|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
9.8.2007 16:53:31   
naraščaj
Vsem hvala za spodbudo. Evo sem vas poslušala.  Sem šla mal zalegnt, je blo koj boljš, sam zaspat pa nisem mogla ker je user posted image  ful bincal. Pol sem na hitr skuhala kosilo. Zdaj pa sva se  z dragim konkretno najedla.  Spila sem že drugi magnesol. Trboh pa mi še vedno otrdeva. Pa saj bo. Zdaj sem prečekirala, kdaj moram pol oddat vlogo za porodniško, za očetovski dopust itd.

Tintin, veliko uspehov pri pisanju mag. naloge. user posted image user posted image  Joj kok si pridna. Tud jaz mam še željo delat mag, pa čakam,da na našmu faksu odprejo novo smer. Baje bi naj v roku dveh let. Bomo vidl. Sicer bo pa pol kriza s časom.

Svaka ti čast mamuška. Maš pa nos za nakup. Ti kr organiziraj me pa pridemo.

Dajica, user posted image user posted image  za uspešen nakup avta. Midva sva ga tud, oz. moj ga je kr kupoin mi nič povedal. Res je, da sva prej nekaj skupaj gledla, nisva swe pakonkretno odločla al bova manjala al ne.. Pol pa je prišel domov pa je rekel da ima eno malo škatlco zame. Pa si mislim, mogoč je pa prstan. Klinc, notr so bli kluči od  Picassoja. Pol pa sem že točla. Ja tak zna pa moj dragi presenečat.user posted image

Sonchek, vidim da si na seznam vpisala ime. Ampak jez še mojga nisem prepričala da bo taja. To so sam moje pobožne želje. Upam, da mi rata.

Ej, ajtak, vse se daj. jaz sem diplomo spacala v enem mesecu. Res pa da takrat drug svet zame skoraj ni obstajal. Tud rit mi je skoraj odpadla od sedenja. user posted image Ratal pa je. Držim pesti.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
9.8.2007 17:05:24   
Laubica
Ej punce sem šla točno iskat ur+so ,pa saj to je pa res podn od podna,pa ta ženska je za psihijatrijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako me je razgrelo da bi ji take povedala..........jojoooooojuser posted image
Take babe bi mogli dat sterilizirat,da prvo zanosi nardi splav potem pa spet namerno zanosi in bog ve kaj bo zdaj naredilauser posted image ,res čisto me je z tira to vrglouser posted image user posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
9.8.2007 17:09:24   
naraščaj
Že35, ne smeš se tolk sekirat. Jaz mislim,, da če ji bo kdo kaj rekel bodo to zdravniki. Me mormo skrbet za naše user posted image  in se ne obremenjevat s takimi. Čeprav tud jaz ne maram takih ljudi. Eni splav uporabljajo namesto kontracepcije.user posted image

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
9.8.2007 17:24:11   
murencek
kanarka, masiram si itak po tuširanju z oljem. No, takrat ko je bil pa user posted image  len, je pa fant malo iz obupa malo pa iz radovednosti bolj grobo z dlanmi krožil po trebuhu - pritisk je bil podoben tistemu, ki ga naredi G, ko mi dela trebušni UZ. Ja, pa ne mislit, kaj je moj trebuh doživljal. Bil je res tudi bolj nežen kot grob. Ampak mali se je pa le premaknil. Se pa strinjam s sonckom. Če pojem kaj sladkega, tudi moj bebo oživi user posted image .

