mml
|
Nalin, če imaš Naklofen ali Voltaren ga lahko mirne duše vzameš, ker sodi v isto skupino zdravil kot Lekadol in je dovolje ntudi v nosečnosti. Upam, da ti bo kaj pomagalo sani ni panike, mirne duše lahko greš z mano, če ti le ne bo šlo preveč na živce nerganje moje frkolinke ,ki se ne vozi ravno najraje nana kaj je s posteljico? Upam, da se dviga in ti ne bo treba prehudo počivati. Jaz imam že danes počivanaj čez glavo zadosti katee lepo se imej jutri v hribih, jaz bom jutri še lenarila in počivala, bo pa izkoristil prost dan in to, da je Manca pri babici, in šel dopoldan kolesarit, sem mu kar pošteno nevoščljiva. Upam, da boš našla čas in lahko prišla na čvekanej v Celje, saj bo šele pozno popoldan Kam si klicala za aerobiko? A so še kje drugje nosečniške telvodbe kot v Fit&Fun in Moj Fit? Jaz sem v prejšnji nsoečnosti hodila na DIF, samo mislim, da je tam ni več. Tako da čisto resno razmišljam, da bom septembra lepo hodila naprej na shape up & spinning s tem, da bom malo zamanjšala intezivnost vadbe. Pride še katera (v prejšnji sezoni je bila vadba ob trokih in četrtkih ob 17.30)? raja lepo se imej na lusa kar se mene tiče lahko tudi 6. 9., sem ravno daens zvedela, da gre takrat službeno za 2 dneva na Triglav , tako da me definitvno ne bo pogrešal, pa še popoldan si bova z Manco tako skrajšali, tako da kar se mene tiče je 6. 9. prav idealen dan ursolina nosečniška oblačila so vsekakor cenejša v H&M, jaz sem dala za neznižane hlače 30€, majčke in bluze so pa okrog 20€ Kolikor se ajz spomnim, delajo morfologijo nekje od 20. do 24. tedna, za 3D UZ je pa najboljši čas med 23. in 25. tednom, tako da jaz računam na morfologijo tisti teden preden grem na morje, na 3D bom šla pa tisti teden, ko pridem z dopusta, če bo vse po sreči Tako zdaj grem pa nazaj lenarit . Sem se danes kar malo "zasekirala", ko me je sestra na AC vprašala, kaj že spet počnem pri njih , se me je spomnila z vseh UZ, ki sem jih imela v prejšnji nosečnosti (sem bila v neki študiji) in se ji je zdelo, da sem zelo hitro nazaj