|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  334 335 [336] 337 338   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
18.8.2007 21:47:09   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Ja, saj jaz bom zdaj kmalu offline, pa da ti ne bo izgovor, da sem jaz vsega kriva.  user posted image

user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8376
18.8.2007 21:47:23   
nana 27
Jaz sem pa v prvo bila z eno RR-jevko v sobi user posted image  Spoznali sva se oz. sem jaz njo po klistirju user posted image  oz. v čakanju, da naju "navije" za WC. Malo sva hodili še po hodnikih v sexy srajčkah, ampak so mene popadki že prej spravili v porodno. K sreči je takrat na forumu klepetala s svojo sliko v avatarju. Ona je rodila dve uri za mano. Prav prijetno presenečenje pa še v sobi sva čvekali.

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 8377
18.8.2007 21:49:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

IZVIRNO SPOROČILO: LINA31

A sem včeraj skozi dopisovanja zasledila, da si primorka?

če se nam ni zlagala-ker član noče razkriti svojega profila user posted image

Nisem! Že na seznamčku, ki ga je Guppy urejala piše, da sem iz Sežane in da bom rodila v Postojni. user posted image   Ampak nisi gledala. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 8378
18.8.2007 21:51:00   
Anonimen
Zanimivo Nana. user posted image  
Ampak kaj, ko jih ne bom spoznala (ne one mene no), ker nimamo fotke v avatarju. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8379
18.8.2007 21:57:25   
Anonimen
Punce, jaz grem pod tuš, pa spati.
Jutri dopoldanska smena ne bo imela veliko za prebrati. user posted image
No razen, če boste zdaj pridno čvekale pozno v noč.

Se beremo jutri popoldne.

Lahko noč. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8380
18.8.2007 22:07:45   
Anonimen
Nana - moj dragi na mleko ni alergičen. Edino mleka kot takega ne prenese - če ga spije, mu je slabo in bruhne. In to že od otroštva. Drugače pa lahko vse mlečne izdelke je... Tako da upam, da se bom lahko temu problemu izgonilauser posted image  med dojenjem. Drugo so pa lešniki in pečkasto sadje... Tisto je pa "ludnica". Pa alergija na penicilin... Eh, bo treba kar seznam naredit, da ne bi kaj slučajno pozabila... Madona kolk smo kompliciraniuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8381
18.8.2007 22:11:11   
lemavrica
Čer,

končno imava seatavljeno prvijalno in pojstlico. Sta bila moj dragi in moj stric pridna in sta danes vse dokončala. Zdej pride na vrsto še limanje nalepk in pa pospravljanje stvari v omaro. Potem pa še finalno čiščenje stanovanja, ki je sedaj kot gradbišče in nato grem lohka v porodnišnico.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8382
18.8.2007 22:15:49   
cuma
Dober večer!

Jaz se sploh več ne čudim, ko pridem na RR in je 10 strani več ... sem že navajena user posted image .

Danes je bil lep dan. Dosti smo pohajali, spali in se igrali, pa še k prijateljici sem šla na obisk za dve uri in se naklepetala kot se šika user posted image . Zdaj pa mojega ni - je šel na ene vaje.  Še malo, pa bo moral nazaj v službo, jaz pa sem se že tako razvadila ... ful je lepo, ko smo vsi trije doma in si planiramo dan po svoje.

Tinkara je danes precej aktivna, me pa ne brca tako boleče ko včeraj, ko se mi je zdelo, da mi bo križ ven vrglo. Na občasno otrdevanje sem se že tako navadila, da se sploh ne menim zanj. Ko bo bolelo, bom itak vedela, da so pravi popadki, ne?

Glede CR: Ko sem bila na predavanju za epiduralno in posledično na razgovoru z anesteziologinjo, sva se pogovarjali tudi o CR in o anesteziji. Rekla je, da veliko žensk odkloni lokalno, ker se bojijo in hočejo spati. Jaz vem, da bom raje budna. Ko sem šla prvič na CR me nekako ni bilo strah, zdaj pa me je, kljub temu, da je bilo prvič vse ok. A nisem malo čudnauser posted image ? Edino, kar mi je bilo neprijetno, je bilo čiščenje maternice ... ko je bila Ema že zdavnaj s tatijem ... tisto mi je ostalo v spominu, pa težko razložim zakaj, ker ni bila bolečina.

plenice: jaz sem jih imela pri Emi okoli 25, zdaj pa sem jih še dokupila, ker sem jih nekaj vrgla proč (madeži od kašic itd.). Povijalnih pa imam tudi okoli 8 ... to se še vedno lahko kasneje dokupi ... Emo smo široko povijali do 3. meseca kljub kolkom 1A.

misska: user posted image  ... upam, da ti je bolje. Mene je tudi prej nekaj zašraufalo po trebuhu ... pa ne vem od česa. Zdaj pijem metin čaj in upam, da ne bo preveč romanj na wc ... da se mi Ema ne zbudi, ker sva sami.

lemavrica: lepo user posted image ! Je fajn občutek a ne? Jaz bom v tem tednu tudi imela vse pripravljeno ... vsaj tako planiram, ker se moj datum za sprejem kar hitro bližauser posted image .

sandra: pri nas je tudi belega pri kinderladi najprej zmanjkalo user posted image !

tianna: lahko noč!!!!

nana: spet si super zadeve prilimala, še dobro,da te imamo!!! user posted image user posted image user posted image

dorotea: hvala za link!

