|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  251 252 [253] 254 255   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
10.8.2007 21:59:42   
catja2
tudi jaz samo o Bubi razmišljam user posted image

Amy kakšno samokolnico stte kupili-igračo?

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6301
10.8.2007 21:59:58   
amy26
Drugače pa se 1. oglašam z novega compjuterja, ki mu omrežje vsake toliko izgine

to je pa šuser posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6302
10.8.2007 22:01:54   
amy26
Amy kakšno samokolnico stte kupili-igračo?

ja v BC je trenutno v akciji user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 6303
10.8.2007 22:02:06   
catja2
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

Drugače pa se 1. oglašam z novega compjuterja, ki mu omrežje vsake toliko izgine

to je pa šuser posted image

Imamo samo brezžično omrežje in bi ta škatla morala biti bolj na prostornem mestu in ne pod mizo, kjer omrežje ni tak močno! Sicer pa naj bi moj jutri porihtal večjo mizo in bova to škatlo porinila v višave, da pride do omrežja user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 6304
10.8.2007 22:03:46   
catja2
L&J sta od bivših sosedov že pred meseci dobila takšna kompleta samokolnic in sta tudi zadovoljna z njimi ampak mi nismo, ker hočeta, da ju vozimo v njih in potem te že kar v križu začne sekati user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6305
10.8.2007 22:04:19   
amy26
pa prenosno posteljico imamo novo za Elo, je glih tko znižana iz bivših 14.000 na 7.000 tako da se kar splača. Eno drugače že imamo vendar je pri varuški v varstvu kjer se Aleks mirka, pa kmalu gremo na morje in eno moramo imeti, ker si ne predstavljam da bi Aleks spal pri nama v pojstli, ker bo že Ela.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 6306
10.8.2007 22:04:42   
catja2
sonchica napiši kaj!!!!user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6307
10.8.2007 22:05:24   
amy26
ker hočeta, da ju vozimo v njih in potem te že kar v križu začne sekati

to mi je pa znano, naš je to danes že izprobaluser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 6308
10.8.2007 22:07:17   
catja2
se mi zdi, da so v intersparu tudi imeli prenosne posteljice! Meni je že lani bilo žal, da jih nismo nabavili, bi nam letos na morju prav prišle in bi se midva mogoče tudi kaj naspala user posted image

Kako pa kaj sedaj ponoči spite? PA čez dan oba naenkrat spita ali se menjavata??user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6309
10.8.2007 22:09:28   
catja2
PEtarda je že na morje pobegnila???

Kje pa ste Ada, Naty, Paštetka (Paštetki je sicer oproščeno user posted image )

Paštetka sem mislila, da si jo tokrat odnesla brez šivov user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6310
10.8.2007 22:15:36   
catja2
No sama pa tudi ne bom tu, LAHKO NOČuser posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6311
10.8.2007 22:16:36   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

se je bubi kateri kaj oglasila, upam da je že doma in da počiva

Je. Vse pozdravlja, pogreša čvek in se zahvaljuje za objemčke.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 6312
10.8.2007 22:20:57   
amy26
Kako pa kaj sedaj ponoči spite? PA čez dan oba naenkrat spita ali se menjavata??

Aleks prespi celo noč že zelo dolgo, Ela se pa zbuja vsake dve uri ali celo prej, po 2.00 uri je pa včasih kar budna in noče spati pa jo moram na koncu uspavati ker bi ona kar bedela in se pogovarjala. Tako da moje spanje jeuser posted image , nevem kok časa bom zdržala na tem ritmu ker v eni noči ne spim vsega skupaj niti štiri ure.

Čez dan pa ko sta oba doma, torej čez vikend, Aleks gre spat tam ob 11 uri in spi skupaj 3-4 ure, Ela pa čez dan spi ene 4x po cca 0,5ure do 45min. kokr kdaj, seveda če Aleks spi pol mora biti čista tišina da a ja ne zbudimo, ker z njim je dosti težje kot z Elo 

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6313
11.8.2007 8:24:12   
NinaŠ
Dobro jutro!

No evo - Tina je zvečer zakuhala, z Edijem (jaz sem v službi) sta bila zdajle pri dežurnem in je diagnoza viroza (angina zaenkrat še ne user posted image ), v ponedeljek pa moramo do svojega P.  

Spali pa itak nismo skoraj nič, saj se je celo noč zbujala.  

