|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  278 279 [280] 281 282   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
7.8.2007 16:35:01   
nora
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

ma za kaj ga sploh rabimouser posted image

Lahko se zgodi po porodu, da user posted image zboli in nobeden nas noče uzeti, ker so večinoma zasedani...to so besede babice v MŠ...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 6976
7.8.2007 16:37:48   
sandra85
ajauser posted image ...kje pa naj se to pozanimam-keri pediater je dober in prost?

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 6977
7.8.2007 16:41:15   
Anonimen
Sandra85, ti pa boš ja vozila user posted image  k pediatru pač nekam na obalo, al ne?? Ja ga ne boš vozila npr. v Lj?! Pokliči v ZD in vprašaj koliko pediatrov sploh je in če moraš še pred rojstvom ga izbrati.

Ali se obiskom pri izbranem pediatru reče tudi "posvetovalnica"? Tja se gre vsak mesec, kajne? Tudi, če je otrok zdrav? Al ne? user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 6978
7.8.2007 16:43:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srček

Nick,  pridobljeni kg, pridobljeni cm, trenutni obseg

Guppy,              user posted image 35t1d,   +18kg,  +33cm     (133cm)
Lumpa6,            user posted image 36t2d,    +8kg,                    (140cm)
Pikica pokica,   user posted image 35t1d,   +13kg, +34cm      (99cm)
Misska,             user posted image 34t4d,    +11kg,
Lemavrica         user posted image 34t,       +7kg,                    (99cm)
Jst86,                user posted image  35t,      +16kg,                  (117cm)
Duskamb,         user posted image 34t,        +12kg,                  (108cm)
Žabonka,          user posted image 36t,        +11kg,   +32cm    (104cm)

Nana27,            user posted image 34t,       +13kg,                   (104cm)
aljab                 user posted image 34t,        +12kg,  +25cm     (100cm)
_mala_ ,           user posted image 35t,        +11,5kg,                (100cm)

Bodoča ,            user posted image  34t6d,  + 7kg,    +30cm      (128cm)
PBJ                    user posted image  34t3d,   +9,5kg,                 (102cm)
Mateja82,         user posted image 33t,    ,   +12kg,                   (101cm)  
Sandra85,         user posted image 34t6d,   +9,5kg,  +27cm     (97 cm)
Nefretiti,           user posted image 33t5d,    +10kg,                  (103cm)
Srček,               user posted image  34t3d,    +10kg,  +13cm    (132cm)
Cuma,               user posted image 32t3d,     +10kg,                   (102cm)

Buškica,            user posted image  33t3d,    +13kg,                   (106cm)
Helenav            user posted image 32t,         +15kg,                  (100cm)
dorotea,            user posted image 33t2d,    +9 kg,      +26cm     (96cm)

mony79,           user posted image  33t2d,    +9kg,      +28cm     (103cm)
sevenka,           user posted image  31t2d,    +7kg,      +13cm    (103cm)
nalLa                user posted image 31t1d,    +10.5kg,                 (101cm)
Lina31,             user posted image 31t6d,     +10kg,    +26cm     (100cm)
Tanja Lina        user posted image 31t4d,     +7kg,                        (96cm)

Poskušajte približno 1x tedensko javljat nove mere, da lahko posodabljam seznamčekuser posted image . In da vidimo kako se redimo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6979
7.8.2007 16:46:22   
sandra85
ja, seveda ga ne bom vozila v lj user posted image
sam zanimalo me je,kje se pozanimam...aha v ZD,ok-hvala
grem zaj mal likat, ker se je mal ohladilo,pa me čaka en kupuser posted image
3x na teden likam, kaj šele bo
me je vprašal prej dragi, če bo moral pol vs zmečkan hodit v službo,ker ne bom imela cajta, da mu likam...bogiuser posted image
sem rekla, da si bom še vsake tolko vzela cajt za njegauser posted image

