|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
10.8.2007 20:42:25   
potepinka
zirafa-user posted image user posted image  drži se jaz vsaj močno upam da bo na koncu vse ok.

TANTRA-tudi ti lepo počivaj pa bo

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
10.8.2007 20:49:24   
nemrak
user posted image user posted image ,
zirafa, mislim nate in na tvoji dve princeski!!! user posted image user posted image
Če pa boš kaj v domačem kraju, pa se javi. Si bom vzela čas, da malo počvekava.
Drži se in misli pozitivno!!! user posted image user posted image

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
10.8.2007 21:00:56   
DEBELUŠKA30
Žirafa verjemi v najboljše! Že to da si izbrala ime Sofija...
... saj predstavlja zelo močno in borbeno osebo oz. žensko!!!
Zanima me kako je, če želiš delat po štiri ure? A ti to lahko ginekolog sam predpiše, a moraš na komisijo za štiri urno delo. Ker jaz res ne zdržim osem ur za mizo. Nebi šla pa rada čisto v bolniško (da lahko uvedem svojo naslednico, ki pa pride šele 20.8.2007)!??
Že cel teden vas berem ampak ni in ni časa da se javim, noro v službi, nato pridem domov in padem dolllllll....

Lep vikend vsem user posted image !

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
10.8.2007 21:41:52   
nemrak
user posted image user posted image ,
jaz delam po 4 ure. Odprla mi je OZ, potem pa sem prinesla še potrdilo oz. mnenje še od G, za podaljšanje. Poteče mi konec tedna in upam, da mi komisija podaljša.

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
10.8.2007 22:15:41   
ninocka
Zirafa, tudi pri nam vsi drzimo pesti (in pestke) zate in tvoji mali pikici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moram komentirat glede ur+sa - ce bimela cas oz. ko bom mela cas in bom nasla na kermu forumu je, ji bom pa prav napisala ene par vrstic. Ker mi je res bolano to kar dela, sploh pa, ko se spomnem, koliko ste oz.nekatre v tistem casu pretrpele. Res nima vse v glavi poslihtano user posted image user posted image user posted image user posted image

Maks in scubadiver a pol smo 3 Nine? user posted image user posted image user posted image

Ne vem kera je pisala glede tiste streptokoke (se opravicujem, ker sem pozabila) - jst jo imam (ko jo enkrat dobis, jo imas skoz) in so jo takrat po porodu nasli tudi v brisu popoka od  tamalga. Jst nisem dobila nic, on je mogu pa ze takoj jemat antibiotike. Pa se ful mi ni jasno, kako se je lahko okuzil,ce sem rodila s CR? No, zdejmibo pa G v 32 tednu vzela bris in preverla zaradi te streptokoke in me zdravila. Tolk prej pa zato, ker obstaja velika verjetnost, da bom rodila predcasno (tud v prvo sem rodila v 36 tednu).

Seznam za novorojencka - sem se spomnila se neki - pumpica za nosek, mora imet pa mehek nastavek.

Mene je pa dons tak krc prjel oz. tako zvil spodi v trebuhu, da sem se skor sesedla in sem se kr za mojga user posted image prjela, oci sem mela verjetno velike k zaba, pa zacela globok dihat. So se se vsi okrog ustrasli kaj je, in ce me morjo ze v porodnisnico peljat user posted image Pa se navsezgodi zjutraj, pol pa se cel dan oddelat, pa taka guzva je bla, da dol pades.
Sem pa danes razmisljala, kako so ljudje neprijazni - mam delo s strankami in vam povem, da se tko obnasajo do mene...user posted image Pa vidjo, kolk velik trebuh mam, pa da se komi premikam, pa mi ful tezijo, se derejo name, da zensk sploh ne komentiram - kot da same niso ble nikol nosece in da ne vejo, da pac v nosecnosti nisi lih tolk agilen... Res mi je slo kr na jok, pol pa se taka guzva dons na splosno, sem rabila 20 min do doma...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem mogla mal pojamrat..

