|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
7.8.2007 13:03:06   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: murencek

sonchek in ostale!
GLEDE SOLIDARNOSTNE POMOČI, res vam hvala za inf. Jst sm včeraj mailala tajnici link in vprašanje, če naj pošljem prošnjo za solidarnostno pomoč. Pogodba za določen čas mi je potekla konec junija, v bolniški sem pa od 7. marca. No, in ravnokar sem dobila odgovor, da je tajnica poslala prošnjo za solidarnostno pomoč na Ministrstvo in sedaj čakajo odgovor, ali bom dobila kej.
Ja, jst sem zelo vesela, da so se zavzeli za to, glede na to, da sedaj nisem več zaposlena pri njih.user posted image

..ni za kaj....
Upam, da dobiš in da majhnemu bambiniju in sebi nekaj lepega privoščita za ta denarček...držim pesti...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
7.8.2007 13:05:38   
zirafa76
no, mi smo ze nazaj...
Jutri me caka glukoza..user posted image user posted image , ze 7.30 zjutraj, z malimauser posted image user posted image je trenutno vse vredu, ni delal UZ, so pa tako aktivne od vceraj zvecer, nonstop..user posted image user posted image user posted image user posted image
Moj maternicni vrat vredu, vse zaprto, mocno, ostale bolecine pa so posedica raztezanja..tako mi je omenil, lahko da eden od user posted image pritiska na nekaj in me boli, ker je samo na desni strani mocneje..Mi je pa rekel, da se naj pripravim na se mocnejse bolecineuser posted image user posted image user posted image , da to je pri dveh user posted image user posted image  normalno..ze pri enem boli vse, kaj se pri dveh...

Mi je rekel, da je vceraj prvic!!!user posted image  k njemu prisla pacientka v 20 tednu, nakar je videl, da ima zenska trojcke!!!!!user posted image user posted image  Ona pa v sok.......

Si ne predstavljam..ze za dva je sok, kaj sele tri...In so normalno spoceti, vse, sam baje je kr odtavala ven.....bozica in srecnica po drugi strani..koliko zensk se trudi z oploditvijo....user posted image

V glavnem, mi imamo v cetrtek velik pregled, zaradi ledvic, na kliniki, ......jutri sladkor..no bo kar pestro..

Sedaj pa grem ker je moj skuhal kosilo..vedno on kuha, sem tako srecnauser posted image user posted image  in zelo dobro..uziva..jaz pa tud...

papa

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
7.8.2007 13:13:00   
sonchek
zirafa76...čestitke...sam da je vse ok....user posted image user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
7.8.2007 13:13:54   
sonchek
Punce...a tale test za sladkorno mormo it vse delat...men tega še nikoli ni omenila moja G.?
...al od česa je odvisno?

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
7.8.2007 13:35:55   
nemrak
user posted image user posted image ,
ste pa res prave čveke!!user posted image  KOmaj vas dohajam!!
sonchek, moj G vedno med nosečnostjo dela test za sladkorno.
Mislim, da je obvezen, saj ti tudi v materinski knjigi piše.

zirafa, super da je vse v redu user posted image user posted image

Tudi meni je do sedaj vedno delal UZ, mislim, pa da zaradi tega, da bi me malo pomiril  (kromosomska napaka 1.5l nazaj)
Ker pa je sedaj hvala bogu vse v redu, mi ga čez 14 dni verjetno ne bo.
Drugače moje počutje SUPER!!!
Kot, da nisem noseča. Še sama komaj verjamem. Se je pa počutje izboljšalo, kar sem v službi samo 4 ure. No, mogoče sem res malenkost bolj utrujena, ampak, to res ni nič hudega. Pa saj nisem pri najmlajših.
Še 2 meseca pa nastopim porodniško. Vmes bom izkoristila še nekaj dopusta, kar mi ga je ostalo.
Sem pa včeraj pregledovala oblekce prvorojenke, da vidim kaj manjka.
Uh, kako so majhneuser posted image .
Ampak najmanjše  bom morala pa še nabavit. Za prvo sem imela vse sposojeno, sedaj pa ona tega nima nima več. Vse pa tudi ne more imeti pojerbano. Saj bo pravi Videk. Komaj čakam, da greva v nabavo.
Drugo pa imam vse.

Pridne bodite in čuvajte trebuščke!!!

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
7.8.2007 13:38:02   
ajtak
Drage moje pod temo DOJENCEK sem brala kako je "pastetov kruh" rodila z ultivo. Zanima me, ce se tudi katera od vas zanima za tako lajsanje bolecin?

