakt, pa bi verjetno že kaj sporočila.

(odgovor članu jst86)
  Neposredna povezava do sporočila: 8641
20.8.2007 21:26:24   
lemavrica
Bom javljala. ZAenkrat bom še malo počakala, mogoče bodo težave prenehale.

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 8642
20.8.2007 21:26:27   
jst86
duskamb tudi?!
pa kako vas to pika?mene je tud dopoldne pa sem šla spat pa je zdej mal bolš.se mi zdi kot da me nekdo reže od znotraj...kako je pri vas?

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 8643
20.8.2007 21:27:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

IZVIRNO SPOROČILO: duskamb
Sedaj mi je zdravnica zagrozila, da če ne bom prišla takoj v P, bom rodila doma. user posted image   

Kaj je mislila s tem takoj?? Takoj, ko te malo zašpika?? Takoj, ko te redno špika??

Že po prvem porodu mi je rekla, da ne smem čakat, da bodo popadki na 5 minut. Ko sem jih dobila pri drugem, so bili takoj na 2 minuti (par minut prej mi je odtekla voda). Na srečo sem blizu porodnišnice, ampak onadva v rešilcu je bilo kar strah. Eden je komentiral - na 2 minuti, drugi otrok.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8644
20.8.2007 21:29:29   
Anonimen
Mogoče pa je to špikanje varljivo, pa nam malčki malo nagajajo. Navadno fanti nočejo prej ven. Upam, da na koncu ne bom čakala čez rok.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8645
20.8.2007 22:05:10   
Anonimen
KJE STE DANES SEPTEMBRKE?

TIANNA & SANDRA?

PA PRAVITE, DA NE MORETE SPAT!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8646
20.8.2007 22:13:26   
lemavrica
No očitno je šlo samo za lažni alarm, ker mali zdele veselo kolca.Tko da ne verjamem da ima danes namen pridet ven.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8647
20.8.2007 22:23:03   
guppy
Nora, VATIRANCI so v tanko mrežico oblečeni pravokotniki vate/bombaža (?), v glavnem zelo mehko na otip in fajn vpija kri. So zelo udobni za nosit, osebno jih prepognem po dolžini, ker so to dvakrat širše "krpice" kot so klasični vložki, tako da prepognjeni pridejo ravno prav na to širino.

Punce, misska je javila, da je v porodnišnici in ima popadke. Jupiiii!
Držimo pesti, miškica! user posted image

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 8648
20.8.2007 22:36:08   
Anonimen
Misska - srečnouser posted image ! Dihamo s tabouser posted image

Srček: moje mere 38t, +11kg, +34cm (106cm)

user posted image Guppy: a si, ob odpustu iz porodnišnice, dobila paket s potrebščinami za user posted image ?
Punce moje - jaz sem mrtva. Tole letanje po trgovinah ni več zame...
Jutri grem zjutraj v ŠS na predavanje o dojenju, v sredo pa spet pregled. Me prav zanima, če se že kaj dogaja "na jugu".

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 8649
20.8.2007 22:38:27   
Anonimen
MISSKA user posted image user posted image user posted image  dobili bomo še enega septembrčka rojenega v avgustu!!!!!!

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 8650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  344 345 [346] 347 348   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  344 345 [346] 347 348   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?