|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08
14.8.2007 16:04:12   
koala
Dan souser posted image !

Glede vozička, jaz bom za začetek imela globokega chichota, potem pa peg perego pliko.

Srečanje, meni ustrezajo vsi datumi, saj če nisem kaj zbrčkala so vsi med tednom, ura je tudi ok. Lusa glede prevoza ni blema, se bomo še zmenile.

mml, super da je vse potekalo tako kot je morala, zdaj pa le počivaj.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
14.8.2007 17:09:22   
Tinča1
Proti krčem baje pomaga kalcij in MG. Tako, da jaz zjutraj spijem Mg, v lekarni sem dobila Fidimag, ki ima 300mg Mg in 120 vitamina C. Magnesol pa baje samo 150 mg Mg. Samo ga niso imeli. Ima pa tale Fidi Mag boljši okus, tako, da Mala pikica probaj, vsekakor boljše kot Donat. Se je meni tud gor postavil.

Zvečer pa spijem kozarec mleka, tako, da vnesem kalcij. Zaenkrat so bili krči blažji. Mogoče celo ponehajo.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
   [Brisano sporočilo]
14.8.2007 17:36:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tinča1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1778
14.8.2007 17:41:44   
klepetka
nalin,migrena?Mojo svakinjo je parkrat med nosečnostjo bolela glava po par dni skupaj.Noben lekadol ni prijel ,pol je šla pa k zdravniku(enkrat ceolo ponoči ,ker je rekla da je nevzdržno)in ji je nekaj dal pa je blo pol bolj znosno.

Njej je tud pomagalo ,če je ležala v temni sobi in imela mir,tišino.Poskusi ,čeprav je z Žanom bolj težko imeti miruser posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
14.8.2007 18:42:53   
mml
Nalin, če imaš Naklofen ali Voltaren ga lahko mirne duše vzameš, ker sodi v isto skupino zdravil kot Lekadol in je dovolje ntudi v nosečnosti. Upam, da ti bo kaj pomagalo user posted image

sani  ni panike, mirne duše lahko greš z mano, če ti le ne bo šlo preveč na živce nerganje moje frkolinke ,ki se ne vozi ravno najraje user posted image

nana kaj je s posteljico? Upam, da se dviga in ti ne bo treba prehudo počivati. Jaz imam že danes počivanaj čez glavo zadosti

katee lepo se imej jutri v hribih, jaz bom jutri še lenarila in počivala, user posted image  bo pa izkoristil prost dan in to, da je Manca pri babici, in šel dopoldan kolesarit, sem mu kar pošteno nevoščljiva. Upam, da boš našla čas in lahko prišla na čvekanej v Celje, saj bo šele pozno popoldan user posted image
Kam si klicala za aerobiko? A so še kje drugje nosečniške telvodbe kot v Fit&Fun in Moj Fit? Jaz sem v prejšnji nsoečnosti hodila na DIF, samo mislim, da je tam ni več. Tako da čisto resno razmišljam, da bom septembra lepo hodila naprej na shape up & spinning s tem, da bom malo zamanjšala intezivnost vadbe. Pride še katera (v prejšnji sezoni je bila vadba ob trokih in četrtkih ob 17.30)?

raja lepo se imej na user posted image

lusa kar se mene tiče lahko tudi 6. 9., sem ravno daens zvedela, da gre user posted image  takrat službeno za 2 dneva na Triglav user posted image , tako da me definitvno ne bo pogrešal, pa še popoldan si bova z Manco tako skrajšali, tako da kar se mene tiče je 6. 9. prav idealen dan user posted image

ursolina nosečniška oblačila so vsekakor cenejša v H&M, jaz sem dala za neznižane hlače 30€, majčke in bluze so pa okrog 20€
Kolikor se ajz spomnim, delajo morfologijo nekje od 20. do 24. tedna, za 3D UZ je pa najboljši čas med 23. in 25. tednom, tako da jaz računam na morfologijo tisti teden preden grem na morje, na 3D bom šla pa tisti teden, ko pridem z dopusta, če bo vse po sreči user posted image

