|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  288 289 [290] 291 292   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
10.8.2007 13:46:55   
lemavrica
Tianna hvala za odgovor. Saj jest sem tud oddala vse papirje ampak tega mi pa una teta na CSD ni razložila, da je treba po porodu poslat roj.list od otroka.
Bom še v pon. poklicala na CSD da mi točno vse razložijo. Ampka za začetek me je tud tvoja razlaga pomirila.user posted image

Duskamb tudi tebi hvala za odgovor. kako pa to da ti niso rekli da kar takoj oddaš vse papirje? Jest sem jih kar vprašala kako si predstavljajo da bom po porodu še papirje po CSD-ju urejala, pa so mi rekli da se sedaj to kar vse naenkrat odda.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7226
10.8.2007 13:49:40   
Anonimen
Ja meni je gospa tako naročila. Ma ti vseeno pokliči na CSD, ker kot spremljam te debate, je od CDS-ja do CSD-ja različno.

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7227
10.8.2007 13:53:24   
Anonimen
Ja, te pleničke so isto velike kot tetra pleničke (al kaj so že vsi ti izrazi), vglavnem namenjeni previjanju na široko in se kar lepo umažejo tudi z urinom in blatom. Perejo pa se samo na 40 stopinj. Nepredstavljivo, pa niti poceni niso, ena je 650sit (jaz sem še pri stari valuti).
Jaz sem sicer naročila tri, da jih bom uporabljala kot brisačko za brisanje sline in podobnega, kar je v prvih mesecih čito ok, ko pa bo začel jest tudi ostalo hrano pa res ne vem kako bom madeže od sadja ven prala pri teh stopinjahuser posted image .
No, sem misila povedat samo v opozorilo tistim, ki nameravate tertra plenice še kupit, da se ne zaletite zato ker so lepe in jih kupite en kup, doma pa ugotovite da jih lahko perete samo na 40.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7228
10.8.2007 14:00:40   
jst86
sem mislila druge pleničke-povijalne.no pol  pa res ni vredu,če se lahko samo na 40 perejo.jst mam navadne bele,ki se lahko prekuhavajo.
hvala za opozorilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7229
10.8.2007 14:04:31   
nana 27
Helena, pridno počivaj. Mala Klara pa naj se pridno redi user posted image   Leamavrica, ti kar pokliči na CSD. Kot pravi Tianna je od CSD-ja odvisno, kako ima to urejeno.   Cuma, ali si si vsaj številko od tega norca zapisala? Jaz bi ga prijavila. Sploh ne morem verjet, da se lahko zgodi kaj takega in da te potem nadleguje še med vožnjo user posted image   Je kaj novega v zvezi z Guppy?  Lumpa, si še z nami?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7230
10.8.2007 14:09:01   
lemavrica
Še eno vprašanjeuser posted image  kje ste kupile povijalne plenice, take ki se lahko perejo na več kot 40?

To s CSD-jem upam da je tko da bo mož samo še roj.list odnesel in bo zadeva urejena.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 7231
10.8.2007 14:24:46   
LINA31
lemavrica...full dobre tetra plenice imajo v Rutarju. 10 JIH JE LE 10 €, pa še zarobljene so.

Neposredna povezava do sporočila: 7232
10.8.2007 14:29:39   
lemavrica
Te že imam, mislim povijalne plenice, ki se jih potrebuje za široko povijanje.
Jest sicer nisem tako navdušena nad temi iz Rutarja, ker se mi je na parih rob že po prvem pranju nacufal.

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 7233
10.8.2007 14:32:37   
nana 27
Leamavrica, povijalne kupi v Tosami ali pa v BC-ju.

Neposredna povezava do sporočila: 7234
10.8.2007 14:51:45   
Anonimen
Fajne povijalne plenice imajo v BC, Tosami in Arielu. In se perejo na 90.

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 7235
10.8.2007 15:20:04   
Anonimen
_mala_  moje sožalje za dedka, objemobjemobjem!

danes sem bila pri G - CTG ok, vse ok, kontrola čez 5 dni... otroku je super lepo. Brez napovedi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7236
10.8.2007 15:43:04   
PBJ
CSD- V Mariboru neseš po rojstvu otroka še nekaj papirjev zraven za dopust in nego otroka. Jaz sem si vse pripravila, tako da bo mož nesel zraven, ko gre urejati za očetovski dopust - samo ime in datum rojstva sem pustila prazno.

Tudi jaz sem danes dobila denar.

Danes sem imela tudi pregled. Težo  otroka je ocenila na 2300/2400 in pravi, da bo imel med 3000 in 3500g. Tako da čist povprečno rastemo in v materinski knjižici imam vse označeno na srednji črti - povprečje.
Moje zatečene noge je samo gledala in rekla, da je dobro, da ni še pritisk povišan - tega imam pa bolj nizkega.
Komaj sem prišla dol s tistega stola, tako zelo me kolk boli. Svetovala mi je, da čim več počivam, da ga preveč ne obremenjujem, ker lahko imam kasneje posledice.  Je pa res zelo boleče. V prvi nosečnosti me je tud nekaj časa, amak je nekako preminilo. Sedaj pa me boli že dober mesec in ne odneha. Najtežje mi je pa vstajanje iz postelje in obračanje.
Nana - doli je zaenkrat še zaprtouser posted image . Ima pa zelo nizko lego,  in imam občutek, kot da mi že v nožnici miga.
Dobila sem še tisto tabelo za gibe zapisovati.

