|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  270 271 [272] 273 274   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
4.8.2007 21:32:16   
Anonimen

Pa še jaz o telesnih spremembahuser posted image

strije: nikjer ničuser posted image

prsa: so zrasle, ampak še vedno nosim modrčke izpred nosečnosti. Ven mi teče samo pod tušem.
lise: nimam
črta na trebuhu: svetlo rjava... taka nežna
nova poraščenost: je niuser posted image

koža: tako kot pred nosečnostjo - lepauser posted image
nohti: rastejo kot da bi jih gnojilauser posted image

Vsi pravijo, da se mi nosečnost pozna samo v trebuh - od zadaj se sploh ne vidi. Skratka - baje se za moja leta dobro držimuser posted image

user posted image Punce, a kaj delate keglove vaje?

(odgovor članu buškica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6776
4.8.2007 21:32:41   
jst86
dobrodošla miša!

spremembe: koža lepša kot pred nosečnostjo,dlake rastejo počasneje,edino pod pazduhouser posted image -mi ni jasno zakaj,strije-notranja stran stegen in ENA na rit.upad da jih ne bo še več.celulita sem dobila kar veliko,pred nosečnostjo ga nisem imela-verjetno zato ker sem se tolk zredila,iz prsi nič ne teče,črta na trebuhu je,vendar bolj svetla.

sandra:meni se je user posted image  že mal dol spustu. mam občutek da bo kar ven padu.mi je še mami rekla(2 tedna me ni vidla),da mam čist dol trebuh in da naj hitro pripravim torbo za v P,ker me zadnje dni kar precej šraufa in špika.kateri teden praviloma pa ne vem.

lepo in mirno noč vam želim!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 6777
4.8.2007 21:37:48   
Anonimen
Ubijala bi za Big Maca. Skorajda dobesedno. In itak da tukaj na obali nimamo McDonaldsa........Kot da smo na Triglavuuser posted image .

Dobrodošla Mišauser posted image .

Nana, ne mi tega delat....kaj res ta katastrofa od teh koščkov kože ne izgineuser posted image . Jaz si jih bom kar odrezala, nagnusno je da je kaj, ene dva imam na bikiniju, že mož je zadnjič zadevo opazoval z zgroženo faco in spraševal ali bo to izginilouser posted image .

Sem se pa tudi jaz sposobna večkrat na dan zjokat, tudi zaradi takih budalaštin, da je naprimer zmanjkalo kisle smetane (ki je v tistem trenutku niti malo ne rabimuser posted image ), pa ob gledanjo filma, pa če me kdo narobe pogleda ali pa kaj narobe reče....mož me že kar vnaprej gleda in samo čaka kdaj bom spet začela user posted image . Jao......

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 6778
4.8.2007 21:38:06   
guppy
Ja, ja, srček, ti izrastki blesavi... Jaz jih tudi imam precej novih in mi grejo na živce. Ampak to se da odstranit pri dermatologu... nekega lepega dne :)

(odgovor članu mony79)
Neposredna povezava do sporočila: 6779
4.8.2007 21:38:23   
sandra85
jst86...naj user posted image počaka še malo!!! sej se še ne mudi! POČIVAJ!!!

punce, ma zadnje čase opažam, da smo skoraj vse bolj bogeuser posted image (špika, dol potiska, šraufa,...)
da ne bomo vse avgustovkeuser posted image
guppy-se ti pridružujemouser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 6780
4.8.2007 21:42:21   
Anonimen

Nick,  pridobljeni kg, pridobljeni cm, trenutni obseg

Guppy,              user posted image 35t1d,   +18kg,  +33cm     (133cm)
Lumpa6,            user posted image 36t2d,    +8kg,                    (140cm)
Pikica pokica,   user posted image 35t1d,   +13kg, +34cm      (99cm)
Misska,             user posted image 34t4d,    +11kg,
Lemavrica         user posted image 34t,       +7kg,                    (99cm)
Jst86,                user posted image  35t,      +16kg,                  (117cm)
Duskamb,         user posted image 34t,        +12kg,                  (108cm)
Žabonka,          user posted image 36t,        +11kg,   +32cm    (104cm)

