aluš -> RE: Shranjevanje kruha (10.8.2007 14:01:14)
|
Jaz ga dajem v Tuppervare, ampak nimam prav te, ki je za kruh, ampak eno drugo (je bila enkrat v akciji in je tudi lahko za kruh, se mi zdi, da je še mal večja.). Pa mi kruh ne splesni, razen če nanj pozabimo (2 dni nič ne odpiramo). Ker pri teh posodah je baje finta v tem, da jo je trba vsaj 2x dnevno odpret (kruhu rečemo dobro jutro in lahko noč). Pa drobtine je fino večkrat s papirnatim servetom pobrisat. Pa 1x tedensko jo dam prat v pomivalca, pol moraš pa pazit, da je res suha (moj pomivalc plastike nič kaj fajn ne suši in jo potem še zbrišem po tistik " hribčkih in dolincah"-je valovita). Sem pa še kar zadovoljna, nisem pogruntala še kaj bolšega. Polbeli hlebec notri ostane 3-4 dni kar OK. Je pa svež neprimerno boljši.
|
|
|
|