|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
20.8.2007 9:09:51   
itata
anariya: je fajn, če napišeš ime, če katero sprašuješ direktno vprašanje:) pa ti bom kar jaz odgovorila, čeprav ni name naslovljeno: ne pove ti vedno spola na NS, itak je še tolk zgodaj, da je še dokaj nezanesljiva ta napoved - lahk je pa tud dojenček čist v drugo smer obrnjen in tako naprej - moj recimo ni sploh hotu se niti obrnit niti nič - je spal al kej in ga sploh ni zanimal, da ga hoče mami videt na ekranuuser posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
20.8.2007 9:13:47   
itata
drugače sem pa danes v službici spet po 3 tednih dopusta. kriza ful:) bolj mal sem spala, ker sem čist nervozna, ker moram v teh dneh povedat direktorju za nosečnost... pa vem da ni to kej tazga, sam nervozna sem pa ful. pa večinoma je moška populacija, tko da ni kokr, da bi bil problem s številom porodniških dopustov, ampak vseenuser posted image  blagor vsem k ste že povedale!! vam prav zavidam.
bom te dni enkrat - ne glih danes k je ta prvi dan, ampak kmalu - v petek imam spet pregled, mogoče pa še ta pregled počakam, pol pa res povemuser posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
20.8.2007 9:33:12   
katka37
Itata, tudi jaz se pripravljam, da ta teden povem šefici pa sem kar malo napeta, čeprav sem v taki službi, da sploh ni problem, vseeno je malo nervoze. Sicer pa so mene verjetno že odpisali, zaradi let, da bi še zibali, jih bom kar malo zafrknila, bo presenečenje večje. Saj bo, glavno da so naši bebiji dobro. Včasih se malo preveč sekiramo za ene nepomembne stvari.

Dobrodošle Mateja J. in piccolina, zdaj pa kar čim več klepeta.

Sicer pa se že malo pripravljamo na novega člana, ravno včeraj mi je user posted image  pfinesel iz kleti gugalnik, je ful dober položaj na njem za dojenje. Pa danes grem v Hoferja po bodije in potiskane pleničke. Potem še počakam na rezultate AC (mislim pozitivno, da bo vse v redu), nato pa še večja priprava.

Kdaj pa katera pripravlja stvari, je čisto stvar posameznice, jaz sem v prvih dveh nosečnostih čakala do 7, 8 meseca, zdaj pa kar prej.

Kako se kaj ostale na današnji deževen dan?

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
20.8.2007 9:43:18   
anandrej
Midva sva tudi v soboto kupila dva bodya, enga 56, pa enga 62. Kake številke pa sploh kaj priporočate za začetek tiste, ki že mate izkušnje? Za voziček nisva pa še nič resno gledala, tisto bova najbrž tudi tam okrog 6. meseca bolj resno.

Deževen dan? Kje? user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
20.8.2007 9:53:33   
polonca78
dober dan!
moram izkoristit pavzo, da malo počvekam! pri nama je tudi padla odločitev kater voziček je za naju. sva se v soboto spravila premerit najine avtomobilske prtljažnike, da bo odločitev še lažja in sva ugotovila, da bova kupila chicco (S3) - to varianto z košaro in avtosedežem. seveda ne še sedaj, samo bo pa definitivno chicco. sva bila kar vesela, ker kljub na videz veliki izbiri, se je izkazalo, da naju je pri vsakem nekaj motilo. če je bil prave velikosti, mi ni bil všeč ali obratno, chicco pa ustreza vsem najinim zahtevam. še ena stvar, ki sva jo določila in se mi sedaj ni treba več z njo ukvarjati.user posted image
sedaj imam pa za vas, ki že imate otroke eno vprašanje. kako veliko omaro so potrebovali vaši malčki od začetka? ste imele samo komode ali tudi omare? namreč meni pohištvo za dojenčke ni pretirano všeč (ne govorim o posteljci, ampak omare in komode), bolj so mi všeč otroške sobe, ki se mi pa zdijo nekoliko preodrasle in za začetek absolutno prevelike, pa sva nekako začela razmišljati, da bi za začetek imela samo komodo, so najine spalnične omare ogromne in bi lahko imela nekaj stvari še pri nama. čez nekaj časa bi pa kupila otroško sobico. samo kot pravim ne vem koliko stvari sploh potrebuje mali/a?
zdej pa moram it nujno delat. upam, da ste imeli lep vikend, vsem novim pa čestitke in dobrodošle!!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
20.8.2007 9:54:08   
katka37
Pri nas na Štajerskem lije ko zmešano, prav grdo je, pa še mrzlo. kaj smo samo mi v takšnem mokrem koncu danes?