Nana27,            user posted image 34t,       +13kg,                   (104cm)
aljab                 user posted image 34t,        +12kg,  +25cm     (100cm)
_mala_ ,           user posted image 35t,        +11,5kg,                (100cm)

Bodoča ,            user posted image  34t6d,  + 7kg,    +30cm      (128cm)
PBJ                    user posted image  34t3d,   +9,5kg,                 (102cm)
Mateja82,         user posted image 33t,    ,   +12kg,                   (101cm)  
Sandra85,         user posted image 34t6d,   +9,5kg,  +27cm     (97 cm)
Nefretiti,           user posted image 33t5d,    +10kg,                  (103cm)
Srček,               user posted image  34t3d,    +10kg,  +13cm    (132cm)
Cuma,               user posted image 32t3d,     +10kg,                   (102cm)

Buškica,            user posted image  33t3d,    +13kg,                   (106cm)
Helenav            user posted image 32t,         +15kg,                  (100cm)
dorotea,            user posted image 33t2d,    +9 kg,      +26cm     (96cm)

mony79,           user posted image  33t2d,    +9kg,      +28cm     (103cm)
sevenka,           user posted image  31t2d,    +7kg,      +13cm    (103cm)
nalLa                user posted image 31t1d,    +10.5kg,                 (101cm)
Lina31,             user posted image 31t6d,     +10kg,    +26cm     (100cm)
Tanja Lina        user posted image 31t4d,     +7kg,                        (96cm)

Poskušajte približno 1x tedensko javljat nove mere, da lahko posodabljam seznamčekuser posted image . In da vidimo kako se redimo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6781
4.8.2007 21:42:38   
guppy
sandra, aaaaa, neeeee.... avgust je rezerviran izključno zame!! Sem vplačala first minute user posted image

Prej sem ti pozabila napisat, da srečanja zihr ne bom organizirala do poroda, ker že dva dni ležim. Celo k staršem ne upam več it, zato so danes kar prinesli kosilo. V bistvu sem doma in čakam na popadke oz. naslednji pregled - kar bo prej. Se pa definitivno veselim, da se bomo enkrat dobile z vozički, pa bomo že kakšen dan našle, da lahko še primorke pridete!!!

misska, kako se držiš??

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 6782
4.8.2007 21:54:57   
sandra85
guppy res si super,da si še z nami user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 6783
4.8.2007 22:00:15   
Anonimen
Žabonka, res bi bilo dobro delat te Keglove vaje, samo se nikoli ne spomnim, ko pa se mi je pa taka muka, da se mi zdi da pri temu celo težo maternice še s sabo dvigujem in se mi zdi, da sem bom vsak čas polulalauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6784
4.8.2007 22:02:09   
guppy
Hvala, sandra.
Full mi pomeni ta podpora tukaj na RR, res ste zlate. Vedno se bolje počutim, ko se lahko tukaj potožim ali nasmejim... mi je pa malo hudo, ko včasih od svojih jamranj ne opazim, da je kateri mogoče še huje (jaz recimo še nisem bila niti 1x zadržana v P).

Držite se, pupe!!!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 6785
4.8.2007 22:05:44   
mony79
Miška in Jst86 držta se! user posted image user posted image

Miša a ti se še vedno  s konji ubadaš, tud s takim trebuhom??? Jaz naše kobile že par mesecev ne obdiram, le včasih ji nesem kakšno sadje za prigrizek... da ne bo revca shirala...user posted image user posted image user posted image  (ima ene 100 kil preveč...)