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
7.8.2007 13:40:46   
Alina_alin
sonchek: mene moja G  v tej nosečnosti ni poslala na test za sladkorno. V prvi user posted image me je. sem jo na ponvnem pregledu povprašala če ne rabim it, je rekla, da nisem glih v rizični skupini. Da pa če hočem, me da. In mi je dala napotnico, da sedaj ko grem spet v lab, še naredimo ta test.
Pojasnila je, da se ne dela vsem - samo tistim, ki so v rizični skupini: sladkorna v sorodstvu, sladkorna v prejšnji user posted image , nad 30 let (tudi jaz sem, pa me ni samo zaradi tega mislila dat), hitra rast kg, itd. Dejavniki so v materinski knjigi napisani na str. 16.

V glavnem jaz grem ta teden - upam, da uspem jutri - na test.

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
7.8.2007 13:43:45   
nemrak
user posted image user posted image ,
ajtak, se je treba pozanimat, če to delajo v CE porodnišnici. Bom vprašala svojega G naslednjič!

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
7.8.2007 13:59:51   
tintin
Meni je G sicer obljubljala test za sladkorno (oče ima SB kakšno leto) v 24t. potem pa pozabila...ko imam naslednji pregled bom noseča 30t.user posted image Upam, da mi ne bo treba ker se mi gnusi sladka tekočina....
Ultiva - baje jo v Kranju imajo, ampak jaz sem se že odločila za naravni porod brez vsakih dodatkov/spodbujevalcev....če bo le mogoče.

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
7.8.2007 14:01:18   
Alina_alin
zirafa:  torej bova jutri obe imeli sladki zajtrk. 
Moram rečt, da tudi mene zadnje dni spet boli ta medenična kost. Desna veliko bolj kot leva. saj vem - vse se pripravlja počasi in razteza. Tudi v prvi user posted image me je bolelo, samo ne tako...
Punce, jaz bom začela, uf, jutri pa res - malo telovadit po knjigi - Eva Horvat Kuhar: Izziv poroda. Sem že v prvi user posted image pa je moj porod šel kar še hitro.  Tako da če katero zanima, si naj nabavi to knjigo. Sedaj rabim disciplino - da se spravim zraven, kar je najtežje.

nayya - uz je po normativih samo 2 ali 3. nič več. šparajo. user posted image   Do več Uz smo upravičene, če je kaj narobe oz. je razlog za več UZ. Razen da imaš kakega G, ki ti jih sam dela več. Kolikor slišim delajo več privatni G. Mah, meni tudi ni jasno, zakaj ne delajo več. Saj se oprema nič ne obrabi - samo 3 minute več dela je.

scubadiver - tudi jaz še nisem videla nosečniške obleke. user posted image user posted image Si predstavljaš, da bi vpršala v kakem dive shopu ali imajo za sposodit nosečniško številkouser posted image . Midva sva po 1. user posted image   bila s takrat 1 letnico v Egiptu, pa sva bila sama, in se je potapljal samo moj, jaz nisem, ker nisva imela varstva za našega zaklada.  Izmenično pa mi ni bilo, da bi se potapljala. Saj bo vse počakalo...

Me pa nekaj zanima - tiste ki ste na bolniški, in ste bile že na komisiji. V kolikem času pa ste dobile domov pošto - sklep komisije za bolniško. Jaz že čakam 1 teden pa še nisem nič dobila...

Neposredna povezava do sporočila: 2710
7.8.2007 14:10:14   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin

Me pa nekaj zanima - tiste ki ste na bolniški, in ste bile že na komisiji. V kolikem času pa ste dobile domov pošto - sklep komisije za bolniško. Jaz že čakam 1 teden pa še nisem nič dobila...

Jaz sem jo vedno dobila na dan izteka bolniške, razen prvič, ko se mi zdi da so za kakšen dan ali dva zamudili. A sem vseeno ostala doma, saj če mi ne bi podalšali bi pač dala dopust. Verjetno pa imajo sedaj na komisiji tud mal dopustov in mogoče zato tako dolgo čakaš?!?