grem, se pol oglasim
papauser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6980
7.8.2007 16:47:21   
Anonimen
Ja po moje v ZD. Tu pri nas je le en ZD in le en pediater, tako da... Ne morem se izgubiti.  user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 6981
7.8.2007 17:00:50   
Anonimen
Sandra, saj je Mojca v ŠS povedala kaj moramo naredit da dobimo pediatra....Ko prideš iz porodnišnice, pokličeš k tistemu zdravniku ki ga želiš imeti za svojega user posted image in se naročiš takoj na prvi sistematski pregled, ki je prvi pri 1 mesecu in potem vsak mesec do 1 leta in potem na 6 mesecev itd. Jaz bom kar poklicala v Lucijo Danevovo, ker je bila moževa do 20 leta in sedaj je moja zdravnica že 9 let, tako da naju oba pozna. Pa ona ima kasneje tudi vse sistematske preglede skozi celo OŠ za vse šolarje. 
Da te še opomnim, da takrat tudi istočasno pokličeš svojega G in mu poveš da si rodila in da bi se rada naročila na prvi pregled. Ta je praviloma 6 tednov po porodu.

Vidim ga je Guppy na poti k objemu svojihuser posted image user posted image user posted image .

In da se ji ostale kar pridružujete. user posted image za vse ki greste v kratkem rodit.

Vidim da ste me pogrešale....kako lepo.....obljubim, da če pride kaj vmes in prid do dirke do Postojne, obljubim da bom to javila Sandri, da se ne boste spraševale kje semuser posted image .

Drugače sem pa v obupnem stanju, po trebuhu spodaj me špika, hrbet me boli, non stop hodim lulat, spala nisem že dva dni niti ene minute.......Bojim se, da bom tudi jaz kar med avgustovkami, če bo šlo tako dalje. Jutri imam pregled, bomo videli kaj bo G rekla.....pa ne delat panike če me do večera ne bo, ker pridejo jutri starši na obisk in ne bom imela časa za vasuser posted image .

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 6982
7.8.2007 17:13:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srček

Sandra, saj je Mojca v ŠS povedala kaj moramo naredit da dobimo pediatra....

Nisi nič poslušala, Sandra? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6983
7.8.2007 17:47:55   
Pikica pokica
O, pa je šla naša Guppy user posted image . Upam, da bo čim prej sporočila vesele novičke user posted image .

Jaz si pri sinu nisem prej izbrala pediatra - v Celju je tako, da pokličeš v zdr.dom, ko se vrneš z otrokom iz porodnišnice in ti dajo datum za prvo posvetovalnico. Dobiš pač lahko katerokoli pediatrinjo. Potem pa si lahko izbereš njo, ali pa poveš, da želiš katero drugo, če že imaš izbrano od prej. Mislim pa, da me je celo vprašala, ko sem naju naročila na prvi posvet, h kateri želiva. Ampak ker nisem poznala nobene, mi je bilo vseeno.
Pa mi je ta, ki jo ima, ok in bo tudi sestrica hodila k njej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6984
7.8.2007 18:07:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

Tianna rodila bom v Ljubljani. Kje boš pa ti?

Sem mislila, da boš mogoče tudi ti rodila v Postojni, ker imava datume skupaj. user posted image  Kdo ve, mogoče bi bili celo skupaj v sobi.

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 6985
7.8.2007 18:07:36   
Anonimen
Guppy - srečno!
Lumpa - tudi tebi srečno naslednji teden!

Pediater: meni so priporočili eno pediatrinjo, ki dela privat, ampak ima koncesijo. Pa še tukaj blizu ima ordinacijo. Jo imam namen poklicati po 15.8. in povprašat kakšna je procedura. Sedaj, ko se začenja novo šolsko leto, je več možnosti, da dobiš prostor, kot pa sredi leta. Pri dobrih pediatrih je (vsaj v Lj.) vedno huda gneča.

(odgovor članu Pikica pokica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6986
7.8.2007 18:49:02   
lemavrica
Ojla,

Guppy srečnouser posted image user posted image user posted image user posted image

Jest dones že celo popoldne spim, tko mal po obrokih. Sploh se ne morem pokonc postavt, pa še vreme je tko neumno in zdele ful dol tišči. Upam da bo jutri kaj hladneje.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6987
7.8.2007 19:10:29   
dorotea
user posted image user posted image Guppy!!!user posted image user posted image
Lemavrica, ja jutri pa bo hladneje, sam nisem prepričana da nas ne bo vreme še bolj dol tiščalo... če bo prehudo si bom tud jaz kakšno kavico prvošla...po dolgih osmih mesecih...ker zdaj se pa res moram učit in ne samo spančkat pr knjigi.