Jaz bom tudi kupila dva 56, potem bom pa videla, verjetno tudi še 62, tako hitro prerastejo stvari. Pri bodiju pa lepo malo rokave zavihaš, pa gre. Tudi ostalih stvari bom imela bolj malo 56, se res ne splača preveč.

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
20.8.2007 9:58:08   
itata
Katka37: po mojem je tud odvisno a si prvič noseč al ne. men se zdi super, da že zdej nabalvjate, če vam tko paše! jaz nimam niti časa se ta moment še s tem ubadat. bo pol še dovolj časa za priprave. grem zdej še mal potovat, da dam to iz sebe, da bom pol lahk u miru doma kake pol leta:) sem bolj leteče sorte. tole s službo mene mal bolj mori, ker sem sama na delovnem mestu. pa zdej ne vem kako bo to izpadlo. dela je ravno prav za enega, tko da bi se skor probala zment, da bi al menjavo RES sam za 1 leto vzel (da ne bi bila pol 2 pa bi pol časa v luft gledala) al pa če bi bilo izvedljivo, da si z enimi zunanjimi pomagajo (odvetniška pisarna naša stalna) pa bi interne zadeve - to je pa par ur tedensko mal za pogledat pa mogoče jaz vseen uspela doma narest. fora je, ker mi starša lahk pomagata tolk (živimo skupaj), da bi bila teh 5 ur na teden frej in me tudi podpirata v tem. ampak ne vem če si jaz upam to predlagat, ker ne vem kako bo z dojenčekom... sam teh nekaj ur bi se verjetno dalo skupaj spravit pa še dobro bi mi bilo, da bi ostala v stiku s službo...
vprašanje vsem user posted image : ali poznate katero, ki bi med porodniškim dopustom uspela kaj še za službo postorit? priznam, da si težko predstavljam kako obremenjujoč je dojenček, ampak če ženske uspejo kuhat, pospravljat, likat in ne vem kaj še vse pa so same z dojenčkom, bi mogoče meni uspelo, ker bi me starši razbremnili, teh nekaj ur vložit v druge namene namesto v gospodinjstvo?

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
20.8.2007 10:21:24   
katka37
Itata, držim pesti, da ti bo uspelo čimbolj vse uskladiti s službo. Glede na to, da si bolj leteče sorte, mislim, da bi ti mogoče uspelo še kaj za službo narediti. Čisto odvisno je od posameznice in njene odločitve. Zaupaj vase, pa bo šlo.Imaš tudi podporo staršev. Nekaj ur na dan bi po moje že šlo, če le ti imaš voljo.

Jaz verjetno počasi nabavljam stvari že zato, ker tudi starejša mulčka potrebujeta marsikaj, pa si potem tako lažje razporedim finance, ne smeta zdaj biti prikrajšana.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
20.8.2007 10:35:30   
itata
po mojem bi bilo to 2x na teden po 2-3 ure pa bi bilo narejeno. ta najnujnejše. ostalo bi šlo pa prek odvetnice ali bi pa malo počakalo... sam se bojim, da bom kaj preveč obljubila:) zagnana sem ful, energije imam dovolj, samo kaj ko ne bo več vse od mene odvisno user posted image  drugače mi je pa to prav fotr predlagal (me zelo dobro pozna in ve da bi mi to pasalo), tako da bi mi sigurno zelo pomagala...