Neposredna povezava do sporočila: 2711
7.8.2007 14:21:51   
mamuška
Matr, ženske, dež bo!!!!user posted image user posted image user posted image

Airex blazina je tole:

http://www.airex.de/gymnastikmatte-2.0.html (original stran)

http://www.vitacenter.si/ (stran slov. zastopnika, ki ponuja tudi cenjše variante od Corone, nek FitLine))

Če je katera hodila z otrokom na nevrofizioterapijo, jo tam napišejo na recept. Sicer pa je to taka, precej debela, posebno brizgana guma, ki nikamor ne beži, ne drsi, se ne "drajsa", niti na parketu ne, plava na vodi, je vedno priejtno topla, izolira mraz in vlago, enostavno se jo čisti, ne vpija vode ali umazanije, je mehka, pa ne premehka-skratka terapevstki pripomoček. Če si jo greš kupit sam, je temu primerno draga user posted image , je pa odlična. Mi smo jo vlačili s sabo na vse dopuste v 1. in 2. sinovem letu.  V sili lahko otrok komot na njej tudi spi.  Začudo čudno tamal nikoli ni lezel dol z nje in se je na njej strašno rad igral. Jo enostano potegneš za sabo, kamor greš, iz prostora v prostor, otrok je vedno na toplem, hkrati pa je toliko čvrsta, da se ne guba, mečka pod nogami, ko se otroček začne plaziti. Jaz sem imela izposojeno, ker mi je presneta dohtarca ni hotla napisat, ker je "šparala", jo pa bom zdajle nabavila namesto vseh "baby-gimov", ležalnikov in podobnih pripomočkov. Imeli smo jo tudi na morju, namesto čolnička, super plava, izgleda kot neka "čarobna preproga", ki lebdi na vodi. Pa namesto blazine na plaži tudi, pa v sobi v hotelu, da se mi ni po tistem svinjskem tapisonu plazil in še kje. Jaz sem imela Corono iz prvega original linka, obstajajo pa tudi malo drugačne izvedbe, cenejše, pri katerih se je treba pozanimat, ali plavajo (če vas to seveda sploh zanima) in kako na tleh ležijo - da ne drsijo. Mi smo jo imeli čez večino dnevne sobe, nekaj podobnega pa bom kupila tudi sedaj.  Pri Viti malo prebrskajte "vse za dojenčke" pa "gibanje in prosti čas", so različni izdelki in tudi različne cene. Glejte pod "blazine".

Žirafa - deca raste,mamo pa boli! Si kar predstavljam, Mene včasih boli tik pod rebri, kamor tišči z bučko, pa spodaj po liniji jajčnikov - kako mora šele tebe, če tole pomnoži z 2. Ampak saj bo minilo, verjetno pa te bodo tudi kak teden prej "odrešili". Držim pesti, d bo na "big ckeck" vse v redu.

Cukra ni treba vsaki testirat! Rutinsko se testira po 35. letu in pri vseh tistih, ki se ubadamo z debelostjo, povedano po domače. Načeloma naj bi testirali tudi tiste, ki imajo diabetes v družinah (oče, mama, sorojenci) ter vse, ki nosijo več kot 1 plod. Aja, pa še tiste, ki so rodile v prvo veliek otroke ins o naknadno ugotovili, da je šlo za ND.

nemrak, a veš, da se prav nesramno hvališ s svojim počutjem user posted image user posted image ?? Pa saj ti privoščim!

Ma ja, jaz lahko na šihtu smo čivknem za kako "solidarnostno pomoč", pa bom v šusu "nesolidarno" na cesti user posted image user posted image . SMo pač gospodarstvo user posted image user posted image user posted image , direktni proizvajalci!

Pokrivanje: naš 4,5 letnik še vedno spi v vreči, kar ga vsaj malo drži na na miru. Sicer ga to v preteklosti ni oviralo, da nam ob polni luni ne bi lezel po omarah, pa vseeno user posted image Ker se je od rojstva dalje preobračal kot ventilator, sem ga še pred 2. mes dala  vrečo in še zdaj spi v vreči, Posteljnino imamo samo za okras, da postelja lepša zgleda user posted image user posted image

Ehmmmm, kaj je ultiva??user posted image

Za srečanje Gorenjk sem takoj, pod pogojem, da je na Gorenjskemuser posted image , bolje Zgornjem Gorenjskem user posted image

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
7.8.2007 14:32:24   
Dajica
Hello souser posted image !

Jaz sem imela vceraj pregled za sladkor in sem mogla ze ob 8ih zjutraj piti tisto pocukrano vodo. Uff! Pa izgleda, da je vse vredu, ker me danes niso nic klicali! user posted image
Drugace pa uzivam na dopustu, fajn je, ker ni treba tako zgodaj zjutraj vstajati. Mala tudi pridno brca in ze komaj cakamo na njen prihod!!! Danes sem 24 teden!

Z mojim se pa tudi odlocava za nakup novega avta, pa so take cene...Pa stanovanje si morava zrihtat, pa nakupit za otrocka... Kar malo me skrbi, kako se bo to vse izslo.