Aja, prej sem vas pozabila še opozoriti (za vse tiste, ki boste šle v šolo za starše bolj pozno). Med 35 - 37 tednom naj vas G naroči na presejalni test za dokaz prisotnosti bakterije Streptococus agalactiae (S.A.) v nožnici. Nič takega, samo S.A. lahko povzroča vnetja, spontane splave in prezgodnje porode, pri novorojenčku pa infekt ob rojstvu ali v prvih dneh po rojstvu. Novorojenčka in mamico (če se izkaže, da je mati nosilka S.A.) potlej zaščitijo na začetku poroda z antibiotikom.
Odvzem brisa ne sodi v preventivni program oskrbe nosečnice, je samoplačniški (mislim, da je okol 7 Evrov). Rezultat preiskave pa izveš po 1 tednu.

mamuška, jst se bom v plenice poglobila čez vikend. Te bom pa res še kej povprašala, če bo treba!
LP

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
9.8.2007 18:28:43   
soni
Sonchek, ali lahko meni popraviš, da pričakujem user posted image  inuser posted image .
Prosim.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
9.8.2007 20:21:34   
kanarka
Hvala vam za sugestije. Sem se potolažila, da pač smo si res različne. Nekatere ste že pisale o tem, da veste kje je glavica ipd...pa sem takrat še bolj mislila, da bom jaz že srečna, ko bom čutila dovolj močno in pogosto. Kako bi pa prepoznala glavico???  Aja, Sonchek sem skoraj v 26 t.
Glede masaže pa sem svojemu že dala napotke na daljavo, ko se vidiva, da začne. Morem še olje nabavit. Trenutno se samo mažem z Gelom od Aloe Vere (smrdi ko hudič), je pa baje zelo dobra zadeva. Sam morš res da kljukco na nos (smrdi po starmu švicu - si predstavljate?).

Tisto o plenicah, sem pa jaz tudi šla na spletno stran www.bumgenius.com, ampak ker sem 1.rodka nimam pojma kako je s tem. Kaj perem in kaj stran mečem. No, še mam čas da vse o tem poizvem.
Pozdravček vsem in lahko noč.

(odgovor članu soni)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
9.8.2007 20:23:12   
gruška
Ojla,

vse pozdravljam, vsem čestitam za opravljene preglede in opravljene nakupe...user posted image user posted image user posted image

Tantra, danes je pa očitno dan filanih paprik - tudi jaz sem jih delala in ko me je klicala prijateljica, je rekla, da jih tudi ona dela.....

Sonchek, pri nas pa lahko napišeš, da bo Taja.......

Naraščaj, POČIVAJ!!!!!! Ni nič nenavadnega tole otrdevanje, ampak raje počivaj.... Mi je rekel dr. Pušenjak, da lahko tudi 4 magnesole na dan popijemo, če otrdeva trebuh. Predozirati se z njim ne moreš (razen če bi celo škatlico spila naenkrat...).

Tudi midva sva kupila nov avto - Citroen C8 - enoprostorec, 8 sedežev.... Ko nas bo 5, pa voziček, pa še kaj, bo ravno prav velik.......

Prej je prišla moja še ne triletna princeska do mene, me stisnila in rekla: " Mami jest mam tebe lada......." Sem se kar stopila user posted image

Danes imata pa moja mami in sestra rojstni dan. Že stara mama je rodila na svoj rojstni dan, pa moja mami in jaz sem rodila na svoj rojstni dan...... Kdor zna, zna, ali usoda?

Nočko!!!!

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
9.8.2007 20:56:41   
Tanayya29
hojla punce....kok ste pridne v pisanju...jaz sem poslužbi malo počivala zdej pa sm mal skočila na RR...
joj,mogoče se bo to slišalo smešno,ampak jaz ne vem,kako je to,če ti otrdeva trebuhuser posted image noseča sem prvič in res ne vem...jaz kdaj kar pozabim,da sem noseča, k nimam nič problemov,razen utrujenosti...

naraščaj-počivaj počivaj,da bo vse uredu!!!!

naraščaj in gruška-vidve bosta imeli Taj-o jaz pa Taj-auser posted image user posted image

kanarka-upam,da si se kaj pomirila...eni so bolj živahni eni pa manj...če je na pregledih in UZ vse okej,pol je že vse okej!!!!!za kg..boš pa že še pridobila malo,ene prej ene malo kasnej...nč bat!!!