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
20.8.2007 10:41:27   
katka37
Če foter tako pravi, bo že držalo,starši so tisti, ki nas presneto dobro poznajo. Torej pogumno naprej do uresničitve tvojih načrtov. če boš ti zadovoljna,bo tudi otrok.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
20.8.2007 10:59:12   
srečka nosečka
pozdravljene

Vrnila sem se s kratkega oddiha. Joooj, kako je pasalo. Bi kar ostala, pa žal ni šlo. user posted image
Se tolažim s tem, da še 3 tedne preguram, potem pa bo res pravi dopust. user posted image user posted image user posted image

Sem včeraj čutila neke "čudne" znake v trebuščku in sedaj komaj čakam, da me fino zbode,
da bom res vedela, da je to najin user posted image .

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
20.8.2007 11:00:17   
maja_
Vse gre. Sploh, če imaš koga, ki ti lika, pospravlja, skuha... vse je stvar organizacije in prioritet. Odvisno od tega kak tip si. Nekaterim paše, da za eno leto odklopijo in so samo v "plenicah", gospodinjstvu..., druge spet drugače. Načeloma je treba počakat, pa videt... enostavno je, če je vse o.k., dojenček zdrav, nekompliciran... Ampak kot rečeno, to boš videla, ko bo tako daleč. Je pa splošno znano pravilo, da se kar je potrebo, vse prej postori. Nekatere si pustijo izpite, diplome za čas porodniške. Žal večina teh (čez 80%!) nikoli ne diplomirauser posted image in jim to za vse življenje ostane kot neka senca. Spet se najde kaka (teh je zelo malo), ki jim otroček da tisto moč, da dokončajo stare projekte... Jaz ti želim, da se ti izzide tako, da boš zadovoljna. Če si želiš med porodniško delat in ti bo to odklop od vsakdana, ti bo uspelo. Meni je bil med prvo porodniško tisti "pozitivni odklop" podiplomski študij. Prepričana sem, če ne bi bilo porodniške ne bi nikoli magistrirala. Dokaz za to, da je odklop potreben, so tudi izredno polni spletni forumi, le da je morda bolj smiselno namesto vsak dan za eno uro na forum, vsaj za uro za knjigo, v fitness...

Sedaj med drugo(ki je sicer šer daaaleč) pa ne vem, ...se nagibam, da bi morda poskusila bolj "gospodinjsko" vrianto: kuhanje, pospravljanje, polovico tedna bi imela še starejšo doma... skratka mala idila. Na ta način prihranim še za vse snažilko, pa likanje...

No ja, vprašajte me februarja... kako se bo obrnilo...

Ti pa premisli in se odloči. Le v toliko bi ti svetovala, da ne bi odločitev sprejemala zaradi strahu, da te bo kdo ispodrinil...

Vse, ki smo na delovnih mestih na nekih vodilnih ali podobnih položajih se pač moramo zavedati, da se to lahko zgodi(še posebaj to vemo tiste, ki smo v podjetjih katerih lastniki so tujci). Ko te enkrat ni v službi, te ni... stvari tečejo svojo pot. Ti si lahko doma beliš glavo, a še vedno bodo stvari v službi tekle naprej. Vedno obstaja možnost, da bo tisti, ki bo opravljal moje delo boljši od mene. Morda stanje ob povratku ne bo več tako rožnato... Ampak, moje mnenje je, da če imamo urejeno v glavi, smo samozavestne, se izobražujemo... in vemo kaj znamo in hočemo, si bomo vse in še več ob povratku ponovno ustvarile(če ne tam, pa kje drugje).
Jaz mislim tisto leto, ki mi bo dano- uživat brez, da bi pomislila na podjetje (res upam)!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
20.8.2007 11:41:10   
larisa
Itata, jaz mislim da si na dobri poti da ti uspe. nikol pa noben ne more vedet kakšen bo user posted image . Tko da najbolje da se zmeniš da ja, če bo tako in tako....z user posted image .