Nic, grem se malo pocivat, pa lepo se imejte!

D.

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
7.8.2007 14:33:58   
Dajica
Aja, se to. Baje da dajo v Domzalah vsako na testiranje za sladkor, ker jaz nimam nic od nastetega, da bi me zato mogli dati na testiranje.

Papa

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
7.8.2007 14:57:24   
zirafa76
Me zanima, se moras kaj pazit dan prej pred sladkornim testom ali lahko pohrustam kaj sladkega danes?????Ker se mi ze mesaaaaauser posted image .......
Jutri pa bo ze.....

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
7.8.2007 15:14:52   
babsy77
Joj ste hitre.
Glede jogijev se strinjam z mamuško. Če je partner težji, je boljše imeti dva enojna jogija. Moj je večji in težji od mene in po mojem bi jaz v luftu ležala, če bi imela samo en velik jogi. Je pa tudi moj zbirčen pri jogiju. Nakup pa naju še čaka. Ma bo pestro.

Debeluška30 - čestitke za teto. Bo tvoja štručka imela lepo družbo in skupaj bosta delala lumparije.

Murencek - tudi meni je koristla stran za izračun porodniške. Hvala

lajla - pozdravljena med nami. Jaz ne bi vedla, od kot ti ta bolečina. Jaz na srečo nimam teh težavic.

nayya - meni moj G naredi na vsakem pregledu UZ, ker ga ima v svoji ordinaciji, ti pa med nosečnostjo prpada samo 2x ali 3x, vse ostalo je odvisno od tvojega G.
Drugače pa mi je kri vzela samo na prvem pregledu in potem še 1x zaradi toksoplazmoze (na srečo je šlo za staro okužbo). Mi pa je predpisala železo, ker sem že od prvega razreda OS bolj anemična in sem imela hemoglobin zelo nizko.
Si pa imela srečo s tole bančno kartico. Lahko bi ti jo spraznili do nule. Samo, da so pravočano ugotovili, ke sreča v nesreči.

Cene so res v nebo navite za vse stvari. Te kar groza prime ko vidiš, da je vse napihnjeno. Samo če ti kdo od kolegic ne posodi in če nimaš nič od prej, je pač treba seči globooooko v denarnico. Pa se naša država zavzema za dvig natalitete. Sramota, da takole izkoriščajo.user posted image

zirafa - samo da je vse OK. Bravouser posted image user posted image

Jaz imam eno vprašanje?user posted image  Meni se je danes na pižami poznal zjutraj okoli predela ene joške majhen moker madež. A je mogoče, da bi mi že mleko začelo teč?user posted image

Sicer mi je pa danes strašansko vroče in ponoči sem štela komarje. Nisem mogla zaspat in sem se vrtela kot vrtavka. Razen živahnih brcik v trebušku, pa je z nama vse v redu.

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
7.8.2007 15:39:01   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: babsy77

Jaz imam eno vprašanje?user posted image  Meni se je danes na pižami poznal zjutraj okoli predela ene joške majhen moker madež. A je mogoče, da bi mi že mleko začelo teč?user posted image

Ja čisto mogočeuser posted image . Mene je tudi v prvi nosečnosti ful presenetilo in več ko sem bila noseča, večji so bili madeži. Sedaj v drugo pa še čakam na večje navale, samo dvakrat sem opazila nekaj manjših flekcov. Ni pa nujo, da vsem mlezivo teče že sedaj, vsaj kolikor je meni znano.

(odgovor članu babsy77)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
7.8.2007 15:49:14   
Dajica
zirafa, ce imas jutri test za sladkor, lahko se danes pojes kaj sladkega, saj jutri ti bodo dali itak sladkano vodo za popit, tako da je vseeno...

lp

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
7.8.2007 15:56:59   
ajtak
user posted image , tudi meni "puscajo". Imam prsi ob vecerih tako napete, da si morm mal bradavice stisnt, sele ko malo ven pritece je spet bolje ker pritisk popusti...

Evo link na stran kjer pise malo vec o tem kako poteka porod z Ultivo http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1744787 nemrak in ostale celjanke sem poslala mail v porodnisnico in cakam na odgovor ali je v celju to mogoce in ali je zadeva samoplacniska... Ker v MS je zastonj...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
7.8.2007 16:39:35   
murencek
Ja, tudi jst sm vesela lepih novic user posted image . Hkrati pa držim pesti, da bi vse user posted image  srečno končale nosečnost.
Mamuška, ti pa znaš prepričevati. Če bi bla jst tvoja stranka, bi vse pokupila od tebe user posted image . Blazino bi kr kupila, pa me je moj glih kar zaštopal, da jo lohk kupim z denarjem od solidarnostne pomoči - no, če jo bom sploh dobila. Bomo videli.
Ja, še eno neumestno vprašanje glede POROKE. Dejte mi povedat, kje na območju Kamnika, Domžal, Ljubljane lohk kupiš kakšne dodatke za dekliščino/poroko? Mojo sestro so zadolžili za okrasitev, pa se ji ne sanja, kam hodit. Hkrati pa nima namena na veliko zapravljati!
Ajd!