Midva z mojim sva pa skupaj ze skor 12 let (bo novembra), od 18 leta, sem pa 3 mesece starejsa od njega, zato mam jst glavno besedo v bajti user posted image user posted image user posted image Starejse se uboga user posted image Za 10 obletnico sva pa dobila najlepse darilo - najinga prvorojencka user posted image user posted image

Sva pa midva tudi kupila nov avto (zame) - sem si zbrala grande puntota, dobim ga pa konec septembra (je po narocilu).  Zdej mam hyundajcka (green monstercka), pa ga je blo treba zamenjat, ker je ze mal star in pac dolocene stvari vec ne delajo. Sem pa ful zalostna, kolk mal je vreden (ne zarad denarja, ampak ker je res OK avto, s klimo, ABSom, elektricne sipe..), ocenjen pa na bogih 700 EUR user posted image user posted image . Da vam povem, da se je moj zadnjic v Baby centru napalil na enga dzipa za tamalga, ki stane 800 EUR - - > vec kot moj avto user posted image user posted image

2 leti nazaj, ko smo cakali prvega cmrlcka sva pa kupila mondeota karavana. Zdej se skoz hecava, da bova mondeota menajla, ko bo ta tretji otrok na poti user posted image

Tko, zdej grem pa spat, sem ful zmatrana, pa jutri moram se v sluzbu, ker je en sodelavec zbolel in ga moram zamenjat. Se pa tolazim, da je to zadnja sobota, ki jo bom oddelala user posted image user posted image user posted image

PS: se to - vceraj sva sla z mojim jest v Jurmana in sem si prvoscla bananino-nutelino torto za sladico.  Je bla ful dobra, za vse prste si oblizat user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
10.8.2007 22:15:47   
babsy77
zirafa - Moč pozitivne misli je nekaj v kar verjamem in vem, da bo s tvojima user posted image user posted image  princeskama vse v redu. Če sta že zdaj tako močni skupaj bosta tudi po rojstvu. Enojajčni dvojčki so res čudež narave in njihovo čutenje je nekaj neverjetnega, zato bosta zmogli in vse bo OK.

Držim pesti in mislim nateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
10.8.2007 22:31:32   
Alina_alin
Zifrafauser posted image user posted image user posted image za vse vas in user posted image za Sofijo, user posted image za Isabello, in še eno user posted image zate!
Sem brez besed: občudujem, da si tako močna in pozitivna. Kar tako naprej! In tako lepo si napisala.
Držim pesti za vaši prinčipesi in verjamem, da se bo vse vredu izteklo.

Tantra,  tudi jaz imam nizko posteljico. Jaz še vedno upam, da se  pomakne. Imela sem nizko na morfologiji. Že takrat me je G, ki mi je delal UZ, čisto prestrašil: nobenega  morja, v primeru krvavitve takoooj direkt v bolnico. Moja G me sicer ni tako prestrašila, res pa da mi je dala že 1.8. vse izvideve in paprije - da če slučajno grem v porodnišnico - sem kar čudno pogledala in vprašala: A smo že tako daleč... In je rekla: za vsak slučaj... Ker vem, da pri prvi user posted image sem dobila vse papirje res čisto blizu PDP.
Tudi drugi G, h kateremu sem šla na 3D UZ, mi je potrdil nizko posteljico. Moj in ta G in tudi Pušenjak na MON pa so mi vsi odgovorili, da s počitkom ne morem preprečiti krvavitve. Če bo nastopila, bo - pa tudi če bom 24 ur ležala. Torej, da naj normalno živim naprej. Seveda, v primeru, da je krvavitev že nastopila, da je potem potreben počitek in enako tudi po 32 t.
Glede nizke posteljice sem ful brala na netu, verjetno si tako že prebrala sama - so 4 tipi nizke posteljice: http://med.over.net/forum5/read.php?19,991495,991518#msg-991518

Mah, upajmo, da se premakne gor. Jaz gledam optimistično. Ko so mi povedali, da imam nizko posteljico in sem prebrala na internetu, kaj to pomeni, kaj se vse lahko zaplete, sem imela 3 dni nočne more.  Potem pa sem se prepričala, da bo vse vredu in se bom s tem obremenjevala, če bodo nastopila taka situacija. Eh, sem zabluzila zdaj.

Scubadiver,  jaz hodim v Grazu vedno v Toysa, Kiko, Ikeo, Seiresberg shoping center (ta shoping center je malo pred Grazom)  - tam grem v C&A in HM. Pa dober nakup! Mi gremo tudi naslednji teden. Čez vikend nočemo it, ker je preveč gužva na meji zaradi dopustov, pa tudi po shopingih je preveč gužva. Če te kaj še zanima, vprašaj. Kika se splača it, ker imajo včasih super znižanja določenih artikov, pa če kaj naletiš, kaj rabiš...
Pozdravček vsem user posted image in čuvajte se!

