|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  289 290 [291] 292 293   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
10.8.2007 20:21:56   
andreja32
jaz pa še nikoli nisem čistila popek z alkoholom,.....patronažnami je rekla fiziološko in jaz pridna puncauser posted image  sem jo ubogala.Je pa fino da vem, če ne bo ok bom uporabila alkohol.

Drugače pa  DUSKAMB mene tudi boli medenica.Najhuje je ko vstanem, ko se shodim je pa boljše,....ma če bi me kdo gledal ,...prav smešna sem.

Mala moje iskreno sožalje
Cukerčekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Helena, tudi moja je bolj med drobnimi,...ampak za enkrat še ni panike.

Sandra, Guppy držta se pa čim lepši poroduser posted image .

Lumpa če pogruntaš recept  kaj narediti da se ti porod začne sam od sem prosim povej.Trikrat so mi ga sprožili, madonca da mi že enkrat pripada da se začne dogajati že doma (saj vem bolj pobožne želje).

p.s. rodit po tanovem ne grem v Lj. ampak v Kr., .....tam imajo Ultivo.

en lp od Andreje

aja še nekaj ,.... a še katero bolijo joške?Mene so začele čez noč,.....nč fleten

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 7251
10.8.2007 20:29:44   
nora
aja še nekaj ,.... a še katero bolijo joške?Mene so začele čez noč,.....nč fleten

Mene bolijo ze 2 tednauser posted image

(odgovor članu andreja32)
Neposredna povezava do sporočila: 7252
10.8.2007 20:39:30   
Anonimen
No, kakorkoli... Bomo videli kaj se bo najbolj obneslo. Alkohol že imam, še raztopino bom kupila.
Danes sem kupila še nekaj stvari od kozmetike Bubchen (kopel, olje, kremico za obraz, kremico za ritko), pa mandljevo olje,puder in Bepanthen kremico ter losijon. Aja, pa še eno lekarniško hladilno mazilo za ritko. Mislim, da je to to.
Mi manjka še kaj?? Kakšen nasvet, prosim.
Saj nisem več vedela kaj naj kupim... Prav zmedena sem bila od vseh teh proizvodov.user posted image  

(odgovor članu nora)
  Neposredna povezava do sporočila: 7253
10.8.2007 20:45:41   
Anonimen
Hej punce, pa kje ste danes?? Prav zatišje je tu gor, mir... A jaz pa bi tako rada čvekala. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7254
10.8.2007 20:48:05   
nora
tianna, babica v šoli je govorila, da uporabljamo trdo milo, ker se lazje izpira...kaj je boljs pa bodo ostale povedale, jaz namreč nimam izkusenjuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7255
10.8.2007 20:51:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nora

tianna, babica v šoli je govorila, da uporabljamo trdo milo, ker se lazje izpira...kaj je boljs pa bodo ostale povedale, jaz namreč nimam izkusenjuser posted image

Jaz tudi nimam izkušenj (še)... user posted image  Če pa se ne motim so punce pisale (mislim, da prav ena izmed septembrk, ampak se ne spomnem več katera), da je tekoče milo bolj praktično in v redu... Res ne vem.

(odgovor članu nora)
  Neposredna povezava do sporočila: 7256
10.8.2007 21:21:03   
lumpa6
tianna, babica v šoli je govorila, da uporabljamo trdo milo, ker se lazje izpira...kaj je boljs pa bodo ostale povedale, jaz namreč nimam izkusenj

jaz ga tudi, šele kasneje ko sem jih v veliki banji kopala pa tekoča mila oz. šampone

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 7257
10.8.2007 21:22:31   
lumpa6
Lumpa če pogruntaš recept kaj narediti da se ti porod začne sam od sem prosim povej.Trikrat so mi ga sprožili, madonca da mi že enkrat pripada da se začne dogajati že doma (saj vem bolj pobožne želje).

še razmišljam in delam na tem pa ni nobenega pravega učinkauser posted image user posted image

(odgovor članu andreja32)
Neposredna povezava do sporočila: 7258
10.8.2007 21:24:37   
lumpa6

že kr mal prevečuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7259
10.8.2007 21:26:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

že kr mal prevečuser posted image user posted image

Od viška glava ne boli. user posted image
Ma ne, resno... Še kaj? Ma mislim, da ne a. user posted image

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 7260
10.8.2007 21:27:21   
Anonimen
Gledam Globoko modrino na POP TV, zdaj so reklame...

Kaj pa vi počnete na ta večer? Poleg RR-ja no.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7261
10.8.2007 21:36:59   
lumpa6
isto kot ti gledamo pop tv

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7262
10.8.2007 21:42:12   
Anonimen
Ma je kr grozljiv ta film... user posted image

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 7263
10.8.2007 22:21:12   
nora
Evo še ene lepe novičke danes od naše guppy:user posted image

˝Mami in ati sva srečna, ker je družinica za dva člana večja! 10.8 ob 16.40h sta se nama pridružila Marko (2460 g, 47 cm) in Maja (2620g, 47 cm)˝

Iskrene ČESTITKE mamici in očkuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem prav veselauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7264
10.8.2007 22:25:42   
lemavrica
Čestitke mamici in celotni družinici. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tole je pa parav lepa novica.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 7265
10.8.2007 22:26:02   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  Čestitke mladi družinici!!!! Bravo Guppy!!!
user posted image

