|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Shranjevanje kruha
10.8.2007 13:23:42   
Barči78
Zanima me v katerih posadah imate shranjen kruh, da ostane čim dlje svež? Ali se več ali mal poslužujete Tupperwerjeve plastike, ali kaj drugega? Kakšno je vaše mnenje o tej posodi?

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Shranjevanje kruha
10.8.2007 13:26:32   
sayuri
Jst imam to posodo o Tupewerja, pa je za en kuser posted image   Oprostite izrazu. Kruh mi notri splesni. user posted image  Poleg tega mi pokrov skoz dol pada - sem že enkrat reklamirala, pa je stanje popolnoma isto. Pred to posodo sem imela tisti obični lesen predalnik za kruh, kjer se mi je kruh stalno sušil. Tko da.... nisem še pogruntala, kaj bi blo dobro....user posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.8.2007 13:26:46   
mojsoncek
Tupperware posoda za kruh. Drugace pa delamo tako, da cel hlebec razrezem na cetrtinke in ga dam v zmrzovalnik. Ko ga v posodi zmanjka, ga samo vzamem iz zmrzovalnika in hop v mikrovalovko. Tako, da imamo vedno svez kruh, ki ne ostaja, pa se v trgovino nam ni treba vsak dan.

< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 10.8.2007 13:28:12 >

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.8.2007 13:42:16   
Anonimen
Mi imamo tudi Tupperwerovo posodo za kruh, pa še to v hladilniku. Kruh ima tako neomejen rok trajanja. Ga pa večkrat dam potem v mikrovalovko, preden ga jemo.
Samo priznam, boljši je, če ni iz hladilnika.

(odgovor članu mojsoncek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
10.8.2007 13:43:36   
Lunca1
Meni tudi v Tupperwarejevi posodi splesni. Midva ga dava kar v papirnato vrečko. Se še najbolje obnese. Drugače ga pa jaz tudi dam zamrznit.

Neposredna povezava do sporočila: 5
10.8.2007 13:44:38   
sayuri
Punce, pa vam kruh v teh posodah ne splesni? In pokravi vam nič dol ne padejo iz tistih dveh štiftkov od zadaj?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.8.2007 14:01:14   
aluš
Jaz ga dajem v Tuppervare, ampak nimam prav te,  ki je za kruh, ampak eno drugo (je bila enkrat v akciji in je tudi lahko za kruh, se mi zdi, da je še mal večja.). Pa mi kruh ne splesni, razen če nanj pozabimo (2 dni nič ne odpiramo). Ker pri teh posodah je baje finta v tem, da jo je trba vsaj 2x dnevno odpret (kruhu rečemo dobro jutro in lahko noč). Pa drobtine je fino večkrat s papirnatim servetom pobrisat. Pa 1x tedensko jo dam prat v pomivalca, pol moraš pa pazit, da je res suha (moj pomivalc plastike nič kaj fajn ne suši in jo potem še zbrišem po tistik " hribčkih in dolincah"-je valovita). Sem pa še kar zadovoljna, nisem pogruntala še kaj bolšega. Polbeli hlebec notri ostane 3-4 dni kar OK. Je pa svež neprimerno boljši.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.8.2007 14:12:10   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: aluš

2x dnevno odpret (kruhu rečemo dobro jutro in lahko noč). Pa drobtine je fino večkrat s papirnatim servetom pobrisat

Tako je... Pa kadar je posoda prazna jo pustite odprto!

Ce imas v posodi manjse kolicine kruha, ti pa tudi ne gre kar tako v maloro. Cetrt hlebca se pa ze poje v 2 - 3 dneh.

p.s. ce bi pustila kruh v zaprti posodi en teden, bi pa verjetno tudi splesnel ja

(odgovor članu aluš)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.8.2007 14:22:19   
sayuri
No, saj se mi je zdelo, da je fora v "zračenju". user posted image  Se pravi nimam šans. user posted image  Jaz kupim pol kile kruha in ga not vržem, pol pa pričakujem, da bo čez en teden še vedno svež user posted image user posted image user posted image  JAh, premalo kruha pojemo - v bistvu skor nič....

