|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  315 316 [317] 318 319   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
17.8.2007 6:14:20   
dorotea
Kaj spet sem prva? Pridne, kar dejte lepo spančkat...mene je želodec zbudil, ma drgač sem pa kar fajn spala...evo, zdej pijem donat in jem kos kruha, pol grem nazaj zalegnit, čez 2 urci pa auf in na pregled h ginekologinji. Gremo skupaj s sestrico in njeno ta malo Aniko. Nana, ko si me spraševala, ta moja nečakinja je pravi cuker, pridkana ko rožica, sedaj je imela 2 meseca in je odkrila polžeka ki visi nad njo, pa ga tolče z rokico in se mu smeje in to je sposobna delat kar celo uro...prava smeška. Skoraj nič ne joka, se rada meni s tabo in ponoči se sam še en krat podoji...a ni super punca?user posted image . Moj lubi, se je kar zalubu vanjo in bi jo kar ves čas imel po rokah, ko pride na obisk, se moram prav borit, da jo popestvamuser posted image ...Kaj bo šele pri naši pupiki!...itak bo tatova punčka, sam da jo ne bo preveč razvajal. Komaj čakava!

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 7901
17.8.2007 7:11:26   
Anonimen
jutro!

evo pa vseeno nisem šla v P. sem počivala in jamrala in vstajala in lulala in vse živo v umetniškem stilu nasedlega kita na obali Severnega morja, ki žalostno gleda in čaka, da ga rešijo; ampak v P pa nisem šla.

Možek prihaja danes, pa bo vsaj psihično bolje, za par dni. (ker potem spet mora it, zato)

včeraj pri G se mi je ponovno zgodilo to kot pri prvi nosečnosti - sja veste tiste ki ste iz Lj, daje CTG in svetovanje v istem prostoru... No in jaz ležim tam (jasno v stilu nasedlega kita) poslušam srček, in na svetovanje pride ženska, ki -

so jo z Metelkove poslali brez napotnice na ginekološko, ker je baje ne morejo vzet pred koncem septemnbra, in je reva obupana prišla tja, da praša kaj naj naredi, ker je 7 tednov noseča in hoče splavit. OK boste rekle zdaj to ni tema za naše klepete, me noseče itd. Ja res, težko je to poslušat ko ravno zraven utripa srček mali, ampak pomislite kako je bilo pa tej ženski? Pismo povsod okrog nje nosečnice, mjo pa pošiljajo sem in tja, ker ji en kreten v ZD noče izdat napotnice...
No in potem ji sestra razloži, da MORA imet napotnico, da naj gre kar nazaj in pove, da jo MORAJo po zakou vzet v roku enega tedna, in ona v solzah reče hvala oa oprostite in gre. Sestra pa pride k meni, gleda CTG in hkrati komentira, kako, da če nočejo delat splavov (zdravniki) naj to povejo direktno oz. naj se naredi zakon, ne pa takole, da kar mutijo... In govori in govori na to temo, jaz pa se smehljam in čakam da bo konec....

Evo že tadrugič skoraj ista situacija..... Mislim, ala im vera, res je Leonišče staro in ni prostora ampak a mora bit res svetovanje pa CTG skupaj????? Mislim mene npr. take stvari ful zrukajo, ker se pač znam postavit v kožo drugega, čeprav morda ne odobravam njegovih dejanj ali izbir, ampak, priznati morate - mučna situacija.

No tako. sem se skašljala.

Spala sem relativno dobro, upam da danes ne bo tako vroče - nekaj so obljubljali dež, ampak meni pogled skozi okno govori malo drugače. No samo da ne bi bilo vroče.

Imejte se! Bom poskusila bit doma če bo le šlo.

eh sem pozabila - včeraj sem za hčerko kupila darilce, ki ji ga bo bratec prinesel in dal ko se bosta prvič videla - ne glede da je hči stara že 9 let, se mi zdi to ena genijalna ideja za prvorojence - no pri naši, ki je že skoraj v predpuberteti je to verižica z delfinčkom. Malo tudi, da bo imela spomin na ta dan. Če je ne bo seveda zgubila. ampak to je že druga tema. A boste ve tudi takole presenetile svoje prvorojence?

Zdaj sem pa res pretiravala z dolžino svojega posta, pardon.

