|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
16.8.2007 21:07:49   
anariya

oj,ja noseča sem že celih 13 tednov,pa še mal

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
16.8.2007 21:12:57   
itata
dober večeruser posted image
tole sicer nima veze z nosečnostjo, ampak lahko povem, da sem danes cel dan okol skakala in gledala kuhinje, ampak ker ne kompliciram preveč okol teh zadev, sem se uspela tudi že danes odločiti in izbrati kuhinjo (drugo imam že čist vse opremljeno). še naročit jo grem jutr pa smo... spet brez dnarjauser posted image . sem zadnji dan frej jutri pa tudi selitev v hišo se približujeuser posted image  kao septembra. se selim sicer s starši, ampak vsak v svoj del hiše. gremo v vodice, bolj v naravo in v naselje, kjer so pri vsaki hiši majhni otroci. se že prav veselim. tolk, da še kaj nenosečniškega povem za spremembo.
okol trebuha - mal se mi je začel delat. kavbojke me tiščijo. drugo je še ok. za službo imam bolj kikle, tko da to še gre. še par tednov počakam (pa naslednjo plačo) pa grem v celje v H&M - baje da je ok, bomo vidl.
lepo spite

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
16.8.2007 21:39:26   
Mbee
pozdravljene, no zdej ne vem a se mi blede al kaj je z mano, ampak non stop me nekaj žgečka v trebuhu, pa ne vem a mam mravlince al pa tamala plava sm pa tja kokr norauser posted image

Dve sončici v mojem življenju....zdaj pa upam d bo sonček ;)

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
16.8.2007 21:50:35   
katka37
Mislim, da bo kar tamala kriva, tudi meni se zdi, da kar nekaj mravljinči v meni. Fajn občutek, ne.

Dobrodošla, anariya.

(odgovor članu Mbee)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
16.8.2007 21:56:19   
Mbee
komaj čakam da me ovrnk brcneuser posted image

Dve sončici v mojem življenju....zdaj pa upam d bo sonček ;)

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
16.8.2007 22:01:01   
anariya

tud jest vse lepo pozdravlam

(odgovor članu anariya)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
   katka37
16.8.2007 22:07:04   
anariya

a boš ti tud mela punčko,kdaj maš pa rok.lp

(odgovor članu anariya)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
16.8.2007 22:08:42   
mary_lou
o itata ful dobr mogoce bos pa moja soseda jest sm tud iz vodic user posted image user posted image user posted image user posted image

ja no da vam povem jest ze tud par dni cutim neko "plavanje" oz zaletavanje v moj trebuh ful lep obcutek!

joj no komi ze cakam februar mam filing da ga se celo vecnost ne bo.....

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu anariya)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
16.8.2007 22:11:04   
anariya

a boš mela punčko?

(odgovor članu anariya)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
16.8.2007 22:47:32   
katka37
anariya, katero sprašuješuser posted image

Mbee, glede na izkušnje (dva fanta, stara 12 in 13), zdaj si še želi čutiti prave brcike, proti koncu pa upam, da te ne bodo te brcike bolele tako kot mene, še danes čutim, kako sta razgrajala v meni, predvsem ob straneh, ko sta brcala in se je kar videl obris noge. Pa saj je lepo in mine, glavno da brcajo.

mary_lou, komaj se bomo prav zavedale, pa bo že tu februar in bomo držale štručke v rokahuser posted image .

(odgovor članu anariya)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
17.8.2007 6:55:53   
*Naja
A je možno, da ni še nobene klepetulje danes tle gor? Ja ženskice, dejte se no zbudit. Jst sem si pa končno vzela čas in slikala mojega bušija, ki že počasi raste. Imam zdej 2 slikci v albumu....Poglejte in povejte, če so vaši trebuščki že kaj večji, al pa celo manjši?
Midva z mojim dragim pa danes pičiva na morjeuser posted image . Moj gre plezat, jst ga bom pa mal pofotkala, kr zdej pač ne morem zraven v stence.

Pridne bodite in uživajte v sončku.

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
17.8.2007 7:37:20   
mala_pikica
Dobro jutro! Sem pogledala tvoj trebušček, je zelo lepi in sploh ni velik. Si pa suha in se zato tako lepo vidi. Jaz že tudi imam trebušček, sploh proti večeru, nosim pa še vse svoje stvari. Sem pa bila včeraj v H&M in sem si probala nosečniške stvari, pa je še prehitro. Me je strah, da bi si kupila premale, ker še res ni ta pravega trebuščka. Kaj pa ve, je že katera kupovala nosečniška oblačila? Sem si pa kupila eno krilo, ki sploh ni za nosečnice, je pa zelo raztegljivo, pa dva poloverčka, ki jih bom tudi lahko nosila v nosečnosti, pa še eno belo bluzico, ki pa bo premala, ko bo trebušček še malo večji, ampak mi je bila všeč in upam, da jo bom drugo leto po porodu še dobila na sebe. Vidim, da vas ima dosti težav z kožo in z prebavo, pri meni deluje prebava dosti bolje kot pred nosečnostjo, mozoljev pa na srečo nisem imela nikdar imam pa zelo suh tip kože, mogoče zato. Jaz sem noseča 17t in še jem Centra med mami.

