|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  249 250 [251] 252 253   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
9.8.2007 11:09:40   
petarda
Bubi na RR sem prebrala, da so dajali claritine sirup za koze, mi ga od P nismo dobili ampak ga imam doma... A ima kakšen smisel dajati ta sirup

Catja pokliči v lekarno ali pa se kako drugače pozanimaj...Bubi bo nekaj dni odsotna...

Upam, da boste kozjerejo kmalu zaprli user posted image user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6251
9.8.2007 12:12:55   
Urša
Bubi bo nekaj dni odsotna...

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  Tole se pa ne sliši glih fajn. user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6252
9.8.2007 12:32:51   
NinaŠ
Bubi bo nekaj dni odsotna...

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  Tole se pa ne sliši glih fajn. user posted image user posted image user posted image

meni tud ne user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 6253
9.8.2007 12:36:24   
Naty_ka
Bubi so za nekaj dni zadržali v porodnišnici.
Je rekla da bo sama povedala več ko se vrne.

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6254
9.8.2007 13:04:34   
catja2
o joj Bubi user posted image

Upam, da ni nič resnega in se bo porihtalo, pa da se čimprej vrneš v enem zdravem kosu user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 6255
9.8.2007 13:12:18   
catja2
Sem našla, da je claritine proti srbenju, tak da ga bo L mogoče dobil, če se bo praskal; J pa ima itak do sedaj še samo 1 kozo in ga bolj muči oz. mene bolj muči tistih 5 podivjanih konj, ki jih ima v sebi user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6256
9.8.2007 13:26:06   
NinaŠ
ga bolj muči oz. mene bolj muči tistih 5 podivjanih konj, ki jih ima v sebi

user posted image user posted image user posted image

Bubi upam, da je vse OK in da čimprej prideš domov user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6257
9.8.2007 13:50:45   
Urša
Bubi: user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6258
9.8.2007 15:47:51   
ada2
bubi user posted image user posted image user posted image
upam, da ni nič hudega.

user posted image user posted image user posted image user posted image za L&J, da bosta lažje koze pregnala. zdaj pa spet ne moremo na obiskuser posted image .

meni je pa že cel dan slabo...

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 6259
9.8.2007 16:45:02   
NinaŠ
Mene pa fulll grlo boli že 3 dni, tako da sem se jutri k Z naročila - septolete in domači zvarki nič ne pomagajo user posted image . Itak da ne bolniško ne bom šla, samo kak AB bo pa verjetno pomagal user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 6260
9.8.2007 16:46:07   
NinaŠ
meni je pa že cel dan slabo...

user posted image   ...neka misel se mi je utrnila user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 6261
9.8.2007 16:49:52   
Urša
L&J, dobrodošla v klubu! Upam, da bo hitro mimo!user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6262
9.8.2007 17:50:06   
til
Joj Bubi hitro pridi domov user posted image user posted image user posted image  v enem kosu tako kot je ena že napisala.

L&J hitro naj koze izginejo in pridejo tisti konji nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ada slabost hmmm.......user posted image user posted image

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 6263
9.8.2007 17:50:44   
til
Nina še zate ena user posted image  in upam, da ni nič hujšega.

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 6264
9.8.2007 18:09:40   
tincci
Claritine pomirja, ublaži srbenje, alergična reakcija ipd. Če ful srbi, vzameš in pomaga. Škodit itak nima kaj, če seveda pravilno doziraš.

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 6265
9.8.2007 18:12:51   
tincci
Jaz sem bila pa danes pri eni decembrki s tega foruma, kolegici z močnim alergikom, in ima malo punčlko, 1.5 meseca staro... kako mejčkeno in luškano user posted image  Me je kar malo prijelo user posted image

Če katera ve: jaz sem imela med nosečnostjo ful probleme s hemeroidi, ob porodu so šli ven za celo marelico user posted image  in nikoli čisto nazaj notri, tako da me še vedno velikokrat srbi ali peče tam pri riti. A moram to operirat/odstranit, da se med drugo nosečnostjo ne bi ponovilo?

jaz vas vedno zasipam z enimi extra vprašanji, ampak nekdo mora tud to delat user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 6266
9.8.2007 19:14:58   
Anonimen
tincci jaz sem ravno vlekarni kupila ene take robčke, ki si jih daš na zadnjik in so ravno za hemeroide, sploh tiste po nosečnosti. Meni sta že dva robčka pomagala. Od Multi-Gyn  BIOCLIN.