A mogoče katera ve, kje se dobijo tiste makete od štorklje, ko ima v ustih roza ali modro culico. Včasih vidim to pred kakšno bajto in se mi zdi luštno... Na Primorskem je to bolj poredko, zadnjič na poti iz Lj pa sem jih vidla ene pet samo med Brezovico in Logatcem.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 6786
4.8.2007 22:09:32   
ašun
Spremembe na telesu:
- lase se mi ful svetijo in so videti zelo zdrave
- ta mala je predeleč, da bi lahko rekla, če je kaj bolj poraščenauser posted image , mogoče imam samo malo bolj trše kocine
- črta poteka od razporka na ta mali do popka in ni preveč izrazita
- kosmat popek
- iz prs še nič ne teče
- sem pa porajtala, da imam nekaj mazuljev na hrbtu in dva se mi vstrajno pojavljata na bradiuser posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 6787
4.8.2007 22:11:13   
mony79
Jaz skoraj nič ne delam Keglovih vaj... me daje lenoba...user posted image  lohk se spomnim enkrat na mesec

(odgovor članu mony79)
Neposredna povezava do sporočila: 6788
4.8.2007 22:17:36   
NalLa
Guppy, ti kar piši.

Men je pa dans ful trebuh otdevu. Na koncu je bilo že tolk hudo, da sem v šparu sedela na klopci, moj dragi je pa okol po trgovini skaku in polnil voziček. Zgleda, da bom mogla malo bolj počivat.

Men tud ful čudno dlake rastejo. Po nogah ful počasi, pod pazduho pa z svetlobno hitrostjouser posted image . Strije- imam jih precej manj, kot sem mislila,da jih bom imela. Sem pa pridelala precej celulitauser posted image , ampak po rojstvu bom spet začela športirat in upam da bo boljš. Lahko se zmenmo in po porodu skupaj tečemo z našimi tamalčkoti.

(odgovor članu mony79)
Neposredna povezava do sporočila: 6789
4.8.2007 22:39:04   
dorotea
Hojla!
Spremembe:strij še nimam...upam da se jim izognem, na trebuhu imam nežno črto, dlak niti ne veliko...so pa okol "fufe" ker jih ne dosežem in moj mož si še ni vzel časa da bi se šel "fufofrizerja"...kožo pa nimam preveč lepo, ves čas se nekaj praskam, sam to so bolj knjige in učenje krive kot nosečnost.Ja celulita pa se je res nabralo, upam da se ga bo dalo odpravit...se bomo spodbujale tud pri športiranju in trebušnjakih, ne?
Otrdevanja je kar vsak dan dovolj, tud šravfa me trenutno, spim pa odvisno od dneva...danes nisem skoraj nič in hodim kot zombi po hiši. Pa lulat tud običajno grem okol 5x na noč...tko da je pestro...se čudim kako da se ne kam zaletim v temi. Sem pa vesela, ker ni nobena omenla krčnih žil in upam, da jih res nimate...mene so noge tko bolele včasih, da sem bla prepričana da mi bo kakšna žila ven pogledala ...pa ni na srečo.
Dobrodošla Miša!
Sem tako crknjena danes da bom kar spat šla...joj sam kaj ko je moj možek zunaj pa si ključa zagotovo ni vzel s sabo.Grrrrrrrrrrrrrrr!...user posted image Pol bom itak mogla vstat.user posted image
Zdej pa prosim vsaka eno serijo  vaj za medenično dno! In ena...dva...tri...
Bodte lepo!

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 6790
4.8.2007 22:41:33   
nana 27
Keglove vaje..a ni tako, da naj jih ne bi delali med nosečnostjo in nato po porodu ful? Pri iztisu naj ne bi bilo preveč fajn, če so mišice preveč natrenirane. Baje v tujini ni te prakse glede K. vaj med nosečnostjo. In če se jih že dela, jih je treba delati pravilno. Drugače se naredi več škode kot koristi. Kje sem to brala? No, evo, še spomin me zapušča. 

Srček, ja jst jih bom dala odstranit, ko bo čas in to bo...hmmm..user posted image  Srček, si me spomnila, kako sem v prvo vsa zgrožena pogledovala te izrastke pa moj tudi user posted image  in ne gredo dol.