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 7902
17.8.2007 7:28:48   
nana 27
Dobro jutro!Dorotea, še malo pa boste imeli še eno princesko user posted image  Dobro opravi na pregledu user posted image  Misska, ja groza no, da te takole levo desno šibajo in na vsakem koraku moraš razlagat, po kaj si prišel. Splav gor ali dol - še vedno smo ljudje in bi lahko drugače uredili naročanje in napotnice. Ideja z darilom je super. Pri nas pa ne bo igračke, ker Miha še ne dojema teh stvari. Njemu še nič ne pomeni, če mu rečeš, da je tovornjaka dala babi ali da ga je dal dedi. Vse, s čimer se igra, je samo njegovo, zato zanj dejstvo, da mu je kdo kaj dal, nič ne pomeni. Ga bova pa en mesec hecala z bonbončki in mu jih nastavljala po stanovanju, češ da jih je dojenček prinesel. To že takrat, ko bom jaz v P. Ne vem, če je to dobra ideja, ampak zaenkrat še nič pametnejšega na vidiku. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7903
17.8.2007 7:44:27   
lumpa6
dobro jutrouser posted image user posted image

kako ste spale, jaz sem š kr samo trebuh obrnt je pa že ceu podviguser posted image user posted image , pa danes sem šla samo 2krat na wcuser posted image , sedaj me pa nujni opravki čakajo

(odgovor članu andreja32)
Neposredna povezava do sporočila: 7904
17.8.2007 7:45:08   
Anonimen
nana, pravijo da je to odlična finta prav za take čurimurije kot je tvoj Miha - mislim za ublažitev ljubosumja pri prvorojencih, ki so še majhni. pa vsem tistim, ki bodo prišli potem na obisk "pogledat dojenčka", naroči (če se le da) da majo tud kaj za Miho, al pa imej ti pri vratih pripravljene male zavitke zanj.

pa še nekaj - v P, ob prvem obisku, spuste iz rok dojenčka in se takoj intenzivno posvetite prvorojencem! vsaj za nekaj minut, potem pa predstavite novega člana.

pri nas sicer ni govora da bi bilo kako ljubosumje, samo se pa sprašuje, kako bo potem, ko bomo štirje, kakšno bo njeno mesto v družini in podobna vprašanja in to je treba pošlihtat!

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 7905
17.8.2007 7:53:42   
nana 27
Misska, vem, da je super ideja...z atijem pridno kravžljava možgančke user posted image  kako bova tole izpeljala. Vem, da je treba veliko pozornosti usmeriti na prvorojenca, po drugi strani pa ne bi rada delala pretiranega pompa. Upam, da še ne bom šla tako kmalu rodit - bi si rada še eno knjigo izposodila v knjižnici "Bratci in sestrice", če bom še tam dobila kakšno idejo. Lahko, da sploh ne bo hudo in bo lepo sprejel dojenčka, ampak ima ravno tako obdobje (prej ga ni bilo), da sem zmedena. Se mi zdi, da čuti, da se bo nekaj spremenilo..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7906
17.8.2007 7:55:54   
Pikica pokica
O, tudi jaz se sprašujem, kako bo z našim prvorojencem po porodu. Zdaj je tako navdušen na trebuščkom, dojenčkom v njem... Vsak dan sprašuje, kdaj bo že sestrica prišla ven... Ampak potem vem, da bo prisotno tudi ljubosumje. Z možem sva že nabavila darilo zanj, ki mu ga bo prinesla sestrica, ko jo bo prvič prišel pogledat in nekaj manjših stvari, ki jih bo dobil na naslednjih obiskih ( upam, da ne bom predolgo notuser posted image ) in upam, da ga bova s tem vsaj malo potolažila.

Drugače pa sem danes ODLIČNO spala user posted image user posted image user posted image . Samo 2x sem šla lulat ( drugače vsaj 5x), nič se nisem premetavala, zbujala... Očitno kofetkanje, shoping in user posted image pomaga!!! EVO - TO JE RECEPT ZA VSE, KI NE MORETE SPATI user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7907
17.8.2007 8:05:46   
PBJ
Jutro, vsem skupaj.
Danes sem kar dobro spala, razen obiskov WC-ja je bilo še kar. Jure me je zjutraj ob 7-ih prišel zbujat na softly način. Vleže se poleg mene, potem pa me začne obdelovat po obrazuuser posted image

Miška, mi bomo pripravili za Jureta darilo od novorojenčka. On pa bo šel skupaj z atijem, ko bom v porodnišnici po darilo za novorojenčka. Bo pomagal izbrati.
Ožjim sem pa že razložila, da ko pridejo na obisk, najprej Jureta pocartajo, potem šele novorojenčka. No, tiste prve dneve bo verjetno malo kriza (ali pa tudi ne), potem pa bo pomoje OK.

