|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  313 314 [315] 316 317   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
16.8.2007 21:03:39   
sandra85
mogoče so se ustrašli, da bi mogli pomagat rodituser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7851
16.8.2007 21:04:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

Tako, da smo očitno vse septembrke že malo čudne.

.... a to si šele sedaj ugotovilauser posted image .... jaz to vem že nekaj časa... samo poglej koliko smo načvekale... user posted image

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 7852
16.8.2007 21:05:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Žabonka

.... a to si šele sedaj ugotovilauser posted image .... jaz to vem že nekaj časa... samo poglej koliko smo načvekale... user posted image

In koliko še bomo user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7853
16.8.2007 21:10:08   
sandra85
glih sem študirala-ma me imamo res ful cajta,da tok čvekamo-nimamo kej bolj pametnega za delatuser posted image
pol pa rečem mojmu,da nisem imela cajta da bi mu zlikala cunjeuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7854
16.8.2007 21:13:16   
NalLa
Ja takrat sem bila ravno tolk noseča, da se je vidlo, da sem noseča, ampak mislim, da še ni bilo 20 tednov. Sva šla z lubijem v špara v city park in mi je ratal ful čudno, sem se pri blagajni kar na eno štango usedla (tisto, ki ločuje blagajne), nato je lubi reku prodajalki, da me pelje samo do bifeja, da se bom lahko normalno usedla, v trenutku, ko sem naredila 2 koraka sem pa skupi padla. Ker se je moj bal, da bi me kej poškodoval, če bi me kar dvignu me je samo na tla položu in tistim, ki so začel firbcat reku, če mu lahko kdo pomaga. IN NIČ, ko sem prišla k sebi sem vidla samo sto obrazov, ki so firbcal. Šele šez neki trenutkov je prišel pomagat en gospod iz bifeja, ki je imel zraven sebe ravno hčerko z dojenčkom. Tako, da se ne zanašat nad tem, da vam bo kdo pomagal v taki situaciji. Sem bila tako razočarana takrat nad ljudmi, ampak sem se zdej že mal potolažla. Gledali so me pa tako, kot da bi se ga sred dneva napila in skupi od tega zlezla, pa čeprav je lubi reku da sem noseča user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7855
16.8.2007 21:16:57   
sandra85
folk je blesav!!!!!!!! user posted image

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 7856
16.8.2007 21:18:11   
Anonimen
user posted image user posted image  Hja, kako pa naj kaj drugega počnem, kot sedim po turško na kavču in neumnosti klatim na RR, če imam pa taaaaaaaaaakoooooooooo velik trebuhuser posted image user posted image  Še posodo pomivam tako, da postrani stojim. Ko kuham, imam ves čas občutek, da si bom popek skuhala ali spekla. Ko dajem prat perilo, se je cel podvig dvignit iz počepauser posted image user posted image user posted image  Zobe si pa itak tako umivam, da se z ritjo naslonim na pralni stroj, trebuh "pade" pred umvalnik, z glavo pa komaj dosežem do pipe...user posted image  In potem pravijo, da je nosečnost najlepše obdobje v našem življenju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 7857
16.8.2007 21:20:15   
nana 27
O Naila user posted image , res grozno. Sploh ne morem verjet. Dobro, da je bil tvoj ob tebi. Si predstvaljaš, da bi bila sama? Sandra, ti me kar za ušesa dej...čisto spregledala, kaj ti je pisala Srček user posted image  Meni je pa super, da smo take čveke. Jaz imam računalnik itak v kuhinji in je ves čas vključen, da lahko vsak trenutek spremljam debato.

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 7858
16.8.2007 21:21:41   
Anonimen
Ampak smo res fuuul fuuuul čveke.......user posted image user posted image user posted image

moram pa reči, da ste me danes s temi pudingi in sladkarijami čisto zmešale......si že letim čokolešnik pripravljat. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 7859
16.8.2007 21:22:10   
sandra85

user posted image user posted image  Hja, kako pa naj kaj drugega počnem, kot sedim po turško na kavču in neumnosti klatim na RR, če imam pa taaaaaaaaaakoooooooooo velik trebuhuser posted image user posted image  Še posodo pomivam tako, da postrani stojim. Ko kuham, imam ves čas občutek, da si bom popek skuhala ali spekla. Ko dajem prat perilo, se je cel podvig dvignit iz počepauser posted image user posted image user posted image  Zobe si pa itak tako umivam, da se z ritjo naslonim na pralni stroj, trebuh "pade" pred umvalnik, z glavo pa komaj dosežem do pipe...user posted image  In potem pravijo, da je nosečnost najlepše obdobje v našem življenju user posted image user posted image user posted image

user posted image ta  je dobrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7860
16.8.2007 21:22:58   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: nefretiti

si že letim čokolešnik pripravljat. user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7861
16.8.2007 21:23:50   
nana 27
user posted image user posted image user posted image  Žabonka, najlepše obdobje v življenju? To so si izmislili user posted image  Ali si predstavljaš, kako bi se prodajale ženske revije in cunje, če bi bile na platnicah preveč okrogle, mozoljaste, otečene in s podočnjaki obogatene nosečke? Nataliteta bi še bolj padla pa še močnejši spol bi se žensk na daleč izognil user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7862
16.8.2007 21:24:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

če mu lahko kdo pomaga. IN NIČ, ko sem prišla k sebi sem vidla samo sto obrazov, ki so firbcal.