Aja, pediater...5.9. diplomiram, če bo mala pustila...bom kar jaz njena zdravnica...hi, hiuser posted image ...šalo na stran, mogoče bom pa za naslednjega malčka njegova pediatrinja...pobožne želje...No, drgač pa resno pr nas je ena fajn pediatrinja, pa jo bo treba vprašat, ma mislim da ne bi smel bit problem.
Pozdravčke, grem še mal v pediatrijo...če bi ve vedle kake stvari se zdaj učim, bi si zatiskele oči in ušesa...bolje si prišparat take teme v nosečnosti.No, pridne bodte!

< Sporočilo je popravil dorotea -- 7.8.2007 19:13:05 >

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 6988
7.8.2007 19:19:29   
lumpa6
ojla  souser posted image user posted image user posted image

ja porod je rekla da mi bodo sprožili zaradi sladkorja, pa ker se boji da je mojuser posted image večji , tako da je rekla da 14.8 pridem v porodnišnico k njej na pregled in mi bo naredila najprej vaginalni pregled , da vidi če sem kaj odprta nato bo naredila uz in zmerila velikost in težouser posted image in če sem odprta grem v porodno če pa nisem mi bodo pa dali svečko za odpiranje in grem v porodno takoj ko se začnem odpirati

samo je pa tudi rekla da se že pripravlja ker se mi je trebuh spustil nižje da mogoče bom rodila že prej kar bi bili še boljše

punce koliko pa je ta masaža uspešna

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 6989
7.8.2007 19:23:27   
Anonimen
GUPPY user posted image user posted image !

Jaz sem se s pediatrom pogovarjala že spomladi in ima zelo gužvo. Obljubil je, da nas bo dal na spisek za posvetovalnico v oktobru, ko pa rodim pa ga moram poklicat. Ta ima privat ordinacijo, kako pa je s pediatri v zdravstvenih domovih, pa se mi ne sanja.

Danes sem uspela spakirat mojo in dojenčkovo torbo za v porodnišnico in sem se spomnila, kaj še potrebujem. ( po predhodnjih izkušnjah) Po prvih dveh porodih sem dobila močne hemoroideuser posted image , da sem komaj sedela, zato punce priporočam ognjičevo mazilo in moker toaletni papir. (jaz sem vzela kar robčke NIVEA Toddies, ker so zelo mehki)

Kdo ve kaj se bom še spomnila do poroda. user posted image

Mogoče steklenica Donata ( če ga sploh lahko pijemo med dojenjem?) za na tešče, ker je takoj po porodu zelo težko it prvič na WC, v porodnišnici pa ti dajo neke svečke in še to ne takoj.

Neposredna povezava do sporočila: 6990
7.8.2007 19:27:56   
lumpa6
v lj smo pred 4 leti dobile tudi donat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6991
7.8.2007 19:29:47   
taja83
Srček očitno res pri Guppy kaže vse na tisti datum k si ti rekla. če bo to res, mam jaz tudi vprašanje zate: če se ti tud mogoče za mene kej zdi kako in kaj. sam verjetno sem premalo na RR in me ne poznaš dovolj.
pa na seznam si me pozabla dodat: 32t2d +12 kg +27 cm

Guppy srečno!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6992
7.8.2007 19:35:24   
nana 27
Srečno, Guppy user posted image user posted image user posted image