(odgovor članu maja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
20.8.2007 11:56:06   
torcica
Ojla februarčice,

Evo mene z 2-tedenskega dopusta. Žal je bil dopust bolj tako tako, ker mi je še vedno slabo, pa non stop sem utrujena, tako da sem več ali manj počivala, ampak boljše kot biti v službi.

V ponedeljek sem bila na nuhalni v Ljubljani pri dr. Reš Muravec. Rezultati so bili še kar dobri za Downov sindrom (1:1111) za mojo starost (31 let) in nosna kost vidna, tako da je rekla, da tveganja ni, ampak da naj vseeno grem še na DHT, tako da sedaj čakam rezultate. Upam, da ne bo nič hujšega.

No toliko zaenkrat, se še oglasim, ker imam ful gužvo v službi.

En lep pozdravček vsem in lep dan še naprej.

(odgovor članu maja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
20.8.2007 11:58:36   
torcica
Joj, najpomembnejše sem pozabila, verjeno bomo imeli punčko user posted image !!!

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
20.8.2007 12:10:05   
misar
Pozdravljene čveke. Polonca, za evidenco: moja krvna skupina B+, predvidevamo, da bo user posted image  ni pa čist sigurno. naslednji pregled 11.9

Pa lep dan vsem čvekam še naprej

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
20.8.2007 13:21:25   
nizy
Dober dan, čeprav je deževen
tudi jaz sem z dopusta ,pa je blo kr fajn . Jaz sem za svojo nosečnost povedala takoj na začetku in sem zdaj brez problemov.Sm pa mogla povedat ,ker delam v trgovini in prekladamo težke škatle in  pijačo pa je bil odziv poslovodje odličen ,tako da me zdaj malo šparajo . Že 2t ČUTIM rahle brcike našgauser posted image .
Za seznam  naslednji pregled 7.9.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
20.8.2007 13:27:46   
piccolina
evo mene.. no jst sm 15t noseča, sm bla tut pr dr. strahovi na NS pa je rekla da bo najverjetneje punčka.
zdaj mam kmalu spet pregled, pa če se bo kaj vidlo.. upam :)

drugače sem pa doma ker sem imela 1x ss in sem na rizični, ampak počasi bom verjetno šla delat, ker se ze vredu počutim.

komaj pa čakam na brcike naše pupe... lep dan še naprej

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
20.8.2007 13:50:35   
itata
sem povedala direktorju. mi je 3x čestital in ful dobr je sprejel. sploh ni nič kej dost komentiral. sem se ponudila, da bi del dela opravljala tudi, ko bom doma pa je bilo zelo navdušen nad predlogom - pa da če ne bo šlo, bomo pa že pol kako drugo rešitev poiskali, da če ne bo pa mal potrpelo delo, ker da dodatne osebe pa res ne bi iskali, če ne bi bilo nujno - se zelo dobro razumeva drugače.
sem si prav oddahnila zdejuser posted image

(odgovor članu piccolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
20.8.2007 13:56:40   
anandrej
Bravo, itata, si se le znebila enega "bremena" user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
20.8.2007 14:19:08   
dolenjka
No, zdaj pa je že čas, da se tudi jaz malo oglasim. 16.8. sem imela NS in zaenkrat je rezultat odličen - 1,1 mm. Čakam še rezultat krvi, saj tu poleg UZ, vedno vzamejo še kri in šele nato določajo riziko. Naš malček/malčica je bil kar malo "pasiven-a" in smo ga morali malo drezati, da je pokazal vse. Zelo lepo se je videla že tudi hrbtenica. user posted image  Od temena do trtice je v četrtek meril-a 7,54 cm (12t 6d). Za spol nisva in ne bova sprašala, ker si želiva le zdravega otročička, pa naj bo malček ali pa malčica!
Počutje super, imam pa eno malo večjo težavo. Zredila sem se že za 5 kg! user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
20.8.2007 14:20:58   
dolenjka
Aja, pa PDP mi je prestavil na 22.2., naslednji pregled pa imam 12.9.!