(odgovor članu nora)
  Neposredna povezava do sporočila: 7266
10.8.2007 22:31:14   
nora
Ups, sem se zatipkala, Marko je tezak 2640 guser posted image sem preveč uznemirjenauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7267
10.8.2007 22:42:02   
Anonimen
Ah, Nora, saj ni važnouser posted image  Pomembno je, da so vsi OK in da se že ckrljajo... Ah, kakšen lep zaključek petkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nora)
  Neposredna povezava do sporočila: 7268
10.8.2007 22:52:51   
CUKRČEK
guppy-čestitamuser posted image upam, da boste hitreje doma, kot smo bili miuser posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7269
10.8.2007 22:55:31   
nana 27
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  BRAVO, GUPPY!!!!!!! Vse naj naj celi družinici in veliko zdravja malima sončkoma!!!!!  Mi pa smo najraje imeli tekoče milo oz. kopel in šampon skupaj. Šele pred kratkim smo porabili čisto prvo flašo.  Jaz imam dve flaši fiziološke doma - eno zame in eno za dojenčka. Ko se v prvo ni in ni hotelo zaceliti, so mi v porodnišnici rekli, da naj kar vložek Vir namočim s fiziološko pa se je res v dveh dneh vse pomirilo, da sem lahko vsaj sedela in hodila normalno naokrog. Zdaj nimajo več tistega Bivacyn spreja za celjenje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7270
10.8.2007 23:25:12   
nana 27
Upam, da se bo tole odprlo. Sem dala link avstrijske trgovine, da si malo učke napasemo user posted image . Cen nisem gledala, ampak so tako luštne sobice pa oprema za dojenčke..Se vidi, da že delujejo hormoni 100 na uro: http://www.lutz.at/Spezialkataloge-Ratgeber.41.0.html?&no_cache=1

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 7271
10.8.2007 23:26:36   
nana 27
...kliknite na katalog z dojenčkom user posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 7272
11.8.2007 0:06:17   
cuma
Vse naj naj draga guppy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! Malčkoma pa vso srečo in dobrodošla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!! Čestitke tudi tatiju!

nana27: Tako sem bila prestrašena, da si je nisem mogla napisati (sem se kaar tresla še nekaj časa user posted image ). Mož jo je sicer znal na pamet a kaj, ko nam nič ne pomaga ... user posted image .

milo: mi smo na začetku res uporabljali trdo milo ... je pa pri tem tekočem tako, da če ga daš malo, se prav tako lepo spira ... tako da ... po želji.

fiziološka in alkohol: mi smo za popek uporabljali alkohol.

pranje plenic in cunjic: jaz marsikatero cunjico operem na več stopinj kot gor piše - bodisi zaradi madaežev ali pa zaradii boljšega občutka in zaenkrat ni bilo hujših posledic ... je za poskusit. ponavadi je odvisno od kvalitete.  

Danes je bil kar dolg dan - celo popoldan in večer smo bili doma, ker je deževalo ... upam, da bo jutri kaj boljše.

Lahko noč!

Cuma

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 7273
11.8.2007 7:21:31   
PBJ
Danes sem pa prav čakala na novico od GUPPY.

Še tukaj ČESTITKE CELI DRUŽINIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 7274
11.8.2007 7:45:06   
Anonimen
ČESTITKE CELI DRUŽINI, MALIMA DVEMA PA LEPO OTROŠTVO!!!user posted image user posted image user posted image

Sem to prebrala zdaj zjutraj in so mi kar solze stopile na očke..sem ful vesela. Sem že mojemu včeraj zvečer govorila, da je naša guppy sigurno že rodila in sem tudi sama že čakala na te novičke.

Sicer pa greva z mojim danes v Celje, sva povabljena na r.dan najboljših prijateljev pa greva vsaj malo pogledat. Nimam še prave ideje kaj kupit, razmišljava pa o zeliščni kopeli v dvoje z večerjo. Stvar stane okoli 40 eur. Je pa ful fajn stvar to, midva sva tudi dobila za darilo enkrat in sva res uživala. Sicer pa, če ima katera kakšno idejo kaj kupit za r.dan mi naj hitro napiše. Imata pa oba r.dneve skup. Moj je od njiju dobil kar mikrovalovko, ampak midva nisva glih tako bogata, da bi lahko take drage stvari kupovala, že to bo za naju kar precejšnji zalogaj. Včeraj me je tudi kolegica povabila na krst, prvega septembra pa sva povabljena na poroko...tak, da bo dnar kar šel iz računa. Ampak tak pač je. Ful ne vem kaj kupit. Za krst tudi študiram kar darilni bon za BC, za poroko pa bova dala kar nekaj zraven pa bo cela familija nekaj kupila. Drgač pa se res priporočam za ideje.
Drug teden v sredo na praznik pa mam tudi sama r.dan pa bi rada, da greva z mojim nekam na lepše..ampak nimam ideje kam. V toplice s tako vlkim trebuhčkom mi je že malo čudno it pa še glivic se moram zdaj izogibat, tam pa jih mimogrede dobiš oz. jaz kar 100%, da jih fašem.  Lani sva bla na Golteh..letos to ne pride v poštev..tudi tu, če ma katera kakšno idejo kam it za r.dan?

Zdaj pa grem na kavico, moj še kar spi. Lep dan vsem in še enkrat čestitke guppy za dvojčka!

(odgovor članu PBJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 7275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  289 290 [291] 292 293   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  289 290 [291] 292 293   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?