skuštrana
|
Živijo! oz. dobro jutro Evo, sem vam kavo skuhala Jaz imama danes pregled, zbudila sem se pa tako zgodaj, ker je naša tamala nekaj sanjala in je že ob 6 začela telovadit Na, zdej pa nazaj spi... Glede Racmank - jaz jih sicer nisem uporabljala, imam pa par kolegic, ki so jih in so z njimi full zadovoljne. Jaz sem imela par komadov samo za ponoči (ko je plenica na riti tudi 10 ur) in so se super obnesle. Trenutno pa tudi jaz razmišljam o nakupu bombažnih plenic, bom še videla. Bi jih uporabljala tudi pri ta prvi, ampak smo bili stalno na poti med Rijeko in Celjem pa sem in tja in ni bilo praktično. Sedaj pa... Aja, je pa ena kolegica, ki nima sušilca malo šinfala, ker so postale trde, ampak je problem rešila tako, da jih je nesla enkrat na mesec posušit k mami v sušilec in je bilo ok. Kaj pa vem, moraš se sama odločit. Da je bolj zdravo za otroško rito je en plus, en minus ti je napisala 2ursae ( od kolegice ta mala je full na široko hodila, dokler jo je povijala v Racmane, potem je pa pri letu in pol prešaltala na navadne in se je hoja popravila), dela za mamico je malo več...No, na poti pa res niso praktične. Finančno - verjetno je ceneje, o ekologiji pa ne bom razpravljala Aja, pa otroci, ki so poviti v te plenice so ponavadi prej suhi, ker občutijo mokroto v Pamperskih jo pa ne. Poglej si malo spletno stran od Racmana, tam imaš kar dosti napisano. Glede sušenja pozimi - lahko jih sušiš kar na radiatorju, itak je zaradi centralne kurjave zrak v sobah full suh (kar ni dobro ne za malčka, ne za nas) in ti to da malo vlage. Ma, veš, vse se da, če se hoče . Moraš pa se sama odločit, ker kupit plenice in jih ne uporabljat je pa neumno (razen kot v primeru 2ursae, ko na to ne moraš vplivat ) 2ursae, če nisem preveč radovedna, kaj pa je bilo s tvojim sončkom. In zakaj nisi smela uporabljat racmank? A v razvojni so ti jih odsvetovali? Aja, še tole - koliko si pa imela prekrivnih hlačk? Jaz imam sušilca in razmišljam o nakupu 15 plenic z vložki, kaj pa prekrivne..A bi bilo 3 komade dovolj? Nič, da ne pametujem več, grem zdej . Imejte se lepo, pa se javim, ko pridem s pregleda.