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
20.8.2007 14:26:11   
Bajsa
Ojla souser posted image !
Kako ste na ta deževen dan? Jaz sem še vedno na bolniški, križ, hrbtenica user posted image . Tud mi2 že mal gledava za vozičke in nama se zdi totalno bz dat ne vem kolk za voziček, mu rajš kaj druzga kupva zraven. Tko da sva se odločila, da si sposodiva globokega od mojih, za tiste 3-4 mesece, pol bomo pa kr kšno marelo, tako mal bolj ornh, s strehico, varovalom in tako da se čist poleže, imeli za naprej. Se mi zdi da februarja res ne bova velik z vozičkom zuni, pol je pa tuki marec,pa april, maj, ki sta pa že toplejša, tko da...
Ja pr nas so tud že mal težave zarad omar. Imava čist premal prostora, že tko se bomo mogl stiskat eno leto na 20 m2, ampak bomo že, upam. Jaz se kr tolažim s tem da user posted image  pa res ne more imet tolk zlo velik cunc, upam da jih bom lohk kr v en tak predalnik, 5 velikih predalov,  vse pospravla, no bomo vidl.
A si morte mislt, da mi je tašča kupila 2 flaški user posted image , me je čist iz tira vrglo! To je moja prva user posted image  in take stvari sem si res želela sam z user posted image  kupit in izbrat. In pol mi ona prnese flaško, eno tako za takoj, pa pol še eno za kasnej, sej sta obe aventove, ki so dobre, ampak jst sm hotla ene čist druge, tiste tomme, al kaj so že, ki imajo cucelj najbolj podoben bradavici. A zdaj naj mam pa 500 različnih flašk. Sm se mogla mal spucat, me je res ubil tole. Joooj te tašče!!

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
20.8.2007 15:01:34   
polonca78
PDP, nick, starost, katera vaša nosečnost je to, krvna skupina, datum pregleda

Seznam februarskih srečk :