Tako zdaj grem pa nazaj lenarit user posted image . Sem se danes kar malo "zasekirala", ko me je sestra na AC vprašala, kaj že spet počnem pri njih user posted image , se me je spomnila z vseh UZ, ki sem jih imela v prejšnji nosečnosti (sem bila v neki študiji) in se ji je zdelo, da sem zelo hitro nazaj user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
14.8.2007 19:33:57   
nana35
Z mojo posteljico pa tako:danes sem imela redni pregled tako da še vedno počivam,koliko pač je mogoče.Sicer ne ležim,samo tu in tam,ko mi zapaše,ker bi se zaležala preveč,seveda skuham in z avtom se tudi peljem (npr.danes na pregled),ampak mirovanje imam še naprej priporočeno.Tako da če se bo dvignila bomo videli na naslednjem UZ,ki pa še ne vem kdaj ga imam,ker se naročim v čet.ali petek.Mislim,da so na dopustu do takrat,ker sem se hotela danes pa ni bilo nikogar.
Tako da do nadaljnega...

Gin.pravi,da to poči neka žila in da se mi lahko kar tako zgodi (ne vem če sem to že napisala),tudi med spanjem,tako kot se mi je zdaj.Da ni odvisno od tega če hodim...s tem mogoče lahko le pospešim.
Zato bom poskusila kar se da ubogati,mogoče pa le bo!Če ne pa bom lenuharila do konca.Ve pa uživajte če le lahko,do januarja bomo vse preživele tako ali drugače.Upam pa da bo vseeno naša nosečnost nekaj čudovitega in seveda nepozabnega.

Upam,da bom danes spet kaj čutila v trebuščku!!Da bom vedela,če je bilo to TO!!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
   [Brisano sporočilo]
14.8.2007 21:06:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nana35)
  Neposredna povezava do sporočila: 1782
14.8.2007 21:52:40   
mala pikica
Uh, končno mi je uspelo priti do računalnika. Od kar sem prišla popoldan domov, sem samo pospravljala, notri in zunaj. Se vidi, da ni več takšne grozne vročine zunaj, je kar polno dela okoli hiše. Zdaj pa me tako križ boli...

mml samo, da je za tabo. Zdaj pa vse skupaj čakamo na odlične novice user posted image

katee jaz tudi upam, da nas boš uspela priti pogledat. Saj bo srečanje šele ob 17.00 ali 18.00.

Za te krče pa moram res nekaj najti. Te bolečine so pa nepopisne user posted image  In to najbolj sredi noči, groza kako boli. Res še zjutraj čutim bolečino. Bom probala z večjimi količinami Mg, ampak definitivno nekaj drugega kot donat.

nalin kaj pa kakšna tigrova mast? Meni ponavadi pomaga, je pa res, da si ne moreš mazati sredi glave, lahko čelo in sence, pa zadaj na temenu. Upam, da te čimprej mine user posted image

Sicer pa sem si danes v Arielovi trgovini pogledala Cam-ove vozičke. Res so na prvi pogled zelo podobni Peg Peregovim, nekaj razlik pa je le. Največja je v ceni, saj je Cam-ov tris 390 €, Peg Peregov modularni sistem pa 600 € user posted image  Pri Cam-ovem me najbolj jezi, ker je lupinica kar nekaj slabša. Ima manjšo strehico, nima podstavka za v avto in nima nobene opore za glavico user posted image  Košara je res skorajda popolnoma enaka, športni del pa tudi. Edino če želiš pri športnem vozičku celo strehico, jo moraš vzeti od košare, kar pomeni, da košare ne smeš prodati user posted image   Bomo videli, se moramo še malo doma posvetovati. Če kupuješ modularni oz. tris sistem, ga kupuješ za tri leta, torej se splača dobro premisliti. Pa bom še malo na forumu povprašala.

