|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2007
14.8.2007 13:41:24   
Aja32
IZVIRNO SPOROČILO: Manca12

Pijača: cviček (se mi zdi, da je še), pivo (laško seveda) user posted image , kakšni sokovi (jabolčni in še kaj).
Seveda bomo tudi kakšen kofetek skuhali vmes.
------------------------------------------------

Midva imava še nekaj cvička v hladilniku... Baje je dober, samo jaz pa cviček nisva najboljša prijatelja... user posted image user posted image user posted image No, če bo Fanta zraven, potem bo tudi cviček dober za mene....

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
14.8.2007 14:32:51   
Voni
Na hitro:

mogoče bo kateri ta informacija kaj prav prišla: http://med.over.net/forum5/read.php?151,4219471

Jaz sploh nisem vedela, da obstajajo kakšne vloge za znižano plačilo vrtca.

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
14.8.2007 14:35:44   
Manca12
IZVIRNO SPOROČILO: Voni

Na hitro:

mogoče bo kateri ta informacija kaj prav prišla: http://med.over.net/forum5/read.php?151,4219471

Sem danes po radiju slišala, da se menda rok za vloge za znižano plačilo vrtca izteče danes, ampak je treba letos poslati najkasneje do petka 17.8.!!

Če rabi katera vlogo za znižano plačilo vrtca naj pove, jo imam na pc v pdf formatu. Zgleda sem si jo enkrat dol potegnila, ko sem gledala za vrtce.

< Sporočilo je popravil Manca12 -- 14.8.2007 14:37:45 >

(odgovor članu Voni)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
14.8.2007 15:23:03   
K_a_t_i

Na hitro:

Sem danes po radiju slišala, da se menda rok za vloge za znižano plačilo vrtca izteče danes, ampak je treba letos poslati najkasneje do petka 17.8.!!

Če rabi katera vlogo za znižano plačilo vrtca naj pove, jo imam na pc v pdf formatu. Zgleda sem si jo enkrat dol potegnila, ko sem gledala za vrtce.

Kaj pa za tiste, ki gredo v vrtec z 2008? Kdo ve? user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
14.8.2007 15:28:32   
Natali07
To znižano plačilo verjetno velja za tiste, ki imajo že odobrene vrtce??? kako je pa z našimi, ki bodo šli med letom v vrtec in nas bodo obvestili tik pred zdajci če smo sprejeti v vrtec??? user posted image user posted image  Men ni nič jasno.

Piknika se pa mi ne bomo mogli udeležiti. Sta moja nečaka prišla predčasno z morja in bomo praznovali 18 in 19 let. Pa sem se že veselila, ker smo končno zdravi. No zdrava sta očka (prebolel norice - je že drugi teden v službi) in mamica (ki je imela vročino 38,5 in obležala). Urban je pa še vedno med zdravimi, brez noric in kakih prehladov. Kako se mu gode, no ne čisto alergija mu vsake toliko časa mal ponagaja.

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
14.8.2007 15:44:51   
bucka01
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Na hitro:

Kaj pa za tiste, ki gredo v vrtec z 2008? Kdo ve? user posted image

To je za tiste otroke ki vstopajo v vrtec še letos za naše januarčke pa se to naredi naknadno,po tistem ko dobiš odobreno vlogo za vrtec.
A vam ni malo nelogično da naši malčki pa ne bi bili upravičeni do tegauser posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
14.8.2007 16:03:55   
LUNA06
Bucka01 a ste dans soma?Mi šibamou Tolmin, pa bi nardili en postank umes.

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
14.8.2007 17:28:44   
LUNA06
Doma seveda?user posted image

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
14.8.2007 20:58:23   
Barbid
Živjo

Mi se jutri odpravljamo na štajersko in se vračamo v četrtek zvečer.
Gremo na obisk, pa mal v bazenčka.
Tako da, bi lahko prišle na kakšen čvek in kavico v petek.
Če se boste pa prej zmenile  user posted image  , pa ..... fajn se imejte..... kaj naj druzga rečem.