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
11.8.2007 8:35:49   
scubadiver
punce hvala vam za pomoč o avstriji. Zlate ste user posted image Upam da bo moj hotel vstat in da res greva. Včeraj se je še strinjal. user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

Neposredna povezava do sporočila: 2858
11.8.2007 9:22:42   
nicolina
Dobro jutro user posted image ,
včeraj se nisem uspela nič oglasit, ker sem bila skos v tekanju. No,imela sem sladkorni test, upam, da bo vse dobro.user posted image  Moja g. mi je naredila še enkrat UZ, saj se zadnjič ni videlo ali je user posted image  ali user posted image . Včeraj se je pa lepo videlo, ampak naj ostane skrivnost, ker sva se z user posted image  odločla, da tudi ostalim ne bova povedla.
Tudi včerajšnja otvoritev lokala je šla krasno čez, jaz sem pa danes tako utrujena od celega tedna, da bom cel dan počivala. Pa še tako vreme je.

Lepo se mejte... PA PA

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
11.8.2007 10:20:39   
potepinka
Dober dan

nicolina-user posted image user posted image  za otvoritev lokala

No danes je spet ful zaspano vreme pa mislim da bo do torka tako.Uh kako sem vesela da je letos takšno poletje.

Mojuser posted image  je končno doma,pa čeprav čez vikend.

Samo zdajle se pa moram spravit na čistilno akcijo pa hiši,čeprav se mi nič ne da.
Se še slišmo ko končam.čav čav

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
11.8.2007 10:35:03   
mamuška
Punce, dobro jutro!user posted image

Jaz sem včeraj samo še skupaj padla ob 21h in sem se samo pospravila v posteljo, danes ob 8,30 pa sem prišla nazaj med živeuser posted image Možu je ostalo vse domače delo-priden user posted image je vse naredil. Že domov sem prišla čist zmatrana, nato je prišla še kolegica, ki mi že kak mesec obljublja, da bo tamaumu poslikala steno z otroškimi liki - no, včeraj je res prišla in narisala s svinčnikom, jaz pa sem zabavala njenega 6-mesečnika, ki je tako, zlato detece, mu je vse prav, en sam smehec ga je, ampak jaz sem čist iz kondicije.  Grem zdaj po vrsti, upam, da ne bom kaj ven spustila.

Žirafca - ime Sofia pomeni modrost in kdor je moder, je vedno močenjši, tudi če se na prvi pogled zdi, da ni. Tvoja Sofia BO ZMAGALA, in vsi ostali z njo vred! Pri toliko pozitive enostavno druge možnosti NI! Vzemi to za še ene dokaz več, da monoamnijski dvojčki res morajo bit skupaj in daj princeski skupaj v eno večjo posteljicouser posted image in ne vsako posebej.

Tantra - nizka posteljica je vse prej kot konec sveta, te pa res prestrašijo, če nisi vajen. Tudi meni je včeraj Pušenjak rekel, da je posteljica še vedno zelo nizko, da se je treba pazit, ne dvigovat, se naprezat, kopanje in sp. odnose pa odvsetuje, če se je krvavitev že kdaj pojavila. Pri meni oboje itak odpade zaradi e-colli. Če posteljica prekriva mat. vrat, potem je CR seveda nuja. PA tudi CR ni nobena taka groza, vedeti moraš, da v  takem primeru reši 2 življenji in da si lahko samo srečna in vesela, da živiš v okolju, kjer je to možno, Kje drugje mati s tako diagnozo pač umre - pika. Tako da se lepo potolaži, skušaj sprostit živčke in sprejmi situacijo, kakršna je z optimizmom. Konec koncev poznam vsaj 5, 6 kolegic z enako diagnozo, pa je samo 1 na koncu res imela CR in zaplete v zadnjih tednih nosečnosti.  Verjemi, da pred CR vse še najmanj 1 x, če ne večkrat, temeljito pogledajo, kolegica je še v  36. tednu imela hčerko na noge obrnjeno in posteljico čez cerviks, ko je prišla na posvet za CR en teden kasneje, je bila tamala na glavo, posteljica pa za 2 dlani visoko - in je normalno rodila. Vse bi raje videle, da bi nosile brez težav in rodile brez težav, pa včasih tako na žalost ne gre. Bistveno je pa še vedno, da sta na koncu mati in dete - zdrava.  Tudi meni CR verjetno ne uide, enega imam že za sabo, pa se s tem niti najmanj ne obremenjujem. SKrbi me samo ta bakterija, tako da upam, da bodo tokrat veliko bolj pozorni, kot so bili prvič.

