|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  314 315 [316] 317 318   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
16.8.2007 21:46:45   
andreja32
ČVEKEuser posted image !!!!,........kaz vamkomaj sledim.

Danes sem že od devete ure ful v pogonu , sem do sedajle generalno čistila kuhinjo.Zdaj je pa tako lepauser posted image ( jo kar mal gledat hodim).
Pridružujem sem vsem tistim ki ponoči ne spite.Mene je tudi kar groza it spat.Sem danes ob 2.30 stala pod tušom pa hladila noge,....sem imela v postelji tak občutek kot da mi gorijouser posted image .
Sandra jaz imam pa polno pomaro cukra, pa pol skrinje sladoleda.  A prideš?

en lp

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 7876
16.8.2007 21:48:36   
andreja32
Mater jaz sem pa res adijo,....sem natipkala poln napak

(odgovor članu andreja32)
Neposredna povezava do sporočila: 7877
16.8.2007 21:51:13   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: andreja32

Sandra jaz imam pa polno pomaro cukra, pa pol skrinje sladoleda.  A prideš?

ste se spravle name
user posted image

user posted image user posted image user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

Neposredna povezava do sporočila: 7878
16.8.2007 21:51:57   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: andreja32

Mater jaz sem pa res adijo,....sem natipkala poln napak

no vidiš kaj delaš,k izzivaš user posted image user posted image user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

Neposredna povezava do sporočila: 7879
16.8.2007 22:04:22   
žarnica
punce,a ve katera kako izgleda,ko se ti odlušči čep.user posted image NAmreč sedaj sem šla na wc in imam na hlačkah čist svetlo roza izcedek. Ko sem se obrisala so zraven bile še neke krvave nitke. JAz upam,da je to samo od pregleda prej in da ni kaj resnega.user posted image Pa še sama s hčerkico sem doma.user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 7880
16.8.2007 22:07:22   
sandra85
lahko je od pregleda...js sem zadnjič po pregledu krvavela,pa mi je G sama rekla, da bom malo krvavela zaradi pregleda-pa mi je kr fajn roza teklo vnuser posted image

(odgovor članu žarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 7881
16.8.2007 22:08:20   
Anonimen
Žarnica - ko se odlušči čep, je to rahlo obarvana sluz. Meni je G rekla, da navadno potem še približno 3 dni traja, da se začne kaj dogajat.
Verjetno je res od pregleda. Vse bo OKuser posted image

(odgovor članu žarnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7882
16.8.2007 22:08:46   
sandra85
če se ti pa je čep odluščil, pa se nikamor ne mudi...če ne boš pomirjena, pejdi zjutraj do G naj pogleda

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 7883
16.8.2007 22:10:13   
sandra85
punce, ugante kaj grem zaj delat pol urce-ker ni več tak vroče...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7884
16.8.2007 22:12:56   
cuma
Ojla čveke!

Vidim, da ste pridno tipkale ... user posted image  klepetulje!

Jaz pa sem imela danes zbiralno akcijo - svojih stvari za Tinkaro. Najprej mi je dopoldan kolegica prinesla nazaj avtosedež in ležalnik, popoldan pa smo šli na obisk k prijateljem, ki so imeli izposojeno našo zibelko. Tako, da imam zdaj vse doma user posted image user posted image user posted image ! Sem prav vesela user posted image .

misska: upam, da si bolje oz. da si se šla vsaj pokazat ... čeprav možeka še ni doma a ne? Upam, da imaš kako nono v bližini, da ti hčerko počuva.

žabonka: sem se tako nasmejala tvojemu postu iz prejšnje strani, da sem skoraj Emo zbudila ... user posted image

sandra: a si že našla kak cukr al ne? Vidiš, to je še ena dobra plat tega, da imaš otroke - vedno se najde kaj sladkega pri hiši - vsaj kak čokolino - jaz sem ga jedla za večerjo user posted image .

guppy: naj hitro okreva in user posted image  za pridna user posted image user posted image !

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 7885
16.8.2007 22:14:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

punce, ugante kaj grem zaj delat pol urce-ker ni več tak vroče...user posted image

user posted image user posted image user posted image   user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 7886
16.8.2007 22:15:47   
žarnica
hvala za tolažbo.user posted image Upam,da res nič ni in je lažni preplah.

Sicer je pa moj G na dopustu, v porodnišnici so mi pa že danes rekli,da bi morala imeti napotnico (jaz jepa še nimam)l.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7887
16.8.2007 22:22:24   
sandra85
cuma-tut js imam doma čokolino  pa še nimam otrok... ga imam zase...sam mi ni pasal zaj

sem si naredila fajn sladek mlečni riž...

žarnica-js tudi še nimam napotnice...ma vrjemi da te bojo vseeno vzeli če bo šlo za res!

(odgovor članu žarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 7888
16.8.2007 22:23:21   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: Žabonka

user posted image user posted image user posted image   user posted image

ne user posted image ni dragega doma....bom pa pol če se bom vredu počutilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7889
16.8.2007 22:24:18   
sandra85
kaj RES nobena ne ugane,kaj sandra dela...user posted image
sem si2minuti pavze uzela...
pri user posted image si nebi mogla pavze vzetuser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 7890
16.8.2007 22:25:01   
cuma

a greš peglat? user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 7891
16.8.2007 22:36:47   
sandra85
user posted image cuma...user posted image
zaj sem zlikala 2 srajci od user posted image pa študiram če se mi sploh še dauser posted image ...ma ki se mi kup nabira-pa moram vsak dan po malo...prej sem oprala in obesla 4 srajce-te me za jutri čakajouser posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 7892
16.8.2007 22:38:19   
Anonimen
Joj čveke, par ur ne pogledam pa vidim, da vam je danes čisto naškodila vročina. Mi smo se pred pol ure "privlekli" domov. Pri babici smo imeli nočno kopanje. na žalost user posted image  brez mene. Ne spomnim se kdaj mi je nazadnje tako dišala klorirana bazenska voda?!

