|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2007
16.8.2007 22:28:22   
ajja
Ne, jutri bom pa doma. Prvi dan v tem tednu.user posted image user posted image  Pa eno dojenčico grem pogledat, staro 3 tedne. Se vidimo v soboto!
Nočko!

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
17.8.2007 0:08:40   
saska27
Zdravo,

na kratko se javljam, jezna kot 300 user posted image . Napisala sem cel roman, ko sem hotela potrditi, pa mi je internet zaštekal in vse je izgubljeno. Zdaj se mi ne da še enkrat pisati. Bom jutri. Grrrrrrrrrrrrrrr!

Mirno noč in lep dan vsem,
saša

P. S.: To pa ne smem pozabiti - hvala za lep sprejem user posted image

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
17.8.2007 1:59:40   
saska27
Zdravo ... spet jaz user posted image

Jeza je hitro popustila, meni pa se še da tipkati. Zdaj imam mir, ker otroka in user posted image tako kot vsi normalni ljudje ob taki uri spijo, zjutraj pa verjetno ne bom imela časa … Javiti pa se "moram", ne? Po vaši dobrodošlici bi mi gotovo bilo žal, če bi spet "odšla" in bi vas samo brala.  

Berem, da imate spoznavno srečanje. Jaz vas bom prišla spoznat kdaj drugič (v soboto že imam načrte, pa še brez avta smo trenutno). Razdalja mi načeloma ni problem.
A imate tudi kako "štajersko sekcijo" januarčic in se dobivate kje v Mariboru ali okolici? Morda katero od vas že poznam (na videz), pa niti ne vem … Na RR sem že dobila eno fajn kolegico (afrika, če po kakem čudnem naključju to bereš: user posted image …) in se ne bi branila še kakšne. Pa lepo bi bilo spoznati tudi vaše sončke, morda nekoč sošolce in sošolke našega Luke …  

Pri nas je novo to, da je Luka dobil drugi zob (spet presenečenje, brez težav) in da sem danes med dojenjem prvič občutila tak ugriz, da sem na glas zakričala. Zvečer me je, že fajn sit, ugriznil še enkrat in "za kazen" je moral zaspati odklopljen. Slabo uro se je premetaval po postelji, se prijemal za noge in tlačil prstke v usta, stegoval roke proti meni in me vlekel za majico … Nazadnje se je stisnil k meni, me objel in zaspal … Objem je bil tako lep, da sem na tisti ugriz kar pozabila … do naslednjič, ko bom spet vpila. Malo se bojim, kako bo šlo naprej. Dojila bi rada vsaj še pol leta ... Z Lano je bilo drugače. Prvi zob je dobila pri enem letu, dojila sem jo leto in pol, pa me nikoli ni ugriznila. Le proti koncu, ko se je dojila le še zjutraj in zvečer, me je nekaj dni nagajivo grickala, a tisto sploh ni bolelo, tole zdaj pa auččččččččč! Kak nasvet?

Moram pa našega user posted image  tudi pohvaliti: odkril je, da lahko samo z rokama (brez igrač) ustvarja zanimiv zvok, in od včeraj navdušeno ploska user posted image user posted image user posted image . Če je zraven Lana s kakšnim od svojih nastopov, ju je še večje veselje gledati …

Imam vprašanje: koliko nas je takih, ki doma cartamo fantka po imenu Luka? Ko sem na hitro preletela zadnjih nekaj strani, se mi je zazdelo, da je to ime omenjeno v vsakem drugem postu (ali pa ga le bolj opazim?). Očitno je Lukcev res ogromno. Meni je ime od nekdaj eno najlepših, a sem pred porodom vsem razlagala, da naš user posted image  zagotovo ne bo Luka, ker je to prepogosto ime, pa še sklanja se »čudno« (pri nas: Lukeja, Lukeju …). No, potem pa me je nekako prepričala total, ko je v eni debati napisala, da ji ni mar, kako pogosto je neko ime, pomembno je, da ti je všeč. Svoj argument je napisala tako simpatično, da se še zdaj velikokrat spomnim nanj(o). Glede sklanjanja pa sem se tudi pomirila – govorimo pač tako, kot govorimo, ko bo treba, pa bomo govorili (in ga sklanjali) prav user posted image .

Zvečer sem hotela pripraviti CD s fotkami, da bi jih dopoldan nesla razvijat, pa sem raje pisala "roman" in potem to, kar zdaj berete – še daljši "roman" user posted image . Zanimivo zgodbico o razvijanju fotk v Comtronu vam zaupam naslednjič.

Postelja kliče …

Lep dan,
Saša

P. S. eva1 – malo sem se zmotila glede razlike v mesecih, sem pa zato našla novo skupno točko – žal so to kilogrami, ki jih je treba dati dol user posted image  user posted image

(odgovor članu saska27)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
17.8.2007 8:09:34   
zima07
Velja za jutri v Čolnarni ob 10h

Manca12, velja?! Se vidimo...

LP

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
17.8.2007 8:31:00   
Aja32
Midve prideve!!!!

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
17.8.2007 8:53:10   
LUNA06
Ja midva tud, če se nama bo uspel zrihtat.Sva zdle ustala.

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
17.8.2007 8:54:41   
Aja32
IZVIRNO SPOROČILO: LUNA06

Takoj dol z interneta, pa otroka zrihtat pa nafutrat pa hitr u Lj... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
17.8.2007 9:38:50   
Manca12
IZVIRNO SPOROČILO: Aja32

Takoj dol z interneta, pa otroka zrihtat pa nafutrat pa hitr u Lj... user posted image user posted image user posted image

OK user posted image

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
17.8.2007 15:48:33   
LUNA06
Joj na drugo stran smo padle...