Midva z možem sva narazen slabih 5 let, skupaj sva 8. leto, poročena 4,5.  SVa si zelo različna, v  bistvenih zadevah pa vedno najdeva stične točke.

Jaz hodim v Avstrijo na koroško stran v Beljak (Villach), zdaj so odprli ogromen center po vzorcu Gracerjev. Not je vse od C&A, H&M, Thomassserja in še cel kup drugih štacun, ki jih na začetku nosečnosti še niti približno nisem uspela oblezt. Poleg tega sem jaz naravni sovražnik šoping-centrov, še sploh če so polniuser posted image user posted image Ker večino oblačilc za user posted image itak že imamo, bom verjetno zakretila v kakega Toy'sa, pa bolj zaradi ta večjega, malo mi gre namreč na jetra, da pridem na Cicibanove urice in vidim v isti skupini 5 mulcev, pa so vsi enako oblečeni, kot manekeni za H&M. Poleg tega razmišljam, če vrečo za v voziček sploh rabimuser posted image , glede na to, da za dete imam zimsko nosilno košaro,  ki je toplo podložena in se jo čist na izi vzame ven. Ne vem, moram še poštudirat, če ne bodo kaka topla jakna in tople hlačke boljša rešitev, ki je uporabna tudi za lupino, recimo pa potem na spomlad, ko bo junak tudi že kako minuto izven vozička. Ne vem, no.

Oh, o kakem novem avtu lahko samo sanjava, oba.  Imava 4 leta starega stila karavana in mojega una izpred najine skupne dobe, letos je dopolnil 11 let. Res, da je bil od tega 8 let minimalno rabljen, ima manj KM kot stilo, ker sem imela skoraj ves čas služben avto, ko sva se z možem spoznala, pa sva rabila v glavnem njegovega, eden kot drugi še brezhibno delata, imata poceni vzdrževanje, uno ima spoštovanja vreden prtljažnik za "mali avto", za njega pa ne dobim 100 EUR, če se ga lotim prodajatuser posted image . Torej bo do nadaljenga pri hiši.  Bomo malo manj moderni, pa bolj racionalni pri vozičku, ki ne bo izpolnjeval zadnjih krikov mode, ne bo ne 3 kolesnik, ne jane in ne quinny, pač pa priročni Peg Perego, ki se res maksimalno zloži in gre b.p. v unotov prtljažnik. Po dosednjih izkušnjah pa je itak tako: toliko velik prtljažnik kot imaš, toliko velikega zapolnišuser posted image ali povedano drugače: ga ni tako velikega, da ga ne bi uspeli zatrpat z (večinoma povsem nepotrebnimi!!) stvarmi.  Edina slaba stran moje "starine" je, da nima klime. Po tej se mi pa resnično kolca.

Danes čakam tole kolegico, da pride svoje umetnine še pobarvat, pokuhat moram goro zelenjave, ki nam gnije v shrambi, kar mi hodi odveč, naseckat za v skrinjo, bo pomladi malemu jedcu hudo prav prišla (je le "bio" z maminega vrta) -lena sem pa gnoj,  pod nebom nič se mi ne dauser posted image . Imejte se lepo in uživajte!

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
11.8.2007 10:35:19   
Ilije
Pozdravljene še v enem sivem poletnem dnevuuser posted image !

Potepinka, nikakor se ne morem strinjat s tabo glede vremena, mene to deževje čist potre, sem veliko bolj uživala v juniju in juliju user posted image . Sicer je pa vedno tako, da ne more bit vsem eno všeč user posted image .

Drugače pa jaz z današnjim dnem vstopam v tretji del nosečnosti. Me je kr mal stisnal v želodcu, ko sem na tickerju vidla, da je še sam 90 dni do konca (no kakšen dan več ali manj). Se bom resno mogla vzet v roke, da začnem s pripravljanjem cotk, kozmetike, pleničk in ostale opreme, ker zadnjih nekaj mesecev vse delam po polžjeuser posted image !