Zdaj, ko sem prišla domov, vam lahko napišem zvarek za dobro kri. Ta vam definitivno ne bo škodil med dojenjem. Preverjen recept - DELUJE!!!!user posted image

200 g rozin
200 g suhih sliv
200 g fig
100 g suhih borovnic
150 g rjavega sladkorja
1/2 l črnega vina

Vse na drobno sesekljajte, dobro premešajte in pustite v hladilniku 36 ur.
Na dan lahko pojete 2 žlici.

Ampak res 2 žlici, ker je tako dobro, da po vseh napadih sladkega, ki ste jih danes imele vas lahko zanese.

Ko sem bila danes na CTG so se na hodniku pogovarjali, da imajo gužvo v porodnih sobah (P MB), zato sem malčku rekla naj še raje malo počaka.

Upam, da ko se bo odločil prilesti na svetlo, da bo manjša gužva.

(odgovor članu cuma)
  Neposredna povezava do sporočila: 7893
16.8.2007 22:51:21   
cuma

user posted image cuma...user posted image
zaj sem zlikala 2 srajci od user posted image pa študiram če se mi sploh še dauser posted image ...ma ki se mi kup nabira-pa moram vsak dan po malo...prej sem oprala in obesla 4 srajce-te me za jutri čakajouser posted image

vidiš, moj pa sploh ne nosi srajc ... tako, da mi je to veselje prišparano user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 7894
16.8.2007 23:02:08   
PBJ
Zdaj pa že kmalu več ne folgam brati vsega.
Saj, ko bomo imele user posted image  ne bo več toliko časa in bomo samo še malo pokukale tu gor. Jaz pa sploh, ko se bom še večjemu morala posvetit. No, pa saj en bom edinauser posted image
Upam, da bo našuser posted image   po tisti teoriji: mleko, previjanje 3 ure spanja,....
Prvi niti slučajno ni bil po tem pravilu. On je prve tedne tri ure bedel oz. dremal na prsih, pa mogoče eno uro spal in tako jovo na novo,...

Jure je danes rekel, da bo on pomagal dojenčka potegniti iz trebuha. Ful nekaj razmišlja o tem in se potem pogovarja, pa tako je še majhen. Me kar čustva prevzamejo, ko ga poslušam.

Jaz sem si ravno prej noge hladila in masirala v morski vodi. Mi jo je brat prinesel z dopusta. Bolj je čista kot iz pipe in tako lepo diši po morju.user posted image  zdaj bom pa videla, če bom imela kaj manj zatečene noge.

Jutri je že petek, v torek pa že komaj čakam na pregled.

Jaz že tudi imam napotnico za v porodnišnico.
Žarnica, tudi če je še nimaš ne rabiš skrbet. Saj te bodo vseeno sprejeli, ko boš tako daleč.

Lahko noč vsem in upam, da bo jutri res kaj ohladitev in dežja, ker je bil današnji dan zelo težki...

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7895
16.8.2007 23:06:31   
nana 27
No, tudi Maribor zaseden s porodnicami user posted image  Duska, meni se zdi, da bo septembra še huje. Sploh okrog lune konec avgusta user posted image   Žarnica, to s čepom lahko traja nekaj dni ali pa nekaj ur. Meni se je zjutraj čisto počasi odluščil (ne veliko, roza izcedek z nitkami in malo vode je poteklo) in čez štiri ure smo že imeli našega sončka.

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 7896
16.8.2007 23:07:05   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: PBJ

Jure je danes rekel, da bo on pomagal dojenčka potegniti iz trebuha.

ooo kako lepo user posted image

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 7897
16.8.2007 23:12:44   
sandra85
no punce,js vas za danes zapuščam...sem se nalikalauser posted image
grem pod tuš pa mal gledat tv...
lepo spite user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7898
16.8.2007 23:14:08   
nana 27
PBJ, tudi naš prvi ni spadal v kategorijo dojenčkov, ki samo jejo, spijo in kakajo..spal je itak za vzorec in večino časa prejokal. Najhujše je to, da ga ni bilo za potolažit - je bil sit, previt, v naročju, on pa kar jokal. Takrat bi si res želela podnapisov. Je pa potem iz dneva v dan bolje..in danes tudi jaz dobim solzne oči, ko ga gledam pri igri, na vrtu, ko se stisne k meni..pravi mali cuker.

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 7899
16.8.2007 23:25:22   
lemavrica
IZVIRNO SPOROČILO: Žabonka

Ja, seveda. Saj smo se tako zmenile... Samo še pogruntat je treba, kako bomo shranile vse to, kar smo do sedaj napisale. Jaz bi to rada imela za spomin, ker smo se res tako fino imele...user posted image  No, saj se imamo še vednouser posted image

Sem jest mojega vprašala če bi se to dalo nekak shranit, pa mi je obljubil da se bo probal potrudit in bo nekaj naredil. Tko da obstaja možnost da bomo celo imele shranjeno.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  314 315 [316] 317 318   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  314 315 [316] 317 318   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Norice oz. vodene koze
Michonne RR

Koliko so bili stari vaši malčki, ko so preboleli norice oz. vodene koze?

0-1 leto (19%)

1-3 leta (19%)

3-5 let (14%)

5-10 let (7%)

10 in več (2%)

Jih še niso (38%)

Število vseh glasov: 42

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!