|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  336 337 [338] 339 340   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
19.8.2007 7:11:56   
Anonimen
Jutroooo!

Še ena popolnoma neprespana noč je za mano....no sedaj pa se odpravljam v Logarsko dolino, da me svež zrak malo utrudi. Edinole vreme se mi zdi obupno kislo, bomo videli, če bomo morali po dežju hodit.

Pa ne no preveč naklofat......user posted image

(odgovor članu PBJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 8426
19.8.2007 7:20:58   
cuma
Dobro jutro nefretiti!

Eno user posted image  samo zate! Pa uživaj v logarski ... mogoče pa se bo dan še naredil! Pa ne pretiravaj s hojo ... da ne boste v treh prišli domov user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8427
19.8.2007 7:48:20   
Pikica pokica
IZVIRNO SPOROČILO: nana 27

Pikica Pokica, pol litra ??? he he...se ne bojiš, da bo user posted image  kar doma ven skočila?

user posted image user posted image , ko bi le šlo tako hitro!! Saj imam tako še samo dva tedna do PDP, poleg tega pa mi je g. zadnjič rekla, da bo po vsej verjetnosti še malo prej. Torej  bom tisti zadnji teden llahko zamudila, zato kar zdaj pijem že več čaja user posted image .

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 8428
19.8.2007 8:15:51   
lumpa6
dobro jutrouser posted image user posted image user posted image

a še kakšno bolijo kolki pa medenica,skratka vse okoli bokou tudi muca kot bi se vse zmehčalo da komaj hodim user posted image

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 8429
19.8.2007 8:22:45   
PBJ
a še kakšno bolijo kolki pa medenica,skratka vse okoli bokou tudi muca kot bi se vse zmehčalo da komaj hodim

Mene že kak mesec in je res neprijetno. Največ težav mi dela desni kolk, levi nič kaj dosti.

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 8430
19.8.2007 8:30:34   
Pikica pokica
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

dobro jutrouser posted image user posted image user posted image

a še kakšno bolijo kolki pa medenica,skratka vse okoli bokou tudi muca kot bi se vse zmehčalo da komaj hodim user posted image

Mene tudi že kakšen teden ZELO špika in boli vse spodaj. Je na pregledu potrdila, da se je glavica že spustila v medenični kanal in posledica tega je, da je tišči in boli.
Tudi komaj hodim oz. racam, ampak sem zadnje dni še najbolj aktivna, ker me ni več strah, če prej rodim. ( je tudi g. rekla, da je že donošen in da ne bi bilo nobenega problema)

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 8431
19.8.2007 8:55:04   
lumpa6
ja pavaju tudi od zadaj dol tišči kot na veliko potrebo user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 8432
19.8.2007 8:55:11   
jst86
lumpa veliko sreče jutri in čim lažji in hiter porod!upam da nam kdo sporoči ko bo mali prišel na svet!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8433
19.8.2007 8:56:26   
jst86
a vam tud ne pokaže od lillypie trakcov?

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 8434
19.8.2007 9:04:34   
nora
Dobro jutro tudi od mene!user posted image

lumpa, srečno jutri!user posted image user posted image user posted image
Mene vse boli, ko hodim, res sem kot racauser posted image me je kar sram, ampak kaj čemuser posted image
jst86, kot sem opazila, nobeni ne dela ticker od lilypie. Prislo je do napake, bojo poštimali.
Danes bova barvala stene v stanovanju. dobro, da je sonce zunaj, se bo hitro posusilo. Naslednji teden tudi midva bova imela vse poštimano za user posted image .user posted image

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 8435
19.8.2007 9:07:42   
Rožica*
Živjo!

Nikakor vam ne sledim.

Sem pa opazila da debatirate o dudi (termometer). JO ODSVETUJEM!!!!
Sem jo ravnokar vrnila v trgovino, ker ne kaže točno, pa še user posted image  je sploh ni želel potegnit.
Prodajalka pa mi je priznala, da jih dobijo veliko nazaj.

Šibam me že kliče :)

LP.

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 8436
19.8.2007 9:55:03   
LINA31
IZVIRNO SPOROČILO: PBJ

Sem mislila, da je dražja, ampak mi bomo kar pri navadnem digitalcu ostali, ker z njim tudi ni problem zmeriti temperaturo.

PBJ....katerga digitalca pa imate, kje si ga kupila? Baje so ti iz BC slabi in da ni res, da izmerijo temperaturo tako zelo hitro.

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 8437
19.8.2007 10:11:58   
lumpa6
mojuser posted image ima danes sindrom gnezdenja to je šele grozn, sm misla da ga imamo samo meuser posted image , pa to izgleda ne drži, moj decuser posted image pospravla še tist k se že kr svet od čistoče pa vozička glanca, pa cote pere pa suši v sušilcu sam še lika jih ne ,to pa najstarejša punca dela

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 8438
19.8.2007 10:16:33   
LINA31
A katera kaj ve kako je helenav? Nič se ni javila.
lumpa6...kar pustiuser posted image , da tudi on uživa v radostih...bolje to kot, da ni zainteresiran.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 8439
19.8.2007 10:18:37   
ašun

To imam pa jaz problem, Kar naprej na wc hodim, pa ničuser posted image .... ti boš vsaj kmalu že rešena, jaz imam pa še cel mesecuser posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 8440
19.8.2007 10:21:46   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: LINA31

A katera kaj ve kako je helenav? Nič se ni javila.
lumpa6...kar pustiuser posted image , da tudi on uživa v radostih...bolje to kot, da ni zainteresiran.

saj ga pustim, sam kr po luft frči, pa samo če grem mim me nahrul da je to li kr spucu

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 8441
19.8.2007 10:22:27   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: ašun

To imam pa jaz problem, Kar naprej na wc hodim, pa ničuser posted image .... ti boš vsaj kmalu že rešena, jaz imam pa še cel mesecuser posted image

ja upam da do srede

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 8442
19.8.2007 10:30:18   
Anonimen
Dobro jutro!