dajica super za avtouser posted image user posted image in naraščaj super tudi,od tvojega dragija..lepo presenečenje...

midva tudi kupujeva nov avto,verjetno Renault Scenic..bom sporočila,se še odločavauser posted image user posted image

punce...mam eno vprašanje...koliko so razlike med vami s partnerjem, možem...
moj možek je 3,5 leta mlajši od mene...hihi...user posted image lahko pogledate v moj albumček sm dala slikice od najine poroke...no,saj vem,brezvezno vprašanje,ampak me zanima..user posted image

a tista o kateri pišete je zanosila pa splavila zdej pa spet upa ,da bouser posted image ?
nism z vami od začetka...bom mau prebrala ,da vidim...user posted image
jutri pa dobim dormeo!!juhu !!!komaj čakam...
pa wikend bo,da se končno naspimo in še plačo jutri dobimouser posted image user posted image lep konec tedna bo..

no lepo se imejte,lepo spite in se tipkamo..

nočko

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
9.8.2007 21:09:03   
naraščaj
Nayya28, boš poročala kak si spala na novem jogiju.

Z mojmu sva narazen slabe 3 leta. No on je starejši. Sicer pa veš kaj pravjo. Ni važno kolk si star, ampak kolk se počutiš in da nam laufa.
Kar se pa otrdevanja tiče. Na enkrat rata trebuh trd ko kamen in neče takoj popustit. En tak čud krč. Ti bodi sam vesela, da se tolk dobr počutiš in uživaj. Saj bom jaz še tud ko se tole mal poleže. Ker nisem tak zapečkarski tip.  Ej, tud jaz dobim jutr plačo. user posted image user posted image , sam kaj ko tak hitr skopni.

Pridne bodite in se beremo. Udobno spanje vsem.

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
9.8.2007 21:13:06   
nicolina
Ojla user posted image ,
Sem kar rabila nekaj časa, da sem vse prebrala. user posted image user posted image  Se vidi, da je danes slabo vreme.
Jaz sem že cel dan zdoma, jutri ima moj user posted image  otvoritev lokala in sem mu cel dan pomagala narediti še par stvari. Držite pesti, da bo otvoritev jutri dobro stekla. Tako sem se dobro počutila, le user posted image  me je vsake toliko čase opozoril s svojimi brcikami. Ampak zdej ko sem prišla domov, se stuširala, se mi pa kar učke zapirajo.
Jutri imam zjutraj sladkorni test.
A res, tista ur+sa se je spet odločila za otroka, mislim brez besed sem...user posted image user posted image

Lepo spančkajte, jaz grem tudi počasi počivat...nočko

Neposredna povezava do sporočila: 2810
9.8.2007 21:15:03   
nicolina
Midva sva pa narazen 4 leta, user posted image  je starejši od mene.
Jaz sem imela plačo že prješnji petek in je že veliko porabila user posted image user posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
9.8.2007 21:35:23   
Dajica
Midva sva narazen 9 let in pol, toliko je starejsi od mene. Pa se super razumeva in mi je vseeno glede tega.user posted image

Tudi jaz dobim jutri placo, pa kaj, ko bo vsa takoj sla...

Lep pozdravcek pa lahko nocko!

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
9.8.2007 21:38:21   
Tanayya29
ja ,nicolina, naraščaj,dajica,plača pa res kr gre,jojj prov grozno,cel mesec se trudimo,da končno dobimo plačo,k takoj gre...in potem spet čakamo na nov mesec..user posted image
še dobro, da imamo te naše drage može oz. partnerje,da mal zalagajouser posted image ..jaz bi bla v finančni kriziuser posted image ,če ga ne bi imelauser posted image user posted image ja nooooo..res je tako.....user posted image user posted image user posted image

no,moj je mlajši kot sem napisala,pa se fulll razumeva....skupaj sva pa že 7 let..user posted image sva bila zelo mlada,ko sva začela(on 18 jaz 21)user posted image user posted image poročena sva pa 4 mesece****