Nana, potem pa bova sedaj imele drugačno situacijo in bo novorojenček veliiiiiiiko spaluser posted image user posted image user posted image user posted image . No, Jure ni veliko jokal, ampak bil pa je res veliko buden sploh za prve tedne, pa pri dojenju je bil prepočasen in sem ga imela več kot uro na prsih, da je sploh kaj pojedel. Potem pa se je uštimalo in dojila sva se 21 mesecev.

Ženske, debate lahko shranite najprej v Word (kopirate), potem pa na kakšen CD. Jaz sem v prvi nosečnosti to naredila. Sedaj pa ne vem, ko pa je toliko strani in koliko jih še bouser posted image user posted image

To pa ni fino, da napovedujete gnečo v porodnišnici. Ko sem prvič rodila je bila tudi gneča, pa še dopusti (Julij) in osebje ni bilo dobro razpoloženo, se je čutila napetost.

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7908
17.8.2007 8:39:30   
nana 27
PBJ, super, da vama je uspelo dojenje. Pri nas je zaradi refluksa tudi jedel bolj počasi pa vmes jokal. Z gosto hrano se je nato situacija uredila. Upam, da zdaj ne bo refluksa. Kje je zdaj tisti proseči smiley od Sandre??? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 7909
17.8.2007 8:48:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: misska

jutro!

evo pa vseeno nisem šla v P. sem počivala in jamrala in vstajala in lulala in vse živo v umetniškem stilu nasedlega kita na obali Severnega morja, ki žalostno gleda in čaka, da ga rešijo; ampak v P pa nisem šla.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7910
17.8.2007 8:53:06   
LINA31
Hojla,
sem vas včeraj samo brala, saj sem vidla kolk ste naklofale in se mi ni ljubilo. Drugače sem kar fajn, čeprav me vsake tolk časa kar malo panika zgrabi, da se "d" day bliža. No, jaz imam sicer še 5 t, ampak vseeno.user posted image
Drugače pa ni nič posebnega, grem danes dati kri za toksosplasmozo, in upam, da ne bo gužve.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7911
17.8.2007 8:55:53   
Anonimen
Dobro jutro!

Tudi jaz sem imela tri nočne pohode. Med enim (ob pol treh) sem se celo tuširala, ker sem se prebudila tako prepotena, da sem imela mokre lase in pojšter. Ne vem kaj se mi zadnje dneve dogaja - STRAŠNO SE POTIM. Drugače se jaz v osnovi ne potim veliko - pravzaprav skoraj nič. Mislim, da me malček dobro kuri.

Še zmeraj sem cela pijana od spanja. Ravnokar sem pojeddla kos kruha in spila veliko user posted image . Vmes sem razmišljala, kako bom v porodnišnici preživela brez obvezne jutranje kave. Z mojim nizkim pritiskom se bom verjetno zaletavala v stene. Ali pa da rečem mojemu user posted image , da mi kupi Jakobs v pločevinki in vsako jutro VESELICA!!!

Sem odvisnik od user posted image , res pa je, da ne spijem več kot 2 na dan.

Otroci me vlečejo, da jim naredim zajterk!!!

Se tipkamo kasneje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7912
17.8.2007 9:05:05   
Anonimen
Dobro jutro user posted image !

Da se še jaz pofočkamuser posted image  Spala sem kar OK - samo dvakrat sem racala do WC-ja. Obračanje v postelji z boka na bok meji že na sprožanje potresa - vsakič zbudim mojega  user posted image ... Še dobro, da zjutraj nič ne ve user posted image

Misska - super, da si boljšeuser posted image  Soba za svetovanje v Leonišču je res malce neposrečena. Me (kitovke user posted image ) ležimo za paravanom, naši user posted image  imajo rave party, ki se ga sliši daleč naokoli, na svetovanje pa prihajajo mladostnice, ženske, pari... ki imajo težave - bodisi z zanositvijo, ali tako kot v tvojem primeru...

Lemavrica - bom še jaz mojega povprašala, če ima kakšno idejo kako shranit naše pisanje.

Pa naj se za user posted image  malo shladi, no... Tole je res prehudo...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7913
17.8.2007 9:09:29   
Anonimen
NA A KANALU RAVNO GOVORIJO O "OBVEZNEM" CEPLJENJU...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7914
17.8.2007 9:11:33   
Anonimen
Ponovitev SVET-a od včeraj!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7915
17.8.2007 9:12:03   
lemavrica
Ojla,

sem ravnokar izpod tuša, počasi grem na CTG. Upam da bo danes mali kej bolj miren in se ga bo dalo lepše narest kot zadnjič ko je bil ful živahen in se je ves čas premikal. Upam da danes ne bo vroče.
Itak pa da bo sedaj slabo vreme in nič sonca, ker se jest mojmu včeraj nova sončna očala kupilauser posted image .( se splača it v Clarus ker imajo 50% na vsa sončna očala )
Spala sem pa spet bolj tko tko, pa še dopoldanski spanec mi bo ušel ker imam pregled. Upam da bo danes bolje.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7916
17.8.2007 9:30:49   
Anonimen
Jutrooooo.......pri nas je sončno, ampak ne vem, če si počasi ne želim malo osvežilnega dežeka.

