zoya24
|
Ojla punce, glede teh tednov. Jaz imam rok 1.2. pa sem danes noseča polnih 16 tednov, jutri stopim v 17 teden, ki se bo končal spet s petkom, naslednjo soboto torej stopim v 18 teden. Mala_pikica glede na tvojo zadnjo mentruacijo, 24.4 je pa res čudno, da so ti dali rok 1.2., razen če imaš daljše cikluse potem se izide, drugače pa pri meni, ko imam cikluse na 28 dni in ZM 27.4., izračuna rok 1.2. Pa saj je vseeno dan gor ali dol, itak redke rodijo na rok . Brcike se tudi meni zdi, da jih včasih začutim, samo nisem prepričana, čakam, da bodo malo bolj konkretno, čeprav je pa res, da na koncu znajo že prav boleti, jaz sem imela medenično vstavo prvič in ko se mi je z nogami mali uprl na mehur, sem skoraj zvezde videla - bolela ko . Lanchy boga, da še vedno bruhaš, meni so se zdaj slabosti čisto pomirila, tako, da se počutim OK, le še vedno moram precej pogosto jest, cca 3 ure, če ne mi tudi ni čisto prav v želodcu. Prvič ni bilo tako hudo. Nosečniških oblačil pa jaz tudi še nisem kupovala, sem pa šla zadnjič mimo Clarka (mislim, da je že ena pisala) in imajo na razprodaji še luštne lanene hlače z elastiko, in so super, ker so skoraj tako narejene kot nosečniške, res so kamot, pa zdaj so 9.9 Eur, torej na pol zastonj. Imajo pa že ful malo števik, jaz sem hotela dvoje kupit, pa sem žal dobila le ene. Mi je pa rekla prodajalka, da bo baje tudi zimska kolekcija podobna, torej hlače z elastiko, tako da se bo splačalo iti še pogledat. Jaz imam sicer še kar nekaj nosečniških hlač doma, še od sestre, tako da tudi pol ne bo krize.
|