pridne bodte

< Sporočilo je popravil nayya28 -- 9.8.2007 21:40:25 >

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
9.8.2007 23:35:26   
Ilije
Se strinjam z vsem kar ste predhodno napisale... komaj čakamo na plačo, ki potem v nekaj dneh izgine. In res je dobro, da imamo naše user posted image , da nas spravljajo iz finančne krize. Drugače je pa moj deset let in pol starejši od mene, nekateri so sicer zato porabili kar nekaj časa, da so se privadili, a midva se ne glede na razliko v letih imava dobro.
Počasi grem tudi sama spat in samo upam lahko, da se ta zgaga končno umiri.

Lahko noč!

Neposredna povezava do sporočila: 2814
10.8.2007 0:11:45   
scubadiver
pri nas je bil fant kar nekaj časa brez službe, sedaj pa že dva meseca dela, tako da ravno prav, sedaj ko se stroški povečujejo user posted image
je pa 2 leti starejši od mene,skupaj sva 5 let in se imava super user posted image Samo še user posted image ki ga dobiv konec novembra nama manjka do popolnosti user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
10.8.2007 7:25:12   
murencek
Živjo!
Joj, kdaj visite na računalniku! Takrat morate spati! user posted image  No, sej imamo itak nočne pohode, tako da ni panike.
Ja, moj je pa 6 let starejši od mene. Ker pa ne kaže svojih let, ga vsakdo pomladi za 5 let. Imava pa prijatelja - mlada starša, med katerima je razlika 2 leti (on je mlajši), ampak se tko da z njim pogovarjati. Čist na nivoju. Tko d je res odvisno od človeka, karakterja - kot je ena zapisala. Če je zrel odnos, zrela človeka, se da vse, a ne?
Kolk sem vesela, da imate nove avte. Midva tudi planirava v daaaljni prihodnosti nakup novega avta. Zadnjič sva bila pri Toyoti (sva peljala avto na servis) in sva se naslajala ob razstavljenih modelih. user posted image  No, sej sanjati nikoli ni bilo prepovedano!
Fajn bodte!

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
10.8.2007 7:39:22   
tintin
No, moj je pa 4 leta starejši od mene, poročena sva malo več kot 2 leti, skupaj pa od Miklavža 2001 (šest let).
Avta ne bova menjala, kljub temu, da imava Clia. Voziček gre v prtljažnik, to je pa bistvo:)

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
10.8.2007 8:01:26   
ajtak
user posted image
Dobro jutro!

Saj veste kako pravijo... S placo je tko ko z M.user posted image - 4-5 dni jo mas pol se pa loh jebeuser posted image ...    user posted image user posted image user posted image

Jah, avto... Tudi midva imava pobozne zelje. Spomladi sva za silo presaltala iz Kie Pride na Accenta (sam je ze star in fulll zgonen ima 250000km) in upava, da bomo z njim zdrzali cez zimo!! Spomladi bova pa verjetno vzela kako Astro karavan- seveda spet rabljeno (ker bom jaz na borzi in z samo eno placo bo mal kriza...).

Drugace pa sva tudi midva skupaj 7let (decembra bo 8), porocena sva dobra 2 meseca in sva 5 let razlike (on starejsi).
Ena je napisala, da sta bila mlada ko sta zacela... Midva tudi, sploh jaz- sem z njim ze od 16. leta in sem se vedno v user posted image .
To, da se nama bo pridruzil se najin user posted image  pa bo sploh cesnja na vrhu smetane!!