Glede srečanja, meni odgovarja katerikoli dan med tednom, ura pa tudi. Tako, da nimam nič proti 6.9.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

Neposredna povezava do sporočila: 1783
14.8.2007 22:00:48   
benika
Čao punce!

Res ste ful pridne s pisanjem. Včeraj zvečer, ko sem se prebila člez zadnje 3 strani pisanja, sem spisala cel roman, pol me je pa ven vrglouser posted image  in se mi ni dalo še enkrat pisat.

Vse dopustnice WB v realnost, vse, ki greste na morje....uživajte maksimalno. Nas do dopusta loči še celih 5 tednov.

Lusa...samo da je z bratom vse OK.

Nalin, po moje bi ti zdravnica komot predpisala tablete oz. bi ti vsaj priporočila, katere vzemi. Jaz sem v prvi nosečnosti včasih vzela naklofen, pa malemu nič ne faliuser posted image .

mml...tudi zate stiskamo pestke za super izvid AC.

Voziček: mi bomo na začetku uporabljali, tako kot koalca, globok chiccotov voziček, za kasneje pa sva se odločila, da bova kupila Jane slalom, rabljen seveda. Za tisto, kar se bo mali, vsaj po Benjaminu sodeč, v njem prevozil, tud pod razno ne mislim dajat 600 in še nakaj euro za vozek. Prav tako si bova sposodila lupinico od Maxi Cosi-ja.

Obseg trebuha...ja, tega si raje ne zmerim, ker ne verjamem, da je šiviljski meter tako dolg. Resno vam povemuser posted image  Danes je moj trebuh večji, kot je bil v 1user posted image  v 8. mesecu. Svojih hlač ne oblečem že več kot 2 meseca, tako da sem zmetala že pravo premoženje za nosečniške cunje. Sploh si ne upam predstavljati, kako bom zgledala v 9. mesecu. Groza.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 1784
14.8.2007 22:11:44   
mala pikica
Sani teh seznamov je na RR-u kaj nekaj. Tukaj je link do enega izmed vseh:

SEZNAM

Več pa jih najdeš, če na iskalniku vpišeš kar seznam.

Še enega sem najdla, ki ga je pred kratkim mml objavila v našem čvekanju:

SEZNAM2

< Sporočilo je popravil mala pikica -- 14.8.2007 22:19:37 >

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
15.8.2007 9:32:36   
sonček balonček
Sani, seznamov za nakupe in kaj vzeti v porodnišnico je 1000. Lahko pa prebereš tudi mojega iz prve nosečnosti.

Za mami

Za novorojenčka

Za novorojenčka in njegov odhod domov potrebujete:

KOZMETIKA:

zobno krtačko in zobno pasto
tekoče milo za telo
šampon
glavnik
vazelin za ustnice
sanosan krema za telo
krema za obraz
deodorant
robci
intimni mokri robci (manjši paket)
škarjice za nohte

KOZMETIKA:

otroško milo za kopanje in umivanje
hladilno mazilo za ritko
posip
otroške škarjice za nohte
glavnik oz. krtačka za lase
aspirator za nos
vlažilne robčke za nego ritke

plenice (3 x tetra + 2 x Pampers)
1 x povijalna plenico
1 x žabice
2 x tetra majčka
2 x mako majčka
1 x pajacek za čez (ta lep kompletek)
1 x nogavičke
1 x kapica (navadna, mehka)
1 x kombinezonček (z nogicami)
1 x (topla) odejica za v avtosedež (tista, ki jo bomo uporabljali tudi za v voziček)
1 x avtosedež

LEKARNA:

Bepanthen (roza)

LEKARNA:

čajček za dojenčke
vetrovne kapljice 
Bepanthen (roza)
fiziološko raztopino za umivanje popka ter čiščenje noska

SANITETA:

vložki za zaznavanje plodovnice
vložke Vir 80

SANITETA:

vatirane palčke
20 tetra plenic
6 krpic za umivanje
male zarobljene pleničke
30 vlaknastih krpic za umivanje
vato
50 kosov sterilnega zloženca (5x5 cm)
peničke za enkratno uporabo (newborn št 1 malo količino + eno naslednjo velikost)