01. mala_pikica,?let, 2.user posted image (?) pregled:04.09.
01. zoya24, 28let, 2.user posted image (B+) pregled:M 11.09.
01.
nizy, 28let, 3. user posted image (A-) pregled:07.09.
02. user posted image ella79, 28let, 1.user posted image (A-) pregled:20.08.
02. user posted image
Lanchy, 27let, 1.user posted image (A+) pregled:?
02. bleščica, 29let, 2.user posted image (?) pregled: ?
03. pajkica, ?let, ?user posted image (?) pregled:?
03. teja28, ?let, ?user posted image (?) pregled:?
03. user posted image user posted image speli, 31let, 2.user posted image (?) pregled:03.09.
04. brina2006, 30let, 1.user posted image (0+) pregled: 07.09.
05. itata, 29let, 1.user posted image (A+), pregled: 24.08.
05.
srečka nosečka, 30let, 1. user posted image (A+) pregled:30.08.
05. maja80, 27let, ?.user posted image (?) pregled:21.08.
05. user posted image
Mbee, 24let, 1.user posted image (0) pregled: 12.09.
05. Bajsa, 25let, 1.user posted image (0) pregled: 24.08.
05. Janey, 22let, 1.user posted image (0) pregled:22.08.
06. polonca78, 29let, 1.user posted image (A-) pregled:07.09.
07. Shana banana, 23let, 1.user posted image (0+) pregled:22.08.
07.
katka37, 37let, 4. user posted image (A+) pregled:24.08., AC:27.08.
08. pegica 1, ?let, ?user posted image (?) pregled:AC 03.09.
09. p@tricij@, 28let, 3.user posted image (0+) pregled:04.09.
09. cebela, ?let, 2.user posted image (?) pregled:?
09. user posted image misar, 25let, 1.user posted image (B+) pregled:11.09.
09. anandrej, 34let, 1.user posted image (?) pregled: 11.09.
09. marusah, 24let, 1.user posted image (?) pregled:?
12. mateja j., 29let, 1.user posted image (?) pregled:?
13.
livia, 31let, 2. user posted image (?) pregled:?
13.
lillchy123, 29let,1. user posted image (0+) pregled:30.08., 06.09.
14. ŽogiMarogi, ?let, 1.user posted image (B+) pregled:05.09.
14. user posted image mary_lou, 23let, 1.user posted image (0+) pregled:03.09.
15. Meti7707, 24let, 1.user posted image (AB) pregled: 11.09., M 11.10.
16.
mlavla, 23 let, 1.user posted image (B+) pregled:24.08.
16.
user posted image listek1, ?let, 1. user posted image (A+) pregled:06.09.
16.
larisa, 29let, 1. user posted image (A+) pregled:13.09.
17. marjanaR, ?let, 2.user posted image (?) pregled:?
17. bamby, 36let, 2.user posted image (0+) pregled: 11.09.
18. Mateja81, 25let, 1.user posted image (0+) pregled:?
18.
Lara76, 30let, 1. user posted image (B-) pregled: 13.09.
19. Minky, 28let, 2.user posted image (?) pregled:?
20. BarbikaB, ?let, 2.user posted image (?) pregled:?
22. melanija, 28let, 3.user posted image (A-) pregled:?
22. Merči, ?let, ?user posted image (?) pregled: ?
22. Suzi*, 31let, 2.user posted image (?) pregled:07.09.,
22.
dolenjka, 30.let, 1. user posted image (0+) pregled:12.09.
23. BEJBI T. ?let, 2.user posted image (?) pregled: ?
24. mojani, 28let, 1.user posted image (?) pregled: ?
25. Kuba, 30let, 1.user posted image (?) pregled:(NS)18.08.
26. nuka, 31 let, 3.user posted image (AB+) pregled: 22.08., UZ 20.08.
26. amaya, 29let, 1.user posted image (B+) pregled:11.09.
26. matejjana, 29let, 1.user posted image (A+) pregled: NS 24.08.
27. pina-1, 29let, 2.user posted image (0+) pregled: 31.08., NS:22.08.
27. user posted image torcica, 30let, 2.user posted image (A-) pregled:12.09., THT:12.09.
29.
tamala_82, 24let, 1. user posted image (?) pregled: 07.09.,
? bobika81, ?let, ?user posted image (?) pregled:?
? PHLMKC, ?let, 1.user posted image (?) pregled:?
? Lejči, 31let, 2.user posted image (?) pregled:?

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
20.8.2007 15:05:12   
polonca78
seznam glede na datum pregleda:

20.08. ella79
20.08. nuka (UZ)

21.08. maja80
22.08. Janey
22.08. Shana banana
22.08. pina-1 (NS)
22.08. nuka
24.08. itata
24.08. Bajsa
24.08. katka37
24.08. mlavla
24.08. matejjana (NS)
27.08. katka 37 (AC)
30.08. srečka nosečka
30.08. lillchy123
31.08. pina-1
03.09. pegica1 (AC)
03.09. mary_lou
03.09. speli
04.09. p@tricij@
04.09. mala_pikica
05.09. ŽogiMarogi
06.09. listek 1
06.09. lillchy123
07.09. polonca78
07.09. Suzi*
07.09. tamala_82
07.09. Lanchy
07.09. brina2006
07.09. nizy
11.09. anandrej
11.09. zoya24 (M)
11.09. Meti7707
11.09. bamby
11.09. amaya
11.09. misar
12.09. Mbee
12.09. torcica(pregled,THT)
12.09. dolenjka
13.09. larisa
13.09. Lara76
11.10. Meti7707 (M)

držimo pesti za nosečki, ki imata danes pregled! user posted image

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.