Uživajte v soboti!

Neposredna povezava do sporočila: 2862
11.8.2007 11:16:24   
zirafa76
Pozdrav se od nas....
Sicer pri nas ni dezja, vceraj je bilo prav vroce proti popoldnevu, jaz sem bila se vsa v user posted image , no danes je boljse, super sem spala, pa se ponoci je fajn pihalo, tako da sem vse odprla..najboljse je spati ob odprtih oknih..midva pa imava balkon cez celo stanovanje, ker grejo sobe ena za drugo, torej imamo balkonska vrata v komb.z okni v vsaki sobi, kar je kul..imama zastekljenega, ampak lahko vsako enoto umaknes cisto na stran in je cel odprt....
Sedaj bova kupila umetno travnato podlago za en del balkona, da bo mal spas..ce jee pa res ogrooomen....

No, da se jaz malo povem o naju...user posted image sem spoznala pred 2 leti,4meseci in 7 dnevi..user posted image to je res tocen datum....no, od takrat sva skupaj....Spoznala sva se na malo romanticen nacin...na cezoceanski krizarki, ki je plula takrat proti US iz Acapulca...oba sva delala tam, da ne bo pomote, ker tak bogata pa spet nisva...ker je ladja 5 zvezdic in huuuudo draga..dve leti sva skupaj krizarila okrog sveta nato pa....
Po skoraj dveh letih ugotovila, da pricakujeva najine prveuser posted image user posted image ...bila sva v Las Vegasu na pocitnicah, ko je meni nekaj "pozablo pridet"user posted image ..pa sem test nardila kar  tam, verjamete ali ne, na Stratosfer Tower,(cist gor na vrhu na wc-ju) ki je najvisja no, znamenitost tam..so mel spodaj trgovino..ni mi dal mira pa sem kupila dva paketa...ko sem prisla iz wc-ja, mu je bilo vse jasno, se danes pa imava dve veliki fotografiji od tam, za vecni spomin....user posted image ..ko sva kasneje racunala, kdaj bi jih lahko hmmmmmuser posted image user posted image , je bilo to na Mehiski rivieri, sedaj vsaj vem, zakaj so tako temperamentne nase user posted image user posted image ...
No, to je bila mal tako osebna zgodbica..pa sej se vsi poznamo....user posted image user posted image Verjetno ni potrebno omenjat, da ne delava vec na ladji, da sva doma, da je bilo dovolj potovanj, najlepsi dopust pa je se vedno doma..user posted image user posted image

pozdrav od nas................

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
11.8.2007 12:07:31   
murencek
Živjo še od mene!
zirafa76, res lepo, da si močna, pogumna! Kar tko naprej! Kar se pa vajine zgodbe tiče (z dragim)... Ja, res kot v filmu.user posted image  Zdej res vidim, da marsikatero stvar poberejo iz resničnega življenja. No, jst sm itak večni romantik in bi gledala same lepe filme. Pa mi moj pravi, da mi manjkajo drame, k ni vedno vse OK - pridejo tudi šoki. K življenje vse sorte prinese. No, ampak jst še zmeri vztrajam po romantiki. K se pol tko fajn počutim.
ninočka, jst sm pisala o streptokoku. Sem mislila, da se s to bakterijo lohk okuži user posted image  (če jo mamica ima), ko gre skozi porodni kanal. A zgleda ni čisto tko. Tako da hvala za inf. Sem pa vesela, da so za malčka takoj lepo poskrbeli.

Jst sm dons do konca prebrala knjigo Dojenje in materinstvo iz srca. Je res dobra - govori tudi o tem, kdaj odstavljati, kaj storiti, če takoj spet zanosiš, življenje z že 1 večjim otrokom... V glavnem nekaj smernic za nas, ki smo prvorodke in še nimamo pojma o tem.
Fino bodte, en  user posted image za vse in pa pa!

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
11.8.2007 12:12:48   
kanarka
Waw Zirafca, kakšna res lepa romantična zgodbica. To pa bo kej za v albumček pisati. Pol pa res ni čudno, da sta tako posebni dvojčici.