< Sporočilo je popravil cuma -- 18.8.2007 22:19:48 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8383
18.8.2007 22:23:41   
cuma
nana: pa ne da sva ostali sami samcati?

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 8384
18.8.2007 22:28:14   
lemavrica
cuma ja tko je luštno videt k je že skor vse fertik.

Midva že komaj čakava da pride user posted image . Jest sem že malo utrujena od nosečnosti, moj user posted image  bi ga pa tko rad že videl.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 8385
18.8.2007 22:36:40   
nana 27
Ja, najhujši čveki sta šli počivat user posted image user posted image user posted image  Me bosta jutri obe za ušesa user posted image  Tudi meni je lepo, ko smo vsi skupaj doma. Dan hitreje mine pa še počivam lahko vmes. Zdajle greva z mojim gledat film. Ena od septembrk ga je predlagala - Blades of glory. Cuma, prav zanimivo, kako smo na trnih, čeprav smo že eno porodno izkušnjo skozi dale. Prej o tem nisem razmišljala, zdaj pa večkrat pomislim..ko se z vso hitrostjo bliža PDP user posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 8386
18.8.2007 22:49:16   
cuma
lemavrica: ja, se spomnim svojega moža, kako je bil nestrpen preden se je Ema rodila. Tudi zdaj je in se zelo veseli, da bo končno spoznal Tinkaro, vseeno pa se mi zdi, da je prvič vse nekoliko bolj napeto in nabito s pričakovanji in čustvi ... ko se zaveš, da boš v nekem trenutku postal starš ... user posted image . V drugo si že malo bolj pripravljen, čeprav jaz vsaj zase lahko rečem, da me obhajajo zelo podobni občutki kot prvič ...ker saj konec koncev bo spet čisto pravi majhen človeček, ki nam bo ponovno obrnil življenje na glavo in spet se bom zaljubila v še enega svojega - najinega otročka!

nana: čveki se bosta po moje še vrnili ... saj veš, nespečnost, pa odvisnost od RR ... user posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 8387
18.8.2007 22:50:55   
Anonimen
Čveki morata še večerno normo 10 strani izpolnituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cuma)
  Neposredna povezava do sporočila: 8388
18.8.2007 22:52:08   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: cuma

sandra: pri nas je tudi belega pri kinderladi najprej zmanjkalo user posted image !

user posted image user posted image user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 8389
18.8.2007 22:54:02   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: nana 27

Ja, najhujši čveki sta šli počivat user posted image user posted image user posted image  Me bosta jutri obe za ušesa user posted image

user posted image evo me nazaj

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 8390
18.8.2007 22:55:21   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: Žabonka

Čveki morata še večerno normo 10 strani izpolnituser posted image user posted image user posted image

tako je user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8391
18.8.2007 22:56:20   
cuma
Povej mi sandra, a zdaj ko imaš izpit, pa nič več ne prideš v Izolo ali kako?user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 8392
18.8.2007 22:57:40   
sandra85
odkar sem prišla iz bolnice ne vozim večuser posted image

se bojim, da me kej zgrabi...pa še noge me že cel teden tak bolijouser posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 8393
18.8.2007 23:01:18   
PBJ
Evo, mene od likanja, mož pa končuje, ker nisem več vzdržala. Noge imam vsebolj otečene - do kolen in do tja imam občutek, kot da nosim svinčene škornje na sebi.

Katera je napisala, da je utrujena od nosečnosti? Se ji pridružujem. Veliko bolj zdelana sem, kot v prvi nosečnosti.

Za user posted image  imamo vse pripravljeno, do PDP pa še imam 26 dni...

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 8394
18.8.2007 23:01:59   
cuma
Škoda no ... čeprav te popolnoma razumem, sploh v tej gužvi ... user posted image . Meni je tako fajn, da se nam ni treba več vsak dan prevažati naokoli ... zdaj se samo še v miru kotalim po izoli ... user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 8395
18.8.2007 23:05:54   
sandra85
ja sej-gužva,to pa splohuser posted image

se bomo septembra dobile z user posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 8396
18.8.2007 23:09:07   
cuma
se bomo septembra dobile z user posted image

user posted image user posted image user posted image  to pa nujno!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 8397
18.8.2007 23:11:17   
cuma
PBJ: to pa mora biti res zoprno ... meni so samo 2x otekle noge, pa mi je šlo na živce ... in ravno med likanjem - najbrž je res najhuje če na mestu stojiš ne?

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 8398
18.8.2007 23:17:03   
sandra85
ja, res je zoprno če ti noge otekajouser posted image
mene proti večeru začne leva noga že pečt-tak paše ko jo namočim v mrzlo vodo...

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 8399
18.8.2007 23:19:39   
nena80
Ne otečeno, ampak mravljinčasto/bolečo, baje mi user posted image  pritiska nekje na hrptenicouser posted image , kjer je živec za to roko....Naj bi bil pa to pogost pojav pri user posted image , vendar je bolj pogosto, da user posted image  bolijo noge ali pa križ...

IZVIRNO SPOROČILO: nena80

user posted image  Ima še katera težave z mravljinčasto roko? Jaz jo imam mravljinčasto/bolečo desno roko že cca 3 tedne. Prav zoprna zadeva, sploh nimam občitka kaj prijet, pa vse mi leti iz te roke user posted image !

imaš otečeno roko?

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 8400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  334 335 [336] 337 338   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  334 335 [336] 337 338   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?