OPREMA:

blazinice za dojenje
prsno črpalko
nastavek za dojenje (za bradavice)

OPREMA:

digitalni toplomer
previjalna miza
banjica za kopanje
košara
zibelka
postelja
jogi
rjuhe
dekica (mehka, bombažna)
kovter
mehka obloga za ogrodje postelje
avtosedež
voziček s košaro v ležečem položaju
ležalnik za dojenčka za na mizo
dudico ali dve
stekleničko s primernimi cuclji
ščetko za čiščenje
pribor za sterilizacijo
2 mehki kopalni brisači

OBLAČILA:

copate – natikače (če vzameš svoje copate potem naj imajo debel podplat)
spodnje hlačke (za odhod domov)
debele nogavice
oblačila za domov
2-3 nederček za dojenje (kupi po 36. tednu)

OBLAČILA:

6 majčk z zavezovanjem zadaj oz. na rami
nekaj pajackov (8)
3 žabice
2 kapici tanki bombažni
1 debelejšo za čez
3 nogavičke ali copatke
2 jopici
2 spalni pidžami
slinček
bunda/kombinezon
komplet za pot domov iz porodnišnice, se pravi majčko, hlače, kapico, copatke, jopico, morda kakšno bundo

OSTALO:

potrjeno zdravstveno kartico
rojstni list
napotnica ginekologa
mobilni telefon in polnilec za mobilnik
fotoaparat
denar (bankovci nižjih vrednosti za avtomat)
piškoti
knjiga

OSTALO:

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
15.8.2007 10:12:26   
mml
Jutro,

sem kar malo slabe volje, ker moram počivat, zunaj je pa takšen super dan, da bi se spravila na kakšen hribovski pohod...počutje je super, krčev nimam, prav tako ni nobenih znakov, dabi mi odtekala plodovnica, včeraj me je še malo bolelo na mestu vboda, ampak danes pa komaj kaj čutim.

Nalin splošni zdravnik ti lahko brez nadaljnega napiše ta zdravila, saj je v Registru zdravil RS napisano, da sodijo v skupino B, kar pomeni, da jih lahko predpisujejo nosečnicam

mala pikica nikar ne pretiravaj s popsravljanjem, da te ne bo res kaj vščipnilo v križu user posted image

nana držim pesti, da bo tvoja posteljica kmalu lepo dvignjena in ti nebo treba skrbeti še glede tega user posted image

voziček jaz sem mnenja, da je boljše na začetku odšteti nekaj več denarja in dobiš nekaj za svoj denar, kot da daš nekaj manj in po temugotovi, da zadeva le ni tako funkcionalna user posted image in naknadno kupiš še en voziček, kar v končni fazi stane dosti več user posted image . Se pa splača malo pogledat po Bolhi, če kdo prodaja kakšen voziček, ki ti je načeloma všeč. Sploh če se vam še ne mudi z nakupom

lusa upam, da je brat že doma in pridno počiva user posted image . Kako se je imela Luša na morju?

Lepo izkoristite tale sončen dan

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
15.8.2007 12:46:51   
sani1
mala pikica hvala za sezname, sem že včeraj našla nekaj pa nikoli ni odveč če še kaj dodaš, a ne.... Se mi zdi, da je tolk vsega, da sploh ne vem več kje se me glava drži.

