|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08
6.8.2007 21:09:23   
sani1
user posted image user posted image user posted image bravo Septemberka in čestitke ter dobrodašla med nami...
Tudi pri meni je še vedno prisotna slabost in slabo počutje, ampak to sodi zraven in verjemi, da bova potem ko bova imeli bebi vse pozabili in bova še toliko bolj veseli...
Lepo preživljaj dneve!!!

(odgovor članu septemberka)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
6.8.2007 21:17:02   
sani1
Sunny res lep trebušček...user posted image   Moj pravi, da meni tudi raste in da se mi že pozna, mogoče ker imam že od prej trebuh jaz nimam takšnega občutka. Kakor koli že bomo na koncu vse okrogle žogice nogice in se bomo veselile naših malih bebic, a ne?
Lep večer!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
6.8.2007 21:47:11   
mala pikica
Lusa samo da je za tabo, zdaj pa bomo skupaj s tabo čakale na vesele novice in na xx ali **** user posted image

Muzika mislimo tudi nate, sporoči nam kaj...

Sunny morning res lep trebušček. Zdaj res vidim, da bo mene moj dragi tudi moral oblečeno slikat, je veliko lepše user posted image

Septemberka dobrodošla med januarksimi klepetuljami in seveda čestitke user posted image user posted image user posted image

Tinča glede cotk... jaz sem kupila samo enega pajacka, ostalo bomo verjetno nakupovaali od septembra naprej. Zdaj sem vzela številko 56, pa sem že razmišljala, da je pozimi treba otroku še spodaj dasti majčko, pa žabe, pa še plenička, potem pa ne vem, če ne bo 56 že premajhna številka user posted image  Ne vem, bomo videli... Naprej pa bom vsekakor v trgovini povprašala ali pa tukaj na forumu.

Tako, za danes bo dovolj. Gremo še malo poslušat našega user posted image , potem pa vsi pančkat. Pa se spet beremo jutri...

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
6.8.2007 21:48:55   
mala pikica
              user posted image  user posted image  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image
              J A N U A R Č I C E   2 0 0 8

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

PDP; nick (starost); število tistih, ki vas že razveseljujejo; naše trenutno stanje; porodnišnica, kjer bomo verjetno rodile; spol

1.1. klepetka (33), user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana   
       sonček balonček (31), user posted image  + user posted image , Slovenj Gradec ali Celje, user posted image
       zasanjana (25), user posted image  + user posted image   + user posted image , user posted image
       ljubljana (28), user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana  
2.1. tinci babinci user posted image  
4.1. mala pikica (27), user posted image , Ptuj
       minka28 (28), user posted image  + user posted image , user posted image
5.1. maksito (34), user posted image  + user posted image   
6.1. katee (28), user posted image , Ljubljana
        martinka (28), user posted image
        karatina (29), user posted image , Maribor
7.1. kikina user posted image   

lunca1 (33), user posted image  + user posted image , Jesenice ali Kranj 
       sunny morning (32), user posted image
8.1. domen03 user posted image  + user posted image
        gagy85, user posted image
        malamedika user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , user posted image
9.1. lejla14 (35), user posted image  
        nana35 user posted image , Maribor 
        mateja80 (26), user posted image
        septemberka user posted image
10.1. bekica1 (29), user posted image  + user posted image    
          pikicaa (27), user posted image  + user posted image , Trbovlje
          martinca (22), user posted image , Maribor 
11.1. nussy (26), user posted image , Ljubljana 
          ursulina (27), user posted image , Ljubljana
          žogicanogica, user posted image  + user posted image  
12.1. unika (28), user posted image  + user posted image , Celje
          zofija nr.2 (32), user posted image , Postojna, user posted image
13.1. alejinad (34), user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto  
          lenči (32), user posted image  user posted image  + user posted image
14.1. raja (31), user posted image  + user posted image , Ljubljana
          sani1, user posted image , user posted image
15.1. klaja (26), user posted image  + user posted image , Maribor  
          meli23 (28), user posted image , Ljubljana 
          katrin (31), user posted image  + user posted image , Ljubljana
16.1. lusa (28), user posted image + user posted image  + user posted image , Murska Sobota  
          piškamiška user posted image user posted image (dvojna nosečka!!!), Ljubljana
          tinkibinki (29), user posted image , Ljubljana
17.1. tinča1 (28), user posted image , Maribor 
          muzika (37), user posted image  + user posted image
18.1. golobček, user posted image user posted image  + user posted image , Celje
          urssyy (31), user posted image
19.1. lejla (35), user posted image
20.1. nalinRR (25), user posted image  + user posted image    
          amna user posted image
21.1. katrin (31), user posted image + user posted image  
          lillygmail user posted image
23.1. ulla78 (29), user posted image + user posted image , Domžale  
24.1. tonči, user posted image + user posted image , Ljubljana
          ketrin24 (24), user posted image , Ljubljana 
25.1. barbas (23), user posted image  + user posted image , Ljubljana
26.1. gajči (23), user posted image
          alfabeta (29), user posted image  + user posted image , Novo mesto   
          damo (29), user posted image , Ptuj 
27.1. mml, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
28.1. butara, user posted image + user posted image , Maribor
          koala (27), user posted image , Maribor, user posted image  
29.1. sarina, user posted image  + user posted image
30.1. piba, user posted image  + user posted image
          puri (27), user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana

? nastygirl user posted image     
? deja01 user posted image   
? blacky* (35), user posted image  

Septemberka user posted image user posted image user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
6.8.2007 22:26:31   
malamedika
moja najstniška hči se zelo veseli dojenčka prav tako tudi srednja in sinko zdaj jim je najbolj pomembno izbiranje imena ,ki sem ga prepustila njim in po AC.ko sem mogla počivat so kar tekmoval med sabo kdo bo več naredu ker pač jest nism smela.

lp

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
6.8.2007 22:29:29   
malamedika
lahko date šemene na seznam stara 31 PDP 8 .1 rodit bom šla pomoje spet v LJrazen če me ne prehiti  kar pa upam dane

(odgovor članu malamedika)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
7.8.2007 0:23:19   
muzika
Najprej hvala vsem, ki ste držale pesti, da bi bilo vse ok. V bistvu je res bilo, le da  z prvim vbodom g ni prišla do plodovnice in je šarila po meni, dokler ni obupala in vbodla na drugi strani. Moram priznat, da me je prvo iskanje precej bolelo. Ampak sedaj je vse za mano, tekočina je varno spravljena in na poti proti LJ. Sedaj pa čakanje.

Pa še nekaj: v Mb porodnišnici sem bila naročena za ac ob 8.uri zjutraj, narejena pa mi je bila ob 2.15 !!!!! popoldne. Se vprašaš, če se kdo norčuje iz tebe ali kaj se gredo.

Tinča: Moram ti povedat, da sem bila jaz danes prav tako naročena pri dr. Pelkičevi. Pravzaprav nas je bilo za ac 5 in 2 od teh sva bili dogovorjeni s Pelkičevo. Ko sem ob 1 popoldne videla, da nje sploh ni na UZ, sem jo poiskala in se dogovorila, da mi je ac prišla naredit ona. Vsem ostalim je ac naredil dr. Mujezinovič in vse so bile z njim zelo zadovoljne, jaz pa sem trmasto še 45 min. čakala na njo. Saj ne, da bi mi bilo žal, ampak če mi ne bi bilo nerodno, ker sem jo iskala po porodnišnici, bi šla k "Mujotu", saj so bile ostale z njim in njegovo razlago res zadovoljne. Po pogovoru sem tudi ugotovila, da jim je povedal več kot Pelkičeva meni. Kaj ti želim povedat: če si dogovorjena s Pelkičevo, jo poišči in vztrajaj, da te pregleda ona. Vzami pa vzakup, da se boš načakala, saj je ne poznam osebe, ki na to zdravnico ne bi rabila  čaaaaaaaaaakat.

Pa še nekaj: ali rabiš napotnico za morfologijo zato, ker tvoja g nima ultrazvoka? Moja ga ima in  upam, da mi bo to naredila kar ona.

(odgovor članu malamedika)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
7.8.2007 7:28:58   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica
Tinča glede cotk... jaz sem kupila samo enega pajacka, ostalo bomo verjetno nakupovaali od septembra naprej. Zdaj sem vzela številko 56, pa sem že razmišljala, da je pozimi treba otroku še spodaj dasti majčko, pa žabe, pa še plenička, potem pa ne vem, če ne bo 56 že premajhna številka user posted image  Ne vem, bomo videli... Naprej pa bom vsekakor v trgovini povprašala ali pa tukaj na forumu.