Aja,Sonchek, na seznamu pa lahko napises da bo najin user posted image  Tjaš.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
10.8.2007 8:28:28   
sonchek
no, dejmo ga še malo dopolniti....user posted image user posted image user posted image

user posted image

ZDAJ NAS JE PA ŽE  63-user posted image !!!!!
user posted image user posted image user posted image

SEZNAM NOVEMBERSKIH user posted image user posted image user posted image

1.11.07
user posted image  bancha
user posted image  murencek, 26, PO; NS user posted image  (Dušan)  

2.11.07 
user posted image  maks,25, CH, NSuser posted image (user posted image Matija ali user posted image Mija, Mila..)
user posted image  tintin,27, KR, NSuser posted image  (user posted image Maša ali user posted image Vasja) 

3.11.07 
user posted image  naja08,31, LJ, NS user posted image  

4.11.07
user posted image  bella469, user posted image  

5.11.07 
user posted image  nemrak, AC user posted image ;
user posted image  bts 
user posted image  bejbi 
user posted image  Hruškica84,23, PO, user posted image  (Filip) 
user posted image  martita
user posted image  nikkita10, user posted image

6.11.07 
user posted image   Alina_alin, MB 
user posted image   azarmitra,24, morf. user posted image ;   
user posted image  gruška, NS user posted image , mofr. user posted image ;(Taja)  
user posted image   tjuša
user posted image  ninocka,29, LJ, mofr. user posted image ;
user posted image  pikapikica 
user posted image  že 35, 35, MB; NS user posted image ;  morf.user posted image (Timon);
user posted image  Kimi6, user posted image

7.11.07 
user posted image  potepinka,32, CE, morf user posted image -Mark ;

8.11.07  
user posted image  TANTRA, LJ, AC user posted image (Luka)
user posted image  heaven,25, Izola 
user posted image  barika, user posted image  (Martin),

9.11.07
user posted image   marinci
user posted image  Ilije, AC user posted image ;
user posted image  lajla, user posted image

10.11.07 
user posted image  Kada
user posted image  makica,
user posted image  nayya28, morf user posted image  (Taj) ;

11.11.07 
user posted image  anonimna 4
user posted image  matea1
user posted image  sonček5, AC user posted image ;

12.11.07 
user posted image user posted image  zirafa76, NS user posted image user posted image , mofr user posted image user posted image (Isabella in Gabriella ali Sofija)

13.11.07 
user posted image  jooly
user posted image  mmajaa, MB

14.11.07 
user posted image   naraščaj,CE, morf user posted image (Taja???)   

15.11.07 
user posted image  Alter_ego
user posted image  babsy77, mofr user posted image  (Ana)

16.11.07 
user posted image  analana 
user posted image user posted image   soni, user posted image  in user posted image ;  
user posted image  manca, KR, morf-ok ???;

17.11.07 
user posted image  Loni 76, LJ
user posted image  anastasija, Jesenice

18.11.07 
user posted image  Nada79

19.11.07
user posted image  sonchek,29, PO, morf. =ok;
user posted image  Nežka

20.11.07
user posted image  scubadiver,31, LJ; NSuser posted image , morf user posted image (user posted image Jakob ali user posted image Lana)
user posted image  kanarka, user posted image  (Sara)

21.11.07 
user posted image  Pikec mali,

23.11.07
user posted image  Tinna

24.11.07
user posted image   mamuška,35, morf user posted image   (Benjamin ali Dominik), 

25.11.07
user posted image   
 buba1131,

26.11.07
user posted image  Mamathea,

27.11.07
user posted image  Bauka29,

user posted image  Dajica, mofr. user posted image  (Kaja) ;
user posted image  Ajtak, morf user posted image (Tjaš)
user posted image  mila1,

28.11.07
user posted image   Petra1976,31,Šk. Loka,

29.11.07
user posted image  nicolina,31, NM, morf user posted image  (user posted image Tin ali user posted image Lana, hana, nika..) 
user posted image  Špelka, 29, mofr user posted image    

user posted image  DEBELUŠKA30, morf user posted image

30.11.07
user posted image   
tago, user posted image  (Lea)