IZVIRNO SPOROČILO: duskamb
Sem odvisnik od user posted image , res pa je, da ne spijem več kot 2 na dan.

JAZ TUDIIIIIII, sploh dneva ne morem začeti, če ne pijem kave. Ampak.....kdaj pa se začne dan, ko imaš novorojenčka?

Vse pravite, kolikokrat hodite ponoči na WC......jaz grem pa samo enkrat, pa še to ob kake 3.30, po tem, ko se opomnim, da je mogoče pametno iti. Danes bi celo do jutra lahko zdržala.....OBUP, jaz vse zadržim v sebi. Tehtam se pa sploh ne več, ker sem tisto željeno težo že itak presegla....

Evo še eno  vprašanje imam: saj veste, da sperma lahko pospeši porod. Midva sva vedno user posted image tako, da je do izliva prišlo zunaj. Sedaj pa me kar malo ima, da bi poskusila z izlivi v nožnico.  Kako je kaj pri vas s tem?
Jaz sem namreč v groznem precepu, po eni strani bi rada, da bi bilo že čim prej.....obupno sem naveličana nosečnosti, po drugi strani pa se mi zdi 3 tedne pred PDP še vseeno malo preveč.
Pa nekako je znano, da naj bi sperma povzročala matenične krče......kakšne so kaj izkušnje pri vas? Jaz namreč sploh nimam lažnih popadkov....ali pa jih pač ne čutim.

V četrtek grem končno na pregled.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7917
17.8.2007 9:37:21   
Anonimen
Dobro jutro oz. zdaj že dan še od mene!

Pa res ste prave čveke.. a vodimo v čvekanju al kako??user posted image  Jaz sem tudi danes kar fajn spala, dobro, da imava tako posteljo, da se lahko primem za tiste okrogle palice na pojstli, da se komot obrnem. Na wc pa sem hodla eno 3-4 krat, včeraj ponoči sem si začela že črtice delat na en papir, da bi videla, če bom podrla kak rekord v hoji na wcuser posted image .
Sem mislila danes it v Lidla, ki je ene 3 km oddaljen od tu..no s kolesom, pa sem si hitro premislila, se očitno kar ne morem sprijaznit, da ne morem več vsega delat. Pol sem pa šla kar v eno malo trgovino peš, dve min.hoje pa sem se že tu zmatrala, tak, da ne vem kak bi še jaz do lidla prišlauser posted image .
Sem si pa danes že jabolčni štrudl pripravla, ga bom dala pečt malo pred kosilom..kuham spet zase sevedauser posted image . Jutri greva z dragim na krst. user posted image Koliko denarja oz. kakšno vrednost bona za npr.otroško trgovino bi npr.ve dale eni kolegici (za tamalo), ki se vidite tu pa tam--ne najboljši, da ne bi bilo premalo??? Čist okvirno me zanima. Jaz razmišljam, da bi ji dala kar denar 40 eur pa eno lepo čestitko pa en lep verz not napišem in to je to. A mislite, da je preveč ali premalo? Nekih ful zmožnosti z mojim tak nimama, ampak 20 eur je danes skoraj tak kot nič. Pa še kolegica mi je aventovo črpalko posodla pa kar nekaj cotik dala za mojo user posted image , pa še pol, ko bo njena malo zrasla bom še sigurno kaj dobila, tako, da se mi 40 eur ne zdi tak veliko, saj krst je pa tudi samo 1x v življenju.
Tudi jaz mam skoraj pregled..v torek in moj si bo končno vzel dopust, do zdaj sem vedno laufala sama na preglede z avtobusom, iz Mb na Ptuj. A vam pa CTG-je kar že delajo..od kdaj naprej pa naj bi to blo?
No, ne bom več bluzla. Grem še malo net prečekirat. Lepo se imejte!

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7918
17.8.2007 10:22:13   
Miša...
Hutro...
Opažam da vse bol slabo spite..
js si pa zvečer ko gre mojuser posted image  v službo, privoščim s psom en dalši sprehod, potem, grem pod tuš in spat, in spim kot bi me kdo ubil - razen na vsake dve ure grem na wc potem pa nazaj spet in se zbudim okol 10 ure zutri...
včeri bila pri ginekologu me je naročil čez 14 dni na CTG..
Moj user posted image  je težek 2.5kg... js pa se še kr redimuser posted image , sam je rekla ginekologinja da se mi sploh ne vidi da bi se zredila, pa še zatečena nič nisem...je rekla vrjetno se je tehtnica zmotlauser posted image ,...
lep dan ...