mml 
no super, da lahko grem s tabo. Tvoja mala klepetulja me pa veš, da ne bo motila - sej se itak morem navadit,a ne?
Drugače pa imaš prav glede vozičkov so tolk zasoljene cene, da ne moreš verjet. Ampak hvala bogu imam jaz ta problem že rešen. Z fantom sva šla v Pikapolonico ful prijazna prodajalka in nama je pokazala vse modele, ki so nama bili všeč , kako se zložijo, vse funkcije, vse fore, kaj ima kateri boljše, kaj slabše o cenah se pa sploh nismo pogovarjaliuser posted image je zgledalo kot da imava ful denarja... Res je bilo smešno. Pol sva pa samo rekla, da bova še razmislila in sva odšla lepo domov, se pogovorila in nama je bil najbolj všeč Peg Perego tris in naslednji dan sem jaz šla na bolho našla točno takšnega z vso opremo, še z dežničkom, dodatno streho, ni da ni. Sreča je bila v tem, da je bil oglas gor samo še eno uro in voziček še ni bil prodan. Je bil pa lastnik iz Kopra, pa sem si rekla, da se mi za ta voziček splača iti tudi v Koper in tako sva si naredila v soboto izlet, se šla kopat malo pohajat in zvečer na dom do tega lastnika neverjetno prijazna družina, sicer živijo v hribih ne na morju, ampak smo mal klepetali in potem sva tudi voziček kupila in za nameček vsega mi je njegova žena dala še stvari za dojenčka od bodijev, do kombinezona... NEVERJETNO! Nisem mogla verjeti, da še obstajajo takšni ljudje...
Sem pa že vse lepo oprala, voziček se da čist rastavit in oprat in je res kot nov...
Joj sem se razpisala, ampak sem ti hotela povedati, da se ti splača malo pobrskat in kupiti rabljeno stvar in na bolhi se sigurno najde kaj...

Tako, da imam vse modro, ker imajo oni 3 fante ampak bom kupila še kaj roza in bom malo skombinirala pa bo, a ne... Zato sem rabila seznam, da vidim kaj sploh še morem kupiti, ker se mi zdi da imam že sedaj vsega dovolj...
Malo bom pa še počakala za nakupe sicer samo še do pondeljka ko imam ginekologinjo, da mi pove kaj nosim pod srčkom...
O zdej pa grem kuhat da se bomo lahko šli potem še kam potepat...
Lep dan vsem user posted image user posted image user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 1788
15.8.2007 16:40:56   
sonček balonček
Joj, se opravičujem ker mi je moj urejen seznam v obliki tabele čisto razmetalo. Tak sploh ni uporaben.

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
15.8.2007 21:28:41   
mala pikica
Ooooo, ja kje pa ste danes vse? Je praznik in mislite, da vam niti klepetati ni treba, če vam že v službo ni treba user posted image

Jaz sem tudi samo malo prišla pogledat. Sem cel dan bolj tako. Tale vročina mi sploh ne paše. Upam, da kmalu padejo temperature na kakšnih 25. Tisto mi najbolj odgovarja. Sem pa slišala, da kljub mojim željam, napovedujejo tam čez 30. Groza user posted image  Bom lepega dneva za volanom skupaj padla od vročine user posted image  Sem bila zjutraj pri maši, pa sta me že skoraj dve ženski nesli ven iz cerkve user posted image

Nič, grem počasi proti spalnici, bo še najboljše. Lepo pankajte in pridno božajte svoje bušije user posted image

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
16.8.2007 6:54:58   
Sunny Morning
Meni se včeraj tudi ni dalo kaj preveč klepetat. Sem bila cel dan v pogonu in sem bila popoldne full zmatrana, me je kar zmanjkalo na kavču.
Sva šla včeraj z mojim user posted image pogledat parcelo od njegove mame, kjer bi midva lahko gradila hišo. On je bil že prej zagret, da bo enkrat imel hišo, jaz sem pa blokovski otrok in mi je v bloku čisto super. Zdaj imava pa še kar veliko stanovanje, tako da za zdaj ni še nobene gužve in je tudi potem, ko pride user posted image še ne bo. Se ne bo treba hudo stiskat. Uglavnem meni je parcela zelo všeč in sem ga včeraj že maltretirala z plani kaj in kako. Mu je bilo kar preveč, da sem tako navdušena, ampak je on tak, da ga moram vsako stvar malo bolj porint, da potem kaj rata. Kot zdaj zgleda bova tudi midva enega dneva imela svojo hiškico.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1791
16.8.2007 7:29:57   
Ketrin24
Pozdravljene!

ja dolgo se nisem oglasila. Ni bilo ravno veliko časa, ker sem na polno zaposlena z urejanjem stanovanja, vmes smo bili pa še na morju.

