|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  316 317 [318] 319 320   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
17.8.2007 12:21:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Žabonka

user posted image user posted image  Hja, kako pa naj kaj drugega počnem, kot sedim po turško na kavču in neumnosti klatim na RR, če imam pa taaaaaaaaaakoooooooooo velik trebuhuser posted image user posted image  Še posodo pomivam tako, da postrani stojim. Ko kuham, imam ves čas občutek, da si bom popek skuhala ali spekla. Ko dajem prat perilo, se je cel podvig dvignit iz počepauser posted image user posted image user posted image  Zobe si pa itak tako umivam, da se z ritjo naslonim na pralni stroj, trebuh "pade" pred umvalnik, z glavo pa komaj dosežem do pipe...user posted image  In potem pravijo, da je nosečnost najlepše obdobje v našem življenju user posted image user posted image user posted image

Tako si me nasmejala. user posted image  user posted image  user posted image  Pa še podobnost z mano vidim. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7926
17.8.2007 12:23:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nefretiti

Vse pravite, kolikokrat hodite ponoči na WC......jaz grem pa samo enkrat, pa še to ob kake 3.30, po tem, ko se opomnim, da je mogoče pametno iti.

Jaz grem tudi samo 1x. user posted image  Mam prav eno uro, od 4:30 pa do 5:00 grem zagotovo na wc.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7927
17.8.2007 12:44:47   
Anonimen
Pa kaj zatekaš Tianna, ali podnevi nadoknadiš?

Jaz sem vedno bila kamela......v službi nikdar nisem šla lulat. Torej od 7h do 4h brez problema zdržim / sem zdržala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7928
17.8.2007 12:47:20   
Anonimen

Pa kaj zatekaš Tianna, ali podnevi nadoknadiš?

Jaz sem vedno bila kamela......v službi nikdar nisem šla lulat. Torej od 7h do 4h brez problema zdržim / sem zdržala.

Prav nič ne zatekam, saj zato mi je čudno.
Nadoknadim popoldne? Hmm, no saj popoldne grem večkrat na WC, ampak se mi še vedno zdi v mejah normale.
Tudi jaz sem v službi vedno lahko zadržala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7929
17.8.2007 12:50:52   
lemavrica
K bi še meni ratalo it samo 1x na noč  na wc, grem pa min. 2x, no so kake noči ko mi rata samo 1x ampak to se zgodi tam 1x na 14dni.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7930
17.8.2007 12:53:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

K bi še meni ratalo it samo 1x na noč  na wc, grem pa min. 2x, no so kake noči ko mi rata samo 1x ampak to se zgodi tam 1x na 14dni.

Ko bi jaz le lahko šla večkrat, pa ne glede na to ali ponoči ali podnevi......samo da bi manj otekala.

Vidiš to......sosedova trava je zmeraj lepše barve.

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7931
17.8.2007 12:59:59   
Anonimen

samo da bi manj otekala.

Vem, da si že pisala o tem, ampak se ne spomnem kaj točno si napisala. Torej, kako si lahko sploh pomagaš, da ne bi otekala? In kaj reče ginekolog?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7932
17.8.2007 13:15:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: _mala_
A vam pa CTG-je kar že delajo..od kdaj naprej pa naj bi to blo?

Meni ni naredil niti enega. Iskreno povedano, ne vem niti kako to izgleda. user posted image  Tiste slušalke ti da na trebuh in gleda monitor, al kako??
Nana, glede na to, da imava istega ginekologa - vprašanje zate. A on ima ta CTG tam v ordinaciji al moraš v porodnišnico? Po roku al tudi prej? Nekje sem namreč prebrala, da nekateri ginekologi delajo CTG- je le po roku. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7933
17.8.2007 13:45:48   
mony79
Evo mene s pregleda... vse je ok, še popolnoma zaprta, CTG ravna črta...