Lp Barbi

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
14.8.2007 23:43:59   
Aja32
Dober večer...
No, v večini vidim, da ste za petek... Ni blema... Midve se prilagodive...
Prvič v življenju sem naredila tiramisu (kuham že, ampak sladic pa nikoli nisem delala), pa se mi zdi ful preveč tekoč.... Vsi pravijo, "čimbolj jih namoč" -  baby piškote seveda, samo meni se zdi vse skupaj res preveč žmohtno...user posted image user posted image user posted image Sem mojemu ravno zdajle rekla, da bo to jed na žlico...

Jutri imamo piknik s taščo in tastem... To bo spet zanimivo... hrane spet na tone, kljub temu, da bomo točno štirje odrasli, Luka in Naja... user posted image user posted image user posted image Ampak OK - ona itak vedno pripravi hrane za cel bataljon...

No, grem spat... Ati je ravnokar svojo princesko nahranil, jo preljubčkal (mogoče misli, da jo bo s tem bolj uspavaluser posted image user posted image user posted image ) in zdaj gremo v mižale... Vsaj upam, da bo današnja noč malo bolj mirna...

Nočka, pa se kej mailamo jutri...

(odgovor članu Barbid)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
15.8.2007 8:39:34   
bucka01
IZVIRNO SPOROČILO: LUNA06

Bucka01 a ste dans soma?Mi šibamou Tolmin, pa bi nardili en postank umes.

No pa smo bili vse eno na user posted image  pa če bo šansa lahko še gremo samo poklič al pa piš tko kot učeri k če je lepo vreme sem jaz bol malo za rač.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
15.8.2007 14:01:28   
Barbid
Živjo

Mi se šele zdajle odpravljmo. Lana se je ponoči skoz zbujala, celo dopoldne je bla sitkana in kaj je vzrok...... dva zobka na enkrat.
Sem ji dala Capol sirup, da je malo zaspančkala, jest pa sploh noče.

Bom malo "prečekirala", kaj se dogaja na RR, ne vem vam pa čisto nič povedati, kdaj se vračamo.
Ali bomo podaljšali do nedelje, ali pa se vrnemo že prej.... odvisno kako bo z Lano.

Lepo se imejte, izkoristite teh nekaj sončnih dni in se "tipkamo".

Pozdravček
Barbi

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
15.8.2007 22:00:53   
Manca12
Ojla.

No, abstinenčne krize ni bilo, ker ni bilo pc 1 dan.

Smo šli pa na Kurešček peš. Ful fajn turca iz Javorja čez Četež. Sta se babi in dedi žrtvovala in nista šla peš pač pa sta naše otročke peljala z avtom.

Lepo nočko, upam da boljš ko prejšnjo (pr nas, mislim) user posted image

(odgovor članu Barbid)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
15.8.2007 22:33:27   
zojaB
Čer, kako ste preživeli praznično sredo?

ohja, kolk je tale mlaj zdele čuden, pr nas vse tko trka, da je groza. Leon je že tri dni in noči ena mala tečkica, dec je pa tud čist prteuser posted image .

Dans bi se po vseh pravilih mogli spokat na morje, pa še kar čurimo doma.
Leonu so se po modih  nardile pike, ki so rdeče, v centru vsake pikice se je nabrala tekočina, ki se je že izlila, zdej pa ma v bistvu majčkene ranice in ga ful peče, ker joka, ko se polula al pa ko ga umivam. Smo bli včeraj pri zdravniku (našega zdravnika ni blo, nadomeščal ga je en star ki se mu tud na stolu ni dal sedet) me je pa ta bedak od zdravnika napizdil, da kaj sploh hodim, da on nč ne vidi user posted image ??? Mislm, katastrofa. Mažem mu z Bepanten-plus, mpak nič ne pomaga. Zdej grem jutri zjutraj k enmu drugmu zdravniku, ker sta se danesspet dve novi  nardili. Ne vem kaj bi to blo. Pa že tko mu vedno pleničke menjavam na 2 uri, vedno umijem s toplo vodo, edino kar je sem s Pampersk prešaltala zdele na Huggies??  Mogoče je to, sam pol bi bla verjetno cela ritka??