Pa dobrodošle vse nove nosečke! Lp

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
17.8.2007 7:44:09   
Janey
Dobro jutro. Pa smo le dočakali ta petekuser posted image user posted image

Zdaj pa 2 tedna možgane na off....sem tak komaj čakalauser posted image

Kak ste punce? Jaz mislim, da sem včeraj čutla mojga sončka...zelo lep občutek..

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
17.8.2007 7:50:13   
Lanchy
Jutro cvekice! Ze vse cutite metuljcke? Jaz sicer nekaj cutim, samo nisem 100% da je to to...komaj cakam prve brcike, ko bom prepricana, da me je nekaj zares pozgeckala notri...
Danes zjutraj sem spet bruhala, po parih dneh premoro...zdaj je to res ze zelo porodko, samo slabo mi je pa vseeno vsak dan. Mislim, da je pa zdaj res ze cas, da tudi to mine.

Mala pikica, sem zadnjic nekje zasledila, ko si pisla o svoji nosecnosti in pa se danes, ko si napisala da si 17 tednov noseca...Kako?user posted image jaz bom jutri 16t, pa ima m 2.2. rok...si potemtakem ti januarcica?

Drugace pa lepo bozajte svoje busije, pogovarjajte se z malimi razgrajaci in poslusajte Mozarta in Vivaldija... Pri nas se samo se klasika poslusa...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1489
17.8.2007 7:59:37   
Janey
Lanchy jaz sem že od srede 16t...pa mam 5.2. rok
user posted image user posted image

Pomoje so roki na ultrazvok zelo različni zaradi rasti. In potem takem bi se morali tedni drugače šteti kot od prvega dne zadnje mentruacije. Ne vem no..

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
17.8.2007 8:04:20   
Lanchy
user posted image  Hudoooo...men ni itak nic vec jasno... ma sej sploh ni tok vazn kok pa kdaj, sam da nasi mali razgrajaci pridno rastejo in zabavajo mamiceuser posted image ...
Men je tok fajn, k se loh zdej se z nekom pogovarjam, pa tut ce sem sama doma, danes ponoci je bil moj mozek v nocni in sem zvecer imela tezko debato z naso malo....user posted image user posted image user posted image  KOK FAJN!!!!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
17.8.2007 8:10:25   
*Naja
Tudi meni nosečniška oblačilca še niso prav. Ena kolegica mi je posodila nekaj stvari, ki si jih je kupila lani, ko je bila tudi ravno čez zimske mesece noseča. Pa sem si zadnjič probala ene dolge hlače, ki so mi ful všeč, pa mi je široka gumica okrog pasa še takooooooooo prevelikauser posted image . Komaj čakam, da mi bodo prav. Se mi zdi, da je zdaj ravno tisto vmesno obdobje, ko še nobeden ne pogrunta, da sem noseča, buši se pa že mal vidi.

Nekaj mi še povejte ženskice. A vam tud ljudje na vseh koncih in krajih težijo...ne smeš tega....ne smeš onega....? In groza, kakšni nasveti vse, se najdejo zraven.
Mene to precej moti, ker se itak že sama, glede marsičesa sedaj pazim, čeprav poskušam živeti tako kot do sedaj in ne pretirano skrbeti zaradi vsake malenkosti. Vglavnem...da sem zadovoljna sama in posledično tudi bejbi v meni.
Mama mi je svetovala, naj se ne sekiram, pač čez eno uho noter, čez drugo ven. In je res. Sem včeraj sprobala, ko sva bila na obisku pri tašči. Hvalabogu, da ne živimo skupaj. Pa ne me narobe razumeti. Je zlata ženska in vse bi nama dala. Ampak se mi vseeno zdi, da se bodo sedaj, ko bo dete, določene stvari spremenileuser posted image .
Že ene 2x me je pošteno šokirala s kakšnimi komentarji, ko si v svoji glavi dela kr neke plane, glede prihajajočega user posted image ....mislim, kot da ga bom za njo rodila.
Vglavnem, se poskušam ne sekirat, ker je še kar nekaj mesecev pred nami...pa potem porodniška...potem bomo pa že sproti hladile "vroče" taščeuser posted image .

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
17.8.2007 8:13:44   
ella79
Jst sem si pa končno vzela čas in slikala mojega bušija, ki že počasi raste.