Neposredna povezava do sporočila: 9
10.8.2007 14:27:32   
Anonimen
taperver ja splesni, ker ga skor nič ne jemo in nič ne odpiramo posode. če je na lud+ftu se pa posuši user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
10.8.2007 14:30:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek

Tupperware posoda za kruh. Drugace pa delamo tako, da cel hlebec razrezem na cetrtinke in ga dam v zmrzovalnik. Ko ga v posodi zmanjka, ga samo vzamem iz zmrzovalnika in hop v mikrovalovko. Tako, da imamo vedno svez kruh, ki ne ostaja, pa se v trgovino nam ni treba vsak dan.

Enakouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 11
10.8.2007 14:35:59   
Anonimen
V vrecki od kruha + v sumeci vrecki, ki jo dobis na blagajnah ali pa pri sadju in potem vse skupaj v neki platneni vrecki. Tupperware posodo imamo, pa imamo v njej spravljene plosce za toaster user posted image  Ker kruh v Tupperware posodi pride ven cist mehek in nic hrustljav .. pa meni smrdi (ok, meni itak en dan star kruh smrdi) .. nam ni vsec.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
10.8.2007 14:44:39   
Barči78
Ali katera pozna posodo firme WMF, tam sem namreč videla eno rostfreiasto posodo za kruh, pa baje so zlo pohvalne. Sam tud ni tolk poceni, zato me zanima.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.8.2007 14:53:48   
mojsoncek
Na splosno so WMF dobre posode, samo tele posode za kruh pa zal ne morem pokomentirat.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 14
10.8.2007 15:02:18   
F*S*M
ga tako hitro pojemo da ga ni časa shranjevatiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

Neposredna povezava do sporočila: 15
10.8.2007 15:08:25   
ciciban
Tiste,ki vam je kruh u tupperwarju splesnil morate obvezno z vato in alkoholom posodo ocistit,ker drugace plesni ne boste odpravile-tudi v pomivalcu ne.Ce se posoda pravilno uporablja,potem vam kruh nebi smel plesnit notri.Ob pravilnem uporabljanju tudi pomivanje posode ni potrebno.Obvezno posodo prezracit 2x na dan in ko se kruh zamenja,posodo ocistit s krpo,da ne ostane notri moka in drobtine.

Neposredna povezava do sporočila: 16
10.8.2007 15:10:48   
Anonimen
V papirnati vrečki pa v rostfrejastem srhanjevalcu kruha iz Ikee. Pa se nič ne pokvari, no, se po štirih, petih dneh, ker ga nihče ne požre, važno pa, da je frišn vsak dan user posted image

(odgovor članu ciciban)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
10.8.2007 17:14:17   
Maxica
Mi ga hranimo v papirnati vrečki in potem še v eni polivinilasti vrečki.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   [Brisano sporočilo]
10.8.2007 18:41:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
11.8.2007 7:05:32   
dory
jst ga pustim toliko,kot ga ponavadi dnevno pojemo v tistem lesenem zaboju...ostalo dam zamrznit...naslednje jutro, ga dam ven in v uri je odtajan in svez :)...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 20
11.8.2007 8:49:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Mi ga hranimo v papirnati vrečki in potem še v eni polivinilasti vrečki.

Isto. Najraje ga pa sproti kupiva vsak dan svežega.

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   [Brisano sporočilo]
14.8.2007 14:59:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
14.8.2007 19:10:29   
Taula
Papirnata vrečka+še pvc vrečka.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 23
14.8.2007 20:49:15   
NevenkaP
V vrecki od kruha + v sumeci vrecki, ki jo dobis na blagajnah ali pa pri sadju in potem vse skupaj v neki platneni vrecki.
Enako!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 24
15.8.2007 19:18:06   
srki
Posoda je spodaj lesena, pokrov pa je iz materijala, kot rosfraj, ali nekaj takega. Poleg tega imamo kruh vedno še v navadni papirnati vreči, to je vreča, v katero ti kruh dajo v trgovini.

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?