zojaB
|
Čer, kako ste preživeli praznično sredo? ohja, kolk je tale mlaj zdele čuden, pr nas vse tko trka, da je groza. Leon je že tri dni in noči ena mala tečkica, dec je pa tud čist prte . Dans bi se po vseh pravilih mogli spokat na morje, pa še kar čurimo doma. Leonu so se po modih nardile pike, ki so rdeče, v centru vsake pikice se je nabrala tekočina, ki se je že izlila, zdej pa ma v bistvu majčkene ranice in ga ful peče, ker joka, ko se polula al pa ko ga umivam. Smo bli včeraj pri zdravniku (našega zdravnika ni blo, nadomeščal ga je en star ki se mu tud na stolu ni dal sedet) me je pa ta bedak od zdravnika napizdil, da kaj sploh hodim, da on nč ne vidi ??? Mislm, katastrofa. Mažem mu z Bepanten-plus, mpak nič ne pomaga. Zdej grem jutri zjutraj k enmu drugmu zdravniku, ker sta se danesspet dve novi nardili. Ne vem kaj bi to blo. Pa že tko mu vedno pleničke menjavam na 2 uri, vedno umijem s toplo vodo, edino kar je sem s Pampersk prešaltala zdele na Huggies?? Mogoče je to, sam pol bi bla verjetno cela ritka?? No ja, v glavnem, če bo vse ok, odrinemo jutri na morje do torka, če pa ne bo ok in ostanemo doma, pa pridemo na piknik. Moja vojska je zaspala. Zdele si bom pa privošla mal razvajanja, imam morsko sol, eterično olje sivke, dišeče svečke in umirjeno glasbo...pa seveda masažno kad.....mmmmmmm ...grem uživat... papa
|