(odgovor članu mony79)
Neposredna povezava do sporočila: 6791
4.8.2007 22:45:19   
nana 27
Naila, celulit bo izginil brez tekanja..sploh, če se nisi veliko zredila. Dojenje in neprespane noči naredijo svoje pa tudi, če tega ni, izgine in to brez kremic.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 6792
4.8.2007 22:57:17   
PBJ
Pol pa še jaz malo o spremembah:

- strij čisto nič novih (nekaj jih imam izpred nekaj let nazaj);
- nobenih posebnih znamenj;
- koža veliko lepša, kot pred nosečnostjo (prvič je bilo tudi tako);
- lasje se mi veliko veliko manj mastijo kot sicer;
- se pa lahko "pohvalim" s krčnimi žilami in varicami in krčne znajo prav fajn
boleti (kaj sem edina, ki sem jih staknila? - v prvi nosečnosti nobene);
- prsi čist nič povečane, mi pa že malce teče ven (gosto) - no pred 3,5 meseci
sem še dojila prvega pa tudi takrat nisem imela kaj večje. Dojila sem ga 21
mesecev in upam, da bo sedaj dojenje lepo steklo;
- noge mi tudi zatekajo, ampak sedaj ob temperaturi pod 30 stopinj je veliko
bolje;
- veča se mi samo trebuh in nič nisem pridobila na ostalih delih telesa (tako
pravijo drugi in tudi je tako - na srečo);
- težave mi dela želodec - peče - mogoče tudi zaradi tega, ker pojem ogromno
sadja, ki se mi res lušta;

Guppy, ti kar dosti počivaj, da si nabereš kaj moči za v prihodnje.

Dobrodošla Miškauser posted image ..

Srček, jaz pa nikakor ne prenesem hrano Mc Donaldsa - mi je tako umetno. Imam pa rada kakšen konkreten, dober hamburger v kakšnih drugih rest. s hitro hrano. 

Dorotea, mene sedaj tudi fajn šraufa, tako da počasi več ne bom mogl sedeti za računalnikom.

Nočko

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 6793
5.8.2007 9:27:13   
guppy

Jutro!!!

Keglove vaje so nam v ŠS priporočili za celo življenje - torej pred in po nosečnosti. Je pa res, da jih je potrebno izvajati pravilno. Zdaj, pred nosečnostjo baje prav pridejo tiste "hitre" vaje (močno in hitro stiskanje mišic medeničnega dna), po porodu pa baje tiste bolj vzdržljivostne (daljše držanje). Hmm, upam, da se prav spomnim fizioterapevtke...

Jaz sem jih delala ene 2 meseca nazaj vsako jutro. Ko se zbudim, se mi itak ne da takoj zvalit iz postelje, pa sem si vzela čas za to. Zdaj pa kar pozabim (skrbi, selitev, doktorat, lulanje...) in fajn, da ste se spomnile!

P.S: Moje nogice so toook lepe odkar samo ležim in počivam. Prej je bil DEFINITIVNO računalnik odločujoč faktor pri zatekanju in ne temperatura. Še zdaj vidim, da če sem tu za več kot pol ure, takoj prsti na nogah zatečejo, potem se pa bolečina širi navzgor.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 6794
5.8.2007 9:32:57   
Miša...
IZVIRNO SPOROČILO: mony79

Miša a ti se še vedno  s konji ubadaš, tud s takim trebuhom??? Jaz naše kobile že par mesecev ne obdiram, le včasih ji nesem kakšno sadje za prigrizek... da ne bo revca shirala...user posted image user posted image user posted image  (ima ene 100 kil preveč...)

Dan..
Ja js še še vedno ukvarjam s konji. ko fant enega jaha, js drugega lonžiram. in se pri tem čist vredu počutim.edino z jahanjem sem nehala pred 14 dnevi.user posted image
ampak bo za zdržatuser posted image ..

Bistvo je očem nevidno!!

15.9. 2007

(odgovor članu mony79)
Neposredna povezava do sporočila: 6795
5.8.2007 9:36:46   
Anonimen
Dobro jutro user posted image !