Kolikor jaz vem, vem pa zelo malo user posted image , je št. 56 takoj premajhna. Če računaš, da je otrok velik tam nekje 50cm, pa še vse kar mu spodaj oblečeš, pa pleničko ne smeš pozabit...se bo kar nabralo enih centimetrov. Mogoče ga/jo boš spravila v 56 takoj po porodnišnici potem bo pa že premajhno. Te čisto majhne številke so bolj primerne za nedonošenčke.

Če se bo katera naročala za 3D UZ pri dr. Pušenjaku sem včeraj dobila v ZD Dravlje številko kjer naročajo za njega. 051/321-224 Jaz bom klicala danes, čeprav sem mogoče prezgodnja, čeprav se bojim, da ima on gužvo. 3D UZ delajo med 25 in 30 tednom, torej pridem na vrsto oktobra.

Za vse, ki še niste začele mazat bušitov priporočam Aventovo olje proti strijam. V DM stane cca 17€ in sem si ga kupila, čeprav sem se že mazala in sem strašansko zadovoljna z občutkom. Zelo lepo diši, res imaš občutek, da je zelo vlažilno čeprav ni mastno in se hitro vpije.user posted image
Hvala za vse pohvale za moj velik buši.user posted image

Bajsa škoda, ker nas zapuščaš in se seliš k februarčicam. Vseeno čim lepšo nosečnost, ampak pogledat nas pa vseeno lahko prideš vsake toliko časa.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
7.8.2007 8:00:19   
mml
Jutro,

kar se tiče oblačil...nam so v šoli za starše rekli naj ne kupujemo št. 56 ker je takoj premajhna, tako da sem imale jaz večino pajackov št. 62. Manca je bila ob rojstvu velika 52 cm in težka dobre 3kg in je zgeldala v oblačilih št 62 nemogoče...vse ji je viselo in mahedralo, tako da smo po parih dneh šli kupit še nekaj pajackov in zgornjih oblačil št. 56, ki jih je po tem nosila tam nekje do 3. meseca. Tako da malo še počakajte s kupovanjem, da boste videle kako velike otročke boste imele user posted image . Vsekakor pa ne škodi imeti nekaj oblačilc št. 56. Meni vsekakor ni všeč, če moj otrok izgleda kot da bi stvari nabrali na karitasu.

Sicer je pa danes en tak zoprn dan...ali sem pa jaz zoprna, kaj pa vem, mogoče bo popoldan kaj boljše

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

Neposredna povezava do sporočila: 1559
   [Brisano sporočilo]
7.8.2007 8:51:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mml)
  Neposredna povezava do sporočila: 1560
7.8.2007 9:11:12   
Lusa
mml-nate pa že sedaj mislim za AC.Kaj greš v Lj?Res se nimaš kaj bat ,jaz sem danes že veliko boljša ,vendar sem včeraj ful preležala ,pa nič ne delam -ČIST NIČ.Aja ,tipkam sedajuser posted image Glede cotik pa imaš prav!Pa ni zoprn dan.Naredi si lepega!!!

Muzika-lepo ,da je tudi s teboj vse ok ,čeprav so te morali kar 2x pikati.Očitno ni bil dan od dr.Pelkičeve.Pri nas v LJ je pa Cerar začel ob 9.10 delat AC in jaz sem bila četrta in na vrsti že ob 9.38.Očitno mu je to delo mala malica.Kako pa je počutje danes?

Nalin-lepo se imej in misli name ,ko boš plavala.Jaz pa tko pogrešam morjeuser posted image  Zdaj pa še bolj Lušo ,ker še nikoli ni bilo toliko časa vstran od mene.

Mala pikica-da povem kako je Luša bila z oblačili.Rodila se je s 3090g in 49cm.In če sem ji oblekla že samo št.56 ,ji je vse vstran viselo in zgledalo je zelo grdo.Sem pa imela polno cotk št.50(bodijev ,kompletkov ,pajackov) ,ker mi jih je veliko mama kupila v tej številki in hvala bogu ,da jo imam ,ker je še naša punca potem skoraj dva meseca bila v tej številki.
Ajša pa je tko bla tak cartik v teh malih številkah.Smo jo lahko komaj po 5mesecih v bolnici začeli oblačit v svoja oblačila ,kajti prej je vse pobruhala in po tej zadnji op. je bilo vse ok.Je pa imela samo 2500g pri 5mesecih in še tu pa tam ji je kakšna cotika št.50 tako vstran visela.