Evo ˇbabureˇdekce nabavlene!
Če še katero zanima, Intersport ima v akciji piknik dekce za 5,37€, če imaste pika kartico.

No zdej se pa odklopm, da me slučajno ne prepričate!user posted image

< Sporočilo je popravil LUNA06 -- 17.8.2007 15:57:08 >

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
17.8.2007 16:10:35   
Aja32

Joj na drugo stran smo padle...

Evo ˇbabureˇdekce nabavlene!
Če še katero zanima, Intersport ima v akciji piknik dekce za 5,37€, če imaste pika kartico.

No zdej se pa odklopm, da me slučajno ne prepričate!user posted image

Ma ni opravičila za odsotnost....user posted image

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
17.8.2007 16:13:09   
LUNA06
IZVIRNO SPOROČILO: saska27

Jeza je hitro popustila, meni pa se še da tipkati. Zdaj imam mir, ker otroka in user posted image tako kot vsi normalni ljudje ob taki uri spijo, zjutraj pa verjetno ne bom imela časa … Javiti pa se "moram", ne? Po vaši dobrodošlici bi mi gotovo bilo žal, če bi spet "odšla" in bi vas samo brala.  

Obvezno!

(odgovor članu saska27)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
17.8.2007 16:14:52   
Aja32
Kaj je zdej z MSN-jem... kje si Zima?

< Sporočilo je popravil Aja32 -- 17.8.2007 16:17:49 >

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
17.8.2007 16:16:27   
LUNA06
Dej se grem jst prklopt na moj kompjutr na msn!

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
17.8.2007 21:59:52   
ajja
Ja, kje pa ste vse?user posted image
Za jutri velja, ne? A mogoče katera rabi kaj jajčevcev? Jih lahko prinesem, ker jih imamo na vrtu preveč, da bi jih zmogli dokrajčiti sami.user posted image

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
17.8.2007 22:01:28   
Aja32
Manca12 je že na piknik prostoru... Sva ravno pred pol ure govorili po telefonu...
V glavnem - jaz bom naredila zelenjavno juhico za škorce (malo večje in naše male kričače)... Pa jo prinesem s seboj...

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
17.8.2007 22:06:25   
ajja
O, fino. Jaz pa imam dve solatki. Za odrasle.

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
18.8.2007 7:39:16   
zima07
Za jutri velja, ne? A mogoče katera rabi kaj jajčevcev? Jih lahko prinesem, ker jih imamo na vrtu preveč, da bi jih zmogli dokrajčiti sami.[/quote]

Z veseljemuser posted image ...  Se vidimo!

Lp

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
18.8.2007 21:26:36   
onina
Slikice z današnjega piknika pri Manci12 imate v mojem albumu - geslo GAŠPER.
Aja, pa moj možiček vas pozdravlja! user posted image

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
18.8.2007 21:27:57   
onina
GAŠPER

pardon - piše se z malo - gašper

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
18.8.2007 21:28:18   
LUNA06
Hudo!
Onina sem vidla da si gor in šla za foro gledat če je slučajno že kak albumček.In ne boš verjela iz prve uganla geslo.Super slikce!user posted image user posted image user posted image
A se da tud kako na mejl dobit?

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
18.8.2007 21:29:00   
LUNA06
IZVIRNO SPOROČILO: onina

No vrni mu pozdravčke!
Mojemu je pa malo žau...

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
18.8.2007 21:34:29   
onina
A se da tud kako na mejl dobit?

Ja, itak - daj mi za ZS pošlji mail.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
18.8.2007 21:50:27   
ajja

Oooooooo, super slikice. Jaz bi tudi kakšno.user posted image  Ti pošljem mail. Pa hvala za pozdrave in tudi mi mu jih vračamo.user posted image

quote]IZVIRNO SPOROČILO: LUNA06

Mojemu je pa malo žau...

Ja, saj mu je lahko.user posted image

Manca12, še enkrat hvala.user posted image user posted image user posted image  Bo treba ponoviti, mogoče kak kostanjev piknik, lahko pri nas, če vam ni predaleč.user posted image

Žiga danes kar ni mogel zaspati, smo se matrali (vsi, ja) kar celo uro. Menda preveč vtisov za en dan.

< Sporočilo je popravil ajja -- 18.8.2007 21:57:02 >

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
18.8.2007 22:02:57   
LUNA06
IZVIRNO SPOROČILO: ajja
Manca12, še enkrat hvala.user posted image user posted image user posted image  Bo treba ponoviti, mogoče kak kostanjev piknik, lahko pri nas, če vam ni predaleč.user posted image

Žiga danes kar ni mogel zaspati, smo se matrali (vsi, ja) kar celo uro. Menda preveč vtisov za en dan.

Jaz sem za, ni predaleč!Sem že razmišlala da bi biu pri nas, ampak na Štajerskem pa še nismo ble.

U naš pa je kar sam zaspau danes!

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
18.8.2007 22:06:57   
K_a_t_i

Luštni ste! Sem morala mal pokukat user posted image . Pa ful hudi komentarji mama onina user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

medicina ali naravna pot
cupacups

kaj dajete svojim otrockom ko jih kaj muci?

zdravila,mazila (66%)

domače pripravke (34%)

Število vseh glasov: 196

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!