Keglove vaje: tako, kot je Guppy napisala - keglove vaje bi morale ženske delati vse življenje. Tudi med nosečnostjo. Jaz sem si zapomnila, da je treba mišice stisnit za 10 sekund, potem spustit in to 100 krat ponovit. Večkrat, ko to narediš, boljše je. Jih je pa treba pravilno delatuser posted image
Jaz se trudim, da bi jih redno delala, samo kaj, ko pozabimuser posted image  

Zatekanje: od kar so temperature normalne, tudi moje noge niso več "Shrek style"user posted image  Imam pa z rokami težave - mi zatečejo čez noč, bolijo me sklepi in nobene prave moči nimam v njih... Včeraj sem si jih večkrat na dan zmasirala - od prstov proti srcu in je bilo boljeuser posted image

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 6796
5.8.2007 9:41:14   
nana 27
Ja, res. Keglove vaje moraš delati pravilno. No, saj to pa itak obvladate, če ste imele fizioterapevtke na predavanjih v šoli za starše.

Danes je že 5.8. Guppy, 8. se bliža user posted image  Mal te moram hecat, ko si že sama omenila, da bi bil 8.8. idealen za dvojčke user posted image

(odgovor članu Miša...)
Neposredna povezava do sporočila: 6797
5.8.2007 9:45:37   
Anonimen
jutro!

evo me! še sem tu!

ja res je treba počivat, meni so tisti 3 dnevi v bolnici prav prišli.... pa čeprav sem vmes še malopo telefonu uradovala in študirala če mi prpeljejo laptop.....

deloholik, kaj čmo.

Drugače sem pa včeraj samo ASISTIRALA možu in hčeri pri pospravljanju stanovanja,  potem pa je končno prišča moja ljuba tašča!!!

no in kupili smo zibelko. Počasi začenjamo zbirati stvari.

Držite se !

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 6798
5.8.2007 9:57:47   
Anonimen
in Miša dobrodošla!

in moje telo:

strije - nič novih, mam še eno tono od hčere, ko sem imela trebuh kot zebra, samo taka belo rdeča, zdaj se pa taiste samo malo širijo - skratka uporabljam tastare fršluse!

lasje - izpadajo

nohti - ni sprememb

kocine - mislim da po začetnem šusu, tam okrog 3-5 meseca ko so rastle z ekspresno brzino, sedaj mirujejo. oziroma so se normalizirale.

črte nimam.

prsa so (spet) velika in polna in jih je prav lušno pogledat (strije še od prej - glej zgoraj), sam mal bolj povešene.... jeb..ga

špeh in celulit - groza, raje ne komentiram.

Guppy kar počivaj in jamraj, saj imaš pravico - vse me! ko sem bila v P je ena z dvojčki rodila dva krasna zdrava v 36. tednu in evo, ti jo že šišaš! So rekle sestre da vas je letos kar nekaj z dvojčki ki kot prave heroine nosite skoraj do konca in d je to uspeh tudi za njih!

srček - uni koščki kože so sicer res grozni tudi jaz jih imam, ampak se dajo odstranit z elektriko pri dermatologu brez problema, sam plačaš za to, ker če greš na napotnico, čakaš od 6 do 12 mesecev.... toliko o zdravstvu...
koža - ni sprememb - imam lepo ko ponavadi suho pa tudi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6799
5.8.2007 10:45:10   
LINA31
Da še jaz malo dodam...

Keglove vaje....ko se spomnim naredim ene 10 vaj, ko grem lulat. Drugače so pa tudi na aerobiki za nosečnice zelo svetovali Keglove vaje, tako da mislim, da bi jih bilo fajn delat.
Strije...zaenkrat jih nimam. Bomo pa mogle mirkat tudi po porodu, saj če se preveč hitro krči koža tudi lahko dobimo kakšno.
Celulit....groza. Upam, da bo zginil. Sem si kupila neko drago kremo od Chanela pa pomaga, ampak upam, da bo pol res izginil, ko rodim.
Dlake...full jih imam. Jao.

Guppy..še malo zdrži. Moja kolegica je ravno v juliju rodila dvojček. Je imela rok v začetku avgusta, odločila se je za CR v 38. tednu, na koncu pa s CR rodila v 37. tednu, ker ji je odtegla voda. Vsi so super.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  270 271 [272] 273 274   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  270 271 [272] 273 274   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?