Bubi,  drži seuser posted image . Mi mislimo nate. Upam, da je vse  v redu s tabo.

Ada, no comment user posted image

Jaz več ne vem kaj naj storim. M izsiljuje zvečer že 2 dni. Včeraj je spet bruhal od izsiljevanja. . Sem ga danes po riti, čeprav sem strogo proti temu. Zdaj me pa tako user posted image  boli, da joj user posted image user posted image user posted image . Tega še nisem doživela kako se je metal od izsiljevanja.  Še dobro, da M user posted image  spi, ker bi se mi drugače user posted image .

Catja, upam, da boste hitro pregnali koze user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Paštetov kruh -- 9.8.2007 19:15:38 >

(odgovor članu tincci)
  Neposredna povezava do sporočila: 6267
9.8.2007 20:21:08   
ada2
Nobene?

no, grem pa spat, itak mi je še vedno slabo...

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6268
9.8.2007 20:21:53   
ada2
aja, pa nisem user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 6269
9.8.2007 20:50:40   
til
Paštetka ti si še vedno noseča glede na tvoj trakec ob imenu user posted image . A jutri imaš rok user posted image .

No Ada samo da smo to razčistili user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 6270
9.8.2007 20:51:09   
til
Zdaj ko sem pa jaz non stop tukaj pa nobene ni za čvek user posted image

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 6271
9.8.2007 20:54:57   
til
Moram vam povedat, da me je pred eno uro pičla osa user posted image . Hotela sem pobrat cunje iz stojala ko sem ga hotela premaknit me je samo nekaj zaskelelo potem pa peklo kot user posted image . Ko sem zagledala oso sem jo lovila po celem stanovanju in jo tako premlatla moj pa je samo gledal ker nisem imela časa razložit zadevouser posted image Zdaj komaj premikam prst in imam čist vročga. Itak sem dala celo roko pod mrzlo vodo in potem sem še jedla sladoled sam da je blo v roki čim bolj mrzla stvar.

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 6272
9.8.2007 20:59:43   
NinaŠ
jaz bom popuser posted image   user posted image user posted image user posted image ...mail386 mi ne dela, pa skoraj vso pošto tja dobivam.... ...pa čakam da me obvestijo da je fotoknjiga izdelana... user posted image user posted image user posted image user posted image ...ah ja, pa še moj kolega, ki mi vedno vse stvari s PCjem porihta je na morju user posted image user posted image user posted image user posted image

Til, vem da je že prepozno, vendar za drugič - zadnjič sem dobila mail v katerem priporočajo, da takoj po piku daš na ranico malo navlažen aspirin, sicer ne vem user posted image ali deluje, pravijo pa da user posted image . Menda potemne zateče in nič ne srbi in peče user posted image

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 6273
9.8.2007 21:22:46   
NinaŠ
Aja, sem pozabila povedat - kmalu bom novopečena špeglarca user posted image user posted image . Ne me vprašat za dioptrijo ipd, ker dr. mi je rekel, da imam samo cilinder, na kartonček je pa napisal tudi dioptrijo user posted image , pa še nekako tako sem ga zastopila, naj jih imam vsaj za branje, PC in TV, danes, ko sem šla pa v optiko si izbrat očala, mi je pa prodajalka (z večletnimi izkušnjami) rekla "Kaj vi ste pa šele zdaj prišli po očala, nimate glavobolov, utrujenosti,... kako da niste prej prišli?" user posted image user posted image user posted image ko je pogledala kartonček user posted image . No dobim jih drugi teden, se bom pofotkala z njimi user posted image . Jih je bilo pa ful težko izbrat in se odločit med miljon modeli, na srečo so bili v optiki ful prijazni in mi svetovali pri izbiri. Sem pa vzela en zelo nevpadljiv okvir, saj za začetek nočem prevelikega kontrasta user posted image . Menda mi pa očala nasploh fulll pašejo user posted image user posted image .

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6274
9.8.2007 21:42:39   
NinaŠ
tina666 povej kaj, očitno samo midve tu gor visiva user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  249 250 [251] 252 253   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  249 250 [251] 252 253   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.