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 6314
11.8.2007 8:40:48   
Urša
user posted image user posted image user posted image  za bolančke! Upam, da še mi ne staknemo česa tik pred dopustom!user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6315
11.8.2007 8:51:38   
NinaŠ
Upam, da še mi ne staknemo česa tik pred dopustom!

držim pesti user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 6316
11.8.2007 9:07:41   
Anonimen
Paštetka sem mislila, da si jo tokrat odnesla brez šivov

že porod je bil preveč lahek, če bi pa še šlo rez šivov....bi pa rekla, da sem sanjala ali pa da mi jo je res štrk prinesel user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu catja2)
  Neposredna povezava do sporočila: 6317
11.8.2007 14:12:51   
Teni_
Evo me, sem paštetki obljubila, da se oglasim, ko mali2 zaspita.

Mi je žal, da se večkrat ne oglasim, ampak enostavno nimam časa. Zdaj že mesec in pol delam kot zmešana, ker so se začeli dopusti, potem pa mi še Teja in Nika parata živce. Nika je postala neobvladljiva. Ne uboga, po glavi ji pa grejo same kozlarije. Ne da si dopovedat čisto nič, še iz principa dela stvar, ki je ne sme. Smo zdaj bili malo po trgovinah in sem po pol ure obupala in smo spokali domov.

V glavnem smo drugače super, Nika je postala velika čveka, wc oz. kahlica je nič ne zanimata, čeprav je zelo rada brez pleničke in imamo borbe, ko jo je treba oblečt nazaj v pleničko.

V glavnem, to je od mene malo na brzino, če ima pa katera sedaj čas, pa lahko kakšno debato vdarimo.

Aja, tudi jaz mislim na bubi in upam, da je z njima vse ok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6318
11.8.2007 14:15:16   
til
ČAO PUNCE!

Res lepo da je Bubi doma user posted image . Bolančki pozdravite se user posted image user posted image user posted image user posted image  in to čimprej.

Kaj delate v takem vremenuuser posted image  moja dva spita jaz pa sem si končno naštimala klik in sedaj veselo na delo in plačat položnice user posted image .

Se oglasim še kaj kasneje!

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6319
11.8.2007 14:17:12   
til
Ne da si dopovedat čisto nič, še iz principa dela stvar, ki je ne sme.

To mi je pa tako znano!user posted image

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 6320
11.8.2007 15:16:54   
sharpy
Ciao user posted image

Jaz tudi upam, da je vse v redu z bubi in njeno pikico user posted image  ali user posted image .  Petarda, lepo jo pozdravi in ji reci, da ji pošiljamo polno objemčkov in poljubčkov. Hvala, Petarda user posted image

Paštetka M je ful ful srček. Na en slikici sta si M & M ful podobna. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Vsaj meni se tako zdi. Ti si pa tudi ful lepa.
Kaj je pa M prijelo, da tak izsiljuje user posted image . A misliš, da je kaj ljubosumen na sestrico?

Nina, jaz imam tudi cilinder in so me vprašali, če imam težave z glavoboli. In jih res imam, ful. Jaz sem šla po očala, ker ne morem izostrit slike in sem se pol ful mučila in me je verjetno zaradi tega glava bolela.

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 6321
11.8.2007 15:19:29   
sharpy
Aja pa še to moram povedat.

Sem bila na poroki od enega kolega na hrvaškem. In igrala sta mu nek tip in ena punca je pela. Meni je bila tako podobna naši petardi. Prav neverjetno. Sem jo skozi gledala in se nisem mogla načudit.

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 6322
11.8.2007 18:17:51   
NinaŠ
Danes grem po očala oz. sem sodelavca poslala ponje, ker sama itak ne bi mogla do 12. jih dvignit - in so totalno kriva user posted image - mislim halo, visijo vidno v desno user posted image user posted image user posted image user posted image Ma se bom v ponedeljek razpizdila user posted image sam da tja pridem.

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 6323
11.8.2007 19:20:15   
sharpy
Nina...v optiki ti probajo očala, ko jih prideš iskat in ti jih pol naštimajo prav zate. Meni so tako naredili, a so mi bile že  takoj super. Moji mami pa je tudi šel nekdo drug iskat in ji ne stojijo prav. Ti bojo naštimali, ko prideš tja.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6324
11.8.2007 19:25:37   
NinaŠ
Hvala za pojasnilo sharpy. No pol pa ne bom čist razkurjena tja prišla user posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 6325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  251 252 [253] 254 255   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  251 252 [253] 254 255   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.