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7237
10.8.2007 17:22:51   
lumpa6
Lumpa, si še z nami?

o sem sem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 7238
10.8.2007 18:18:24   
Anonimen
Punce, dejte mi prosim povedat zakaj točno se uporablja:

- fiziološka raztopina
- 70% alkohol

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 7239
10.8.2007 18:23:13   
Anonimen
Za čiščenje popka, fiziološka pa tudi za čiščenje oči in noska.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7240
10.8.2007 18:26:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ašun

IZVIRNO SPOROČILO: misska

Lumpa žal po mojih izkušnjah nič ne pomaga - sem hotla pri hčeri pospešit, pa smouser posted image , pa po tastari luknjasto cesti Lj-Litija vozili, pa on 23h sem košarko igrala na dvorišču, pa štenge, pa sprehodi... NIČ. edino za čaj nisem vedela.

skratka moj trmast otrok se je hotel roditi takrat ko ona hoče - je še danes taka, jasno....

ko sem vrgla puško v koruzo, se je pa začelo. Mislim da psiha tu ful veliko naredi ampak v kontra smeri, se pravi bolj si želiš rodit, manj se ti dogaja.

mogoče je pa tako samo pri meni

Missika a si iz Litije? To so moji konci

ašun nisem, ampak vozila sva se po tisti cesti, 9 let nazaj in je bila res obupna....

(odgovor članu ašun)
  Neposredna povezava do sporočila: 7241
10.8.2007 18:35:10   
Anonimen
Srček, hvala. user posted image
Danes sem bila namreč v lekarni in sem želela kupiti fiziološko raztopino za čiščenje noska, pa me je farmacevtka prepičala, da ne fiziološko in mi je prodala neke pumpice od Nivea... user posted image
Ma jo bom vseeno kupila, za očke.

Torej, 70% alkohol pa samo za popek?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7242
10.8.2007 19:21:54   
LINA31
tianna...nam so v šoli za starše rekli, da se alkohol vedno manj uporablja in, da se naj uporablja kar fiziološka razstopina.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7243
10.8.2007 19:22:09   
lumpa6
Torej, 70% alkohol pa samo za popek?

ja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7244
10.8.2007 19:23:37   
Anonimen
Danes pa res bolj malo tipkate.
Jaz sem zdaj 2 uri spala (otroci so še pri babici, moj user posted image   na rekreaciji), mogoče bi še dlje, ampak to lulanje,....... je pa že prav nadležno.
To, ko me tako boli medenica je prav neprijetno, mogoče danes občutim malo bolj, ker je tako čudno vreme,.... bom videla jutri. Saj če se razhodim kar gre, če pa ležim ali sedim, potem pa ni prijetno.

Mislim, da se bom zdaj (preden pridejo moji domov) spravila na pospravljanje omar v otroški sobi, ker imam premalo prostora za stvari za novega člana. Pred dnevi sem si kupila Space bag vreče za zimske bunde in pajace, rezervne odeje,...... Upam, da res delujejo, ker jih še nisem preizkusila.

PBJ ti si iz Maribora?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7245
10.8.2007 19:25:53   
PBJ
PBJ ti si iz Maribora?

Točno tako. Za tebe vidim, da tudiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7246
10.8.2007 19:28:24   
Anonimen
Zanimivo! Mislim, da nas je med septemberkami bolj malo. Kaj je še katera? Kdaj imaš PDP, da ne brskam nazaj?

(odgovor članu PBJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 7247
10.8.2007 19:30:06   
PBJ
Kdaj imaš PDP, da ne brskam nazaj?

13. septembra. Sem ravnokar pogledala zate. Če malo počakaš, ali pa jaz pohitim, se morda srečava v porodnišnici.user posted image

Ne vem, če ej še katera, moram malo pogledat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7248
10.8.2007 19:34:49   
Anonimen
Dober datum si si izbrala.
A kaj ko pri malčkih nikoli ne veš kdaj jih bo popadlo in bodo hoteli ven. Želim si le, da bi rodila med tednom, ker se takrat v porodnišnici več dogaja, pa še obiski so dvakrat na dan. Med soboto in nedeljo pa je brezveze. 

(odgovor članu PBJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 7249
10.8.2007 20:08:35   
lumpa6
tianna...nam so v šoli za starše rekli, da se alkohol vedno manj uporablja in, da se naj uporablja kar fiziološka razstopina.

samo v razmislek da je pri fiziološki raztopini več vnetij in ponovnih sprejemou v porodnišnico zaradi slabega celjenja popka pri novorojenčku tako da jaz vedno čistim z alkoholom sicer pa nočem soliti pameti vsaka zase...

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 7250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  288 289 [290] 291 292   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  288 289 [290] 291 292   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?