Začele z nami:
user posted image  Katina user posted image
user posted image  Teja*user posted image
user posted image  Aleksejauser posted image
user posted image  Afnica malauser posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
10.8.2007 8:33:38   
Laubica
Dobro jutro-ko ste že priuser posted image moj je od mene mlajši štriri leta,septembra bo 10 let kaj sva skupaj ,maja pa je bilo 8 let porokeuser posted image
Enoprostorca imamo že 6 let,kia carens-zelo zadovoljna tako da ko bomo, bomo menjali za novi model isto firmouser posted image
Glede plače pa- res ja tudi meni bi se poznalo če nebi imela user posted image ,je tudi on takoooo šparaven in on vso evidenco za finance vodi ker jaz bi že hitro sprašla user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
10.8.2007 8:44:55   
sonchek
Dobro jutro mamice!!!!!

vidim da ste kr pridne v pisanju postov..bravoooo

IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj
Sonchek, vidim da si na seznam vpisala ime. Ampak jez še mojga nisem prepričala da bo taja. To so sam moje pobožne želje. Upam, da mi rata.

user posted image Upam da ti rata...user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kanarka
Nekatere ste že pisale o tem, da veste kje je glavica ipd...pa sem takrat še bolj mislila, da bom jaz že srečna, ko bom čutila dovolj močno in pogosto. Kako bi pa prepoznala glavico???  Aja,

Tle pa tud jaz ne bi nnikol vedla ugant kje ima kaj..ampak mi je G. na zadnjem pregledu povedala da imamo glavico pri popku in rito nekje dol pri sramni kosti...rokice in nogice so baje na desni strani trbuha....čutim tudi tako, da brca bl na desni...ampak da bi vedla kje je in kako obrnjen pa pojma nimam...upam, da sem te  mal potolažla...

IZVIRNO SPOROČILO: gruška
Prej je prišla moja še ne triletna princeska do mene, me stisnila in rekla: " Mami jest mam tebe lada......." Sem se kar stopila user posted image

fuuuuuuuuuuullll lepoooooooooooooooouser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nayya28
moj možek je 3,5 leta mlajši od mene...hihi...user posted image lahko pogledate v moj albumček sm dala slikice od najine poroke...no,saj vem,brezvezno vprašanje,ampak me zanima..user posted image

a tista o kateri pišete je zanosila pa splavila zdej pa spet upa ,da bouser posted image ?

moj je starejši glih dobro leto, skupaj sva pa cele tri leta user posted image ...

Za tisto o kateri pišemo pa bolj da ne veš, kaj se je dogajalo...vpisala se je med novembrke in delila z nami dobro in zlo...vmes je pa vsakič napisala, da sploh ne ve, ali ga bo obdržala ali ne...nekatere punce med nami so imela probleme s izcedki, nekatere so celo splavila....ta se je pa zajebuser posted image  in sploh ni vedla ali bi ga obdržala ali ne...njen fant ni bil za to...
...no, na koncu je splavila...in zdej znova upa...SEJ SEM BREZ BESED...user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ajtak
Saj veste kako pravijo... S placo je tko ko z M.user posted image - 4-5 dni jo mas pol se pa loh jebeuser posted image ...    user posted image user posted image user posted image

dobr si to napisala....

IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver
user posted image Samo še user posted image ki ga dobiv konec novembra nama manjka do popolnosti user posted image

fuuuuuuuuuuullllllllllllll leeeeeeeeepoooooooooooooo

no, naj bo to zaenkrat vse...
...lep dan...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
10.8.2007 9:02:50   
Ilije
Dobro jutro user posted image !

sonchek - vedno pozabim napisat, da ko boš naslednjič popravljala seznam, lahko tudi pri meni dopišeš imeni, in sicer kar Zala ali Ajda, ker smo še mal razdvojeni kaj bi. Jaz namreč navijam za Zalo, ati za Ajdo, Iris pa en teden pravi, da imam v trebuščku Zalo, drug teden pa Ajdo. Očitno se bomo odločili šele ko bo čas za vporodnišnico. Odločila sva se pa, da bo zadnjo besedo pri tem imela Iris.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
10.8.2007 9:45:43   
TANTRA
Dobro jutro,

eno dišečo kavico sem vam skuhala  user posted image   za zaspano jutro...