Tudi jaz bi  se vam pridružila na srečanju januarčic v City centru v Celju. Upam, samo da mi bo trmin ustrezal, čene pa kdaj drugič.

In kako ste? Jaz sem ravno včeraj dopolnila 17 t, in moram rečt da sem dva dni nazaj tudi prvič začutila gibe moje user posted image , čeprav moj g.pravi da ni možno, da je to še prehitro. user posted image Sanjalo se mi ni. Drugače pa nisem občutila nobenih metuljčkov kot nekatere user posted image , bolj sem čutila neke utripe, kot da bi čutila otročkov srček. Nevem, kaj mislite?

Kako je bilo to pri vas?
Kaj pa trebušček se vam že kej pozna? Ste že okrogle?

No lepo se imejte in si tipkamo!

lp

Neposredna povezava do sporočila: 1792
16.8.2007 8:05:41   
katee
Živjo vsem user posted image !

Včeraj sem si z družino (oče, mama in user posted image ) privoščila res lep izlet. Najprej smo mislili iti na Veliko planino, potem smo šli pa na Jezersko in smo hodili in hodili in hodili. Se mi zdi, da sem kar malo pretiravala, ker me danes bolijo mišice. No, ampak mi je rres zelo pasalo, da sem bila cel dan v naravi. Tako sem lahko pozabila, da mojega user posted image  še dva dni ne bo, ker je spet na službenem potovanju.

mml: za nosečniško telovadbo sem klicala v MOJ FIT in v SUNNY STUDIO. Jaz bom verjetno kar v Sunny hodila, ker imam zelo blizu od doma, pa še šefa tam poznam in vem, da imajo zelo kvalitetno vadbo in instruktorico. Je pa tako, da bodo imeli samo 2×na teden, meni je pa to malo malo. No, bo že.

Za Celje se bom pa res potrudila priti, samo ne 5. 9., ker imam takrat pregled pri G.

Verjetno me par dni ne bo na spregled, ker moram računalnik nujno peljati na servis. No, bom pri starših malo pokukala, kaj ste vse napisale. Drugače se pa lepo imejte in uživajte danes, ker bo baje zadnji lep dan za nekaj časa!

(odgovor članu Ketrin24)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
16.8.2007 8:21:47   
nussy
Dobro jutro souser posted image !

Jaz bi tudi prišla v Celje, če bo le čas, le sreda mi ne paše ravno, ker delam do petih. Če je še kakšna punca iz okolice Domžal, se lahko zmenimo, da gremo skupaj.user posted image

Sicer se tudi meni zdi, da sem dva dni nazaj začutila nekaj, in mislim da je to to. Kot nekakšen trezljaj v trebuhu. In to ene trikrat, ko sem se ulegla.user posted image

Sicer imam pa ful probleme z nogami. Imam zelo otečene gležnje in stopala, kar je čisto prekmalu. Včasih otečejo tako, da že kar boli. Ne vem, kaj narediti. Pijem dovolj, če je le možno, ko pridem domov seveda, dvignem noge, ampak ne pomaga. Sedaj nosim samo natikače, ampak ne vem kaj bom naredila,
ko se ohladi.user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
16.8.2007 9:56:03   
klepetka
jutro vsemuser posted image

Punce ,da jte mi ne kaj povedat ;jaz sem postala odvisnica;odvisnica od cedevite.Spijem jo pribl.1 liter na dan.Pa me zdaj zanima ,kaj se vam zdi,ali je to prevečuser posted image ?Ali jo še katera obožuje?Mislite ,da lahko škodi vsakodnevno pitje le-te?

