cuma
|
Dober večer! Jaz se sploh več ne čudim, ko pridem na RR in je 10 strani več ... sem že navajena . Danes je bil lep dan. Dosti smo pohajali, spali in se igrali, pa še k prijateljici sem šla na obisk za dve uri in se naklepetala kot se šika . Zdaj pa mojega ni - je šel na ene vaje. Še malo, pa bo moral nazaj v službo, jaz pa sem se že tako razvadila ... ful je lepo, ko smo vsi trije doma in si planiramo dan po svoje. Tinkara je danes precej aktivna, me pa ne brca tako boleče ko včeraj, ko se mi je zdelo, da mi bo križ ven vrglo. Na občasno otrdevanje sem se že tako navadila, da se sploh ne menim zanj. Ko bo bolelo, bom itak vedela, da so pravi popadki, ne? Glede CR: Ko sem bila na predavanju za epiduralno in posledično na razgovoru z anesteziologinjo, sva se pogovarjali tudi o CR in o anesteziji. Rekla je, da veliko žensk odkloni lokalno, ker se bojijo in hočejo spati. Jaz vem, da bom raje budna. Ko sem šla prvič na CR me nekako ni bilo strah, zdaj pa me je, kljub temu, da je bilo prvič vse ok. A nisem malo čudna ? Edino, kar mi je bilo neprijetno, je bilo čiščenje maternice ... ko je bila Ema že zdavnaj s tatijem ... tisto mi je ostalo v spominu, pa težko razložim zakaj, ker ni bila bolečina. plenice: jaz sem jih imela pri Emi okoli 25, zdaj pa sem jih še dokupila, ker sem jih nekaj vrgla proč (madeži od kašic itd.). Povijalnih pa imam tudi okoli 8 ... to se še vedno lahko kasneje dokupi ... Emo smo široko povijali do 3. meseca kljub kolkom 1A. misska: ... upam, da ti je bolje. Mene je tudi prej nekaj zašraufalo po trebuhu ... pa ne vem od česa. Zdaj pijem metin čaj in upam, da ne bo preveč romanj na wc ... da se mi Ema ne zbudi, ker sva sami. lemavrica: lepo ! Je fajn občutek a ne? Jaz bom v tem tednu tudi imela vse pripravljeno ... vsaj tako planiram, ker se moj datum za sprejem kar hitro bliža . sandra: pri nas je tudi belega pri kinderladi najprej zmanjkalo ! tianna: lahko noč!!!! nana: spet si super zadeve prilimala, še dobro,da te imamo!!! dorotea: hvala za link!
< Sporočilo je popravil cuma -- 18.8.2007 22:19:48 >
|