Se pa splača vse cotike v Avstriji kupovat ,ker pri nas so total drage.Jaz in moja mami nikol ne dave več kot 12eurov za cotike.Pajacki pa so itak nekje po 4-7eurov.Pa še lepe so.Saj lahko pogledate Ajšine slikce in vidite.Vse kupljeno v A.

Bajsa-zakaj se pa seliš k februarčicamuser posted image ?Itak boš rodila v januarju in potem te ne vzamemo nazaj v naš klubuser posted image user posted image user posted image .Ti kar lepo tu ostani!Nimamo nič proti!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
7.8.2007 9:28:43   
klepetka
samo na hitro  glede oblačilc.jaz sem imela kar veliko stvari  56(tako so mi svetovale kolegice),nekaj malega pa 62.Naša dva sta se rodila dolga eden 55 drugi pa 56,potem pa si lahko mislite ,da so tele 56 nove,skoraj nič rabljene ,ker jim aje bilo praktično takoj premajhno .

Jaz mislim da je boljše  v glavnem nabaviti 62 ,nekaj malega pa tud 56.
Drugače pa lep dan ,zdajle čakam obisk ,pol se pa še  kaj breemo.

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
7.8.2007 9:42:35   
raja
Pa smo prišli nazaj iz morčka, bilo je super, mali je užival 100 na uro, sploh ga ni bilo za spravit iz vode. Sedaj pa res že zelo čakam pravi dopust konec avgusta. Vidim, da ste bile prave čveke v tem času, ko me ni bilo.

Najprej user posted image user posted image user posted image za vse, ki ste bile na AC, upam da bomo čez kakšen mesec brali samo o dobrih izvidih in da bomo januarja vse stiskale zdrave user posted image .

Pa lep pozdrav vsem novim user posted image , ki so se nam pridružile, kar ne morem verjet koliko nas je user posted image user posted image user posted image .

Tudi meni je že nekajkrat otrdel trebuh, v prvo se je to začelo dogajati šele po 25 t, tako, da sem kar počasi uvedla Magnesol, ki mi je zelo pomagal v prvo.
Moj trebušček je že kar pošteno zrasel, tako da stara oblačila na gumbe vsa odpadejo, hvala bogu user posted image , da je poletje in je veliko oblačil na vrvice tako, da še ni potrebno razmišljati o nosečniških oblačilih. Bo pa treba razmišljati jeseni, vam pa povem da je kar težko z oblekami, ker sem že prvič rodila pozimi pa smo morali kar malo kombinirati z oblačili od mojega pa od moje mame, ker se mi zdi škoda vse kupovati za tistih nekaj mesecev. Drugače pa sem pridelala +2 kg.

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
7.8.2007 11:07:15   
klaja
Najprej glede cotik, Julija se je rodila ful drobčkena, 2880 g in 47 cm, in čeprav je prišla iz bolnice po enem mesecu je potem še nosila številko 56 nekje 4 mesece. Pa še te stvari so ji bile ful velike.
Najboljše je, da kupite mogoče dva kompleteka št. 56 ostalo pa 62, če pa se izkaže, da bodo vaši user posted image drobčekeni, pa dokupite.

Drugače pa sem jaz pridobila 2 kg in imam že od začetka težave s hlačami. Saj sem na začetku imela ful napihnjen trebuh, tako da sem kar hitro pričela z nekoliko širšimi hlačami v pasu. Kupla sem si pa tudi ene nosečniške, samo so mi še malo prevelike. Stare pa sem že zdavnaj pospravla.

Me pa ful boli v spodnjem delu trebuha, čist nizko, zgleda da je res od raztezanja. Mi ginekolog ni zastonj rekel, da moram počivat, samo kaj ko pa me Julija tudi rabi.
Grem jo zdaj spokat spat, jaz pa tudi v postlo.