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
7.8.2007 16:44:55   
ajtak
Vsekakor bos najvec idej za razne okrasitve nasla na temle forumu http://www.najporoka.com/forum/!!
Drugace pa je v ljubljani trgovina Pro Mak, ki prodaja take stvari kot so masne, svilene roze... Imajo celo skatle za piskote, ceprav bi ti za tiste svetovala povsem drugo trgovino...

Skratka preglej forum, ce pa bos imela kakrsna koli specificna vprasanja pa mi lahko pises na ZS ali pa me kontaktiras na zgoraj omenjenem forumu (katarinca)!!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
7.8.2007 17:04:04   
potepinka
ajtak in ostale celjanke-v Celju ne opravljajo porodov z ultivo sem se pozanimala kakšen mesec nazaj

alina-meni je potekla bolniška 26.7 pa sem odločbo dobila komaj1.8 tak da vedno zamujajo

Mene je tudi G dala na testiranje sladkorja pa nima v sorodstvu nobeden sladkorne in hči se je tudi ni rodila velika,tak da pri tej G da vsako user posted image  na meritev sladkorja

debeluška čestitke za tetko

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
7.8.2007 18:06:21   
zirafa76
tud men  ze nekaj casa tece ven iz prs, ce si stisnem se vec...sem mojga vprasala, ce bi probal, user posted image ga je skor kapuser posted image user posted image ....masiral pa bi....user posted image ...sma vceraj poskusila z  s user posted image user posted image user posted image om, pa sedaj razumem uboge slone, ogromne kako se dolgo zraven spravljajouser posted image ..ker jaz se na posteljo komaj zlezem....

pozdravcek..grem na torticouser posted image user posted image

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
7.8.2007 18:29:28   
Špelka
Halo!

Danes je tako zaspano vreme, da se meni ne da prav nič drugega kot poležavat ter grizljat razne dobrotice... To je nekako zaslutil tudi bodoči očka, ki je meni in user posted image  ter seveda sebi priravil booožaaanski sirov burek! Mnjamsi!

Me veseli, da nam gre novemberkam tako super - počutje na splošno dobro, komplikacije niso pretirane... Zlasti me veseli za našo dvono user posted image  Žirafco... user posted image user posted image user posted image

Kar se tiče srečanja Gorenjk, sem tudi jaz ZA, in tudi glasujem za Zgornjo Gorenjsko - mogoče Radovljico? user posted image  Pa obljubim, da tokrat sigurno pridem! user posted image

Mamuška - glede linkov za nakup pralnih pleničk... Ti si verjetno preračunala, pa pride nabava po mailu ceneje kot nakup pri Štorklji (kljub 60 EUROV subvencije)? Me zanima, ali imajo na teh internetnih strneh tudi kakšen cenik? user posted image  Pa še - ali bi mi lahko po ZS poslala tvoj dopis tej gospe za plenice v angleščini, ker meni vsi ti izrazi, kot so podloga, vložek, itd. v angleščini ne grejo prav dobro... user posted image  Pleaaaseee... Pa me še zanima, kako si vedela, kaj potrebuješ? Jaz namreč bolj ko gledam une pleničke tam na tej inernetni strani, manj vem... user posted image  Se bom mogla prou mal poglobit... Pol te pa še prosim, da nam javiš ceno tega airtexa, ko jo boš vedla... user posted image  Se mi zdi glede na tvoj opis kar super in praktična zadeva.

Tolk zaenkrat... Lepo se mejte, pupike, pobožajte svoje vsak dan večje angelčke v bušijih in lepo spančkajte! user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
7.8.2007 18:29:47   
Laubica
Jooooj drage moje sem se zdaj na čitala 5 strani sem zaostajalauser posted image ,govorile ste pa o tolokih zadevah ,da sem že vse sproti pozabilauser posted image .No tako jaz se zaenkrat počutim OK samo user posted image me zbuja ponoči ko brca 100 na uro.
Pa še moj sin 8 letni je danes zakuhal in glavica ga boli,zato se že cel dan cartamo in poležujemo,no lepo se imejte

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?