Bistvo je očem nevidno!!

15.9. 2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7919
17.8.2007 11:51:45   
lumpa6
Koliko denarja oz. kakšno vrednost bona za npr.otroško trgovino bi npr.ve dale eni kolegici (za tamalo), ki se vidite tu pa tam--ne najboljši, da ne bi bilo premalo??? Čist okvirno me zanima. Jaz razmišljam, da bi ji dala kar denar 40 eur pa eno lepo čestitko pa en lep verz not napišem in to je to. A mislite, da je preveč ali premalo?

men se zdi to čist ok

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7920
17.8.2007 11:52:51   
lumpa6
A vam pa CTG-je kar že delajo..od kdaj naprej pa naj bi to blo?

men ga delajo od 30 tedna dalja, samo jaz imam rizično nosečnost

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7921
17.8.2007 11:54:54   
lumpa6
Ampak.....kdaj pa se začne dan, ko imaš novorojenčka?

ko on tko rečeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7922
17.8.2007 11:56:43   
lumpa6
Evo še eno vprašanje imam: saj veste, da sperma lahko pospeši porod. Midva sva vedno tako, da je do izliva prišlo zunaj. Sedaj pa me kar malo ima, da bi poskusila z izlivi v nožnico. Kako je kaj pri vas s tem?

to midva vedno tko delava pa zaenkrat še nism rodila

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7923
17.8.2007 12:09:11   
lemavrica
Evo mene nazaj iz pregleda. CTG ok, je sicer kazal neke lažne popadke ampak jest jih sploh ne čutim. Mi je delal tud UZ, tako da zdaj vsaj vem koliko je težak, ima 3146 in sva približno naračunala da bi na koncu znalo bit okoli 3500. Velik pa naj bi bil okoli 50cm. Se je pa od prejšnjega tedna kar spustil, vsaj glede na to kje je sestra danes lovila utrip za CTG. Še malo pa bo.user posted image

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 7924
17.8.2007 12:13:15   
bodoča
Vidim, da smo večinoma vse na istem, premalo spanja in nonstop utrujene. Meni se sploh ne da nič več, jaz bi šla kar zdaj ta trenutek rodit, upam da me v ponenedeljek, ko imam pregled zadrži tam in  mi sprožijo, da končno dobim malega/malo v roke.

CTG, meni ga delajo ob vsakem pregledu od 33 tedna dalje. Je pa ful različno od G do G, ravno tako kot pri UZ-jih.

Nefretiti, vidva si kar privoščita user posted image  in izliv v nožnico, saj če še ni dovolj zrelo itak ne bo kaj, če pa že je dovolj zrelo bosta pa samo malenkost pospešila in nič drugega.
Sem vam, ki še user posted image  kar fauš, jaz bi tudi, pa moj noče več odkar je G rekla, da se je user posted image  spustil že ful nizko, ima neke predsodke. Jaz bi pa vse dala, da bi se lepo poslončkala in šla potem rodit. user posted image

Mala, pa ti si dobra, da sploh pomisliš, da bi šla na kolo in tri KM do trgovine. Mene skor pobere, ko se 2 Km z avtom pripeljem do trgovine.
Pa 40 EUR se mi zdi zelo lepo darilo za krst.

Ampak.....kdaj pa se začne dan, ko imaš novorojenčka?

ko on tko rečeuser posted image user posted image user posted image

To sem tudi jaz že razmišljala, pa bolj ko sama sebi govorim, da naj se zdaj še naspim, ko imam šanse, bolj hitro zjutraj vsatjam. Bog ve,  kdaj bom lahko pol spala do 10 h. Sicer pa bomo kmalu vse videle  iz prve vrste.

Zdaj moram pa it kuhat, bljak. Si je nečakinja, ki je pri nas na počitnicih zaželela pohano meso in tenstan krompir, meni se pa tako ne da tega kuhat, raje bi nekaj na hitrco. Pa naj ji bo, zdaj ko je še edini otrok v familiji. user posted image

mojeustvarjanje

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 7925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  315 316 [317] 318 319   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  315 316 [317] 318 319   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Ime za fantka?
podica2

Katero ime vam je najbolj všeč?

Izak (12%)

Vid (25%)

Enej (29%)

Svit (10%)

Lovro (21%)

Aidan (4%)

Število vseh glasov: 223

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!