Pediater.  Jaz sem iz okolice Ljubljane. Pediatra imamo pa v Ljubljani - je privat in ima koncesijo. Imamo tudi njeno GSM številko, kamor jo lahko pokličemo tudi ponoči in čez vikend. V povezavi še z nekaj pediatri v LJ lahko bolanega otroka odpelješ h kateremukoli od teh pediatrov tudi v soboto dopoldne, ko so dežurni izmenično. V čakalnici nikoli ne čakamo na pregled več kot pet minut, ker se prej naročiš. Sistematske ima v drugih terminih oz. takrat, ko tam ni bolnih otrok. Meni je res super in je ne zamenjamo. V našem ZD čakaš na sistematski pregled dolgo pa še bolani otroci so okrog, kar ni fino, če si tja pripeljal otroka še na redno cepljenje. Jaz sem sem se s pediatrinjo slišala, ko sem prišla iz porodnišnice. Ne vem pa, če še jemlje nove - zagotovo baje bratce in sestrice. Je treba poklicat, ker jih imam na sumu, da bodo zaposlili dodatnega pediatra. Imaš pa pregled ob enem mesecu starosti, nato pri treh mesecih, ko je tudi prvo cepljenje. Sledi drugo cepljenje in pregled pri 4ih mesecih in pol, nato pri pol leta, devetih mesecih, enem letu, letu in pol, treh letih.. Je tu ne bom omenjala, če pa katero zanima, naj mi pošlje ZS (imam še seznam vseh pediatrov v LJ, ki sodelujejo z našo P in imajo podoben sistem. Mogoče sprejemajo oni.). Nekateri pohvalijo tudi pediatre v ZD v Ljubljani - mogoče vprašajte na forumu Starši čvekamo ali pa tam, kamor se bomo čez mesec dni selile me. Je več mamic na kupu pa bodo znale svetovat za posamezne ZD in povedati imena P, ki še sprejemajo.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 6993
7.8.2007 19:35:51   
lumpa6
srček meni pa lahko popraviš 37t1d  in +7 kg sem šla 1 kg doluser posted image user posted image

(odgovor članu taja83)
Neposredna povezava do sporočila: 6994
7.8.2007 19:44:15   
Anonimen
hej hoj

pokorno javljam da imam razen vozička in avtosedeža VSE doma! tele dve malenkosti (pa čeprav najdražje) lahko tudi brez mene kupijo.... danes bo možek šraufal previjalno mizo, taščo mam tu, se pravi pranje in likanje pod kontrolo, jaz lahko samo ležim POČIVAM in čakam!

lepo, ne? evo delam še vedno kake dve uri dnevno, bolj z mobičem in laptopom, ampak ostalo pa, morate priznati, imam dobro zorganizirano, ne?

Čaja še nisem šla iskat, mi je zmanjkalo energije po Arielu in Babycentru še v citypark v sanolabor it, tako da ostaja za jutri.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!GUPPY GO GIRL GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 6995
7.8.2007 19:48:01   
lemavrica
Moji novi podatki

36t1d +7kg 102 cm

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6996
7.8.2007 19:54:34   
lumpa6
no jaz se že pripravljam na živlenje pouser posted image user posted image

vse o hujšanju oziroma prehrani sem našla tu

[public.box.net]

Neposredna povezava do sporočila: 6997
7.8.2007 19:56:15   
Anonimen
A tisto moje vprašanje glede lanolina ste pa kar spregledale? user posted image

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 6998
7.8.2007 19:57:42   
Anonimen
Guppyin sms pravi:

"zgleda bom par dni tukaj, ker se nic ne dogaja.Da me ne bo katera prehitela, hahahahaha!Jaz se kar ne dam!"

Nasa Guppy je carica!

in se:

"lohk napišeš, da sem obiskala cukrčka in da sta mala dva luštna za polupčkat od glave do pete! Mogoče bodo šli jutri domov, ni pa zihr. Pozdravčki!"

evo to je najnovejše iz lj.P 

Neposredna povezava do sporočila: 6999
7.8.2007 20:12:09   
lumpa6
A tisto moje vprašanje glede lanolina ste pa kar spregledale?

nimam izkušenj z njim oprosti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  278 279 [280] 281 282   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  278 279 [280] 281 282   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Seks v nosečnosti: najpogostejša vprašanja
Zbrali smo nekaj najpogostejših vprašanj o seksu v nosečnosti in namesto vas vprašali ginekologa.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?