Spet ste včeraj dobro čvekale. Mi smo se včeraj potepali do poznih ur (neplanirano obtičali pri enih prijateljih) in ko sem prišla domov, mi ni padlo na pamet, da bi prižgala računalnik. Zdaj pa imam!! 
In ker sem bila cel dan "leteča", ponoči nisem mogla spat, ker me je tako bolela medenica. Boli me že več kot dva tedna - PA NIČ. Trebuh mi izgleda, kot pri pivcih iz Oktoberfesta - visi mi že čez hlače. Kaj niso rekli, da ko se ti spusti trebuh, da naj bi v treh tednih rodile?

Ko sem vas eno uro brala za nazaj sem razmišljala kaj vse moram komentirat, pa sem do zdaj že pozabila. Grem sesat - mogoče se vmes spomnim!

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 8443
19.8.2007 11:07:33   
andreja32
OJLA!

Evo, jaz sem včeraj skoraj do polnoči pucala po beljenju,...pol sem pa spala kot ubita.danes me pa možek pelje v kitajskouser posted image  na kosilo, popoldne bom pa pekla nutelino torto mmmnnjammmaaa.

LUmpa srečno,....sem ti kar fovž ker boš rešenauser posted image .

medeničnekosti bolijo tudi mene in to orenk.Komaj še hodim.

lp Andreja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8444
19.8.2007 11:11:46   
cuma
Evo me nazaj iz sprehoda. 2 uri sva se z Emo potepali po mestu, šli sva na metat kamenčke v morje ... no, Ema mi je skoraj oblečena pobegnila v vodo ... user posted image  ... zdaj pa sem jo dala spat. Moram priznati, da me tak sprehod z vmesnimi divjanji na igrišču že precej zdela, sploh če je vroče.
Zdaj si bom privoščila malo počitka, ker mi Tinkara daje signale, naj se malo ustavim user posted image .

medenica: jaz pri Emi sploh nisem čutila česa takega - zdaj pa me (pravzaprav že en mesec) tako boli, ko npr. vstajam iz postelje, da vidim zvezdice. Pravijo, da če nizko nosiš še bolj boli oz. ko se otroček spusti.

lumpa: a ti greš jutri v P? Sreeečno in da bi šlo hitro! Bomo v mislih s tabo!    

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8445
19.8.2007 11:13:25   
Anonimen
Jaz tudi danes ne rabim kuhat, ker si je moj otrok za rojstni dan izbral - PICO!! user posted image
Zato pa sedaj pospravljam. Ravnokar sem v pralni stroj stlačila tepih iz dnevne. Ne vem zakaj imam občutek, da non stop samo pospravljam, perem in likam!?user posted image

(odgovor članu andreja32)
  Neposredna povezava do sporočila: 8446
19.8.2007 11:49:04   
PBJ

PBJ....katerga digitalca pa imate, kje si ga kupila? Baje so ti iz BC slabi in da ni res, da izmerijo temperaturo tako zelo hitro.

Imamo ga iz lekarne: THERMOVAL-Hartmann - rdeče barve.  Malemu zmeraj z njim merim, pa sem še z živosrebernim parkrat preverila in ni bilo razlike.
Take stvari jaz raje v lekarni kupim.

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8447
19.8.2007 11:51:51   
Anonimen
Mi imamo OMRON-ovega za v uho in je O.K.

(odgovor članu PBJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 8448
19.8.2007 12:12:12   
nana 27
Moja dva sta šla na kolo..jaz pa kuham, perem, sesam. Zdajle imam končno malo odmora user posted image  Tudi mene bolijo medenične kosti. Ne spomnim se, da bi me bolelo v prvi nosečnosti user posted image  ampak zdaj pa tako, da tudi jaz vidim zvezdice user posted image  Jaz sem tudi termometer kupila kar v lekarni. Digitalnega z gibljivo konico fimre OMRON. Takrat je stal 10 EUR. Kasneje (pri Mihovih treh mesecih) smo dobili za darilo še ušesnega Braunovega in sem z njim zelo zadovoljna. Malo je treba odštet, ampak za tako malo zverco z mravljinci v riti, je to najboljše. Grem zdaj naprej gospodinjit user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8449
19.8.2007 12:27:43   
Anonimen
Se vidi, da je danes nedelja. Kje so vse čveke?
Vrjetno pri mamah ali taščah na kosilu. user posted image
Jaz ravnokar zaključujem s pospravljanjem, stroj bo vsak čas opral, potem pa šibam ven z otroci.user posted image

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 8450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  336 337 [338] 339 340   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  336 337 [338] 339 340   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?