Kako sem pa jaz letos vesela oblačkov, pa hladnega vremena.... Še nikoli tako... Se vsaj normalno počutim...

Danes imava z mojim user posted image  pregled, sva v 28. tednu..Komaj čakam, da ga spet vidim....user posted image

Moj je od mene starejši 3 leta, poznava se skoraj 4 leta, skupaj pa sva 3.
Zdaj resno razmišljava o menjavi avta, vendar bova kupila rabljenega. Moj se kar dobro spozna na avtomobile in zna marsikaj popravit, tako, da ni problema.
Odločava se za enoprostorca, kaj pa bo zmagalo bomo pa videli...

O pripravah pa takole:
Posteljica je že  v kleti, za voziček sem vse dele preprala in dala v vrečo.Prav tako ležalnik. Zdaj moram še najti lupinico maxi cosi, pa dokupit cotke..Plenic imam dovolj, previjalke dobim od sosede...
No, nekaj pa že imam.user posted image  

Pozdravček in en lep dan

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
10.8.2007 10:00:40   
maks
Pozdravljene!
Jaz vas zadnje čase samo berem, no udaj bom še kaj napisala; ve ste res pridne...
Jaz sem dva dni nazaj likala; se je kr nabralo( ne vem kdaj bom dočakala pomočnicouser posted image  sam neki razmišljam o tem, pol pa nič)in sem bila potem full boga; tako da me zdaj zelo boli križ ! Sem tako jezna! Glede otrdevanja trebuščka; jaz sem zadnjič to omenila svoji gin. in mi je predlagala da naj kar dve magnezijevi  tableti vzamem, zdaj mi je pa predpisala kar v obliki praška, je več gramski. Samo pri meni je tako, da kar pride obdobje, ko mi full otrdeva, nato pa je zopet  nekaj časa mir. Je pa mali tko aktivenuser posted image , je včasih prav grozno roko gor držati, ker ne vem ali čutim komolce ali kolena, skratka, včasih so brce kr neprijetne; hecno je ko opazujem bušija in kr valovi...user posted image malo desno, malo levo...Tudi jaz včasih komaj že čakam PDP in da se končno že crkljamo! Po eni strani je pa zopet luštno uživati s trebuščkom, čutiti brce...
Ene zopet zgaga peče, mene prav tako, ampak res malenkost. 
Intenzivno začnem s pripravami konec meseca, ko se vračamo  v slo; itak imam posteljico še od prvega postavljeno, ni bilo nikoli časa jo pospraviti, samo oblačila moram razpakirati in mal pogledati. Skratka nekaj malega smo že kupili, nekaj še bomo.  Pri zadnjem pregledu je mali po teži prehiteval za dva tedna, me prav zanima kaj mi bo pokazalo zdaj,, ko imam pregled 23- seveda komaj čakam in upam, da bom imela kaj več sreče z 3D UZ; ker prejšnjič zaradi user posted image  lege se ni dobro videlo.
Zdaj smo se tudi za imena odločili; oz. za fantka ostane nespremenjeno , za punčko pa smo se odločili za Milo.
Naš prvorojenec Maks user posted image  že komja čaka; včasih kar ne morem verjeti kako je pozoren, skoz me boža oz ga boža, lubčka, ogovarja; ko ga peljemo v vrtec, mi vedno dvigne majico, da da user posted image  lubčka in ga poboža!user posted image  Hecno je ko reče, da ga pogreša in baby tudi njega! user posted image
Me res zanima kako bo potekalo njuno prvo srečanje!

Lp, Nina

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
10.8.2007 10:03:22   
maks
Ko ste gli pri naših user posted image , pri naju je moj dve leti starejši; skupaj sva osem let, še neporočena.

(odgovor članu maks)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Doris in Dorian?
picola1

Ali vam je čudno, če bi bila bratec in sestrica Doris in Dorian ?

da (24%)

ne (52%)

res je malo hecno (24%)

Število vseh glasov: 227

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!