Novi podatki za seznamček: 35+1, +10,5 kg, obseg 105 cm

Tudi v Šempetru imajo CTG v isti sobi kot sprejemnico in slišiš od vsake vse. Vsaj malo bi lahko poskrbeli za intimnost in varovanje osebnih podatkov user posted image user posted image

Šibam jaz v Italijo po zadnjih nakupih za našega user posted image . Lep vikend vsem in čimmanj zatekanj in nočnih pohodov do WC-ja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7934
17.8.2007 13:48:46   
zvezda71
CTG začnejo delati načeloma če je vse BP po 36 tednu, tako mi je rekla sestra včeraj v Leonišču, ko sem imela pregled. Mene je včeraj moja gin.(prof. Meden) naročila za čez 3 tedne pa sem jo vprašala če ni to malo prepozno je rekla če bo kaj itak moram takoj v porodnišnico, da pa se ji zdi brezveze da me matra po tej vročini in se hodim kazat. Po eni strani sem bla malo jezna ker jaz bi itak bla najrajši 24ur priklopljena na ultrazvok, ctg in še kaj da bi lahko gledala bebicouser posted image ampak si mislim hvalabogu da je vse ok in da ni potrebe da visim pr zdavnikuuser posted image . Sem pa kar malo potolažena ko vidim, da tudi ve nespite ponoči, meni se že meša, včeraj ponoči sem prebrala celo knjigo 3v postelji.
Lepo uživajte v nosečniških "radostih" še malo pa bo...prihod naših bebic na ta naš ljubi planet. Tiste, ki pa jih že imate tu srečnice jaz bi jo tudi že rada držala v naročju. Uživajte drage moje!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7935
17.8.2007 14:00:41   
Zoya27
lepo pozdravljene. ja za ctg je od 36 tedna naprej.

ar pa se tiče nočnih sprehodov imam jaz povprečno 3 na noč

(odgovor članu zvezda71)
Neposredna povezava do sporočila: 7936
17.8.2007 14:05:05   
Zoya27
punce eno vprašanje.
user posted image a se katera trudi z masažo presredka? meni so svetovali masažo s pomočjo olja pšeničnih kalčkov

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 7937
17.8.2007 14:09:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Zoya27

user posted image a se katera trudi z masažo presredka? 

Jaz ne.

(odgovor članu Zoya27)
  Neposredna povezava do sporočila: 7938
17.8.2007 14:44:58   
dorotea
Ojla! Tud jaz sem s pregleda...vse b.p. s Patricijo! Mala je z glavico NAVZDOL!!!!Jupiiii!!!! Sicer pa sem še prav zaprta, in tud je še kar visoko, tko da ne zgleda da bo v kratkem kaj...do izpita začetek septembra bo še počakala..sam da ne bo ratal oktober!user posted image
Opravila sem tisti bris za bakterijo, edino hemoglobin imam kar fajn nizek, tko da sem tud jaz dobila tisti sirup...upam da ne bom imela po njem prebavnih težav. Naročena sem čez 14 dni, pol pa še na izpit, in pol komot rodit!
Za masažo presredka se pa ne bi spomnila, tako kot se ne za vaje medeničnega dna(čeprav bi se mogla).
Bodte lepo, grem dat sušit, kaj skuhat, pol pa za knjigo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7939
17.8.2007 14:46:44   
Anonimen
user posted image  za uspešen pregled!
In kako izgleda tisti pregled za bakterijo? Kaj krvaviš po njem?

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 7940
17.8.2007 15:05:51   
Anonimen

punce eno vprašanje.
user posted image a se katera trudi z masažo presredka? meni so svetovali masažo s pomočjo olja pšeničnih kalčkov

Jaz tudi ne..se mi ni dalo, enako pa tudi z vadbo za mišice medeničnega dna..sem očitno bolj lene sorte.

Jaz sem pa prej malo zaspala zraven tv pa ventilator je pihal cel cajt vame, drgač tak ne bi mogla, ko je tako vroče. Noge pa mam vedno bolj okrogle, prsti so tak čudni, je pa verjetno kriva vročina. Na CTG pa mene verjetno ni dal zato, ker je blo vse ok do zdaj, zdaj pa me bo verjetno, če sem pa že čez 36.teden. Bomo vidli.

Lepo se imejte..pa nekje v senčki seveda!