Jaz že celo nosečnost govorim, da zdej bo pa res že treba mal slikat bušija. Sem si vedno prej želela, da bi ga vsak teden... in ga seveda še nisem. Zdej bo pa res treba v akcijo, da se bo sploh videla razlika.

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
17.8.2007 8:25:18   
*Naja

Zakaj meni ne kaže tega v spodnjem kotu?

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
17.8.2007 8:25:41   
*Naja
Mislim na te ikonce...

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
17.8.2007 8:46:28   
mala_pikica
Lanchy, jaz gledam to po nosečniškem kolendarju na RR. Jaz sem točno danes 16t7d, ob sobotah pa mi vedno preskoči na naslednji teden, torej bom jutri 17t. Probaj si tudi ti vnesti svoje podatke, pod rubriko vse od A do Ž. Je pa res, da ko sem delala NS pri Dr. Pelkič, je njen računalnik napisal, da imam rok 30.1, pa sem povedala samo zadnji dan menstruacije 24.4, jaz pa sem si izračunala 1.2. Tako, da jaz pojma nimam, kako štejejo te tedne. Lp

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
17.8.2007 8:52:15   
mala_pikica
Lanchy, sem vnesla tvoj predvideni datum poroda, pa računalnik tudi vrže ven, da si 16t, verjetno bo tebi preskočilo na 17 teden v nedeljo. Sicer pa lp.

Neposredna povezava do sporočila: 1497
17.8.2007 10:04:13   
larisa
Ojla user posted image ,

sem bla včeraj doma (sem kar dopust vzela ker sem imela pregled), pa potem toooliko zamudim, da kar nekaj časa porabim da vse preberem, pa sploh ne čvekate toliko....

Na pregledu vse ok. Rok pa so mi prestavli na 16.2. (prej je bil 20.2.)
Polonca, da boš mela še mal dela z mano: naslednji pregled 13.9.! user posted image

No čvekice kar čvekajte naprej, da bom mela za pavzico kej za brat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1498
17.8.2007 10:05:49   
zoya24
Ojla punce,

glede teh tednov. Jaz imam rok 1.2. pa sem danes noseča polnih 16 tednov, jutri stopim v 17 teden, ki se bo končal spet s petkom, naslednjo soboto torej stopim v 18 teden. Mala_pikica glede na tvojo zadnjo mentruacijo, 24.4 je pa res čudno, da so ti dali rok 1.2., razen če imaš daljše cikluse potem se izide, drugače pa pri meni, ko imam cikluse na 28 dni in ZM 27.4., izračuna rok 1.2. Pa saj je vseeno dan gor ali dol, itak redke rodijo na rok user posted image .

Brcike se tudi meni zdi, da jih včasih začutim, samo nisem prepričana, čakam, da bodo malo bolj konkretno, čeprav je pa res, da na koncu znajo že prav boleti, jaz sem imela medenično vstavo prvič in ko se mi je z nogami mali uprl na mehur, sem skoraj zvezde videla - bolela ko user posted image .

Lanchy boga, da še vedno bruhaš, meni so se zdaj slabosti čisto pomirila, tako, da se počutim OK, le še vedno moram precej pogosto jest, cca 3 ure, če ne mi tudi ni čisto prav v želodcu. Prvič ni bilo tako hudo.

Nosečniških oblačil pa jaz tudi še nisem kupovala, sem pa šla zadnjič mimo Clarka (mislim, da je že ena pisala) in imajo na razprodaji še luštne lanene hlače z elastiko, in so super, ker so skoraj tako narejene kot nosečniške, res so kamot, pa zdaj so 9.9 Eur, torej na pol zastonj. Imajo pa že ful malo števik, jaz sem hotela dvoje kupit, pa sem žal dobila le ene. Mi je pa rekla prodajalka, da bo baje tudi zimska kolekcija podobna, torej hlače z elastiko, tako da se bo splačalo iti še pogledat. Jaz imam sicer še kar nekaj nosečniških hlač doma, še od sestre, tako da tudi pol ne bo krize.

Neposredna povezava do sporočila: 1499
17.8.2007 10:07:11   
katka37
Meni je danes na ringaraji prestavilo na 16.tednov, rok pa imam z 11.2. prestavljen na 7.2

Že kar nekaj časa ne morem nositi svojih oblačil in imam kar nekaj nosečniških pa zelo raztegljivo krilo, drugače ne gre. Sosedje pa so že opazili trebušček, se pravi je kar očiten.

Včeraj sem posnela bitje srčka na računalnik in bo prav lep spomin. Trebušček pa sem slikala zaenkrat dvakrat.

Lara76, lepo se imejta z dragim, kar se pa tiče raznih napotkov, se sama odloči, kaj boš upoštevala.

Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.