In drugače ,kako kaj?Meni je bilo včeraj slabo ,sem skoraj skupaj zlezla.Vroče pa nizek pritisk ,pa sem se skor na tleh znašla.

Zdajle že dve noči pa imam tud krče v nogah ,tak oda bo treba napadat Mg,pa bo menda kaj boljš.

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
16.8.2007 10:01:54   
Lunca1
Nassy poskusi še jest neslano hrano. Jaz sem imela v prvi nosečnosti enak problem, sem spravila gor samo ene natikače in široke čevlje.user posted image  Samo meni je pa na koncu ostala še za eno cifro večja noga. V bistvu se mi je po moje posedla in moram zdaj namesto 39 kupovat 40, v salonarje pa sploh več ne pašem.user posted image  Aja, pa čimvečkrat si masiraj noge. 

A nimajo ponekod dekompresijo za nosečnice, ali nekaj takega. To, če se ne motim, naj bi bilo tudi proti zatekanju.

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
16.8.2007 10:13:10   
mml
Dan,

a se že vse skrivate pred vročino user posted image ? Sem nas komaj našla, smo bile tam čisto na koncu strani user posted image

Jaz se psihično pripravljam najprej na eno dozo user posted image , po tem pa na user posted image   in še user posted image .

katee jaz sem bila nad nosečniško aerobiko user posted image   precej razočarana, verjetno zato, ker že tako ali tako ne maram aerobike in se mi zdi na smrt dolgočasna, nosečniška pa še toliko bolj, ker niso dovoljeni poskoki in obrati in si omejen pri koreografiji. Edino kar mi je bilo krasno so bile po tem vaje za sprostitev, dihalne vaje, vaje za medenično dno in glboko trebušno mišico. Tako da sedaj čisto resn orazmišljam o svoji standardni vadbi s pač prilagojeno obremenitvijo.

mala pikica pazi nase v tej vročini user posted image , saj jutri bo že boljše

sunnymorning ti se kar lepo in počasi loti priprav na zidanje hiške user posted image , je dosti manj stresno, če se ti nikamor ne mudi

nussy kar se otekanja nog tiče...poskusi zmanjšati količino soli v hrani, skratka na listo prepovedane hrane uvrsti vse suhomesnate izdelke, pico, čips, arašide in podobne izdelke, poskusi manj soliti hrano...popij res vsaj 3 litre tekočine, po možnosti vode, poskusi tudi z lubenico, ki deluje kot diuretik. Upam, da ti bo kaj pomagalo user posted image . Vsekakro pa to omeni G na naslednjem pregledu

ketrin jaz sem sredi 17. tedna in definitvno občasno občutim premikanje user posted image , res da je še precej občasno, ampak je to sigurno to. V prejšnji noesčnost sem začutila premike tam nekje sredi 18. tedna, tako da ni pri tebi čisto nič prezgodaj

srečanje:  se mi nekako zdi, da večini najbolj ustreza četrtek 6. septembra. A ob 17. je OK? Napišite kako se vam to zdi, da lahko po potrebi najdemo drug datum, da nas bo lahko prišlo čim več user posted image

Zdaj grem pa v spopad z user posted image

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
16.8.2007 11:48:06   
nana35
Pozdravljene!!

Moram vam sporočiti,da sem malo prej začutila mojega otročička,bilo je res zelo prijetno v trebuščku.Sicer sem te dni občasno na trenutke že začutila rahlo božanje znotraj,ampak zdaj pa tudi jaz vem kako je to.Danes sem noseča 18t in 4 dni.Pa sem mislila,da ta dan ne bo nikoli prišel.No,malo pretiravam,vedela sem da bo prišel,pa sem ga stežka čakala.

Tudi danes namerava biti vroče,jutri pa grem dat kri za toksopl.,in 20.8.se naročim za morfologijo.Pa bo počasi mimo vse najosnovnejše.18.9. pa imam ponovno pregled pri ginekologu.

Komaj čakam na morfologijo,mislim da bo čez kaka dva tedna,da vidim,koliko je moj otročiček zrasel in kako izgleda,da mi malo spet gin.razloži kje je kaj in da se prepričam da je vse ok in kako je lep!!