(odgovor članu raja)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
7.8.2007 11:44:34   
klepetka
klaja ,nisi edina z bolečinami v sp.delu trebuha.A tebe boli skoz? Ker meni, ko sedim ali ležim ,je vredu ,če pa hodim  me pa boli.pa to me zdaj šele nekaj dni.
Kaj mislite ,bi se mogla iti kaj pokazat  G al je to normalno?ne spomnim se ,da bi me  v prvih dveh nosečnostih tukaj in na tak način bolelo
lp

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
7.8.2007 12:07:12   
urssyy
Pozdravček po dolgem času

Ja prav simpatične ste s temi lepi trebuščki. Klepetka meni se zdi, da boš ti malo prej rodila kot 1.1., ko pa že imaš tako lepi trebušček user posted image .

Včeri sem bila pri svoji G. in me je pomirila glede teže (17 t + 4,5 kg), sem bila v rangu tasuhcenih ko sem zanosila in je čisto normalno, da si telo naredi zalogo...je pa rekla "kar gre zdaj gor, bo treba po porodu spravit dol...tako simpatično........res je fejst tale moja G. Spola še vedno ne vidimo user posted image , tko da cotik še ne morem kupit, pa komaj čakam.

Opažam, da imam zelo nizek pritisk (bolj kot običajno); 95/60, upam, da mi tole ne bo povzročalo težavic..

Dva dni sem bila zadržana in nisem mogla na net, sem komaj čakala da Vas berem..........vas imam radauser posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
7.8.2007 12:14:49   
urssyy
klaja ,nisi edina z bolečinami v sp.delu trebuha.A tebe boli skoz? Ker meni, ko sedim ali ležim ,je vredu ,če pa hodim me pa boli.pa to me zdaj šele nekaj dni.
Kaj mislite ,bi se mogla iti kaj pokazat G al je to normalno?ne spomnim se ,da bi me v prvih dveh nosečnostih tukaj in na tak način bolelo

Klaja in Klepetka tudi jaz imam bolečine in sem včeraj vprašala svojo G. in mi je razložila, da v kolikor se premakneš oziroma zamenjaš držo telesa in po nekaj času bolečine ne izgine, je dobro da se pokažeš G. Meni je pregledala maternični vrat in dejala da je dovolj dolg in močan in da ni panike. To je zaradi rasti naših bebik. No sicer pa smo bolj pomirejene če namo to povedo naši G..

Lep pozdrav !

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
7.8.2007 13:27:08   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Lusa
Se pa splača vse cotike v Avstriji kupovat ,ker pri nas so total drage.Jaz in moja mami nikol ne dave več kot 12eurov za cotike.Pajacki pa so itak nekje po 4-7eurov.Pa še lepe so.Saj lahko pogledate Ajšine slikce in vidite.Vse kupljeno v A.

Kam v Avstrijo pa hodiš nakupovat? Jaz znam samo do Ikee v Gracu pridet in to je ves shoping v Avstriji, ki ga naredimo pri nas doma.

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
7.8.2007 13:55:41   
klepetka
no evo ,vse spišem ,pol me pa z neta vržeuser posted image

urssy,to  da bom jaz prej rodila glede na velikost trebuha ,sem ravno zadnjič predlagala moji G user posted image ,pa je rekla da ni rečeno.Pol mi je pa še UZ naredila in je otroček ravno prav velik za te tedne.Pravi da imam zato tak velik trebuh ,ker nosim zelo spredaj ,ker je to moja tretja nosečnost in ke r imam že ka rnekaj podlage od prejuser posted image (beri špehauser posted image ).

Sem pa imela tud pri tamalmu tako gromozansko velik  trebuh ,pa sem rodila na rok.user posted image Sicer pa bolj paše kakšna dva tedna prej rodit (ne več kot 2 t),kot pa čez rok.Prvič sem bila 8 dni čez rok in ker znam bajeuser posted image zakomlicirat stvari do nezavestiuser posted image ,so menda trpeli vsi okoli mene .Jaz sem pa mislila ,da sem najbolj boga ,ker sem se smilia sama sebiuser posted image

No ,kakorkoli bo že.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 1569
7.8.2007 15:59:01   
koala
Dan souser posted image !

Luša, četudi se počutiš bolje pazi nase!

KAr se pa cotik tiče, jaz se danes nisem mogla upreti in sem najinemuuser posted image kupila prvi puloverček, je št 56 samo meni se zdi takoooooo velik, no bomo videli kdaj bo mali pasal v njegauser posted image .