No ja, v glavnem, če bo vse ok, odrinemo jutri na morje do torka, če pa ne bo ok in ostanemo doma, pa pridemo na piknik.

Moja vojska je zaspala. Zdele si bom pa privošla mal razvajanja, imam morsko sol, eterično olje sivke, dišeče svečke in umirjeno glasbo...pa seveda masažno kad.....mmmmmmm

...grem uživat...  papa

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
16.8.2007 8:38:08   
LUNA06

Na hitro:

A si zihr, da si nam poslala pravo vlogo?user posted image
Ker jst mam že eno drugo spisano.

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
16.8.2007 9:34:23   
LUNA06
IZVIRNO SPOROČILO: LUNA06

Na hitro:

A si zihr, da si nam poslala pravo vlogo?user posted image
Ker jst mam že eno drugo spisano.

Sem preverla!
Manca12 tvoja je napančna, žau!
Če rabi katera pravo, ji lahko jaz pošljem!

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
16.8.2007 11:02:25   
eva1
ja sej tisti ki gredo v vrtec decembra še ni treba vloge odat-to je za tiste ki gredo v vrtec septembra! vlogo je treba oddat 30 dni pred vstopom v vrtec-vsaj tako je pri nas!

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
16.8.2007 11:40:35   
Voni
Glede vloge za znižano plačilo vrtca je stvar sledeča (saj v Ribnici je tako):
- vlogo je potrebno oddati vsaj 15 dni pred vstopom otroka v vrtec (15.8. je bil rok za tiste otroke, ki gredo v vrtec s 1.9.)
- otrok lahko vstopi v vrtec, ko je star 11 mesecev (se pravi pri nas bo šla Tija z januarjem, ker decembra ne more iti, ker še ne dopolnila te starosti; se pravi, da bom koristila dopust, ker meni se porodniška izteče s 4.1. Vlogo bom tako oddala v decembru, ko bom urejala še ostale papirje (pogodbo) za vpis.
- vlogo je potrebno oddati v vrtec ali na občino. Na občini izračunajo v kateri plačilni razred padeš, če vloge ne oddaš plačuješ 80% cene, ker 20% cene krije občina (tukaj preverite koliko v vaši občini oz. v občini v kateri je vrtec v katerega boste dale otroka, prispeva občina)

Če pa vas še zanima koliko je polna cena za vrtec, pa poglejte na webu MŠŠ http://www.mss.gov.si/si/delovna_podrocja/predsolska_vzgoja/vpis_in_placilo/, spodaj imate datoteko .xls, kjer si lahko pogledato točno ceno oz. koliko vas bo "užgalo po žepu". Samo to je polna cena, potem je pa odvisno v kateri plačilni razred padete.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
16.8.2007 12:33:23   
Manca12
Velja za jutri v Čolnarni ob 10h?? Aja32 se strinja.

(odgovor članu Voni)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
16.8.2007 15:04:21   
Manca12
Glede na to, da so vremenarji popravili mnenje o sobotnem vremenu, bi bil piknik vseeno (žal za Luno06) v soboto.

Spoznavni piknik - 18.8. ob 11h, Javorje 6 (pod Turjakom):

- Manca12
- ajja
- Aja32
- Atena777
- Zima07                                                                       
- onina

- Georginah
- Voni 
- Barbid
- ZojaB ??

Prosim še za mail ZojaB in za ajjo nisem čisto ziher, da ga imam, da bi poslala še navodila za pot.