(odgovor članu Zoya27)
  Neposredna povezava do sporočila: 7941
17.8.2007 15:18:12   
LINA31
Jaz si bom presredek začela masirat tam v 36 tednu. Sem dobila od kolegice eno fajn massažno olje "Damasssageol". Ona je rodila aprila deklico, veliko 55 cm in težko 4 kg (Prvi porod) in ni bla nič šivana ali rezana..si pa je mazala od 36 tedna in rodila 3 dni čez rok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7942
17.8.2007 15:34:03   
Anonimen
Ma mene sploh ne skrbi, če bom šivana al rezana al kaj že; samo da moj user posted image  pride zdrav na ta svet. Raje, da me oni prerežejo, da mu pomagajo, kot pa da se kje ustavi.

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 7943
17.8.2007 15:42:38   
Zoya27
čuj, od kje pa je to olje?

no, saj jaz sem tud rajši rezana in šivana, kot pa da bi bilo z user posted image  kaj narobe, ampak, če bo masaža kaj pomagala, da ne bi bila, pa hvala bogu.

prvi ctg imam v četrtek, ko bom noseča 37t2d, za hemoglobin pa sem ta teden dobila tablete, nimam nič težav z njimi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7944
17.8.2007 17:13:09   
dorotea
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

user posted image  za uspešen pregled!
In kako izgleda tisti pregled za bakterijo? Kaj krvaviš po njem?

Ma nič posebnega...kot ponavadi se razčeperiš na tistem stolu, pol pa ti z eno tako palčko podrgne po vhodu v nožnico in tudi v tazadnouser posted image ...niti ne čutiš, kaj šele da boli al krvaviš...sam tko mal nelagodno je.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7945
17.8.2007 18:30:24   
dorotea
Moje mere:35/5, +10kg, 98cm(+28)
Kje ste vse danes?

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 7946
17.8.2007 18:39:58   
Anonimen
dorotea to se tudi jaz sprašujem..se vidi verjetno, da je petek.. pa naše septembrke hodijo kar naprej že rodituser posted image
meni je tudi kar dolgcajt, celi dan že čepim na računalniku pa ga mam počasi tudi že poln kufer, samo kaj, ko nimam kaj druga delat, po tv pa same limonadeuser posted image
Z mojim se nekaj menima, da bi šla malo na sprehod v nakupovalni center pa se mi zdi, da mi še do tega ni, ker se pol moram zrihtat. Moje noge pa so danes tak čudno okrogle..no prsti vsaj.

aja dorotea a tale pregled za tole bakterijo pa vsem delajo? Ker sama to prvič čujem za kaj takega.

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 7947
17.8.2007 18:44:56   
dorotea
ja kar navadta se lepo na sprehode, ker jih bo polno potem z vozičkom.user posted image Komaj čakam tud jaz.
Ta pregled delajo na željo al pa ti ginekolog predlaga. Je samoplačniški, kakšni ginekologi rečejo drugi ne. Moji g. je moja sestra sama omenla, zato je pol tud mene vprašala, če bom šla. Ni tolko drag, pa čez gvišno ga ni, pa sem šla. To je sam en bris več, nič posebnega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7948
17.8.2007 18:46:28   
LINA31

čuj, od kje pa je to olje?

Nevem. Bom to kolegico  vprašala, pa sporočim. Je pa res super.
Valda, da želim tudi jaz, da je moj user posted image  čim bolj zdrav in da mi je vseeno, če sem rezana, ampak če se lahko pomaga, pa raje probram z masažo, ker vem, da so ene res full boge in jih šivi zelo bolijo in potem tudi razpoloženje ni najboljše.

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 7949
17.8.2007 18:46:32   
dorotea
Pač izključiš, da nimaš bakterije v nožnici in da je tvoj malček varen. Ni pa obvezen.

Ej kaj te plenice so full dražje v trgovini kot v Tosami...ne vem, če bi pošiljala mojga v Domžale!

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 7950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  316 317 [318] 319 320   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  316 317 [318] 319 320   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

porod
lilip

Ste ob porodnih bolečinah tudi kaj kričale zraven?

Ja, kar veliko (18%)

Sem, samo ne preveč (26%)

Ne, nisem (47%)

Se ne spomnim:-) (9%)

Število vseh glasov: 385

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!