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
   Januarčice 08
7.8.2007 16:17:51   
karatina
Pozdravljene januarčice.

Dobrodošle vse nove in user posted image  za vse, ki ste imele in še imaste preglede. Jasno, da mora biti vse dobro, saj držimo skupaj user posted image .

Imam že tudi jaz probleme z obhodom trgovin za user posted image . Se prav borim sama s sabo, da ne vstopim, ker vem, da ne bi šla ven praznih rok, pa čepav SAMO GLEDAM user posted image . Za voziček in avtosedež pa sva se že odločila.

Lep dan vsem skupaj!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
7.8.2007 16:21:55   
Tinča1
muzika, očitno Mujo ni imel včeraj ravno enega od dobrih dni. Sem vesela za zebe, da si dobro zrihtala. Napotnico od G za morfologijo rabim za to , ker moja G nima v Ordinaciji UZ in me vedno pošiljajo drugam. Jaz še vedno vztrajam, da mi bo morfologijo delala dr. Pelkičeva. Upam, da se ne bom opekla.user posted image  Bom vidla, kaj bodo napisale še ostale na forumu.

Sunny morning ful lepi trebušček imaš mislim, da sva pa tu nekje, samo z razliko, da sem jaz user posted image 16t in 5 dni. Po moje nosim user posted image velikana user posted image .

No, danes sem spet poskrbela, za živčno dopoldne. V nedeljo me je na morju na plaži nekaj piknilo v roko. Danes, pa sem imela od praskanja polno malih pikic po kožo. Očitno sem dobila ful občutljivo kožo. In sicer se je ta srbeča zadeva razširila navzgor po podpazduhe in dol do cca 5 cm pod komolcem. Postalo me je strah, da ni kakšne zastupitve ali kaj podobnega. Pa sem romala k dr, kateri me je pomiril, da če bi se mesto pika vnelo ali bi se iz njega začelo cedit, takrat bi bila zadeva nevarna za user posted image . Te moje pikici, pa so reakcija na strup žuželke, ki me je pičila. Reakcija pa je močna zato, ker je že vse tako onesaneženo in strupeno in telo odreagira po svoje. Dobila sem kremo fenistil, in napotke, za mrzle obkladke. Zdaj sem pomirjena in se lepo mažem.

Lp

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
7.8.2007 19:30:59   
koala
Tinča1 ti verjamem da si se prestrašila, jaz bi se tudi.
Glede občutljivosti kože pa raje nebi, ker je zdaj v nosečnosti tako občutljiva da je kar hudo.

Aja, eno vprašanje, za tiste ki ste že mamice, a je katera v nosečnosti uporabljala propolis? Jaz sem si malo dlesen ranila danes, pa mi je do zdaj vedno najbolj propolis pomagal, da je hitro zacelilo, zdaj pa nevem če ga lahko uporabim.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
7.8.2007 19:44:11   
ursulina
Pozdravljene, januarčice, posebej še vse nove seveda. Se javljam kar po dolgem času, še posebej glede na to koliko ste vse pridne s pisanjem user posted image .
Sva bila vmes na morju, pa delam veliko, čeprav se mi pozna, koliko sem bolj utrujena po napornem dnevu... včasih zaspim že med poročili, lol...

pravi trebušček se je pri meni začel kazati v tem tednu (18.), pridelala sem 3 kg, nosečniška oblačila (no, hlače) pa nosim že od 8. tedna...
me pa zadnje dva dni malo špika po spodnjem delu trebuha, nosim pa baje zelo nizko... imela sem krvavitve, pa je sedaj vse v redu, ampak bo verjetno treba vseeno bolj počivat... naročena sem na redni pregled 20.8., verjetno bo takrat tudi morfologija.

rada pa bi šla na 3D UZ v Dravlje, nama je na NS G rekla, da se najlepše vidi v 20. tednu, ker je največ plodovnice... berem pa pri drugih, da po 23. tednu... kaj je zdaj res?

pozdravček vsem!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
7.8.2007 20:00:06   
klepetka
jaz sem brala Pušenjaka na MON-U,kdaj je najbolj primeren čas ,pa je odgovoril da med 23 in 25 tednom.Jaz bom šla tud verjetno k njemu na 3D UZ.Kje pa ima on pravzaprav ambulanto?A je to kar v porodnišnici?

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.