Midva pa sva se spoznala bolj v "zrelih" letih ...jaz 32 in on 35,5, zdaj sva že 4 leta starejša user posted image . In od samega začetka je to bil udarec v glavo. Ah, to je to! Bila sva res v user posted image . Obrnila sva si življenje na glavo in si rekla, kar bo pa bo. Tisti občutki so res nekaj posebnega. Sicer pa moram priznati, da me še danes spremljajo, sploh ko pričakujeva tako težko pridelano 1. user posted image . Odkar sva skupaj, sva si jo močno želela, pa naju je pustila 4 leta čakati. Zdaj jo bova res s fanfarami dočakala.

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
11.8.2007 12:44:28   
zirafa76
JA,sej tudi midva sma v razliki 4 let, mlajsa sem jaz, on je 35, jaz pa bom 31 cez tri tedne...on ima ze eno puncko iz kratke veze, ampak jo imamo vsi radi..jaz sem celo njene slikce dala v okvir in na policko pri naju doma...sej dete ni krivo..je pa sedaj stara 5 let..mama njena je bolj cudna, ker ko se je razsla z mojim mu niti ni povedla, da je noseca, ko je rodila..med nosecnostjo je imela enega tipa, se vdajala mamilom, kar se pozna na deklici danes..ima hudo dioptrijo in astmo...res groza, kaj nekatere zenske pocnejouser posted image ...se danes je cudnauser posted image , zato sva razmisljala, da bi midva deklico vzela kasneje, ko se nasi rodijo..se pa ful veseli sestricuser posted image
Je pa res, da ima vsaka zgodba vzpone in padce...
tale situacija z nama in user posted image user posted image se mi zdi, kot da me zgoraj nekdo kaznuje..ampak ne vem za kajuser posted image  clovek se celo zivljenje bori in trudi za vsakdanje prezivetje, pa izobrazba, pa pridno dela...eni vse dobijo k nogam, pa se ravno slabe stvari dogodijo tistim prvim...tisti ki celo zivljenje bluzijo, ne delajo, se kaj huje, ali imajo vse, pa brez prolemov...
Ampak js pravim, da clovek postane mocan ob slabih stvareh in ga nic vec ne more presenetit, pa se sreca ga doleti slej kot prej..kot poplacil za vse gorje...kdo pa pravi da denar in bogastvo prinasa sreco????user posted image
poznam taksne, ki jim sigurno ne..mi smo skromni, a srecni, z vzponi in padci, pa skupaj poskusamo premagat preizkusnje zivljenja....user posted image user posted image user posted image

no, zdaj sem malo zasla......user posted image

pozdravcek vsem romantikomuser posted image user posted image user posted image ..............

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
11.8.2007 12:46:50   
zirafa76
da ne bom uzalila nekaterih...user posted image moram se dodati, da so tudi taksni, ki imajo vse ze od nekdaj, pa so zelo normalni ljudje in prijetni, tudi taksne poznam....
saj vsi ljudje res niso slabiuser posted image

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
11.8.2007 13:12:49   
kanarka
Zirafca, nekaj te pa moram popraviti. Samo močnejšim v življenju so dane težje preizkušnje. Si predstavljaš, da bi neka "manj primerna" mamica (npr. tista ur+sa o kateri pišete...nisem spremljala, samo ko ste se že razpisale o njejuser posted image  pa mi je jasno za kaj gre) bila predočena s takšnimi življenjskimi izzivi, kot si to zdaj ti? No, mislim, da vsi vemo, h komu je boljše, da sta prišli tvoji Sofija in Isabella.

Imam sošolko,  kateri se je pred pol leta rodila punčka z velikimi težavami (otrok s posebnimi potrebami). Boljše mamice si ta deklica ne bi mogla želeti. Toliko optimizma, ljubezni, pozornosti in na koncu znanja, kot ta mamica posveča tej deklici, še nisem videla. Mamica verjame, da bo s trdim delom, deklico spravila na povprečen nivo in ta deklica je točno to potrebovala.
Jaz sem ena tistih "romantičark", ki verjame, da je svet dober in pravičen. Da se vse zgodi z nekim razlogom. In da verjetno na začetku teh razlogov pač ne prepoznamo, zato pa grizemo naprej. Vse pa ima svoj zakaj in svoj zato.
Kakorkoli že, izbrale so te za mamico in verjamem, da jim boš po svojih najboljših močeh dala točno to, kaj potrebujejo.
Je pa lepo, da hčerko od tvojega vključujete v vaše novo življenje. Kot si napisala, ona je najmanj kriva in si zasluži vse najboljše.
Sicer pa vsi vemo, da bo s tvojima pikicama vse v najboljšem redu, pa kakorkoli že bo.