Upam,da se boste na srečanju lepo imele,jaz žal z vami ne bom mogla,čeprav imam čas,prevoz in vem kje je City park.Žal mi je,ampak ve se boste vseeno spoznale in se boste marsikaj pogovarjale,me pa bomo vse to zamudile.Upam,da boste kaj poročale nam "zamudnicam".
Imam vprašanje.
Gledala sem avtosedež od 0-13 kg pri neckermannu,pa me zanima kakšen se vam zdi če boste kaj pogledale na njihovo stran.Meni je zelo všeč in mislim da je dober,pa tudi drag ni(60 evrov),ne težek,ima strehico...sama pa se ravno ne spoznam.Sem videla na bolhi,jih imajo veliko,pa sem zasledila prav takega in ga nekdo rabljenega prodaja za 80 evrov.

(www.neckermann.si )
Bodite lepo in naj vam ne bo preveč vroče,lp,Nana.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
16.8.2007 11:59:08   
ulla78
Sem se končno prebila skozi sporočila,ker imam na voljo zav računalnik tako malo časa. Prideš z dopusta, pa sploh ne veš že naslednji dan, da si sploh kje biluser posted image .
Sem končno vse oprala, polikala, pospravila... Še sreča, da imam zraven še mojo mamo, ki z veseljem polika stvari. Meni namreč zelo zatekajo noge in težko stojim dalj časa.

So mi do nadaljnega prekinili bolniški stalež, ker mi moja G. ni podrobno napisala mojih težav. Pišuka sem bila jezna. Nekateri res izkoriščajo staleže, nekateri, ki bi ga potrebovali, ga pa ne dobijo. S tem mislim veliko večino bolnih, ki imajo vsak mesec komisije, zato da jim sploh podaljšajo staležuser posted image
Od mojega user posted image  mama ima težko neozdravljivo bolezen in je zato nepokretna in so jo že dvakrat klicali na komisijo. Mislim, halo???!!

Sem dala ponovno pritožbo, zdaj bom pa videla kako se bi izšlo. Upam, da ok.

Vas moram vprašati, če ima še katera belkast izcedek? Jaz imam že dva dni in kar precej. Nekje sem prebrala, da je to v nosečnosti normalno. No, raje vprašam še vas.

Nana in mml...želim vama vse dobro!!!

Glede oblekic, vozička, ipd... , še nič ne gledamo, ker se mi zdi še malo prekmalu. Je res, da sem polno zaposlena s pripravo poroke, ampak bi kljub temu pustila priprave na dojenčka na kasnejši čas. Mogoče sem glede tega malce vraževerna in nočem prehitevati dogodkov. V oktobru in novembru bo še dovolj časa za pripravo.

lep dan vsem.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
16.8.2007 12:48:04   
urssyy
Evo mene iz user posted image . Sem vas že kr pogrešalauser posted image .

Vreme na morju skoz dež, noro drago vse ...... pa smo prišli predčasno domov, bomo šli še v septembru na morje.

Glede krčev v nogah  sem jih jaz tudi imela in je moja G. povedala, da je to značilno za nosečke (ampak ne vse) in pomeni , da primanjkuje magnezija in kalcija. Brž v lekarno po te tabletke..

Ulla78 čestitke ob poroki!!

Glede srečanja super lokacija Celje - predlagam Orange pub, kjer so malo večji separeji, lahko tudi rezerviram....Pa tudi v Citycentru Celje lahko najdete kaj zase poleg H & M tudi v trgovini PROMOD, za dojenčke pa ARIEL, OKAIDI, S OLIVER KIDS.....No že delam brezplačno reklamo.. Veliko se dobi za nosečke v redni prodaji po trgovinah. Sem pa bila v Tower centru v Reki - 200 trgovin..4 nadstropja......TO PA JE NORO.....

Lp vse

(odgovor članu ulla78)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.