Ker se ne spodobi grdo govorit, bom samo tole prilepila user posted image user posted image

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 7863
16.8.2007 21:24:43   
NalLa
moj lubi je glih učeri vidu kolk strani mamo že in je reku še se nam je zmešalo user posted image .  Jest mam pa računalnik v dnevni in skoz prižgan, pol pa samo vsake tolk časa pogledam če je kej novga. Samo kadar delam seminarsko si ugasnem forum, drugač ne bi nič naredila.

Zdejle je ravno tašča prišla domov in me je vprašala če mislim met trojčke, ker mam tolk cunj za dojenčka.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 7864
16.8.2007 21:25:44   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: nana 27
Sandra, ti me kar za ušesa dej...čisto spregledala, kaj ti je pisala Srček user posted image  

user posted image nastavi uhe user posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 7865
16.8.2007 21:27:03   
Anonimen
Nana - photoshop dela čudežeuser posted image user posted image user posted image

Čeprav moj dragi pravi, da tako lepa kot sem sedaj v nosečnosti, še nisem bila... In to reče po 18 letih skupnega življenja... user posted image user posted image Ah, kar solzna ratam, no...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7866
16.8.2007 21:29:01   
sandra85
sam punce user posted image julijk ne bomo nikoli prehitele... one so imele 475 straniuser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 7867
16.8.2007 21:30:37   
sandra85

Čeprav moj dragi pravi, da tako lepa kot sem sedaj v nosečnosti, še nisem bila... In to reče po 18 letih skupnega življenja... user posted image user posted image Ah, kar solzna ratam, no...

user posted image priden dragi!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7868
16.8.2007 21:31:22   
Anonimen
Sandra - še mesec in pol časa imamo... Pa vedno več nas je "priklenjenih" na računalnik... Kaj pa je za nas napisat 165 strani... Mala malicauser posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 7869
16.8.2007 21:33:24   
sandra85
ma če punce kar izginjajouser posted image

sej bomo ostale na tej temi,dokler zadnja ne rodi,a ne?pol bomo odprle temo Septembrčki 2007user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7870
16.8.2007 21:36:26   
nana 27
Žabonka, moj mi tudi to govori, ampak ko se pa pogledam v ogledalu user posted image  pa samozavest hitro pade...najbolj se mi dopade buši, o ostalem pa ja - PHOTOSHOP user posted image  18 let sta skupaj user posted image  Zelo lepo! Zdaj pa še bebika user posted image   Sandra, tale smiley je pa zelo "žleht" user posted image  Sandra, imamo man strani, ampak saj veš, kaj pravijo v eni risanki: "Naša debata je globoka!" user posted image  pa zaleže za 475 strani.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 7871
16.8.2007 21:36:43   
Anonimen
Ja, seveda. Saj smo se tako zmenile... Samo še pogruntat je treba, kako bomo shranile vse to, kar smo do sedaj napisale. Jaz bi to rada imela za spomin, ker smo se res tako fino imele...user posted image  No, saj se imamo še vednouser posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 7872
16.8.2007 21:39:10   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: nana 27
Sandra, imamo man strani, ampak saj veš, kaj pravijo v eni risanki: "Naša debata je globoka!" user posted image  pa zaleže za 475 strani.

user posted image ne, ne gledam risankuser posted image

vem pa,da jih bom začela kmalu (ko bo najin user posted image star tok kot tvoj) user posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 7873
16.8.2007 21:40:44   
sandra85

Samo še pogruntat je treba, kako bomo shranile vse to, kar smo do sedaj napisale.

sej to ostane tle,a? noben ne bo zbrisal...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7874
16.8.2007 21:43:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

Samo še pogruntat je treba, kako bomo shranile vse to, kar smo do sedaj napisale.

sej to ostane tle,a? noben ne bo zbrisal...

Namenoma verjetno ne... Se pa včasih zgodi, ko kaj popravljajo, da kar zginejo strani. So se punce že ZELO pritoževale. Zato bi pa rada shranila vse, takrat ko se bomo skupno selile...

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 7875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  313 314 [315] 316 317   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  313 314 [315] 316 317   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

kobacanje
uršula83

Je vaš otrok kobacal?

Ja (pred 6 meseci) (17%)

Ja (med 6. in 8.) (33%)

Ja (med 8. in 10.) (21%)

Ja (po 10. mesecu) (10%)

Samo plazil (rit dol) (6%)

Ne (13%)

Število vseh glasov: 256

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!