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
11.8.2007 13:17:12   
zirafa76
Kanarka..se strinjam s tabouser posted image user posted image ....vse se zgodi z namenom...

O tej u+sa pa imam tudi jaz svoje mnenje....user posted image user posted image  eni si res ne zasluzijo otrok...ce sploh ve, kaj pomeni beseda otrok in vse kaj pride z njim....

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
11.8.2007 13:34:33   
DEBELUŠKA30
Končno sem našla čas, da še jaz predstavim svojo družinico. Moj dragi je od mene starejši kar osem let, in prva stvar ki sem si jo rekla v tej zvezi je bila: s tem tipom se jaz nebom nikoli, nikoli poročila, ker je bil prvi moški, ki se mi je znal po robu postavit. Kar nisem bila navajena in me je to full privlačilo, da ni bilo vedno po moje! Po devetih letih pa sva se poročila in si strašno zaželela otroka, ki pa ga skoraj eno leto ni in ni bilo, obiskala sva skoraj vse dohtarje po Ljubljani in razne preiskave. Še danes se spomnim, da je bil četrtek, ko sem vsa user posted image user posted image user posted image  prišla s pregleda od dr. Pintarjeve iz Lj., kjer mi je rekla, da se bom mogla sprijaznit s tem, da zlepa ne bom zanosila.
Tako, da sva se z možem sprijaznila s tem in se odločila, da če v dveh letih ne bo, bova pa posvojila otroka. In lej ga zlomka; čez dva dni smo imeli pri moževi sestri krst, kjer sem bila botra, še isti dan, pomeni v soboto zvečer pa sem zanosila!
Tako da sem bila že krepko čez dva meseca noseča, ko sem ugotovila zakaj mi menstruacija zamuja, in da niso živci ampakuser posted image !
Ko pa sva se po petih letih odločila za še enega, pa sva načrtovala da se bo gotovo "prjelo" čez eno leto, se je pa že čez en mesec! Nama je prav!

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
11.8.2007 15:24:18   
soni
Žirafa, držim pesti zate in za vse našeuser posted image user posted image .

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
11.8.2007 15:26:11   
murencek
Evo, mamuška, jst sm glih kar odposlala mail na tvojo štacuno Stoffwindelcompany. Se mi je pa zgodilo isto kot tebi - ko začneš brati linke, si še bolj zmešan. No, pol sem se odločila, da jih bom vprašala za nasvet, preden grem v fasngo (beri nabavo).
Jst sm pisala kar v angleščini in bom videla, kaj bodo odgovorili. Sem pa omenila, da je nekaj naročila kolegica s foruma (ki je bila zadovoljna) in dodala par linkov, za kaj se gre. Poleg tega sem zaprosila za nasvete, kaj, koliko kom... naročiti. Tko da bom poročala, kako bo šlo.

Drugače pa komaj čakam ponedeljek. Po 5t imam pregled pri G in me prav zanima, če bo user posted image  prav velik za svojo starost, al bo kej večji... No, zanima me, če bo PDP še isti.
LP

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
11.8.2007 15:29:59   
murencek
Aja, DEBELUŠKA30, kolk lepa zgodba je tudi pri tebi. Potrdila si mi, da je res vse stvar na psihi. Tudi mene je čisto zjeb... Sicer me G ni odpravil, da je z mano kaj narobe, a potiho sem tudi že obupavala (mislila sem si, vsem neki v prvo ali drugo uspe. Kaj pa je z mano narobe?). No, potem ko sem začela planirati druge stvari, pa sem spotoma še zanosila.
Tako da si zdaj vedno rečem: "ČE bo bog dal."

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
11.8.2007 17:06:44   
murencek
mamuška, preberi ZS!
LP

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
11.8.2007 17:09:18   
Laubica
Ninočka-veš tudi jaz sem že razmišljala da bi oni ur+si pisala,pa bom vesela če boš ti ker jaz ne bom šparala besed
Da so tako nekorektne stranke z tabo pa verjamem da ti je hudouser posted image ,no tudi jaz imam delo z strankami samo hvala bogu nimam slabih izkušenj.

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?