< Sporočilo je popravil Manca12 -- 16.8.2007 15:15:40 >

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
16.8.2007 15:23:37   
Manca12
IZVIRNO SPOROČILO: zojaB

Dans bi se po vseh pravilih mogli spokat na morje, pa še kar čurimo doma.
Leonu so se po modih  nardile pike, ki so rdeče, v centru vsake pikice se je nabrala tekočina, ki se je že izlila, zdej pa ma v bistvu majčkene ranice in ga ful peče, ker joka, ko se polula al pa ko ga umivam. Smo bli včeraj pri zdravniku (našega zdravnika ni blo, nadomeščal ga je en star ki se mu tud na stolu ni dal sedet) me je pa ta bedak od zdravnika napizdil, da kaj sploh hodim, da on nč ne vidi user posted image ??? Mislm, katastrofa. Mažem mu z Bepanten-plus, mpak nič ne pomaga. Zdej grem jutri zjutraj k enmu drugmu zdravniku, ker sta se danesspet dve novi  nardili. Ne vem kaj bi to blo. Pa že tko mu vedno pleničke menjavam na 2 uri, vedno umijem s toplo vodo, edino kar je sem s Pampersk prešaltala zdele na Huggies??  Mogoče je to, sam pol bi bla verjetno cela ritka??

No ja, v glavnem, če bo vse ok, odrinemo jutri na morje do torka, če pa ne bo ok in ostanemo doma, pa pridemo na piknik.

Probi mazati s Canestenom, mogoče so glivice. Ampak ziher mora biti že po enih treh mazanjih/previjanjih vidno boljše. Če ga nimaš, se ga da dobiti tudi brez recepta v lekarnah, se mi zdi, da je bil cca jurja starih SIT.

(odgovor članu zojaB)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
16.8.2007 20:36:59   
onina
Naš Gašper že lepo panča user posted image .  Jutri za kavico še ne vem, ker ima ati dopust, pa bomo  morda raje kam skočili (beri: šoping). Smo bili danes v BC, pa imajo še par rdečih trenerkic-hlač za jurja za 6-9 mesecev, pa so bolj tople. Smo bili v H&M, pa imajo same take podložene hlače, kar je čisto prevroče, če je otrok v stanovanju in ne zunaj.
No, potem velja za piknik v soboto - mi pridemo - bom spekla eno kokosovo pecivo.

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
16.8.2007 21:09:49   
Manca12
IZVIRNO SPOROČILO: onina
Naš Gašper že lepo panča user posted image .  Jutri za kavico še ne vem, ker ima ati dopust, pa bomo  morda raje kam skočili (beri: šoping). Smo bili danes v BC, pa imajo še par rdečih trenerkic-hlač za jurja za 6-9 mesecev, pa so bolj tople. Smo bili v H&M, pa imajo same take podložene hlače, kar je čisto prevroče, če je otrok v stanovanju in ne zunaj.
No, potem velja za piknik v soboto - mi pridemo - bom spekla eno kokosovo pecivo.

Ja, pol se pa oba oglasta, pa še brez avta nisi user posted image

Mi smo pa že par stvari za soboto nabavili in zapravljali v BC - kupili avtosedež za Tjašo, ker Žaku že precej nogce ven bingljajo iz lupince in še v akciji je bil ta (Römer kidfix), ko smo ga itak imeli namen kupiti sicer malo kasneje - po dopustu vsaj, ampak.....

Se vidimo!

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
16.8.2007 21:11:39   
ajja
Manca12, sem ti poslala moj mail na ZS. Kaj pa naj prinesemo v soboto zraven? Vidim, da bo onina naredila pecivo. Bom jaz tudi nekaj spekla. Pa prinesem še kako solato?

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
16.8.2007 22:20:18   
Manca12
IZVIRNO SPOROČILO: ajja

Manca12, sem ti poslala moj mail na ZS. Kaj pa naj prinesemo v soboto zraven? Vidim, da bo onina naredila pecivo. Bom jaz tudi nekaj spekla. Pa prinesem še kako solato?

Super. Lahko, če se ti da. Prideš tudi ti jutri?

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

oblačila
Lelly28 RR

kje največkrat kupujete oblačila za otroke?

v fizičnih trgovinah (64%)

v spletnih trgovinah (9%)

kupim/dobim rabljeno (27%)

delano po naročilu/šivam sama (0%)

Število vseh glasov: 11

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!